Στοίχημα Ισοπαλίες Καλύτερες

Η ισοπαλία είναι το αποτέλεσμα που ο περισσότερος κόσμος του στοιχήματος… μισεί!! Εξηγούμαστε! Η στατιστική λέει πως οι «παίχτες» προτιμούν το να ποντάρουν στη νίκη μιας εκ των δύο ομάδων κι όχι στο Χ. Υπάρχουν όμως κι αυτοί (που βάση στατιστικής είναι λίγοι) που παίζουν «χινάρια στο στοίχημα». Και εκ του αποτελέσματος δικαιώνονται. Με σωστή μελέτη, στρατηγική και -προφανώς- λίγο τύχη, όποιος παίζει στο στοίχημα ισοπαλίες έχει πολύ καλύτερες πιθανότητες κέρδους σε βάθος χρόνου. Γιατί τα Χ πληρώνουν πολύ καλύτερα από τα «φαβορί» (στο 1Χ2).

Στον παρακάτω οδηγό θα δούμε αναλυτικά τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα του να ποντάρεις στο Χ και κάποια tips και τρόπους παιξίματος προκειμένου να αυξήσουμε την προοπτική να έχουμε κέρδος από το συγκεκριμένο στοίχημα.

Πλεονεκτήματα

Ξεκινώντας από το βασικότερο, βρίσκεις στο στοίχημα ισοπαλίες καλύτερες αποδόσεις σε σχέση με τις υπόλοιπες αγορές. Προφανώς και δεν μιλάμε για bet όπως το «Ακριβές Σκορ» ή να ψάξεις μια «μπόμπα» 💣 με νικητή σε αποδόσεις άνω του 10.00. Αλλά από τις βασικές επιλογές (1Χ2, G/G, Over/Under) η ισοπαλία έχει σταθερά αποδόσεις πάνω από 3.00. Σε συνέχεια αυτού, το γεγονός ότι αγοράζεις αποδόσεις σε μια μέση τιμή κοντά στο 4.00, αν παίζεις χινάρια στο στοίχημα, θες ένα κερδισμένο κάθε -σχεδόν- τέσσερα bet για να καλύπτεις τυχόν χασούρα. Αν στο διάστημα των τεσσάρων πονταρισμάτων έχεις ακόμα ένα win, το «αβάτζο» για χαμένα bet μεγαλώνει, όπως επίσης και το κέρδος αυξάνεται. Ένα πλεονέκτημα ✅ ακόμα, το οποίο βρίσκει παρακάτω εφαρμογή και σε μια στρατηγική (cash out) είναι ότι ξεκινάει ο αγώνας και το bet -θεωρητικά πάντα- είναι κερδισμένο, εφόσον το ματς είναι στο 0-0.

Μειονεκτήματα

Στον αντίποδα τώρα, πρέπει να παραδεχθούμε ότι το να παίζεις ισοπαλίες στο στοίχημα θέλει λίγο παραπάνω τύχη. Γενικά, σε κάθε bet που ανεβαίνει η απόδοση και βάση πιθανοτήτων ξέρεις ότι ο παράγοντας τύχη είναι λίγο περισσότερο απαραίτητος. Βάση στατιστικής, είναι ένα σημείο που επιβεβαιώνεται λιγότερο σε σχέση με τα υπόλοιπα δύο (άσος, διπλό). Σε μια στατιστική έρευνα που έγινε τον Ιούνη του 2018, ακόμα και τα πρώτα -σε ποσοστό εμφάνισης του Χ- πρωταθλήματα, όπως η Serie B, η Ligue 2 και η δεύτερη κατηγορία της Αργεντινής, ήταν λίγο πάνω από το 30%. Βάση της ίδιας έρευνας, η μέση τιμή ήταν στο 25.6%. Σαν νούμερο μικρό, αρκετά κάτω από το 33.33% που έχουν -σε θεωρητικό επίπεδο- τα τρία σημεία στην «τριπλή» (1Χ2).

