Στοίχημα Σκόρερ Οδηγός – Στρατηγική

στοιχημα σκόρερ στρατηγικηΗ αγορά των σκόρερ έχει γίνει τα τελευταία χρόνια ιδιαίτερα δημοφιλής και στο στοίχημα αυτό σας ενδιαφέρουν αποκλειστικά και μόνο, οι σκόρερ του αγώνα. Εκτός της αγοράς να σημειώσει τέρμα οποιαδήποτε στιγμή στο παιχνίδι (anyitime scorer), ο πρώτος και ο τελευταίος σκόρερ είναι επίσης δύο στοιχήματα που “παίζονται” πολύ.

Παράδειγμα: Στον αγώνα μεταξύ Νόρκεπινγκ και Τζουγκάρντεν, έχετε το σετ τον αποδόσεων που φαίνονται στην παρακάτω εικόνα.

scorer

 • Εάν στον αγώνα μεταξύ των δύο αυτών ομάδων, επιλέξετε να σκοράρει πρώτος (first) ο Jawo, για να κερδίσετε, θα πρέπει ο συγκεκριμένος ποδοσφαιριστής να ανοίξει το σκορ στην αναμέτρηση αυτή.
 • Εάν στον αγώνα μεταξύ των δύο αυτών ομάδων, επιλέξετε να σκοράρει τελευταίος (late) ο Fejzullahu, για να κερδίσετε, θα πρέπει ο συγκεκριμένος ποδοσφαιριστής να είναι ο τελευταίος χρονικά παίχτης που θα σκοράρει.
 • Εάν στον αγώνα μεταξύ των δύο αυτών ομάδων, επιλέξετε να σκοράρει οποιαδήποτε στιγμή (anytime) ο Πρίγιοβιτς, για να κερδίσετε, θα πρέπει ο συγκεκριμένος ποδοσφαιριστής να σκοράρει στην αναμέτρηση.

Παραλλαγές Στοιχημάτων με Σκόρερ

Στην αγορά των σκόρερ προσφέρονται από τις στοιχηματικές εταιρίες πολλά διαφορετικά στοιχήματα. Έτσι, εκτός των first, late και  anytime scorer, σε πολλές εταιρίες προσφέρονται και τα παρακάτω:

 • Να σκοράρει ένας παίχτης δύο ή παραπάνω τέρματα
 • Να σκοράρει ένας παίχτης χατ τρικ
 • Να σκοράρει ένας παίχτης με σουτ/κεφαλιά/πέναλτι κλπ
 • Each way 1/3, όπου πληρώνεστε αν ο παίχτης σκοράρει ένα από τα τρία πρώτα τέρματα

Συνδυαστικά στοιχήματα (combo):

 • Πρώτος παίχτης που θα σκοράρει/οποιαδήποτε στιγμή που θα σκοράρει και ακριβές σκορ αγώνα (scorecast/anytime scorecast)
 • Παίχτης που θα σκοράρει πρώτος και χρονικό εύρος που θα σημειωθεί (timecast)
 • Πρώτος παίχτης που θα σκοράρει/οποιαδήποτε στιγμή που θα σκοράρει και νίκη ομάδας (wincast/anytime wincast)

Σημαντικοί παράγοντες για την αγορά Σκόρερwin

Στο στοίχημα αυτό, σας ενδιαφέρει ο σκόρερ της αναμέτρησης. Οι παρακάτω παράγοντες είναι αρκετά σημαντικοί:

 • Η φόρμα και η κατάσταση των υποψήφιων σκόρερ στα τελευταία 6 παιχνίδια τους
 • Τα στατιστικά των υποψήφιων σκόρερ
 • Η προϊστορία των παιχτών με συγκεκριμένους αντιπάλους
 • Απουσίες παιχτών που χτυπάνε τα στημένα (φάουλ/πέναλτι)
 • Οι καιρικές συνθήκες και ο αγωνιστικός χώρος
 • Η σημασία του αγώνα (αν υπάρχει βαθμολογικό ενδιαφέρον ή είναι αδιάφορος)
 • Τους όρους της κάθε εταιρείας στην συγκεκριμένη αγορά

Πώς επιλέγουμε τους Σκόρερ

Εάν επιλέξετε να ποντάρετε στην αγορά των σκόρερ, θα πρέπει να έχετε όσο δυνατόν καλύτερη γνώση των ομάδων και των στατιστικών. Να επιλέγετε ποδοσφαιριστές που:

