cache

Ακριβές σκορ πως παίζεται (Σύστημα – Αποδόσεις)

Ένα αρκετά δημοφιλές στοίχημα και παράλληλα με αρκετό ρίσκο είναι και το «Ακριβές Σκορ». Πρόκειται για την πρόβλεψη που κάνει ο παίκτης για το τελικό αποτέλεσμα (σκορ) ενός ποδοσφαιρικού αγώνα (τελικό, ημίχρονο κλπ).

Όπως αντιλαμβάνεστε δεν μιλάμε για ένα απλό bet, διπλής (over/under) ή τριπλής (1Χ2) επιλογής, αλλά για πολλές περισσότερες επιλογές (τουλάχιστον 30-35). Έτσι, βρίσκουμε στο ακριβές σκορ αποδόσεις αρκετά ανεβασμένες σε σχέση με τα υπόλοιπα στοιχήματα.

Ακριβές σκορ στο στοίχημα

Ποια είναι όμως τα είδη του ΑΣ που βρίσκουμε στις στοιχηματικές; Πάμε να δούμε παρακάτω κάποιες βασικές κατηγορίες στοιχημάτων με ακριβή σκορ.

Ακριβές σκορ τελικόΠρόκειται για την πιο παλιά και κατανοητή μορφή ΑΣ. Μιλάμε για το σκορ στο τελικό αποτέλεσμα.

Ακριβές σκορ ημιχρόνουΕίναι μια αγορά που έχει ανοίξει σχετικά πρόσφατα και αναφέρεται στο ακριβές σκορ είτε του πρώτου είτε του δευτέρου ημιχρόνου. Θέλει λίγο προσοχή όσον αφορά το δεύτερο και την πρόβλεψη που θέλουμε να κάνουμε, γιατί είναι το σκορ μόνο στο δεύτερο ημίχρονο κι όχι όπως το σκορ έχει διαμορφωθεί από το πρώτο. Για παράδειγμα, αν πιστεύουμε ότι μια ομάδα θα κερδίσει εύκολα από το πρώτο μέρος (2-0, 3-0 κλπ) και στο δεύτερο ημίχρονο θεωρούμε ότι ο αγώνας θα «κάτσει» και δε θα έχουμε γκολ, δεν ποντάρουμε στο 2-0 ή 3-0 κλπ για το σκορ 2ου ημιχρόνου, αλλά στο 0-0 (αν αποφασίσουμε ότι θέλουμε να παίξουμε το συγκεκριμένο στοίχημα).

Ακριβές σκορ ημίχρονο τελικόΕπίσης μια αγορά που άνοιξε σχετικά πρόσφατα και σου δίνει τη δυνατότητα να ποντάρεις και στο ΑΣ του πρώτου ημιχρόνου και του τελικού αποτελέσματος. Εδώ δεν πάει στη λογική του παραπάνω στοιχήματος, αλλά λογίζεται κανονικά το σκορ στο δεύτερο ημίχρονο, όπως έχει διαμορφωθεί από το πρώτο μέρος.

Σκορ πολλαπλών επιλογώνΜια εναλλακτική της στρατηγικής που θα δούμε και παρακάτω, όσον αφορά το ποντάρισμα σε διαφορετικά ακριβή σκορ. Πρόκειται για μια αγορά που σου δίνει ποντάρισμα τριών ΑΣ ταυτόχρονα, που είναι στην ίδια λογική, αλλά με χαμηλότερη απόδοση προφανώς. Έστω ότι σε ένα ματς πιστεύεις ότι το φαβορί θα κερδίσει με 0 παθητικό, αλλά είναι ανάμεσα στο 1-0, 2-0 κλπ. Το ποντάρισμα στο σκορ πολλαπλών επιλογών (multiple akribes skor) σου λύνει τα χέρια.

Ακριβές σκορ και σκόρερΠρόκειται για ένα συνδυαστικό bet που αφορά το τελικό σκορ και τον πρώτο σκόρερ (ή και anytime σκόρερ) της αναμέτρησης. Αυτές οι αγορές είναι ξεκάθαρα για funbet, αφού σκεφτείτε πόσο δύσκολο είναι να προβλέψεις σκόρερ και ακριβές σκορ ξεχωριστά, πόσο μάλλον όταν αυτά τα δύο τα συνδυάζεις.

