foxbet.gr Για να είσαι αλεπού στο στοίχημα
ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ*
ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΣΗΜΕΡΑ48
ΕΝΑΣ ΜΗΝΑΣ ΔΩΡΕΑΝ* ΘΕΑΜΑ ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Όλα
3 ώρες
8 ώρες
12 ώρες

Στοίχημα Formula 1: Κρίνεται ο τίτλος στο Άμπου Ντάμπι

formula-1-stoixima_1000x500.jpg

Η Φόρμουλα 1 αποτελεί την κορωνίδα του μηχανοκίνητου αθλητισμού με εκατομμύρια φίλους σε όλο τον κόσμο. Δεν θα μπορούσε να λείπει φυσικά και το στοίχημα από αυτό το άθλημα.

Όσον αφορά τα διαδικαστικά της τρέχουσας σεζόν, η πρώτη καρό σημαία κουνήθηκε στις 28 Μαρτίου και στην πίστα του Σακίρ του Μπαχρέιν. Έπειτα από 22 Γκραν Πρι σε όλα τα μήκη και πλάτη του κόσμου, το 72ο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Φόρμουλα 1 θα ολοκληρωθεί με το 23ο Γκραν Πρι στο Άμπου Ντάμπι (12 Δεκεμβρίου).

Προγνωστικά Formula 1 από τον F1Addict

Ο οδηγός που θα συγκεντρώσει τους περισσότερους βαθμούς θα είναι αναδειχθεί νικητής. Οι στοιχηματικές εταιρίες προσφέρουν πολλές αγορές για Στοίχημα Formula 1, αλλά και για live betting κατά τη διάρκεια του αγωνιστικού τριημέρου. Προτού όμως αναλύσουμε διεξοδικά τις πιο δημοφιλής αγορές, ας δούμε τα κορυφαία ειδικά στοιχήματα που εν εξελίξει Παγκόσμιο Πρωτάθλημα.

Φόρμουλα 1 Νικητής (Αποδόσεις)

Η δημοφιλέστερη αγορά για στοιχηματισμό, είναι το ποιος θα αναδειχθεί παγκόσμιος πρωταθλητής. Δείτε στην συνέχεια την αναλυτική βαθμολογία και τις νεότερες αποδόσεις της Stoiximan.

Οδηγός Βαθμοί Απόδοση
Μ. Φερστάπεν 369.5 2.00
Λ. Χάμιλτον 369.5 2.10
Βάλερι Μπότας 218 ---
Σέρχιο Πέρες  190 ---

Stoiximan
Βαθμολογία
9.5/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Άμεσες πληρωμές
check_3c
Εξαιρετικές Αποδόσεις
check_3c
Βελτιωμένο Bet Builder*
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Πρωτάθλημα Κατασκευαστών - Νικητής

Μπορεί οι παλιοί να θυμούνται την Ferrari να κάνει... πάρτι, αλλά τα τελευταία χρόνια όλοι να υποκλίνονται στην Mercedes. Δείτε τις νεότερες αποδόσεις:

Κατασκευαστής Βαθμοί  Απόδοση
Mercedes 587.5 1.04
Red Bull/Honda 559.5 10.00
Ferrari 307.5 ---
McLaren 269 ---

Betsson
Βαθμολογία
8.7/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ προσφορά*
check_3c
Cash Out* & Bet Builder*
check_3c
Εξελιγμένο mobile app
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Μετά την αναφορά μας στα μακροχρόνια στοιχήματα της τρέχουσας χρονιάς, ας δούμε αναλυτικά τις κορυφαίες αγορές που προσφέρονται σε κάθε Γκραν Πρι.

