Πώς παίζεται το Ασιατικό Χάντικαπ (Asian Handicap)

Ασιατικό Χάντικαπ - Ασιατικά handicapΤo ασιατικό χάντικαπ είναι ένας πολύ δημοφιλής τύπος στοιχήματος, καθώς ποντάρετε σε 2 αντί 3 πιθανά αποτελέσματα και οι πιθανότητες κέρδους αυξάνονται στο 50% = σε σχέση με το 33.3% στο κλασσικό 1Χ2.

Ένας σημαντικός λόγος που το προτιμούν οι παίκτες και πολλές εταιρίες δεν το προσφέρουν, είναι οι μεγαλύτερες αποδόσεις σε σχέση με αντίστοιχα “παραδοσιακά” στοιχήματα (1Χ2, διπλή ευκαιρία κ.α.), γιατί τα ασιατικά έχουν μικρότερη γκανιότα. Το ασιατικό χάντικαπ με μία πρώτη ματιά δείχνει πολύπλοκο όμως αν διαβάσετε προσεκτικά τον παρακάτω οδηγό, θα δείτε ότι είναι αρκετά απλό. Υπάρχουν διάφορες μορφές ασιατικών, θα εξηγήσουμε αναλυτικά την κάθε περίπτωση (δείτε εδώ τον πλήρη Πίνακα Ασιατικού Χάντικαπ).

Τύποι Ασιατικού Χάντικαπ

Ολόκληρα και μισά ασιατικά χάντικαπ

1) Ασιατικό Χάντικαπ 0 (ή asian 0:0 ή level ball)

Είναι η πιο απλή μορφή ασιατικού στοιχήματος και λειτουργεί όπως ακριβώς το στοίχημα χωρίς ισοπαλία ή draw no bet. Στο ασιατικό 0, κερδίζετε αν κερδίσει η ομάδα που ποντάρατε, χάνετε αν χάσει η ομάδα σας, ενώ σε οποιαδήποτε ισοπαλία σας επιστρέφεται το ποντάρισμα.

Παράδειγμα: Στον αγώνα Μπαρτσελόνα – Ατλέτικο, εάν ποντάρετε στο Μπαρτσελόνα 0 σε απόδοση 1.325, θα πληρωθείτε το στοίχημα εάν κερδίσει η Μπαρτσελόνα, θα χάσετε το στοίχημα αν ηττηθεί η Μπαρτσελόνα, ενώ αν το παιχνίδι λήξει ισόπαλο θα σας επιστραφεί το ποντάρισμα.

Asian level ball

2) Ασιατικό Χάντικαπ  -0.5 και +0.5

Αρκετά συνηθισμένη μορφή ασιατικού. Στο -0.5 η ομάδα που επιλέγετε θα πρέπει να καλύψει το “μισό γκολ” χάντικαπ, δηλαδή κερδίζετε το στοίχημα ΜΟΝΟ σε νίκη. Σε περίπτωση ισοπαλίας ή ήττας χάνετε το στοίχημα.

Αντίθετα, αν παίξετε +0.5 τότε πληρώνεστε σε ισοπαλία ή νίκη και χάνετε σε ήττα.

Παράδειγμα: Στο Μπαρτσελόνα – Ατλέτικο αν παίξετε Μπαρτσελόνα -0.5 στο 1.75 κερδίζετε ΜΟΝΟ σε νίκη της Μπαρτσελόνα και χάνετε στο “Χ2”, ενώ ποντάροντας Ατλέτικο +0.5 στο 2.05 κερδίζετε σε νίκη Ατλέτικο ή ισοπαλία και χάνετε στον “1”.

Asian Handicap 0.5

3) Ασιατικό Χάντικαπ -1 και +1

Όταν ποντάρετε σε μία ομάδα με ασιατικό -1, τότε κερδίζετε το στοίχημα εάν η ομάδα σας επικρατήσει με 2 ή περισσότερα γκολ διαφορά. Αν κερδίσει με 1 γκολ διαφορά, ακριβώς δηλαδή όσο το χάντικαπ, τότε σας επιστρέφεται το ποντάρισμα, ενώ σε οποιαδήποτε ισοπαλία ή ήττα χάνετε το στοίχημα.

