Στοίχημα Under/Over: Οδηγός – Στρατηγική

under/over οβερ αντερ

Το under/over στοίχημα είναι μία ιδιαίτερα δημοφιλής αγορά για τον παίχτη του στοιχήματος. Στο στοίχημα αυτό σας ενδιαφέρει αποκλειστικά και μόνο, το σύνολο των τερμάτων που θα σημειωθούν σε ένα παιχνίδι και όχι ο τελικός νικητής της αναμέτρησης.

Τι σημαίνει over 2.5 στο στοίχημα

Το πλέον δημοφιλές στοίχημα της συγκεκριμένης κατηγορίας, είναι το under/over 2.5 γκολ. Σε αυτό το στοίχημα σας ενδιαφέρει εάν ο συνολικός αριθμός των γκολ στην λήξη του αγώνα θα είναι πάνω ή κάτω από 2.5 τέρματα.

Παράδειγμα:  Σε έναν αγώνα μεταξύ μιας ομάδας Α και μίας ομάδας Β, έχετε το σετ τον αποδόσεων που φαίνονται στην παρακάτω εικόνα.

αποδόσεις under/over 2.5

Εάν στον αγώνα μεταξύ των ομάδων Α και Β, επιλέξετε το στοίχημα over 2.5 γκολ, για να κερδίσει το στοίχημα σας, θα πρέπει το άθροισμα των τερμάτων που θα σημειώσουν οι δύο ομάδες Α και Β, να είναι πάνω από 2.5 γκολ (3 ή 4 και ούτω καθεξής).

Εάν στον αγώνα μεταξύ των ομάδων Α και Β, επιλέξετε το στοίχημα under2.5 γκολ, για να κερδίσει το στοίχημα σας, θα πρέπει το άθροισμα των τερμάτων που θα σημειώσουν οι δύο ομάδες Α και Β, να είναι κάτω από 2.5 γκολ (0 ή 1 ή 2 γκολ).

H κορυφαία 🏆 στοιχηματική για Over/Under

ΣτοιχηματικήΚριτική
Bet365

 

 • Υπηρεσία Live Streaming*
 • Cash out* (μερικό/ολικό/αυτόματο)
 • Εdit bet (επεξεργασία στοιχήματος)
 • Bet Builder (Φτιάξτε Αγορά) 

Under/over 3.5 γκολ

Ένα άλλο στοίχημα στην κατηγορία αυτή, είναι το under/over 3.5 γκολ, στο οποίο σας ενδιαφέρει εάν ο συνολικός αριθμός των γκολ στην λήξη του αγώνα, θα είναι πάνω ή κάτω από 3.5 τέρματα (αν σημειωθούν 0 ή 1 ή 2 ή 3 γκολ, επαληθεύεται το under3.5, ενώ αν με 4 γκολ και πάνω, επαληθεύεται το over 3.5).

Ασιατικά under/over

Εκτός των κλασσικών περιπτώσεων under/over (με το line είτε 2.5, 3.5 ή και 1.5 γκολ) υπάρχουν και περιπτώσεις ασιατικών στοιχημάτων σε under/over. Τα στοιχήματα αυτά χωρίζονται στα ολόκληρα (under/over 2, 3, 4 κλπ) και στα split (under/over 2.25, 2.75, 3.25 κλπ).

Under 2

Στην περίπτωση όπου επιλέξετε το under 2 γκολ σε ένα παιχνίδι, κερδίζετε ολόκληρο το ποσό εάν επιτευχθούν συνολικά 0 ή 1 γκολ. Αν επιτευχθούν συνολικά 2 γκολ, τότε η πλατφόρμα στοιχημάτων θα σας επιστρέψει το ποντάρισμα, ενώ αν σημειωθούν 3 ή περισσότερα τέρματα το στοίχημα σας χάνεται.