Νικητής αγώνα

Ακολουθεί το στοίχημα «νικητής αγώνα», το οποίο προσφέρεται συνήθως 2-3 μέρες πριν το κάθε grand prix, αλλά εδώ θα πρέπει να είστε πολύ προσεκτικοί.  Πριν ποντάρετε σε αυτόν τον τύπο στοιχήματος, με τον αγώνα να είναι πάντα Κυριακή, θα πρέπει να περιμένετε να δείτε σε τι κατάσταση είναι ο πιλότος που πιστεύετε ότι θα κερδίσει. Δηλαδή πως πήγε στις ελεύθερες δοκιμές της Παρασκευής, τι χρόνους έκανε και κυρίως τι θέση πήρε στις κατατακτήριες και συνεπώς από ποια θέση θα εκκινήσει τον αγώνα.

Μπορεί να πέσει η απόδοση σε ένα φαβορί που εκκινεί στις πρώτες θέσεις, αλλά είναι ασφαλέστερος τρόπος να ποντάρετε μετά τις κατατακτήριες, γιατί αν το κάνετε π.χ. από την Παρασκευή ή νωρίτερα, αυξάνεται το ρίσκο. Ένα κλατάρισμα στα ελαστικά ή μια μηχανική βλάβη στις κατατακτήριες, ενδέχεται να επηρεάσουν την απόδοση του οδηγού και σε αυτές τις περιπτώσεις συνήθως χάνει πολλές θέσεις και εκκινεί στις πίσω σειρές, με αποτέλεσμα οι πιθανότητες για νίκη να μειώνονται.

Για αυτό λοιπόν καλύτερος τρόπος στοιχηματισμού σε έναν αγώνα Φορμουλα 1 για τον νικητή είναι μετά τις κατατακτήριες δοκιμές.

Νικητής κατατακτήριων 

Ο οδηγός που θα σημειώσει τον καλύτερο χρόνο στις κατατακτήριες του Σαββάτου, θεωρείται ο νικητής για αυτή την αγορά. Οι πλατφόρμες διευθετούν τα στοιχήματα σύμφωνα με τα αποτελέσματα αμέσως μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας. Αν κάποιος οδηγός δεχθεί ποινή θέσεων αργότερα από την FIA (Διεθνής Ομοσπονδία Αυτοκινήτου) δεν υπολογίζεται στο στοίχημα. Η αγορά έχει διευθετηθεί ήδη.

Πριν επιλέξετε να στοιχηματίσετε σε κάποιον πιλότο, θα πρέπει να έχετε παρακολουθήσει τους χρόνους και τις συμπεριφορές των οδηγών και των ομάδων κατά τις ελεύθερες δοκιμές και με βάση της γνώσης σας στη Formula 1 να επιλέξετε τον πιλότο για την pole position.

Netbet
Βαθμολογία
8.7/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Δωρεάν συναλλαγές 
check_3c
Ειδικά & Ασιατικά Χάντικαπ
check_3c
Φιλικό mobile
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Να ανέβει στο βάθρο

Στην αγορά αυτή επιλέγετε τον οδηγό που πιστεύετε ότι θα είναι στο βάθρο ανεξαρτήτου θέσης (1ος, 2ος ή 3ος). Αν είναι είναι στο πόντιουμ των νικητών, τότε το στοίχημα είναι κερδισμένο. Είναι σημαντικό να αναφερθεί πως σε τυχόν ποινές αργότερα από τη FIA, το στοίχημα σας δεν θα επηρεαστεί.

Τα φαβορί για νίκη συνήθως έχουν πολύ μικρή απόδοση και αν θέλετε καλύτερη απόδοση, θα πρέπει να αξιοποιήσετε τις γνώσεις και όσα έχετε παρακολουθήσει το αγωνιστικό τριήμερο για να βρείτε τον οδηγό που δεν έχει πολλές πιθανότητες για νίκη, αλλά μπορεί να είναι στο βάθρο. Για παράδειγμα ο Χάμιλτον είναι φαβορί για νίκη σε κάθε αγώνα και πληρώνει ελάχιστα για να ανέβουν στο βάθρο. Ο Λεκλέρ με τον Μπότας που είναι αουτσάιντερ για νίκη, πληρώνουν σε καλή απόδοση για να πάρουν την 3η (για παράδειγμα) θέση του βάθρου.