Καλύτερες Στοιχηματικές για ισοπαλίες

ΣτοιχηματικήΚριτική
Stoiximan
 • Υπηρεσία «Πες το κι έγινε», πριμ* στα παρολί και επιστροφή* στο 0-0 και στο «παρολίγο»
 • «Stoiximan Seri», "Δύο και… ταμείο" και "20άρα και… ταμείο"
 • Αγώνες με 0% γκανιότα* καθημερινά (* Αφορά μόνο την επιλογή “Νικητής Αγώνα” πριν την έναρξη της αναμέτρησης. Διαθέσιμο σε επιλεγμένους αγώνες)
Netbet
 • VIP πρόγραμμα* (NetBet VIP CLUB) για "πιστά" μέλη
 • NetBet Boost* στα παρολί
 • Υπηρεσίες Add2bet και Snapbet
 • Καινοτόμο εργαλείο Bet Maker
Bet365

 

 • Υπηρεσία Live Streaming*
 • Cash out* (μερικό/ολικό/αυτόματο)
 • Εdit bet (επεξεργασία στοιχήματος)
 • Bet Builder (Φτιάξτε Αγορά) 

Στρατηγική για ισοπαλίες στο στοίχημα

Πάμε τώρα να δούμε κάποιες συμβουλές (tips) 💡 για κάποιον που αποφασίζει να ποντάρει την ισοπαλία στο στοίχημα.

Στατιστικά Ισοπαλίες

Το βασικό, και το αναφέρουμε σε όλους τους οδηγούς που γράφουμε και αναφέρονται στο στοίχημα, είναι να κοιτάμε το στατιστικό ισοπαλίες. Το συγκεκριμένο στοιχείο είναι από τα πλέον βασικά όταν επιλέγουμε να ποντάρουμε σημεία των οποίων η απόδοση αρχίζει να ανεβαίνει. Με βάση τα στατιστικά, οι κατηγορίες στις οποίες πρέπει να ξεχωρίζουμε τα δεδομένα που κρατάμε είναι οι εξής δύο (2):

 1. Στατιστικά Πρωταθλημάτων

Πριν αποφασίσουμε ότι θα ξεκινήσουμε να παίζουμε χινάρια στο στοίχημα θα πρέπει να κοιτάξουμε στη στατιστική, τα πρωταθλήματα με πολλές ισοπαλίες τα τελευταία χρόνια τα υψηλότερα. Αν είμαστε μεσούσης της αγωνιστικής περιόδου, φρόνιμο θα ήταν να τσεκάρουμε και την εν ισχύει στατιστική ως την αγωνιστική που βρίσκονται τα πρωταθλήματα.

 1. Στατιστικά Ομάδων

Αφού έχουμε καταλήξει στις τέσσερις – πέντε λίγκες από τις οποίες θα προσπαθήσουμε να «κυνηγήσουμε» παιχνίδια που έχουν καλές πιθανότητες εμφάνισης του Χ, θα πρέπει να ξεχωρίσουμε και ποιες ομάδες εμφανίζουν πολλά Χ στα παιχνίδια τους. Αφού αυτές θα είναι που ανεβάζουν και το ποσοστό του πρωταθλήματος. Είτε τις προηγούμενες σεζόν, είτε την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο, αν και πάλι το πρωτάθλημα είναι σε εξέλιξη.

Για παράδειγμα, στη σεζόν 2017-18, στη SerieB η ισοπαλία εμφανίστηκε στο 32% των συνολικών αγώνων και στη σεζόν 2018-19 ήταν στο 33%. Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι η SerieB είναι ένα πρωτάθλημα που μπορούμε τη σεζόν 2019-2020 να «κυνηγήσουμε» ισοπαλίες στο στοίχημα. Και με βάση τις δύο αυτές σεζόν, ομάδες όπως η Τσιταντέλα κι η Παλέρμο, που είχαν ένα ποσοστό αγώνων με Χ κοντά στο 40% είναι καλές επιλογές.