Over 2

Στην περίπτωση όπου επιλέξετε το over 2 γκολ σε ένα παιχνίδι, κερδίζετε ολόκληρο το ποσό εάν επιτευχθούν συνολικά 3 ή και περισσότερα γκολ. Αν επιτευχθούν συνολικά 2 γκολ, τότε σας επιστρέφεται το ποντάρισμα, ενώ αν σημειωθούν 0 ή 1 τέρματα το στοίχημα σας χάνεται.

Under 2.25 (ή 2.0,2.5)

Στην περίπτωση όπου επιλέξετε το under 2.25 γκολ σε ένα παιχνίδι, κερδίζετε ολόκληρο το ποσό εάν επιτευχθούν συνολικά 0 ή 1 γκολ. Αν επιτευχθούν συνολικά 2 γκολ, τότε κερδίζετε το 50% του μέγιστου πιθανού κέρδους, ενώ αν σημειωθούν 3 ή περισσότερα τέρματα το στοίχημα σας χάνεται.

Over 2.25 (ή 2.0,2.5)

Στην περίπτωση όπου επιλέξετε το over 2.25 γκολ σε ένα παιχνίδι, κερδίζετε ολόκληρο το ποσό εάν επιτευχθούν συνολικά 3 ή και περισσότερα γκολ. Αν επιτευχθούν συνολικά 2 γκολ, τότε χάνετε το μισό ποντάρισμα και το άλλο μισό επιστρέφεται, ενώ αν σημειωθούν 0 ή 1 τέρματα το στοίχημα σας χάνεται.

Under 2.75 (ή 2.5, 3)

Στην περίπτωση όπου επιλέξετε το under 2.75 γκολ σε ένα παιχνίδι, κερδίζετε ολόκληρο το ποσό εάν επιτευχθούν συνολικά 0, 1 ή 2 γκολ. Αν επιτευχθούν συνολικά 3 γκολ, τότε χάνετε το μισό ποντάρισμα και το άλλο μισό επιστρέφεται, ενώ αν σημειωθούν 4 ή περισσότερα τέρματα το στοίχημα σας χάνεται.

Over 2.75 (ή 2.5,3)

Στην περίπτωση όπου επιλέξετε το over 2.75 γκολ σε ένα παιχνίδι, κερδίζετε ολόκληρο το ποσό εάν επιτευχθούν συνολικά 4 ή και περισσότερα γκολ. Αν επιτευχθούν συνολικά 3 γκολ, τότε κερδίζετε το 50% του συνολικού κέρδους, ενώ αν σημειωθούν 0, 1 ή 2 τέρματα το στοίχημα σας χάνεται.

Ίδια είναι η λογική και για τα υπόλοιπα ασιατικά under/over, με περισσότερες πληροφορίες να μπορείτε να δείτε στον αναλυτικό οδηγό μας.

Σημαντικοί παράγοντες στο under/over

Όπως αναφέρθηκε στο στοίχημα under/over, ο αριθμός των γκολ είναι αυτός που θα σας οδηγήσει στο ταμείο ή όχι. Στο ποδόσφαιρο υπάρχουν πολλοί παράγοντες που επηρεάζουν, είτε λιγότερο, είτε περισσότερο το σκοράρισμα των ομάδων. Παρακάτω παρατίθενται οι κυριότεροι:

 • Η φόρμα και η συμπεριφορά των ομάδων στα τελευταία 6 παιχνίδια.
 • Η συμπεριφορά της γηπεδούχου στα τελευταία εντός και της φιλοξενούμενης στα τελευταία εκτός.
 • Απουσίες βασικών παιχτών σε επίθεση και άμυνα.
 • Οι καιρικές συνθήκες και ο αγωνιστικός χώρος.
 • Η σημασία του αγώνα (αν υπάρχει βαθμολογικό ενδιαφέρον ή είναι αδιάφορος).
 • Η προϊστορία μεταξύ των δύο αντιπάλων ομάδων.
 • Οι σχέσεις των ομάδων (φιλικές ή αντιπαλότητας).
 • Τα γενικότερα στατιστικά του πρωταθλήματος που διεξάγεται ο αγώνας.