Race Match Bets (Head to Head)

Στην αγορά αυτή, οι πλατφόρμες προσφέρουν ζευγάρια οδηγών και εσείς επιλέγετε τον νικητή ανάμεσα στους δύο. Ο νικητής καθορίζεται από το ποιος θα καταφέρει να τερματίσει υψηλότερα στην κατάταξη. Σημειώστε όμως, ότι αν εγκαταλείψει ένας από τους δύο, τότε θα πρέπει να τερματίσει τον αγώνα ο άλλος οδηγός.

Αν για κάποιο λόγο δεν τερματίσει κανένας εκ των δύο, τότε το στοίχημα θεωρείται άκυρο και η απόδοση του θα είναι 1,00. Αν έχετε τοποθετήσει ένα στοίχημα H2H πριν την έναρξη του αγώνα και ο οδηγός που έχετε επιλέξει δεν εκκινήσει τον αγώνα για κάποιο λόγο και ο άλλος οδηγός λάβει μέρος κανονικά, τότε το στοίχημα θεωρείται χαμένο ή σε αντίστοιχη περίπτωση κερδισμένο.

Bet365
Βαθμολογία
9.3/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Παγκόσμιο brand name
check_3c
Ανταγωνιστικές αποδόσεις
check_3c
Υψηλά όρια στοιχηματισμού
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Πρώτος οδηγός που θα εγκαταλείψει

Στην αγορά αυτή, επιλέγετε τον πιλότο που πιστεύετε ότι θα εγκαταλείψει πρώτος τον αγώνα. Συνήθως οι αποδόσεις είναι υψηλές, καθώς δεν είναι εύκολο να προβλεφθεί ο πρώτος οδηγός που θα βγει εκτός μάχης. Σε αυτό τον τύπο στοιχηματισμού, επιλέγονται οι οδηγοί που τα μονοθέσια τους δεν έχουν μεγάλη αξιοπιστία, όπως συμβαίνει στις μικρότερες ομάδες, όπου συχνά αντιμετωπίζουν πολλά προβλήματα με τον κινητήρα ή με άλλα μέρη του μονοθέσιου.

Σε αυτή την περίπτωση όμως, υπάρχει και ο αστάθμητος παράγοντας ενός ατυχήματος που αλλάζει τις ισορροπίες. Σημειώστε πως αν εγκαταλείψουν ταυτόχρονα δύο ή περισσότεροι οδηγοί, ισχύουν διαφορετικοί όροι και κανονισμοί για τη διευθέτηση των στοιχημάτων στην κάθε στοιχηματική.

 

Από την άλλη, υπάρχει και η ενδιαφέρουσα αγορά που αφορά την πρώτη ομάδα που θα εγκαταλείψει. Για να κερδίσετε το συγκεκριμένο στοίχημα, θα πρέπει να εγκαταλείψουν τον αγώνα και τα δύο μονοθέσια της ομάδας που έχετε επιλέξει. Αν για παράδειγμα επιλέξετε να εγκαταλείψει τον αγώνα πρώτη η ομάδα της Ferrari, τότε θα πρέπει να τεθούν πρώτοι εκτός αγώνα οι δύο πιλότοι της, πριν συμβεί με οδηγούς άλλης ομάδας.

Ταχύτερος γύρος

Σε αυτή την αγορά, επιλέγετε τον οδηγό που πιστεύετε ότι μπορεί να κάνει τον ταχύτερο γύρο, που σημαίνει τον καλύτερο χρόνο μέσα στον αγώνα και να ποντάρετε πριν την έναρξη του grand prix. Συνήθως οι ταχύτεροι χρόνοι γίνονται από τους οδηγούς που πάνε για νίκη και τα μονοθέσια τους είναι τα ταχύτερα του πρωταθλήματος. Το στοίχημα αυτό διευθετείται έπειτα από την ολοκλήρωση του αγώνα, σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία της FIA.