Αν ποντάρετε στο +1 χάντικαπ, τότε κερδίζετε σε ισοπαλία και νίκη της ομάδας, ακυρώνεται το στοίχημα και παίρνετε πίσω το ποντάρισμα σε ήττα με 1 γκολ, ενώ χάνετε σε ήττα με 2 ή περισσότερα τέρματα.

Παράδειγμα: Ποντάρετε στο Μπαρτσελόνα -1 σε απόδοση 2.35. Αν κερδίσει η Μπαρτσελόνα 2-0, 3-1, 3-0 κλπ πληρώνεστε το στοίχημα. Αν κερδίσει 2-1, 3-2 σας επιστρέφεται το ποντάρισμα, ενώ σε ισοπαλία ή νίκη Ατλέτικο χάνετε το στοίχημα. Ομοίως στο Ατλέτικο +1 κερδίζετε στο “Χ2”, σε ήττα με 1 γκολ διαφορά παίρνετε πίσω το ποντάρισμα και σε ήττα με 2 γκολ και πάνω χάνετε το στοίχημα.

Asian Handicap 1

4) Ασιατικό Χάντικαπ -1.5 και +1.5

Στο ασιατικό -1.5 θα πρέπει η ομάδα που θα ποντάρετε να κερδίσει με 2 ή περισσότερα γκολ διαφορά για να πληρωθείτε το στοίχημα. Σε νίκη με 1 γκολ, ισοπαλία ή ήττα χάνετε το στοίχημα. Η διαφορά με το ασιατικό -1 είναι ότι δεν έχετε επιστροφή σε νίκη με 1 γκολ, αλλά χάνετε το στοίχημα.

Αντίθετα στο ασιατικό +1.5 κερδίζετε το στοίχημα με νίκη, ισοπαλία ή ήττα στο γκολ. Σε ήττα με 2 ή περισσότερα τέρματα χάνετε το στοίχημα.

Παράδειγμα: Στο Μπαρτσελόνα – Ατλέτικο αν παίξετε Μπαρτσελόνα -1.5, κερδίζετε το στοίχημα σε νίκη με 2+ γκολ (2-0, 3-0, 3-1 κλπ) και χάνετε σε νίκη με 1 γκολ (2-1, 3-2 κλπ) ή “Χ2”. Ομοίως αν ποντάρετε στο Ατλέτικο +1.5 κερδίζετε σε νίκη της Ατλέτικο ή ισοπαλία ή ήττα με 1 γκολ (2-1, 3-2 κλπ). Χάνετε σε ήττα της Ατλέτικο με 2 ή παραπάνω τέρματα.

Asian Handicap 1.5

Υπάρχουν πολλά επιπλέον χάντικαπ, όπως -2/+2, -2.5/+2.5, -3/+3 κλπ τα οποία λειτουργούν ακριβώς με τον ίδιο τρόπο όπως τα παραπάνω.

Συνοπτικά να θυμάστε:

 • Στα ολόκληρα χάντικαπ αν η διαφορά νίκης της ομάδας που έχει το “-” είναι όση ακριβώς το χάντικαπ, πχ στο -1 το σκορ έρθει 2-1 ή στο “-2” έρθει 3-1, 4-2 κλπ, τότε έχετε επιστροφή του πονταρίσματος.
 • Τα ασιατικά έχουν κατά κανόνα καλύτερη απόδοση από διπλή ευκαιρία, draw no bet ή άλλα “ανταγωνιστικά” στοιχήματα.

Διπλά ασιατικά χάντικαπ (quarter ball ή split ή double asian)

Tα μισά ή ολόκληρα χάντικαπ που περιγράψαμε παραπάνω είναι αρκετά απλά. Υπάρχουν όμως και οι συνδυασμοί των ασιατικών χάντικαπ οι οποίοι προκύπτουν από την ένωση των μισών και ολόκληρων χάντικαπ. Εάν παίζετε σε μπουκ που προσφέρει ασιατικά στοιχήματα, θα έχετε δει στοιχήματα της μορφής 0,-0.5 ή 0.25 ή 1/4 και -0.5,-1 ή 0.75 ή 3/4. Ουσιαστικά, το 0.25 είναι η μέση τιμή των 0 και 0.5.

