Στοίχημα Κόρνερ Οδηγός – Στρατηγική

Στοίχημα Κόρνερ cornerΤα κόρνερ είναι ένα εναλλακτικό στοίχημα που έχει ανόδικη τάση τα τελευταία χρόνια και είναι αρκετά δημοφιλής στο ζωντανό στοίχημα. Σε αυτή την αγορά σας ενδιαφέρει αποκλειστικά και μόνο, ο αριθμός των κόρνερ που θα γίνουν στον αγώνα.

Παράδειγμα: Σε έναν αγώνα μεταξύ μιας ομάδας Α και μίας ομάδας Β, έχετε το σετ τον αποδόσεων που φαίνονται στην παρακάτω εικόνα.

στοίχημα κόρνερ

 • Εάν στον αγώνα μεταξύ των ομάδων Α και Β, επιλέξετε το στοίχημα over 10.5 κόρνερ, για να κερδίσετε, θα πρέπει στον αγώνα να γίνουν τουλάχιστον 11 κόρνερ (πάνω 10.5).
 • Εάν στον αγώνα μεταξύ των ομάδων Α και Β, επιλέξετε το στοίχημα under 10.5 κόρνερ, για να κερδίσετε, θα πρέπει στον αγώνα να γίνουν εώς και 10 κόρνερ (κάτω 10.5).

Ειδικά στοιχήματα με Κόρνερ

Στην αγορά των κόρνερ προσφέρονται πολλά διαφορετικά στοιχήματα. Έτσι, εκτός του συνόλου κόρνερ διπλής επιλογής (με διαφορετικά line), σε πολλές εταιρίες προσφέρονται και τα παρακάτω:

 • Σύνολο κόρνερ τριπλής επιλογής (π.χ. ‘’under 10 –  ακριβώς 10 – over 10’’ κόρνερ, με διαφορετικά line)
 • Εύρος συνόλου κόρνερ πρώτου/δευτέρου ημιχρόνου και αγώνα (π.χ. ‘’0 – 8, 9 – 12, 13 – 15 κλπ’’ κόρνερ)
 • Ομάδα που θα έχει τα περισσότερα κόρνερ, αλλά και under/over κόρνερ ομάδας
 • Ασιατικά στοιχήματα είτε για τον αριθμό των κόρνερ, είτε για την νικήτρια στα κόρνερ ομάδα
 • Ομάδα που θα κατακτήσει το πρώτο/τελευταίο κόρνερ του αγώνα
 • Ποια ομάδα θα φτάσει πρώτη σε συγκεκριμένο αριθμό κόρνερ (3, 5, 7, 9 κλπ)
 • Χρόνος του πρώτου κόρνερ του αγώνα

Σημαντικοί παράγοντες για την αγορά Στοίχημα Κόρνερ

Στο στοίχημα αυτό, σας ενδιαφέρουν τα κόρνερ που θα κερδίσουν οι δύο ομάδες. Πριν ποντάρετε, λάβετε υπ’όψιν τους εξής παράγοντες:

 • Τη διαφορά δυναμικότητας των δύο ομάδων
 • Το στυλ που αγωνίζονται οι ομάδες (αν οι ομάδες αρέσκονται σε πλαγιοκοπήσεις και σέντρες)
 • Τον απολογισμό των ομάδων σε κόρνερ στα προηγούμενα παιχνίδια
 • Τις καιρικές συνθήκες και τον αγωνιστικό χώρο
 • Τη διοργάνωση του αγώνα στον οποίο ποντάρουμε και τη σημασία του (αν υπάρχει βαθμολογικό ενδιαφέρον ή είναι αδιάφορος)

Εάν επιλέξετε να ποντάρετε στην συγκεκριμένη αγορά, είτε pregame είτε κυρίως κατά την διάρκεια του live, θα πρέπει να έχετε όσο δυνατόν καλύτερη γνώση των ομάδων και των στατιστικών.

corner1Pregame Στοίχημα Κόρνερ

Τα κόρνερ είναι ένα  χαρακτηριστικό της επίθεσης μιας ομάδας. Αυτό σημαίνει ότι στα παιχνίδια που αγωνίζονται επιθετικές ομάδες και περιμένουμε πολλά τέρματα, θα έχουμε και περισσότερα κόρνερ. Να επιλέγετε αγώνες όπου:

 • Συμμετέχουν ομάδες με διαφορά δυναμικότητας
 • Τα στατιστικά του πρωταθλήματος ευνοούν τα πολλά ή λίγα κόρνερ (π.χ. στην Premier League γίνονται πολλά κόρνερ)