Safety car

Το αυτοκίνητο ασφαλείας κάνει την είσοδο του στην πίστα, έπειτα από κάποιο ατύχημα ή αν κριθεί σκόπιμο από τον αλυτάρχη του αγώνα για κάποιον άλλο λόγο.

Σε ορισμένες στοιχηματικές μπορεί να βρείτε την «ψαγμένη αγορά»: Θα εμφανιστεί το αυτοκίνητο ασφαλείας;. Έχει δύο επιλογές προς στοιχηματισμό. Είτε το ναι που συνήθως προσφέρεται ως φαβορί, είτε το όχι που παίζει σε τιμές αουτσάιντερ.

Σε κάποιους αγώνες όπως στο Μονακό που είναι συχνό φαινόμενο να μπαίνει το safety car, οι στοιχηματικές πλατφόρμες προσφέρουν την επιλογή να μπει πάνω από μια φορά το αυτοκίνητο ασφαλείας. Να σημειωθεί ότι αν γίνει εκκίνηση υπό το αυτοκίνητο ασφαλείας δεν μετράει στο στοίχημα. Θα πρέπει να μπει κατά τη διάρκεια του αγώνα.

Να τερματίσει στους βαθμούς

Οι οδηγοί που θα τερματίσουν στις θέσεις 1 έως 10 παίρνουν βαθμούς. Εάν έχετε επιλέξει για παράδειγμα τον Κίμι Ράικονεν να είναι στην βαθμολογούμενη δεκάδα και καταλάβει την όγδοη θέση τότε το στοίχημα σας είναι κερδισμένο. Συνήθως οι αποδόσεις στους οδηγούς που τερματίζουν συχνά μέσα στους βαθμούς, είναι χαμηλές και καλύτερο φαντάζει να προτιμήσετε κάποιο από τα αουτσάιντερ που πληρώνουν πολύ καλύτερα. Σημειώστε ότι τα στοιχήματα διευθετούνται μετά την ολοκλήρωση του αγώνα σύμφωνα με τη σειρά που τερμάτισαν. Δεν λαμβάνεται υπόψη αν προστεθούν ποινές στη συνέχεια από τη FIA.

Bwin
Βαθμολογία
9.2/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Κορυφαία αξιοπιστία
check_3c
Live Streaming* 
check_3c
Καθημερινές προσφορές*
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Πόσα μονοθέσια θα τερματίσουν τον αγώνα 

Εκκινούν 24 μονοθέσια και οι στοιχηματικές πλατφόρμες, δίνουν συνήθως ένα όριο για το πόσα θα καταφέρουν να φτάσουν στον τερματισμό. Ανάλογα με την πίστα αυτό το όριο αλλάζει. Αν για παράδειγμα το line είναι στα 17,5 μονοθέσια, έχετε δύο επιλογές για να ποντάρετε. Στο under αυτού του line, που σημαίνει ότι αν δουν την καρό σημαία μέχρι 17 μονοθέσια, το στοίχημα είναι κερδισμένο. Αν όμως έχετε επιλέξει το over τότε πρέπει να τερματίσουν τουλάχιστον 18 μονοθέσια για να είναι κερδισμένο το στοίχημα σας.

Διαφορά (δευτερόλεπτα) νικητή από τον δεύτερο

Σε αυτό το στοίχημα θα πρέπει να προβλέψετε την διαφορά δευτερολέπτων που θα έχει ο νικητής με τον δεύτερο της τελικής κατάταξης του αγώνα. Εδώ θα πρέπει να μελετήσετε τι έχει προηγηθεί του αγώνα, δηλαδή σε τι χρόνους κινήθηκαν οι πιλότοι κατά την διάρκεια των δοκιμών και των κατατακτηρίων, τι ρυθμό είχαν και κυρίως το ποιοι πιλότοι θα παλέψουν για τη νίκη.