Πώς λειτουργούν:

 split ασιατικά είναι δύο ξεχωριστά στοιχήματα και το ποντάρισμα μοιράζεται στα δύο. Αν ποντάρετε για παράδειγμα 20 ευρώ στο ασιατικό -0.25, αυτό σημαίνει ότι παίζετε 10 ευρώ στο ασιατικό 0 και άλλα 10 ευρώ στο ασιατικό -0.5. Κάθε στοίχημα υπολογίζεται όπως ακριβώς περιγράφουμε παραπάνω.

Ας δούμε αναλυτικά τις δύο περιπτώσεις. (επειδή η πλειονότητα των παικτών παίζει στην Bet365 θα το γράφουμε με τη μορφή 0,-0.5)

1) Ασιατικό Χάντικαπ 0,-0.5 και 0,+0.5 (ή asian -0.25 και +0.25)

Εάν ποντάρετε στο ασιατικό 0,-0.5 τότε πληρώνεστε ολόκληρο το στοίχημα εάν η ομάδα σας κερδίσει το παιχνίδι, αφού και το στοίχημα 0 και το στοίχημα -0.5 κερδίζουν. Σε περίπτωση ισοπαλίας το ασιατικό 0 σας επιστρέφεται, ενώ το ασιατικό -0.5 χάνει. Άρα θα λάβετε πίσω το μισό ποντάρισμα. Ενώ σε περίπτωση ήττας της ομάδας που ποντάρατε χάνετε το στοίχημα.

Αν ποντάρετε στο 0,+0.5 τότε κερδίζετε το στοίχημα σε νίκη της ομάδας σας, αφού και το 0 και το +0.5 κερδίζουν. Εάν το παιχνίδι έρθει ισόπαλο, τότε το ασιατικό 0 σας επιστρέφεται και στο +0.5 πληρώνεστε. Εάν η ομάδα σας χάσει, χάνετε και το στοίχημα.

Παράδειγμα: Στο παιχνίδι Μπαρτσελόνα – Ατλέτικο ποντάρετε στο Μπαρτσελόνα 0,-0.5 σε απόδοση 1.525 20 ευρώ. Αυτό τί σημαίνει; Ότι το ποντάρισμα σας μοιράζεται στα δύο στοιχήματα. 10 ευρώ στο Μπαρτσελόνα 0 και άλλα 10 στο Μπαρτσελόνα -0.5. Εάν η Μπαρτσελόνα κερδίσει τον αγώνα (1-0, 2-0, 2-1 κλπ) θα πληρωθείτε και τα δύο στοιχήματα. Εάν το παιχνίδι έρθει ισοπαλία τότε το στοίχημα Μπαρτσελόνα 0 είναι άκυρο και σας επιστρέφονται τα 10 ευρώ, ενώ το Μπαρτσελόνα -0.5 χάνει (στο -0.5 θέλουμε μόνο νίκη).

Αντίστοιχα, στο Ατλέτικο 0,+0.5 σε νίκη της Ατλέτικο πληρώνεστε όλο το στοίχημα, ενώ σε ισοπαλία πληρώνεστε το ποντάρισμα των 10 ευρώ στο Ατλέτικο +0.5 και τα 10 ευρώ στο Ατλέτικο 0 σας επιστρέφονται. Σε ήττα της Ατλέτικο χάνετε το στοίχημα.

Asian Handicap level half

2) Ασιατικό Χάντικαπ -0.5,-1 και +0.5,+1 (ή asian -0.75 και +0.75)

Όταν ποντάρετε στο ασιατικό -0.5,-1 κερδίζετε ολόκληρο το στοίχημα εάν η ομάδα που επιλέξατε επικρατήσει με 2 ή περισσότερα γκολ. Εάν κερδίσει με 1 γκολ διαφορά τότε το στοίχημα -0.5 κερδίζει (θέλουμε απλή νίκη), ενώ το στοίχημα -1 σας επιστρέφεται (ακριβώς όσο το χάντικαπ). Σε περίπτωση ισοπαλίας ή ήττας χάνετε το στοίχημα.

