cache

ΚΟΥΠΟΝΙ ΟΠΑΠ – LIVESCORE OPAP

Το Πάμε Στοίχημα και το Κουπόνι ΟΠΑΠ μπήκε στις ζωές των Ελλήνων το 2000. Η πλειονότητα των παικτών στη χώρα μας γνώρισε το ποδοσφαιρικό στοίχημα μέσω του ΟΠΑΠ, σε αντίθεση με το εξωτερικό όπου το κουπόνι στοιχήματος και το στοίχημα στο πρακτορείο ήταν διαδεδομένο αρκετά χρόνια νωρίτερα. Το μονοπώλιο του ΟΠΑΠ στοίχημα (επίγειο), σε συνδυασμό με τις εφημερίδες στοιχήματος που είχαν στις σελίδες τους το ΟΠΑΠ Κουπόνι, δημιούργησαν φανατικούς φίλους. Τα τελευταία χρόνια έχει μπει και στο online στοίχημα, με το pamestoixima να βελτιώνεται συνεχώς όπως και το στοίχιμαν κουπόνι οπάπ.

ΣΗΜΕΡΑ
  • ΣΗΜΕΡΑ
Όλα LIVE Προγραμματισμένα Τελικά Αγαπημένα 0 ΩΡΑ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ
ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΩΡΑ
Όλα LIVE Προγραμματισμένα Τελικά Αγαπημένα 0
ΣΗΜΕΡΑ
  • ΣΗΜΕΡΑ
Δείξε αποδόσεις

Κουπόνι Πάμε Στοίχημα (Πως να παίξεις)

Το κουπόνι Πάμε Στοίχημα έχει εξελιχθεί τον τελευταίο καιρό. Όσο περνάνε τα χρόνια ο ΟΠΑΠ βελτιώνει το προϊόν του, προσθέτει επιλογές και προσπαθεί να κάνει το παιχνίδι ακόμα πιο ελκυστικό. Για παράδειγμα, αρχικά στο κουπονι οπαπ υπήρχε η δυνατότητα να επιλέξεις έως 10 ματς, ενώ τώρα το δελτίο δέχεται μέχρι 15 γεγονότα και μέχρι 30 μέσω της τερματικής μηχανής. Εκτός από τα κλασικά σημεία, δηλαδή το "1", το "Χ" και το "2" στο kouponi opap μπορείς να ποντάρεις ακόμα στα "over/under 1.5, 2.5 ή 3.5", στα "ημίχρονα/τελικά", τις "διπλές ευκαιρίες", το "goal/no goal" και στα "σύνολα τερμάτων". Ακόμα, ο παίκτης μπορεί να επιλέξει "αποτέλεσμα ημιχρόνου" ή "ακριβές σκορ". Η τελευταία αγορά είναι και εκείνη με τις μεγαλύτερες αποδόσεις στο opap stoixima.

Βέβαια, αυτές δεν είναι οι μοναδικές αγορές που μπορεί να βρει κάποιος στο ΟΠΑΠ Παμε Στοιχημα. Τα τελευταία χρόνια η πλατφόρμα έχει εισάγει πολλές αγορές και πληθώρα ειδικών στοιχημάτων. Oι επιλογές αυτές στο δελτίο του στοιχημα οπαπ συμπληρώνονται στο ειδικό πλαίσιο για τους κωδικούς των επιπλέον αγορών της εκάστοτε αναμέτρησης. Παραδείγματα των συγκεκριμένων αγορών είναι το "under/over 1.5 ή 2.5 της γηπεδούχου ή της φιλοξενούμενης" ή το "τελικό αποτέλεσμα σε συνδυασμό με το under/over".