Σκορ οποιαδήποτε στιγμή στο παιχνίδιΔεν υπάρχει προφανώς το 0-0 σε αυτή την αγορά κι είναι μια καλή εναλλακτική για το over0.5, σε ματς όπου υπάρχει καλό φαβορί. Όσο βέβαια μπορούμε να ισχυριστούμε ότι τα φαβορί «δεν σπάνε» και προηγούνται πάντα. Για παράδειγμα στο παιχνίδι Βενεζουέλα – Αργεντινή (Κόπα Αμέρικα 2019), το over0.5 γκολ «πληρώνει» στο @1.07, όμως το να είναι το σκορ κάποια στιγμή στο 0-1 είναι στο @1.47.

Ακριβές σκορ ποσοστά – Η σημασία τους

Ένα στοιχείο που πρέπει να μελετάμε όταν θέλουμε να παίξουμε ΑΣ, είναι να κοιτάμε λίγο τα ποσοστά για ακριβές σκορ που εμφανίζονται σε ένα πρωτάθλημα. Για παράδειγμα, μια έρευνα που έγινε στην Αγγλία για 180.000 αγώνες ποδοσφαίρου, αναφορικά με το τελικό αποτέλεσμα, η στατιστική έδειξε ότι το 1-0 είναι το αποτέλεσμα που έχει τη μεγαλύτερη συχνότητα εμφάνισης, στο 16.6% (9.8% για τον γηπεδούχο και 6.3% για τον φιλοξενούμενο).

Δεύτερο στη λίστα ήταν το 2-1 (14.5% με 8.9% Γ – 5.6% Φ) και τρίτο το 1-1 στο 11.6% (και στο 11.5% είχαμε το 2-0). Αν υπάρχουν αγορές στις στοιχηματικές πλατφόρμες όπου αυτή η στατιστική κι οι πιθανότητες παίζουν ένα σημαντικό ρόλο, μια από αυτές είναι το ακριβές σκορ.

Πως παίζω ακριβές σκορ στο στοίχημα και στρατηγική

Στην ερώτηση για το πως παίζω ακριβές σκορ στο στοίχημα η απάντηση είναι απλή, αφού δεν έχει κάποια διαφορά στις στοιχηματικές πλατφόρμες σε σχέση και με τα υπόλοιπα bets που τοποθετούμε. Αποφασίζεις, κλικάρεις, ποντάρεις και τέλος! Όσον αφορά τώρα τη μεθοδολογία, ίσως υπάρχουν κάποια tips ✍️ τα οποία θα μπορούσαμε να ακολουθήσουμε.

Tip#1 → Όχι 0-0

Πέραν του ότι εμφανίζει χαμηλές πιθανότητες επιβεβαίωσης (στην παραπάνω έρευνα ήταν έκτο αποτέλεσμα με 7.2%), υπάρχει εναλλακτική επιλογή σε στοιχηματικές που σου επιστρέφεται το ποντάρισμα αν το γκολ (ή τα γκολ της αναμέτρησης είναι αυτογκόλ). Για παράδειγμα στον Stoiximan, αντί του 0-0 (αν πια έχεις αποφασίσει να ποντάρεις εκεί) μπορείς να παίξεις το «Κανένας Σκόρερ» στο στοίχημα των σκόρερ. Αγορά που είναι ίδιας απόδοσης με το 0-0 και σου επιστρέφει το ποντάρισμα αν το γκολ είναι αυτογκόλ. Κάτι που δε θα γίνει αν παίξεις στο 0-0 και το σκορ λήξει 1-0  (ή 0-1) με αυτογκόλ.

Tip#2 → Παίξε 1-0 το αουτσάιντερ

Είναι ένα σωστό σκεπτικό, που ανεβάζει πάρα πολύ την απόδοση όταν θες να ποντάρεις σε μια «μπόμπα». Όταν έχεις ματς ανάμεσα σε φαβορί και αουτσάιντερ, αν το αουτσάιντερ κερδίσει θα το κάνει με 0-1. Αφού σε αυτά τα ματς πάντα η λογική του αδυνάτου είναι να κρατήσει το 0 όσο μπορεί κι αν πετύχει ένα γκολ να διαφυλάξει το πολύτιμό 1-0. Όπερ σημαίνει! Στο Βραζιλία – Παραγουάη (Κόπα Αμέρικα 2019) το διπλό απόδοσης 20.00, αξίζει να πονταριστεί στο ΑΣ 0-1, που πληρώνει 31.00!!! Αν βέβαια αποφασίσουμε ότι αυτή είναι η «μπόμπα» που θέλουμε να παίξουμε.