Αντίθετα, εάν επιλέξετε +0.5,+1 πληρώνεστε ολόκληρο το στοίχημα σε οποιαδήποτε ισοπαλία ή νίκη της ομάδας σας. Σε περίπτωση ήττας με 1 γκολ, τότε χάνετε το ασιατικό +0.5 (θέλουμε ισοπαλία ή νίκη) και στο ασιατικό +1 σας επιστρέφεται το ποντάρισμα (ακριβώς όσο το χάντικαπ). Σε ήττα με 2 ή περισσότερα τέρματα χάνετε το στοίχημα.

Παράδειγμα: Στο Μπαρτσελόνα – Ατλέτικο ποντάρετε 20 ευρώ στο ασιατικό  -0.5,-1 σε απόδοση 2.05. Κερδίζετε όλο το στοίχημα εάν η Μπαρτσελόνα κερδίσει με 2 γκολ διαφορά η παραπάνω (2-0, 3-0, 3-1 κλπ). Σε νίκη με 1 γκολ διαφορά, το στοίχημα των 10 ευρώ (μοιράζετε το ποντάρισμα στα 2 στοιχήματα) στο -0.5 κερδίζει και στο -1 έχετε επιστροφή των 10 ευρώ. Τέλος αν το παιχνίδι λήξει ισόπαλο ή χάσει η Μπαρτσελόνα χάνετε και το στοίχημα.

Αν ποντάρετε 20 ευρώ πάνω στο +0.5,+1 της Ατλέτικο σε απόδοση 1.875, τότε σε νίκη της Ατλέτικο ή ισοπαλίας κερδίζετε όλο το στοίχημα, αφού και το Ατλέτικο +0.5 και το +1 κερδίζουν. Εάν η Ατλέτικο χάσει με 1 γκολ διαφορά, στο ασιατικό +0.5 χάνετε το στοίχημα, ενώ στο ασιατικό  +1 έχετε επιστροφή του πονταρίσματος. Έχετε δηλαδή μισή επιστροφή. Τέλος, αν η Ατλέτικο ηττηθεί με 2 ή περισσότερα γκολ διαφορά χάνετε το στοίχημα.

Asian Handicap 0.75

Συνοπτικά να θυμάστε:

Το split ασιατικό χάντικαπ είναι η ένωση δύο στοιχημάτων, ενός μισού και ενός ολόκληρου. Για να αναλύσετε το στοίχημα απλά μοιράζετε το ποντάρισμα στα δύο και υπολογίζετε κάθε στοίχημα ξεχωριστά.

Ασιατικό Under/Over

Εκτός από τα στοιχήματα που αφορούν το τελικό αποτέλεσμα, είναι πολύ δημοφιλή και τα ασιατικά στο over/under. Πλην των κλασσικών over/under2.5, 3.5 κλπ υπάρχουν τα ολόκληρα (οver/under 2, 3, 4 κλπ) και τα split over/under (οver/under 2.25, 2.75 κλπ) που λειτουργούν όπως ακριβώς τα ασιατικά χάντικαπ.

1) Aσιατικό under/over 2 γκολ

Εάν ποντάρετε στο οver 2 γκολ, κερδίζετε το στοίχημα εάν επιτευχθούν 3 ή περισσότερα τέρματα. Εάν σημειωθούν 2 γκολ, ακριβώς όσο το line δηλαδή, τότε έχετε επιστροφή του πονταρίσματος, ενώ σε 0 ή 1 γκολ χάνετε το στοίχημα.

Ομοίως, στο under 2 γκολ κερδίζετε το στοίχημα αν μπουν 0 ή 1 γκολ, έχετε επιστροφή στα 2 γκολ και χάνετε σε 3 ή περισσότερα τέρματα.