 • Eίναι σε φόρμα και σκοράρουν στους τελευταίους αγώνες τους
 • Aγωνίζονται σε επιθετικές και αποτελεσματικές στο σκοράρισμα ομάδες
 • Χτυπάνε τα στημένα (φάουλ/πέναλτι), αλλά και ποδοσφαιριστές που διαθέτουν ευχέρεια στο σκοράρισμα με κεφαλιές (από φάουλ/κόρνερ)
 • Συνήθως συμμετέχουν και στα 90 λεπτά της αναμέτρησης
 • Έχουν παράδοση με μία συγκεκριμένη ομάδα ή τους ευνοούν κάποιες συνθήκες (έχουν γενέθλια, συμπληρώνουν π.χ. 100 συμμετοχές, είναι έτοιμοι να σπάσουν κάποιο ρεκόρ κλπ)

Συνοψίζοντας, οι σκόρερ είναι μία αρκετά απλή και ευχάριστη αγορά που σας προσφέρει σημαντικά περιθώρια κέρδους, αν μελετήσατε σωστά τις παραμέτρους που προαναφέραμε και το παιχνίδι σας βασίζεται στην καλή γνώση της συμπεριφοράς και δυναμικότητας των ομάδων και στην σωστή ανάγνωση των στατιστικών.

Στα στατιστικά μας, μπορείτε να βλέπετε αναλυτικές πληροφορίες , ενώ για “γρήγορα” στατιστικά κλικάρετε στην ενότητα head2head και με μια ματιά.

Εγγραφείτε στο Newsletter μας για να λαμβάνετε όλα τα τελευταία νέα του Foxbet στο email σας


Περισσότερα

Comments

Πάντα δίπλα στον παίκτη
Από το ξεκίνημα του site, το μότο μου είναι  ότι το στοίχημα δεν είναι μόνο αναλύσεις και προγνωστικά.  Ο σκοπός που δημιουργήθηκε ξεχωριστή ενότητα για τις στοιχηματικές εταιρίες, είναι για να ενημερώνουμε σωστά και να υποστηρίζουμε τους παίκτες που “ψάχνονται” περισσότερο για τους μπουκ, τη σοβαρή στοιχηματική θεωρία και την ειδησεογραφία. Στα reviews θα βρείτε την κριτική μου για κάθε εταιρία και μέσα από την προσωπική μου στήλη θα μαθαίνετε πρώτοι inside info για τις εταιρίες και τα δρώμενα του χώρου.
Στοιχηματικές εταιρίες με αξιολόγηση
Η έμπειρη ομάδα του Foxbet αξιολογεί και βαθμολογεί τις υπηρεσίες των στοιχηματικών εταιριών σε 8 διαφορετικές κατηγορίες. Δείτε όλες τις σημαντικές πληροφορίες για κάθε εταιρία συγκεντρωμένες σε ένα πίνακα.
Υποστήριξη παικτών και επικοινωνία
Το Foxbet team βρίσκεται καθημερινά δίπλα στους παίκτες. Επικοινωνήστε μαζί μας 7 ημέρες την εβδομάδα μέσω live chat, email ή social media για τυχόν απορίες ή αν προκύψει οποιοδήποτε πρόβλημα με τις στοιχηματικές εταιρίες.
Betting Guide
Οδηγοί για το στοίχημα
Έχετε απορίες για το πώς παίζετε στοίχημα στο ίντερνετ, για το σύστημα Fibonacci ή δεν ξέρετε τι είναι η γκανιότα; Το Betting School θα λύσει όλες τις απορίες σας και θα εμπλουτίσει τις στοιχηματικές γνώσεις σας.
Αποκλειστικές ειδήσεις και νέα
Ποιά εταιρία έρχεται στην Ελλάδα και τι αλλάζει στις στοιχηματικές εταιρίες; Μάθετε τα πάντα πρώτοι για το διαδικτυακό στοίχημα στην Ελλάδα και το εξωτερικό με πολλές αποκλειστικές ειδήσεις.
Σύγκριση εταιριών και εργαλεία
Βρείτε εύκολα την εταιρία που σας ταιριάζει με το Bookie Finder, συγκρίνετε τις υπηρεσίες των στοιχηματικών εταιρίων με τη H2H σύγκριση ή δείτε όλους τους τρόπους συναλλαγών κάθε εταιρίας με ένα κλικ.
Bonus και προσφορές
Όλα τα προγράμματα των στοιχηματικών εταιρειών συγκεντρωμένα στη σελίδα Bet Bonus. Ποιές εταιρίες δίνουν πριμ εγγραφής με ηλεκτρονικά πορτοφόλια και ποιές διαθέτουν Loyalty πρόγραμμα, 0% γκανιότα ή προσφορές moneyback.