Σύστημα «2-3» ή «2-3-4»

συστημα με ισοπαλιεςΕπειδή οι συγκεκριμένες αγορές έχουν μεγάλες αποδόσεις, είναι ορθό να τις χρησιμοποιήσουμε και σε ένα σύστημα με ισοπαλίες. Αν και είναι στον τρόπο παιχνιδιού του καθενός το σύστημα που θα ακολουθήσει, αυτά που συνήθως προτείνονται και δεν είναι κοστοβόρα, είναι το «2-3» και το «2-3-4».

α) Στην πρώτη περίπτωση θα πρέπει να πληρώσουμε τέσσερα διαφορετικά στοιχήματα, οπότε αν πιάσουμε τουλάχιστον τα δύο από τα τρία Χ, θα καλύψουμε το bet μας και θα βγάλουμε και καλό κέρδος. Αν πιάσουμε δύο Χ, σε απόδοση 3.20 περίπου το καθένα, θα πληρωθούμε μια απόδοση στο 10.24.

β) Στη δεύτερη περίπτωση, πληρώνουμε 10 στοιχήματα, οπότε και πάλι με δύο Χ θα έχουμε -σχεδόν- καλύψει το ποντάρισμά μας (αν έχουμε δύο Χ σε τιμές κάτω από 3.15 θα είμαστε οριακά χαμένοι αν επιβεβαιωθούν αυτά). Από κει και πέρα, το δεύτερο σύστημα επιλέγεται σε περίπτωση που «αισθανόμαστε» πιο σίγουροι και πιστεύουμε ότι μπορούμε να πάμε για μεγαλύτερο κέρδος με τρία ή και τέσσερα σημεία.

Ο ρόλος του Cash Out στην ισοπαλία

Αναφέραμε και παραπάνω ότι η ισοπαλία είναι ένα στοίχημα το οποίο με το που ξεκινάει το ματς, είναι -θεωρητικά- κερδισμένο. Αυτό από μόνο του δεν λέει κάτι, αλλά πλέον με την επιλογή του Cash Out που υπάρχει σχεδόν σε όλες τις στοιχηματικές, αποτελεί έναν καλό «μηχανισμό» κέρδους. Ποντάρεις στο Χ (όχι στην τύχη προφανώς) κι αν σε βολέψει το ματς και είτε πάει 0-0 ως τα μέσα του δευτέρου ημιχρόνου, ή έστω ότι με κάποιο τρόπο είναι Χ σε εκείνο το σημείο (ισοπαλία με σκορ), τότε σίγουρα το Cash Out θα σου δίνει καλό κέρδος. Σε περιπτώσεις μπορεί να διπλασιάζει το ποντάρισμα, ενώ σίγουρα υπάρχει κι η δυνατότητα να ρισκάρει κάποιος και να το αφήσει το ματς να «πάει» λίγο παραπάνω. Ως το 70-75 για να ανεβάσει λίγο ακόμα την απόδοση στην οποία θα «πουλήσει» (cashάρει) το στοίχημά του.

Να επισημάνουμε ότι το Cash Out πολλές φορές, ενώ έχει την «λογική» της κάλυψης, συμβαίνει τελικά να μας «ζημιώνει» σε βάθος χρόνου. Δηλαδή, εμείς πουλάμε ένα στοίχημα, το οποίο εν τέλει επιβεβαιώνεται και έτσι «χάνουμε» χρήματα. Όχι δικά μας, αλλά από το κέρδος που θα είχαμε. Στην περίπτωση όμως της ισοπαλίας, ίσως το Cash Out έχει μια καλή «δικαιολογία» στο να το χρησιμοποιήσουμε. Κι αυτή είναι ότι εκ των πραγμάτων το ξέρουμε ότι όσο «σβηστό» κι αν «πηγαίνει» ένα ματς κι όσο παραμένει το Χ, τα τελευταία 15-20 λεπτά είναι εκείνα που οι δύο ομάδες θα «ψάξουν» με περισσότερη ζέση τη νίκη. Οπότε αυξάνονται οι πιθανότητες να μπει ένα γκολ.