Με ακριβώς τον ίδιο τρόπο λειτουργούν όλα τα ολόκληρα over/under. Μπορείτε να βρείτε διάφορες γραμμές ή Lines δηλ. Over/under 0, 1 ,2, 3 κλπ. Όπως και στα ασιατικά χάντικαπ υπάρχουν και οι συνδυασμοί μισών και ολόκληρων γκολ.

over under 2

2) Ασιατικό under/over 2, 2.5 γκολ (ή 2.25)

Το στοίχημα αποτελείται από δύο ξεχωριστά over/under. Το ένα είναι το over/under 2 γκολ και το δεύτερο είναι το over/under 2.5 γκολ. Όπως και στα ασιατικά χάντικαπ μοιράζετε το ποντάρισμα στα δύο στοιχήματα.

Εάν επιλέξουμε οver 2, 2.5, τότε κερδίζετε το στοίχημα εάν σημειωθούν 3 ή περισσότερα γκολ. Αν στο παιχνίδι μπουν 2 γκολ, τότε έχετε επιστροφή του πονταρίσματος στο over2 και χάνετε το στοίχημα over2.5, έχετε δηλαδή ΜΙΣΗ επιστροφή. Τέλος αν το παιχνίδι λήξει 0-0 ή έχετε 1 γκολ, χάνετε ολόκληρο το στοίχημα.

Αντίστοιχα εάν παίξετε under 2, 2.5 γκολ, κερδίζετε το στοίχημα σε 0 ή 1 γκολ. Στα 2 γκολ αναλύετε τα δύο στοιχήματα. Στο under2 επιστρέφεται το ποντάρισμα (ακριβώς όσο το line), ενώ στο under2.5 κερδίζετε. Έχετε δηλαδή MIΣΗ νίκη. Τέλος αν σημειωθούν 3 ή περισσότερα γκολ χάνετε ολόκληρο το στοίχημα.

over under 2.25

3) Ασιατικό under/over 2.5, 3 γκολ (ή 2.75)

Το over/under 2.5, 3 χωρίζεται στα στοιχήματα over/under 2.5 και over/under 3.

Σε περίπτωση που επιλέξετε το over2.5, 3 κερδίζετε ολόκληρο το στοίχημα εάν σημειωθούν 4 ή παραπάνω γκολ. Εάν σημειωθούν 3 τέρματα, τότε κερδίζετε το over2.5, ενώ στο over3 σας επιστρέφεται το ποντάρισμα. Έχετε επομένως μισή νίκη. Τέλος αν σημειωθούν 0, 1 ή 2 γκολ χάνετε το στοίχημα.

Αντίστοιχα στο under2.5, 3 κερδίζετε ολόκληρο το στοίχημα αν σημειωθούν έως και 2 γκολ, ενώ στα 3 τέρματα χάνετε το under2.5 και σας επιστρέφεται το μισό ποντάρισμα στο under3. Έχετε δηλαδή μισή επιστροφή. Αν σημειωθούν 4 ή περισσότερα γκολ χάνετε το στοίχημα.

over under 2.75

Με τον ίδιο τρόπο λειτουργούν τα υπόλοιπα ασιατικά οver/under όπως 3, 3.5 / 3.5, 4 κλπ.

Τρέχον Ασιατικό Χάντικαπ (In-running Asian Handicap)

Oι εταιρίες εκτός από ασιατικά χάντικαπ για γεγονότα πριν την έναρξη του παιχνιδιού (prematch), προσφέρουν και ασιατικά για τα παιχνίδια σε εξέλιξη, στο live betting.

Όταν παίζετε live θα πρέπει να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί γιατί τα ασιατικά χάντικαπ αφορούν τη διακύμανση του σκορ για το υπόλοιπο του αγώνα. ΔΕΝ λαμβάνονται υπόψιν τα τέρματα που έχουν επιτευχθεί πριν τοποθετήσετε το στοίχημα σας. Αυτό σημαίνει με απλά λόγια ότι ανεξάρτητα αν το τρέχον σκορ είναι 0-0, 2-0 ή 3-3 για εσάς το στοίχημα ξεκινά από το 0-0. Όσα γκολ έχουν προηγηθεί δεν υπολογίζονται.

over under

Με τον ίδιο τρόπο λειτουργούν και τα ασιατικά under/over.