Σύστημα ακριβές σκορ

Μια καλή λογική όταν ψάχνουμε να δούμε το ακριβές σκορ πως παίζεται, είναι να ακολουθήσουμε και τη «στρατηγική» του συστήματος. Αναφέραμε και πιο πριν ότι οι αποδόσεις για αυτές τις αγορές είναι πολύ μεγάλες. Για όσους ασχολούνται με το στοίχημα ξέρουν ότι οι μεγάλες αποδόσεις μπορούν να μπουν και σε σύστημα, γιατί μπορείς να μπεις στη διαδικασία να «κυνηγήσεις» αποδόσεις που… ξεφεύγουν (@300.00, @400.00 κλπ) χωρίς όμως να κινδυνέψεις να χάσεις το ποντάρισμά σου, αρκεί να «πιάσεις» έστω μια ή δύο επιλογές που μπήκαν στο «παιχνίδι» σου.

Σύστημα για ακριβές σκορ #1 → Πόνταρε σε πολλά σκορ

Όπως είδαμε και παραπάνω, στον Stoiximan υπάρχει ξεχωριστή κατηγορία όπου βρίσκουμε κάποια «σετ» με ακριβή σκορ για να ποντάρουμε. Μειώνοντας το ρίσκο κι αυξάνοντας τις πιθανότητες επιτυχίας. Εναλλακτικά μπορούμε να το κάνουμε και μόνοι μας αυτό, ποντάροντας σε ξεχωριστά σκορ, οδηγούμενοι από κάποια λογική. Τι εννοούμε; Έστω ότι έχουμε αποφασίσει σε ένα ματς αν ποντάρουμε 100 ευρώ (χάριν εύκολων υπολογισμών επιλέγονται ποσά όπως 10, 100, 1000 κλπ) στο under2.5 ενός αγώνα, απόδοσης 1.75 (επιστροφή κέρδους 75 ευρώ). Στον πίνακα παρακάτω βλέπουμε το πόσο πληρώνει το κάθε ΑΣ (akrives skor) από αυτά που αντιστοιχούν το under2.5.

Αν ποντάραμε στο καθένα από αυτά για να πάρουμε το ίδιο κέρδος (75 ευρώ) θα βλέπαμε ότι το ποσό πονταρίσματος θα ήταν στα 118 ευρώ (κατά προσέγγιση). Η διαφορά αυτή προφανώς οφείλεται στη μεγαλύτερη γκανιότα που βάζουν οι στοιχηματικές στα ακριβή σκορ, σε σχέση με ένα bet διπλής επιλογής (under/over). Κάτι που δε θα μας συνέφερε.

14€ (1-0) – 21€ (0-0)  – 30€ (0-1)

3€  (2-0) – 25€  (1-1)  – 25€ (0-2)

Από κει και πέρα όμως ξεκινάμε να αποκλείουμε κάποιες επιλογές, κάτι που πρακτικά ανεβάζει την απόδοση στο under2.5 που είχαμε σκοπό να ποντάρουμε. Θα «βγάζαμε» εκτός παιχνιδιού τη νίκη του αουτσάιντερ, (1-0, 2-0), οπότε τώρα, θα ζητούσαμε 75 ευρώ κέρδος, από τέσσερα bet. Το συνολικό μας ποντάρισμα θα ήταν στα 101. Οριακά και πάλι δε θα μας συνέφερε το ποντάρισμα στα σκορ.

14€ (1-0) – 21€ (0-0)  – 30€ (0-1)
3€   (2-0) – 25€  (1-1)  – 25€ (0-2)

Αν όμως τώρα πηγαίναμε ξεκάθαρα στη λογική των γκολ και τη νίκη του φαβορί, ή έστω την ισοπαλία, θα αποκλείαμε και το 0-0 ως πιθανό αποτέλεσμα, οπότε με ποντάρισμα στα 80 ευρώ, θα πηγαίναμε για κέρδος στα 75 ευρώ (175 επιστροφή σε καθεμιά από τις τρεις περιπτώσεις που θα ποντάραμε).

0€ (1-0) – 0€ (0-0)     – 30€ (0-1)

0€ (2-0) – 25€  (1-1)  – 25€ (0-2)

Εναλλακτικά, με βάση τα συγκεκριμένα νούμερα θα ήταν σα να παίζουμε under2.5 σε απόδοση 2.18.