Χ ημίχρονο

Μια καλή εναλλακτική της ισοπαλίας, είναι το να ποντάρουμε «Χ ημίχρονο». Προφανώς δεν είναι ίδιας απόδοσης με το Χ ως τελικό αποτέλεσμα, όμως έχει εφαρμογή σε αγώνες που ξέρουμε ότι οι δύο ομάδες ανεβάζουν την απόδοσή τους στο δεύτερο μέρος. Βέβαια, μπορούμε να παίζουμε και Χ στο ημίχρονο σε μεγάλες αποδόσεις, όταν έχουμε ματς ανάμεσα σε φαβορί και αουτσάιντερ και βάση στατιστικής διαπιστώσουμε ότι το φαβορί μπαίνει πιο δυνατά στο δεύτερο μέρος και δεν σκοράρει συχνά στο πρώτο.

 • Χ ημίχρονο / Χ τελικό

Πρόκειται για το συνδυασμό των δύο ισοπαλιών σε ημίχρονο και τελικό αποτέλεσμα. Εδώ εννοείται ότι μιλάμε για μια αγορά της οποία η απόδοση ξεκινάει ως επί τω πλείστο από τιμές μεγαλύτερες του 4.50. Για το συγκεκριμένο στοίχημα αυτό που πρέπει αρχικά να δούμε και να μελετήσουμε, είναι το Χ τελικό. Από εκεί ξεκινάμε κι αν αποφασίσουμε να ποντάρουμε στο «Χ», έπειτα παίρνουμε το ρίσκο να ανεβάσουμε την απόδοση με το «Χ ημίχρονο / Χ τελικό».

Χάντικαπ στην ισοπαλία

Υπάρχουν αγώνες όπου έχουμε μεγάλη διαφορά δυναμικής ανάμεσα στις δύο ομάδες, με τις αποδόσεις για την ισοπαλία να ξεπερνούν το 5.00. Παρόλα αυτά το «διάβασμα» που έχουμε κάνει στη συγκεκριμένη αναμέτρηση βγάζει Χ, αλλά το ρίσκο είναι αυξημένο, ελέω φαβορί. Εναλλακτικά λοιπόν εδώ, αν φοβόμαστε την πιθανότητα του να σκοράρει ένα γκολ το φαβορί και να «σπάσει» το bet, παίζουμε στην ισοπαλία χάντικαπ. Είτε με ένα είτε με δύο γκολ.

Παρακάτω έχουμε το σετ αποδόσεων από τον τελικό του Κόπα Αμέρικα 2019, ανάμεσα σε Βραζιλία και Περού. Και στην συνέχεια βλέπουμε και το χάντικαπ στην ισοπαλία με -1 ή και με -2 γκολ για τη Βραζιλία.

χιναρια στο στοιχημα

Αντί λοιπόν να επιλέξουμε το Χ στο 5.20, εφόσον φοβόμαστε ότι μπορεί η Βραζιλία να σκοράρει, κοιτάμε το «Ισοπαλία Χάντικαπ» -1 στο 3.45 η στο «Ισοπαλία Χάντικαπ» -2 στο 3.85. Όπου πρακτικά για να θεωρηθεί ισόπαλο το ματς σε αυτές τις περιπτώσεις, θέλουμε νίκη της Βραζιλίας με ένα ή με δύο γκολ αντίστοιχα.

Συστήματα με ισοπαλίες

Αναφέραμε παραπάνω ότι για κάποιον που ποντάρει ισοπαλίες στο στοίχημα, είναι μια σωστή λογική να τις χρησιμοποιήσει σε συστήματα και χαρακτηριστικά αναφέραμε το «2-3» και το «2-3-4» για συγκεκριμένους λόγους. Επίτηδες αφήσαμε έξω τα δύο συστήματα που θα αναφέρουμε παρακάτω και δεν τα συμπεριλάβαμε στα tips παραπάνω, γιατί κατά τη δική μας άποψη έχουν ένα ρίσκο κατά την εφαρμογή τους και μπορεί να αποδειχθούν αρκετά «ζημιογόνα» για την τσέπη μας.