Ειδική ορολογία:

 • Ασιατικό Χάντικαπ: ΑΗ
 • Ασιατικό Χάντικαπ 0: Level 0 ή Level Ball
 • Asian Line: Οι πόντοι του ασιατικού χάντικαπ ή over/under (πχ 2, 3, 3.25 κλπ)
 • Dog: Underdog (αουτσάιντερ)
 • Draw: Επιστροφή πονταρίσματος
 • Ηang Cheng: Ασιατικό χάντικαπ
 • Ηandicap: hdp
 • Ιn Running: ΙR
 • Level Ball: Το ασιατικό χάντικαπ 0
 • Level Half: Το ασιατικό χάντικαπ 0.25
 • Push: Επιστροφή πονταρίσματος (draw)
 • Split Asian Handicap: Quarter ball
 • Spread: Το ασιατικό χάντικαπ στα Αμερικάνικα αθλήματα
 • Quarter Ball: Οι συνδυασμοί ασιατικών χάντικαπ (1.25, 1.75, 2.25 κλπ)

 

Στοιχηματικές εταιρίες που προσφέρουν ασιατικό χάντικαπ

Bookmaker Info + Rating Visit
Novibet

Η Novibet έχει βελτιωθεί αισθητά, προσφέρει μεγάλη γκάμα αγορών, αγώνες με 0% γκανιότα* (*Αφορά την επιλογή «Νικητής Αγώνα» σε επιλεγμένα παιχνίδια πριν την έναρξη) καθημερινά αλλά και Live Streaming. Η σελίδα της είναι μοντέρνα, ενώ η εταιρία υποστηρίζει πολλούς τρόπους συναλλαγών και άμεσες πληρωμές. Επιπλέον, υπάρχει δυνατότητα διαπραγμάτευσης ορίων μέσω του Bet Referral.

Γκανιότα 3.01-6%
Ασιατικά
88/100Review Παίξε Νόμιμα
Interwetten

Η Αυστριακή εταιρία είναι από τις παλαιότερες στον χώρο, προσφέρει μεγάλη ποικιλία αγορών στο ποδόσφαιρο με ασιατικά χάντικαπ και καλές αποδόσεις στα φαβορί. Η Interwetten διαθέτει εξαιρετικό mobile, πλούσιο Live και υποστηρίζει όλες τις συναλλαγές.

Γκανιότα 6%+
Ασιατικά
78/100Review Παίξε Νόμιμα
Netbet

Η Netbet ανήκει στις top εταιρίες στην Ελλάδα αλλά και σε Βρετανία, Γαλλία. Διαθέτει ένα πολύ καλό προϊόν, με πολλές αγορές, ασιατικά χάντικαπ και κορυφαίο Live της Sbtech με Asian View και Fast Markets. Οι καλές αποδόσεις, το VIP πρόγραμμα, τα υψηλά όρια και το μοντέρνο mobile συγκαταλέγονται επίσης στα «συν» της.  

Γκανιότα 3.01-6%
Ασιατικά
82/100Review Παίξε Νόμιμα
Goalbet

Η Goalbet είναι από τις κορυφαίες ποδοσφαιρικές εταιρίες, με ασιατικά και μεγάλη γκάμα ειδικών, ενώ παίζει με τη χαμηλότερη προμήθεια της αγοράς. Διαθέτει πολύ καλό live, εμπλουτισμένο με Live Streaming και Cash-out, ενώ προσφέρει μεγάλη ευελιξία στις συναλλαγές και αρκετά καλή mobile έκδοση.

Γκανιότα 0-3%
Ασιατικά
83/100Review Παίξε Νόμιμα
Betrebels

Η Betrebels ανανεώθηκε, η νέα σελίδα της είναι μοντέρνα ενώ διατηρήθηκε η εύκολη πλοήγηση. Το προϊόν εμπλουτίστηκε με ασιατικά χάντικαπ, πολλά ειδικά στο μπάσκετ, Cash Out και ένα πλούσιο σε επιλογές Live Betting. Υπάρχει ευκολία στις καταθέσεις, έξτρα κέρδη στα παρολί αλλά και Loyalty επιβράβευση κάθε μήνα για τα μέλη.