Αυτά όσον αφορά τις βασικές αγορές του pame stoixima opap. Στο δελτίο, αφού πρώτα έχεις επιλέξει τα σημεία στα οποία θέλεις να ποντάρεις από το opap kouponi, στη συνέχεια έχεις τη δυνατότητα να συμπληρώσεις το ποσό που θέλεις να στοιχηματίσεις, είτε απευθείας -σημειώνοντας για παράδειγμα 5 ευρώ- είχε μέσω του πολλαπλασιαστή, υπολογίζοντας ότι η 1 στήλη στοιχίζει 0.25 ευρώ. Ακριβώς από κάτω από το πεδίο που συμπληρώνεις το ποσό, υπάρχει η δυνατότητα επιλογής συστήματος. Το αγαπημένο σύστημα πολλών παικτών του ΟΠΑΠ στοίχημα είναι το "3-4" ή το "4-5". Επίσης, αρκετοί ποντάρουν σε σύστημα "4-5-6" όταν επιλέγουν μεγάλες αποδόσεις, ενώ για τα "ημίχρονο/τελικά" ή επιλογές μεγάλου ρίσκου ένα πολύ προσφιλές σύστημα είναι το "1-2-3". Τα παραπάνω συστήματα δίνουν στον παίκτη τη δυνατότητα να έχει κέρδος ακόμα κι αν δεν πιάσει όλα τα ματς, ενώ στον πολλαπλασιαστή συστημάτων έχεις την ευκαιρία να ποντάρεις περισσότερα λεφτά σε κάποιο "κομμάτι", όπως για παράδειγμα οι δυάδες ή οι τριάδες.

Η αλήθεια είναι πως οι online πλατφόρμες έχουν περισσότερες αγορές από το Πάμε Στοίχημα ΟΠΑΠ, ωστόσο η αξιοπιστία στις πληρωμές και το γεγονός ότι ποντάρεις στο πιο ισχυρό brand name της χώρας έχουν οδηγήσει πολλούς στο να δείξουν εμπιστοσύνη στον ΟΠΑΠ, παρά τα όποια μειονεκτήματα.

Αποτελέσματα στοίχημα: Πως διαβάζονται;

Εξίσου «αγαπημένα» με το κουπόνι πάμε στοίχημα για τους Έλληνες παίκτες είναι η... μελέτη στα αποτελέσματα στοίχημα. Πρόκειται για μια διαδικασία, που οι παλιότεροι έχουν συνδέσει με τις βιτρίνες των πρακτορείων. Εκεί που αναρτιόνταν τα αποτελέσματα του κουπονιού και οι παίκτες έβλεπαν αν έχουν κερδίσει, ή όχι. Πλέον, με την εξέλιξη της τεχνολογίας η πρόσβαση στα στοίχημα αποτελέσματα έχει γίνει σαφώς ευκολότερη για όλους. Τόσο μέσω της ιστοσελίδας του ΟΠΑΠ, όσο και μέσω των διάφορων ειδικών ιστοσελίδων και εφαρμογών που υπάρχουν για τους υπολογιστές και τα κινητά.

Εφόσον πάντως θέλετε να βρείτε τα τελευταία αποτελέσματα στοίχημα μπορείτε να το κάνετε και στη σελίδα που βρίσκεστε, στον παραπάνω πίνακα. Παρακάτω θα εξηγήσουμε τη διαδικασία ανάγνωσης και τι μπορείτε να βρείτε στο κουπόνι ΟΠΑΠ του Foxbet.gr.

Για να δείτε τα στοίχημα αποτελέσματα, θα πρέπει από την πάνω - πάνω μπάρα του κουπονιού να ανατρέξετε στις προηγούμενες ημερομηνίες. Αυτές είναι προσβάσιμες στα αριστερά της πορτοκαλί μπάρας και με κάθε κλικ πάνω σε αυτή, μεταφέρεστε και μια ημέρα νωρίτερα.

Από εκεί και πέρα, στη σελίδα του κουπονιού που θα ανοίξει, από αριστερά προς τα δεξιά μπορείτε να βρείτε την διοργάνωση που αφορά η αναμέτρηση, την ώρα διεξαγωγής της, τον κωδικό της στο κουπόνι Πάμε Στοίχημα και τις ομάδες. Παράλληλα, διαθέσιμες υπάρχουν οι αποδόσεις στις οποίες προσφέρονταν η νίκη του γηπεδούχου, η ισοπαλία, η νίκη του φιλοξενούμενου και οι τιμές για τις επιλογές under και over 2.5 γκολ.