Σύστημα Martingale

Η αλλιώς σύστημα διπλασιασμού όπως ονομάζεται. Πρόκειται για μια μέθοδο πονταρίσματος, κατά την οποία μετά από κάθε χαμένο bet (απόδοσης μεγαλύτερης του 2.00), ο «παίχτης» διπλασιάζει το ποντάρισμά του. Στον αναλυτικό οδηγό μπορείτε να μάθετε τα πάντα για το σύστημα Martingale. Για κάποιον που παίζει με σύστημα ισοπαλίες, το Martingale βρίσκει εφαρμογή. Ξεκινάω να παίζω ισοπαλίες, σε μονά αποδεκτά και κάθε φορά που χάνω, στο επόμενο bet διπλασιάζω το ποντάρισμά μου. Ως να κερδίσω. Αν «πιάσω» ένα bet, τότε ξεκινάω στο επόμενο και πάλι με το αρχικό ποντάρισμα.

Συστήματα στοίχημα με Χ

Πρόκειται για δύο συστήματα (στην ουσία το ίδιο είναι, απλά βρίσκει εφαρμογή σε διαφορετικές διοργανώσεις) κι αφορά διαδοχικούς αγώνες στους οποίους ποντάρουμε στις ισοπαλίες. Οπότε,

 • είτε μπορούμε να επιλέξουμε κάποιες ομάδες από συγκεκριμένα πρωταθλήματα και να ποντάρουμε στις ισοπαλίες τους και μετά από κάθε χαμένο bet να ανεβάζουμε το ποντάρισμά μας x5,
 • είτε να ακολουθήσουμε τον συγκεκριμένο τρόπο πονταρίσματος σε μεγάλες εθνικές διοργανώσεις (σύστημα με ισοπαλίες στο Μουντιάλ), σε κάθε ματς να ποντάρουμε Χ και πάλι μετά από κάθε χαμένο να παίζουμε τα χρήματα του προηγούμενου bet x5.

Γιατί δεν αναφέραμε και παραπάνω τις δύο αυτές στρατηγικές; Γιατί ξεκάθαρα πρόκειται για δύο τρόπους παιξίματος και πονταρίσματος, δεν βελτιώνουμε τον τρόπο με τον οποίο επιλέγουμε τις συγκεκριμένες αγορές και στην ουσία παίζουμε «στην τύχη». Κι επιπλέον, αφού κανείς δε σου λέει με σιγουριά πότε θα «έρθει» το Χ (βάση στατιστικής λογικά θα «κάτσει» και μια ισοπαλία κάποια στιγμή), κινδυνεύεις στο διπλασιασμό (ή στο x1.5) του πονταρίσματος να ανέβεις πάρα πολύ από την αρχική σου κάβα. Και κάποια στιγμή να μην μπορείς να το ακολουθήσεις.

Για παράδειγμα αν ξεκινήσεις να παίζεις ισοπαλίες στο στοίχημα με αυτόν τον τρόπο με 1€ και χρειαστούν εννιά ματς για να έχουμε Χ, θα πρέπει να δώσεις ως εκείνο το ματς 511€ (με βάση το Martingale). Κι επί της ουσίας, θα ποντάρεις 256€ στο ένατο bet, θα βγει μια ισοπαλία (ας πούμε στο 3.5) και θα σου επιστρέψει 896€ (385€ καθαρό κέρδος). Στην ουσία θα είναι σα να έχεις ποντάρει 511€ σε ένα bet απόδοσης 1.75. Θα πόνταρες τόσο εύκολα 511 σε ένα στοίχημα του 1.75;

Draw no bet

Αν και μέσα στην ορολογία του συγκεκριμένου bet υπάρχει η λέξη «ισοπαλία» (ισοπαλία όχι στοίχημα), η εν λόγω αγορά δεν σχετίζεται με το Χ και δεν σου επιστρέφει κέρδος αν το ματς λήξει ισόπαλο. Το αναφέρουμε γιατί συχνά παρερμηνεύεται η έννοια «Draw no Bet» κι ο «παίχτης» μπερδεύεται. Στο link παρακάτω, μπορείς να δεις αναλυτικά τι είναι το draw no bet και πως παίζεται.