Γκανιότα 3.01-6%
Ασιατικά
79/100Review Παίξε Νόμιμα
Championsbet

Η Championsbet ενίσχυσε το προϊόν της με επιλογή Cash Out, ασιατικά χάντικαπ και παιχνίδια με 0% γκανιότα κάθε μέρα. Πρόσθεσε επίσης εναλλακτικά χάντικαπ στο μπάσκετ, ενώ παίζει πλέον με άδεια Μάλτας. Υπάρχει ευελιξία στους διαθέσιμους τρόπους συναλλαγών, αλλά και πρόγραμμα VIP για τα μέλη της εταιρίας.

Γκανιότα 6%+
Ασιατικά
69/100Review Παίξε Νόμιμα

Εγγραφείτε στο Newsletter μας για να λαμβάνετε όλα τα τελευταία νέα του Foxbet στο email σας


Περισσότερα

Comments

Πάντα δίπλα στον παίκτη

Από το ξεκίνημα του site, το μότο μου είναι  ότι το στοίχημα δεν είναι μόνο αναλύσεις και προγνωστικά.  Ο σκοπός που δημιουργήθηκε ξεχωριστή ενότητα για τις στοιχηματικές εταιρίες, είναι για να ενημερώνουμε σωστά και να υποστηρίζουμε τους παίκτες που “ψάχνονται” περισσότερο για τους μπουκ, τη σοβαρή στοιχηματική θεωρία και την ειδησεογραφία. Στα reviews θα βρείτε την κριτική μου για κάθε εταιρία και μέσα από την προσωπική μου στήλη θα μαθαίνετε πρώτοι inside info για τις εταιρίες και τα δρώμενα του χώρου.

Στοιχηματικές εταιρίες με αξιολόγηση

Η έμπειρη ομάδα του Foxbet αξιολογεί και βαθμολογεί τις υπηρεσίες των στοιχηματικών εταιριών σε 8 διαφορετικές κατηγορίες. Δείτε όλες τις σημαντικές πληροφορίες για κάθε εταιρία συγκεντρωμένες σε ένα πίνακα.

Υποστήριξη παικτών και επικοινωνία

Το Foxbet team βρίσκεται καθημερινά δίπλα στους παίκτες. Επικοινωνήστε μαζί μας 7 ημέρες την εβδομάδα μέσω live chat, email ή social media για τυχόν απορίες ή αν προκύψει οποιοδήποτε πρόβλημα με τις στοιχηματικές εταιρίες.
Betting Guide

Οδηγοί για το στοίχημα

Έχετε απορίες για το πώς παίζετε στοίχημα στο ίντερνετ, για το σύστημα Fibonacci ή δεν ξέρετε τι είναι η γκανιότα; Το Betting School θα λύσει όλες τις απορίες σας και θα εμπλουτίσει τις στοιχηματικές γνώσεις σας.

Αποκλειστικές ειδήσεις και νέα

Ποιά εταιρία έρχεται στην Ελλάδα και τι αλλάζει στις στοιχηματικές εταιρίες; Μάθετε τα πάντα πρώτοι για το διαδικτυακό στοίχημα στην Ελλάδα και το εξωτερικό με πολλές αποκλειστικές ειδήσεις.

Σύγκριση εταιριών και εργαλεία

Βρείτε εύκολα την εταιρία που σας ταιριάζει με το Bookie Finder, συγκρίνετε τις υπηρεσίες των στοιχηματικών εταιρίων με τη H2H σύγκριση ή δείτε όλους τους τρόπους συναλλαγών κάθε εταιρίας με ένα κλικ.

Bonus και προσφορές

Όλα τα προγράμματα των στοιχηματικών εταιρειών συγκεντρωμένα στη σελίδα Bet Bonus. Ποιές εταιρίες δίνουν πριμ εγγραφής με ηλεκτρονικά πορτοφόλια και ποιές διαθέτουν Loyalty πρόγραμμα, 0% γκανιότα ή προσφορές moneyback.
Netbet Skin left
Netbet Skin