Τα τελευταία χρόνια, ο νικητής παίρνει συνήθως άνετες νίκες, αλλά υπάρχουν πολλοί αστάθμητοι παράγοντες, οι οποίοι είναι αδύνατο να προβλεφθούν, όπως η είσοδος του safety car που εκμηδενίζει τους χρόνους. Τα στοιχήματα διευθετούνται αμέσως μετά την ολοκλήρωση του αγώνα, σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία της FIA.

Live betting στη Formula 1

Ολες οι στοιχηματικές ιστοσελίδες προσφέρουν για live στοίχημα τους αγώνες του κορυφαίου μηχανοκίνητου πρωταθλήματος και για να ποντάρετε θα πρέπει πρώτα από όλα να παρακολουθείτε τον αγώνα για να έχετε άποψη του τι συμβαίνει στην πίστα και να βγείτε κερδισμένοι από το Formula 1 στοίχημα.

21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

Στοιχηματική
Άδεια
Προσφορές
Υπηρεσίες
Stoiximan
☆☆☆☆☆
★★★★★
Stoiximan
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.5
GR
Stoiximan Master
Δύο και... ταμείο
Λευκή Επιστροφή
Cash out* Android App iOS App
+6
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Pamestoixima.gr
☆☆☆☆☆
★★★★★
Pamestoixima.gr
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
GR
Auto & Partial Cash Out*
Βελτιωμένο Bet Builder*
ΣΤΟ ΠΑΡΑ1 & Boost Νίκης
Cash out* Android App Βig Screen Mobile
+9
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Novibet
☆☆☆☆☆
★★★★★
Novibet
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.1
GR
Ενισχυμένες* Αποδόσεις
Επιστροφή στο 0-0
Cash Out* (Partial, Auto & Stop Loss)
Cash out* Μερικό Cash Out* Αυτόματο Cash out*
+11
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Bwin
☆☆☆☆☆
★★★★★
Bwin
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.2
GR
Build A Bet
Auto Cash Out*
Υπηρεσία Edit My Bet*
Ενισχυμένες* αποδόσεις Cash out* Αυτόματο Cash out*
+9
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Betsson
☆☆☆☆☆
★★★★★
Betsson
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.7
GR
Ασιατικά
Bet Builder*
Cash Out*
Ενισχυμένες* αποδόσεις Cash out* Android App
+10
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Fonbet
☆☆☆☆☆
★★★★★
Fonbet
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
GR
Άμεσο cash out*
Ικανοποιητικές αποδόσεις
Πλήθος ειδικών στοιχημάτων
Cash out* Quick Log In Aσιατικά
+2
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Bet365
☆☆☆☆☆
★★★★★
Bet365
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.3
GR
Φτιάξτε Αγορά
Υπηρεσία Live Streaming*
Μερικό, Ολικό & Αυτόματο Cash Out*
Cash out* Μερικό Cash Out* Αυτόματο Cash out*
+8
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Netbet
☆☆☆☆☆
★★★★★
Netbet
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.7
GR
Cash Out*
Φιλικό mobile site
Boost νίκης
Cash out* Υψηλά όρια
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Interwetten
☆☆☆☆☆
★★★★★
Interwetten
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.3
GR
Cash Out*
VAR Cashback
Αποδόσεις κάτω του 2.00
Cash out* Quick Log In Aσιατικά
+1
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

kipello_icon
Top Στοιχηματικές
λογότυπο Stoiximan
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.5
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.5
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Pamestoixima.gr
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Novibet
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.1
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.1
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Bwin
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.2
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.2
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Betsson
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.7
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.7
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Fonbet
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Bet365
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.3
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.3
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Netbet
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.7
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.7
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Interwetten
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.3
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.3
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