Αποδοτικό ή όχι;

Με βασικό πλεονέκτημα τις μεγάλες αποδόσεις, αν «μελετήσουμε» σωστά οι ισοπαλίες στο στοίχημα είναι μια μέθοδος παιχνιδιού που μπορεί να σου φέρει καλό κέρδος. Οριακά δεν ανήκει στην κατηγορία «μπόμπες», αφού κι αποδόσεις δεν ξεφεύγουν, αλλά είναι αγορές που «πιάνεις μια, καλύπτεις τρεις». Fair.

Καλύτερες Στοιχηματικές στην Ελλάδα

ΣτοιχηματικήΚριτική
Stoiximan
 • Υπηρεσία «Πες το κι έγινε», πριμ* στα παρολί και επιστροφή* στο 0-0 και στο «παρολίγο»
 • «Stoiximan Seri», "Δύο και… ταμείο" και "20άρα και… ταμείο"
 • Αγώνες με 0% γκανιότα* καθημερινά (* Αφορά μόνο την επιλογή “Νικητής Αγώνα” πριν την έναρξη της αναμέτρησης. Διαθέσιμο σε επιλεγμένους αγώνες)
Netbet
 • VIP πρόγραμμα* (NetBet VIP CLUB) για "πιστά" μέλη
 • NetBet Boost* στα παρολί
 • Υπηρεσίες Add2bet και Snapbet
 • Καινοτόμο εργαλείο Bet Maker
Bet365

 

 • Υπηρεσία Live Streaming*
 • Cash out* (μερικό/ολικό/αυτόματο)
 • Εdit bet (επεξεργασία στοιχήματος)
 • Bet Builder (Φτιάξτε Αγορά) 
Bwin
 • Επιστροφή* χρημάτων στο 0-0 και παρολί χωρίς ρίσκο*
 • Έξυπνο Cash out* από την bwin
 • Προσφορά* ημέρας (21+, *Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις)
Pamestoixima.gr
 • Αγώνες με 0% γκανιότα* καθημερινά - 100% αξία (* Αφορά μόνο την επιλογή “Νικητής Αγώνα” πριν την έναρξη της αναμέτρησης. Διαθέσιμο σε επιλεγμένους αγώνες.)
 • Bet Builder
 • Cash-out*, pre-game αλλά και στο live
Interwetten
 • Επιστροφή* στο 0-0 σε μεγάλα ματς
 • Πρόγραμμα Επιβράβευσης* για όλους
 • Διαγωνισμούς με πλούσια δώρα* και εισιτήρια
Novibet

21+ *Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις

Betshop
 • Πρόγραμμα ανταμοιβής* betshop.gr
 • Πριμ* 200 στα κερδισμένα παρολί
 • Επιστροφή* στο Παρά 1
 • Επιβράβευση* στα νέα μέλη
 • Betshop Bomb 💣
Goalbet
 • Αγώνες με 0% γκανιότα* καθημερινά (*Αφορά μόνο σε επιλεγμένους αγώνες & μόνο την επιλογή 1Χ2 μέχρι την έναρξη του αγώνα).
 • Πριμ* στα κερδισμένα παρολί
 • Πρόγραμμα ανταμοιβής* με επιβράβευση παικτών
Sportingbet
 • Το παιχνίδι ζωντανεύει με πριμ*
 • Επιλογή Build A Bet + Edit my Bet
 • Επιστροφή* πονταρίσματος στο 0-0 

*Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις |21+

Betrebels
 • Μηνιαίο πρόγραμμα επιβράβευσης* στα μέλη
 • Πριμ* καλωσορίσματος για τους νέους παίκτες
 • Ειδική προσφορά* στον αγώνα της εβδομάδας
 • Έξτρα κέρδη* (boost) στα παρολί
 • Επιστροφή* «Παρολίγο» σε τένις και μπάσκετ
Vistabet
 • Καθημερινές προσφορές*
 • Επιστροφή χρημάτων* στο 0-0
 • Επιστροφή στο παρολί*

*Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις |21+

Championsbet
 • Αγώνες με 0% γκανιότα* καθημερινά (*Αφορά μόνο σε επιλεγμένους αγώνες & μόνο την επιλογή 1Χ2 μέχρι την έναρξη του αγώνα).
 • VIP πρόγραμμα ανταμοιβής*
 • Δυνατότητα Cash Out*
Γιατί στο Foxbet;
To Foxbet βρίσκεται στον αέρα από το 2011 και συνεχίζει ελεύθερο και ανεξάρτητο χάρη στη δική σας καθημερινή υποστήριξη. Από την πρώτη μέρα λειτουργίας τόσο για μένα όσο και για όλη τη Foxbet-ική ομάδα η σωστή και αξιόπιστη στοιχηματική σας ενημέρωση είναι απόλυτη προτεραιότητα. Στο νέο Foxbet δώσαμε βαρύτητα στην εύκολη πλοήγηση με λίγα κλικ, σε νέες υπηρεσίες όπως εμπλουτισμένα στατιστικά ή εργαλεία και στο mobile site μας. Σας εύχομαι καλή σεζόν με πολλά κέρδη!  
previews

Αξιολόγηση Στοιχηματικών

Η έμπειρη ομάδα του Foxbet αξιολογεί και βαθμολογεί τις υπηρεσίες των στοιχηματικών ιστοσελίδων σε 8 διαφορετικές κατηγορίες. Δείτε όλες τις σημαντικές πληροφορίες για κάθε στοιχηματική πλατφόρμα συγκεντρωμένες σε ένα πίνακα.

Live Στοίχημα Με Ήχο

Οι live tipsters του Foxbet δίνουν καθημερινά τις προτάσεις τους, τις οποίες βλέπετε σε πραγματικό χρόνο με αυτόματη ανανέωση στην κεντρική σελίδα. Στη σελίδα Live Betting υπάρχει και ηχητική ειδοποίηση για νέα προγνωστικά.

Δωρεάν Προγνωστικά Στοιχήματος

Oι tipsters μας δίνουν τις προγνωστικά στοιχήματος δωρεάν μέσα από την προσωπική τους στήλη. Με μία απλή καταχώρηση του email σας, μπορείτε να λαμβάνετε άμεση ενημέρωση για τα σημερινά προγνωστικά στοιχήματος.

Σύγκριση Στοιχηματικών

Βρείτε εύκολα την στοιχηματική που σας ταιριάζει με το Bookie Finder, συγκρίνετε τις υπηρεσίες των στοιχηματικών ιστοσελίδων με τη H2H σύγκριση. Στο Foxbet δεν προτείνουμε απλά bookmakers, αλλά σας δίνουμε όλα τα εργαλεία για να επιλέξετε την καλύτερη στοιχηματική για εσάς.

Θεωρία στοιχήματος

Έχετε απορίες για το πώς παίζετε στοίχημα στο ίντερνετ, για το σύστημα Fibonacci ή δεν ξέρετε τι είναι η γκανιότα; Στο Betting School θα βρείτε την πιο ψαγμένη στοιχηματική θεωρία και θα εμπλουτίσετε τις στοιχηματικές γνώσεις σας.
Licensed bookmakers

Στοιχηματικές με Προσφορά* Εγγραφής

Όλα τα προγράμματα των στοιχηματικών sites συγκεντρωμένα στη σελίδα προσφορών*. Ποιοι bookmakers δίνουν προσφορά* εγγραφής και ποιοι διαθέτουν Loyalty* πρόγραμμα, 0% ή προσφορές* επιστροφής χρημάτων;