Live Στοίχημα Κόρνερ

Εάν θέλετε να ποντάρετε κατά τη διάρκεια του παιχνίδιου, μην αγνοείτε τα παρακάτω κριτήρια:

 • Tρόπος παιχνιδιού των ομάδων (επιθετικότητα, πλαγιοκοπήσεις, σέντρες)
 • Σκορ του αγώνα σε συνδυασμό με το κίνητρο των ομάδων (π.χ. αν ένα φαβορί χάνει)
 • Το λεπτό του αγώνα. Όσο πιο νωρίς είμαστε στον αγώνα, τόσες περισσότερες πιθανότητες έχουμε. Όμως αν ευνοεί το τρέχον σκορ, στα τελευταία λεπτά του αγώνα, η ομάδα που προσπαθεί να σκοράρει, συνήθως κερδίζει και αρκετά κόρνερ

Συνοψίζοντας, τα κόρνερ είναι μία αρκετά απλή αγορά που σας προσφέρει σημαντικά περιθώρια κέρδους, αν μελετήσατε σωστά τις παραμέτρους που προαναφέραμε και το παιχνίδι σας βασίζετε στην καλή γνώση της συμπεριφοράς και δυναμικότητας των ομάδων και στην σωστή ανάγνωση των στατιστικών.

Στα στατιστικά μας, μπορείτε να βλέπετε αναλυτικές πληροφορίες , ενώ για “γρήγορα” στατιστικά κλικάρετε στην ενότητα head2head και με μια ματιά.

Εγγραφείτε στο Newsletter μας για να λαμβάνετε όλα τα τελευταία νέα του Foxbet στο email σας


Περισσότερα

Comments

Πάντα δίπλα στον παίκτη

Από το ξεκίνημα του site, το μότο μου είναι  ότι το στοίχημα δεν είναι μόνο αναλύσεις και προγνωστικά.  Ο σκοπός που δημιουργήθηκε ξεχωριστή ενότητα για τις στοιχηματικές εταιρίες, είναι για να ενημερώνουμε σωστά και να υποστηρίζουμε τους παίκτες που “ψάχνονται” περισσότερο για τους μπουκ, τη σοβαρή στοιχηματική θεωρία και την ειδησεογραφία. Στα reviews θα βρείτε την κριτική μου για κάθε εταιρία και μέσα από την προσωπική μου στήλη θα μαθαίνετε πρώτοι inside info για τις εταιρίες και τα δρώμενα του χώρου.

Στοιχηματικές εταιρίες με αξιολόγηση

Η έμπειρη ομάδα του Foxbet αξιολογεί και βαθμολογεί τις υπηρεσίες των στοιχηματικών εταιριών σε 8 διαφορετικές κατηγορίες. Δείτε όλες τις σημαντικές πληροφορίες για κάθε εταιρία συγκεντρωμένες σε ένα πίνακα.

Υποστήριξη παικτών και επικοινωνία

Το Foxbet team βρίσκεται καθημερινά δίπλα στους παίκτες. Επικοινωνήστε μαζί μας 7 ημέρες την εβδομάδα μέσω live chat, email ή social media για τυχόν απορίες ή αν προκύψει οποιοδήποτε πρόβλημα με τις στοιχηματικές εταιρίες.
Betting Guide

Οδηγοί για το στοίχημα

Έχετε απορίες για το πώς παίζετε στοίχημα στο ίντερνετ, για το σύστημα Fibonacci ή δεν ξέρετε τι είναι η γκανιότα; Το Betting School θα λύσει όλες τις απορίες σας και θα εμπλουτίσει τις στοιχηματικές γνώσεις σας.

Αποκλειστικές ειδήσεις και νέα

Ποιά εταιρία έρχεται στην Ελλάδα και τι αλλάζει στις στοιχηματικές εταιρίες; Μάθετε τα πάντα πρώτοι για το διαδικτυακό στοίχημα στην Ελλάδα και το εξωτερικό με πολλές αποκλειστικές ειδήσεις.

Σύγκριση εταιριών και εργαλεία

Βρείτε εύκολα την εταιρία που σας ταιριάζει με το Bookie Finder, συγκρίνετε τις υπηρεσίες των στοιχηματικών εταιρίων με τη H2H σύγκριση ή δείτε όλους τους τρόπους συναλλαγών κάθε εταιρίας με ένα κλικ.

Bonus και προσφορές

Όλα τα προγράμματα των στοιχηματικών εταιρειών συγκεντρωμένα στη σελίδα Bet Bonus. Ποιές εταιρίες δίνουν πριμ εγγραφής με ηλεκτρονικά πορτοφόλια και ποιές διαθέτουν Loyalty πρόγραμμα, 0% γκανιότα ή προσφορές moneyback.
hot7mob