Σύστημα για ακριβές σκορ #2 → Παίξε με βάση την προϊστορία

Αν μας ρωτούσατε για το πως να παίξω ακριβές σκορ στο στοίχημα, θα σας λέγαμε να κοιτάξετε πάρα πολύ και την προϊστορία. Μαζί με τις πιθανότητες και τα ποσοστά που αναφέραμε παραπάνω, η προϊστορία επίσης είναι κάτι το οποίο μετράει πάρα πολύ στο τελικό αποτέλεσμα. Κι όχι μόνο η προϊστορία ανάμεσα σε δύο ομάδες, αλλά και η προϊστορία που έχει να κάνει με τη «συμπεριφορά» μιας ομάδας σε συγκεκριμένες συνθήκες. Χαρακτηριστικό είναι το παράδειγμα ότι πολλά φαβορί στα εγχώρια πρωταθλήματα, σε ματς με ομάδες αρκετά χαμηλότερης δυναμικής κερδίζουν με ένα σκορ της τάξεως του 2-0 ή 3-0.

Ακριβές σκορ ΟΠΑΠ

Ήταν από τις πλέον σταθερές ερωτήσεις, στο πάμε στοίχημα πως παίζεται το ακριβές σκορ, αφού υπήρχαν ειδικά δελτία και ξεχωριστοί κωδικοί. Πλέον στον ΟΠΑΠ όλα τα ειδικά στοιχήματα υπάρχουν στο δελτίο που θέλουμε να παίξουμε και είναι εύκολο και για το ΑΣ (ειδικά στοιχήματα ΟΠΑΠ ακριβές σκορ). Στη εικόνα παρακάτω φαίνεται πως παίζουμε στον ΟΠΑΠ ακριβές σκορ σε έναν αγώνα. Τικάρουμε τον κωδικό της αναμέτρησης (όπως κάναμε πάντα) και επιλέγουμε το σκορ (πάνω ο γηπεδούχος, κάτω ο φιλοξενούμενος).

Στοιχηματικές που μπορείτε να παίξετε το στοίχημα ακριβές σκορ

ΣτοιχηματικήΚριτική
Stoiximan
 • Υπηρεσία «Πες το κι έγινε», πριμ* στα παρολί και επιστροφή* στο 0-0 και στο «παρολίγο»
 • «Stoiximan Seri», "Δύο και… ταμείο" και "20άρα και… ταμείο"
 • Αγώνες με 0% γκανιότα* καθημερινά (* Αφορά μόνο την επιλογή “Νικητής Αγώνα” πριν την έναρξη της αναμέτρησης. Διαθέσιμο σε επιλεγμένους αγώνες)
Netbet
 • VIP πρόγραμμα* (NetBet VIP CLUB) για "πιστά" μέλη
 • NetBet Boost* στα παρολί
 • Υπηρεσίες Add2bet και Snapbet
 • Καινοτόμο εργαλείο Bet Maker
Bet365

 

 • Υπηρεσία Live Streaming*
 • Cash out* (μερικό/ολικό/αυτόματο)
 • Εdit bet (επεξεργασία στοιχήματος)
 • Bet Builder (Φτιάξτε Αγορά) 
Bwin
 • Επιστροφή* χρημάτων στο 0-0 και παρολί χωρίς ρίσκο*
 • Έξυπνο Cash out* από την bwin
 • Προσφορά* ημέρας (21+, *Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις)
Pamestoixima.gr
 • Αγώνες με 0% γκανιότα* καθημερινά - 100% αξία (* Αφορά μόνο την επιλογή “Νικητής Αγώνα” πριν την έναρξη της αναμέτρησης. Διαθέσιμο σε επιλεγμένους αγώνες.)
 • Bet Builder
 • Cash-out*, pre-game αλλά και στο live
Interwetten
 • Επιστροφή* στο 0-0 σε μεγάλα ματς
 • Πρόγραμμα Επιβράβευσης* για όλους
 • Διαγωνισμούς με πλούσια δώρα* και εισιτήρια
Novibet

21+ *Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις

Betshop
 • Πρόγραμμα ανταμοιβής* betshop.gr
 • Πριμ* 200 στα κερδισμένα παρολί
 • Επιστροφή* στο Παρά 1
 • Επιβράβευση* στα νέα μέλη
 • Betshop Bomb 💣
Goalbet
 • Αγώνες με 0% γκανιότα* καθημερινά (*Αφορά μόνο σε επιλεγμένους αγώνες & μόνο την επιλογή 1Χ2 μέχρι την έναρξη του αγώνα).
 • Πριμ* στα κερδισμένα παρολί
 • Πρόγραμμα ανταμοιβής* με επιβράβευση παικτών
Sportingbet
 • Το παιχνίδι ζωντανεύει με πριμ*
 • Επιλογή Build A Bet + Edit my Bet
 • Επιστροφή* πονταρίσματος στο 0-0 

*Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις |21+

Betrebels
 • Μηνιαίο πρόγραμμα επιβράβευσης* στα μέλη
 • Πριμ* καλωσορίσματος για τους νέους παίκτες
 • Ειδική προσφορά* στον αγώνα της εβδομάδας
 • Έξτρα κέρδη* (boost) στα παρολί
 • Επιστροφή* «Παρολίγο» σε τένις και μπάσκετ
Vistabet
 • Καθημερινές προσφορές*
 • Επιστροφή χρημάτων* στο 0-0
 • Επιστροφή στο παρολί*

*Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις |21+

Championsbet
 • Αγώνες με 0% γκανιότα* καθημερινά (*Αφορά μόνο σε επιλεγμένους αγώνες & μόνο την επιλογή 1Χ2 μέχρι την έναρξη του αγώνα).
 • VIP πρόγραμμα ανταμοιβής*
 • Δυνατότητα Cash Out*

Εγγραφείτε στο Newsletter μας για να λαμβάνετε όλα τα τελευταία νέα του Foxbet στο email σας


Περισσότερα

Comments

Γιατί στο Foxbet;
To Foxbet βρίσκεται στον αέρα από το 2011 και συνεχίζει ελεύθερο και ανεξάρτητο χάρη στη δική σας καθημερινή υποστήριξη. Από την πρώτη μέρα λειτουργίας τόσο για μένα όσο και για όλη τη Foxbet-ική ομάδα η σωστή και αξιόπιστη στοιχηματική σας ενημέρωση είναι απόλυτη προτεραιότητα. Στο νέο Foxbet δώσαμε βαρύτητα στην εύκολη πλοήγηση με λίγα κλικ, σε νέες υπηρεσίες όπως εμπλουτισμένα στατιστικά ή εργαλεία και στο mobile site μας. Σας εύχομαι καλή σεζόν με πολλά κέρδη!  
previews

Αξιολόγηση Στοιχηματικών

Η έμπειρη ομάδα του Foxbet αξιολογεί και βαθμολογεί τις υπηρεσίες των στοιχηματικών ιστοσελίδων σε 8 διαφορετικές κατηγορίες. Δείτε όλες τις σημαντικές πληροφορίες για κάθε στοιχηματική πλατφόρμα συγκεντρωμένες σε ένα πίνακα.

Live Στοίχημα Με Ήχο

Οι live tipsters του Foxbet δίνουν καθημερινά τις προτάσεις τους, τις οποίες βλέπετε σε πραγματικό χρόνο με αυτόματη ανανέωση στην κεντρική σελίδα. Στη σελίδα Live Betting υπάρχει και ηχητική ειδοποίηση για νέα προγνωστικά.

Δωρεάν Προγνωστικά Στοιχήματος

Oι tipsters μας δίνουν τις προγνωστικά στοιχήματος δωρεάν μέσα από την προσωπική τους στήλη. Με μία απλή καταχώρηση του email σας, μπορείτε να λαμβάνετε άμεση ενημέρωση για τα σημερινά προγνωστικά στοιχήματος.

Σύγκριση Στοιχηματικών

Βρείτε εύκολα την στοιχηματική που σας ταιριάζει με το Bookie Finder, συγκρίνετε τις υπηρεσίες των στοιχηματικών ιστοσελίδων με τη H2H σύγκριση. Στο Foxbet δεν προτείνουμε απλά bookmakers, αλλά σας δίνουμε όλα τα εργαλεία για να επιλέξετε την καλύτερη στοιχηματική για εσάς.

Θεωρία στοιχήματος

Έχετε απορίες για το πώς παίζετε στοίχημα στο ίντερνετ, για το σύστημα Fibonacci ή δεν ξέρετε τι είναι η γκανιότα; Στο Betting School θα βρείτε την πιο ψαγμένη στοιχηματική θεωρία και θα εμπλουτίσετε τις στοιχηματικές γνώσεις σας.
Licensed bookmakers

Στοιχηματικές με Προσφορά* Εγγραφής

Όλα τα προγράμματα των στοιχηματικών sites συγκεντρωμένα στη σελίδα προσφορών*. Ποιοι bookmakers δίνουν προσφορά* εγγραφής και ποιοι διαθέτουν Loyalty* πρόγραμμα, 0% ή προσφορές* επιστροφής χρημάτων;