under/over οβερ αντερ στοιχημα γκολΣτρατηγική over 2.5

Η σωστή μελέτη, η όσο το δυνατόν καλύτερη γνώση των ομάδων και των πρωταθλημάτων αλλά και τα στατιστικά, είναι τα βοηθήματα του παίχτη στην αγορά under over. Για τους παίχτες που επιλέγουν να ποντάρουν στο over 2.5, θα γίνει η περιγραφή μίας στρατηγικής. Πριν ποντάρετε στον αγώνα που έχετε επιλέξει θα πρέπει να λαμβάνετε υπόψη τα ακόλουθα κριτήρια:

Για την γηπεδούχο ομάδα:

 • Στους τρεις τελευταίους εντός έδρας αγώνες της, θα πρέπει να έχουν σημειωθεί τουλάχιστον 7 τέρματα.
 • Τουλάχιστον δύο από τους τρεις τελευταίους αγώνες της σαν γηπεδούχος, θα πρέπει να έχει λήξει over2.5.

Για την φιλοξενούμενη ομάδα:

 • Στους τρεις τελευταίους εκτός έδρας αγώνες της, θα πρέπει να έχουν σημειωθεί τουλάχιστον 7 τέρματα.
 • Στον προηγούμενό της αγώνα θα πρέπει να έχουν σημειωθεί τουλάχιστον 2 γκολ.
 • Θα πρέπει να έχει σκοράρει τουλάχιστον στους 2 από τους 3 τελευταίους εκτός έδρας αγώνες της.
 • Τουλάχιστον 2 από τους 3 τελευταίους εκτός έδρας αγώνες της, θα πρέπει να έχουν λήξει over.

Tip: Εάν έχετε ποντάρει δύο συνεχόμενες φορές σε over2.5 σε αγώνα που συμμετέχει μία ομάδα και το στοίχημα σας έχει κερδίσει, μην την επιλέγετε τρίτη συνεχόμενη φορά.

Στρατηγική under 2.5

Για τους παίχτες που επιλέγουν να ποντάρουν στο under 2.5, θα γίνει η περιγραφή μίας στρατηγικής. Πριν ποντάρετε στον αγώνα που έχετε επιλέξει θα πρέπει να λαμβάνετε υπόψη τα ακόλουθα κριτήρια:

Για την γηπεδούχο ομάδα:

 • Τουλάχιστον 2 από τους 3 τελευταίους εντός έδρας αγώνες της, θα πρέπει να έχουν έρθει under2.5
 • Τουλάχιστον σε 1 από τους 3 τελευταίους εντός έδρας αγώνες της, θα πρέπει μία ομάδα να μην έχει σκοράρει κάποιο τέρμα.

Για την φιλοξενούμενη ομάδα:

 • Τουλάχιστον 2 από τους 3 τελευταίους εκτός έδρας αγώνες της, θα πρέπει να έχουν έρθει under2.5
 • Η φιλοξενούμενη ομάδα δεν θα πρέπει να έχει σκοράρει τουλάχιστον σε 1 από τους 3 τελευταίους εκτός έδρας αγώνες της.
 • Ο αγώνας της προηγούμενης σεζόν θα πρέπει να είχε λήξει under 2.5.

Κλείνοντας, είτε επιλέξετε το over2,5 είτε το under 2.5, οι αποδόσεις θα πρέπει να είναι τουλάχιστον 1.60 και το ποντάρισμα σας θα πρέπει να κυμαίνεται μεταξύ του 5-8% της κάβας σας.

Κορυφαίες Στοιχηματικές στην Ελλάδα

ΣτοιχηματικήInfo
Stoiximanreview
Netbetreview
Bet365review

Εγγραφείτε στο Newsletter μας για να λαμβάνετε όλα τα τελευταία νέα του Foxbet στο email σας


Περισσότερα

Comments