Που θα βρείτε τα αποτελέσματα στοίχημα; Ακριβώς στη δίπλα στήλη από τα δεξιά. Μπορείτε να ενημερωθείτε για το σκορ ημιχρόνου και το τελικό αποτελέσματα, ενώ με ένα πράσινο «τικ» σημειώνονται οι αναμετρήσεις που έχουν ολοκληρωθεί κανονικά, καθώς και το τελικό σημείο.

Η καινοτομία στα στοίχημα αποτελέσματα που μπορείτε να βρείτε στο Foxbet.gr έχει να κάνει με τα αποτελέσματα. Περνώντας τον κέρσορα του ποντικιού σας πάνω στο τελικό σκορ μιας αναμέτρησης, θα σας ανοίξει ένα pop-up παράθυρο στο οποίο έχετε την δυνατότητα να βρείτε τις κάρτες και τους σκόρερ των παιχνιδιών. Μάλιστα, πατώντας πάνω στα ονόματα των ομάδων, θα μεταφερθείτε στην ανάλυση των αναμετρήσεων και το σχετικό προγνωστικό από τους συντάκτες μας.

Γιατί στο Foxbet;
To Foxbet βρίσκεται στον αέρα από το 2011 και συνεχίζει ελεύθερο και ανεξάρτητο χάρη στη δική σας καθημερινή υποστήριξη. Από την πρώτη μέρα λειτουργίας τόσο για μένα όσο και για όλη τη Foxbet-ική ομάδα η σωστή και αξιόπιστη στοιχηματική σας ενημέρωση είναι απόλυτη προτεραιότητα. Στο νέο Foxbet δώσαμε βαρύτητα στην εύκολη πλοήγηση με λίγα κλικ, σε νέες υπηρεσίες όπως εμπλουτισμένα στατιστικά ή εργαλεία και στο mobile site μας. Σας εύχομαι καλή σεζόν με πολλά κέρδη!  
previews

Αξιολόγηση Στοιχηματικών

Η έμπειρη ομάδα του Foxbet αξιολογεί και βαθμολογεί τις υπηρεσίες των στοιχηματικών ιστοσελίδων σε 8 διαφορετικές κατηγορίες. Δείτε όλες τις σημαντικές πληροφορίες για κάθε στοιχηματική πλατφόρμα συγκεντρωμένες σε ένα πίνακα.

Live Στοίχημα Με Ήχο

Οι live tipsters του Foxbet δίνουν καθημερινά τις προτάσεις τους, τις οποίες βλέπετε σε πραγματικό χρόνο με αυτόματη ανανέωση στην κεντρική σελίδα. Στη σελίδα Live Betting υπάρχει και ηχητική ειδοποίηση για νέα προγνωστικά.

Δωρεάν Προγνωστικά Στοιχήματος

Oι tipsters μας δίνουν τις προγνωστικά στοιχήματος δωρεάν μέσα από την προσωπική τους στήλη. Με μία απλή καταχώρηση του email σας, μπορείτε να λαμβάνετε άμεση ενημέρωση για τα σημερινά προγνωστικά στοιχήματος.

Σύγκριση Στοιχηματικών

Βρείτε εύκολα την στοιχηματική που σας ταιριάζει με το Bookie Finder, συγκρίνετε τις υπηρεσίες των στοιχηματικών ιστοσελίδων με τη H2H σύγκριση. Στο Foxbet δεν προτείνουμε απλά bookmakers, αλλά σας δίνουμε όλα τα εργαλεία για να επιλέξετε την καλύτερη στοιχηματική για εσάς.

Θεωρία στοιχήματος

Έχετε απορίες για το πώς παίζετε στοίχημα στο ίντερνετ, για το σύστημα Fibonacci ή δεν ξέρετε τι είναι η γκανιότα; Στο Betting School θα βρείτε την πιο ψαγμένη στοιχηματική θεωρία και θα εμπλουτίσετε τις στοιχηματικές γνώσεις σας.
Licensed bookmakers

Στοιχηματικές με Προσφορά* Εγγραφής

Όλα τα προγράμματα των στοιχηματικών sites συγκεντρωμένα στη σελίδα προσφορών*. Ποιοι bookmakers δίνουν προσφορά* εγγραφής και ποιοι διαθέτουν Loyalty* πρόγραμμα, 0% ή προσφορές* επιστροφής χρημάτων;