foxbet.gr Για να είσαι αλεπού στο στοίχημα
ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ*
ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΣΗΜΕΡΑ34
Μόλις Έσκασε ▶️ Αυτό ΠΡΕΠΕΙ να το δεις *Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
Όλα
3 ώρες
8 ώρες
12 ώρες

Ισοπαλία Ημέρας: Τα Χινάρια Σήμερα

Η ισοπαλία είναι το αποτέλεσμα που ο περισσότερος κόσμος του στοιχήματος… μισεί!

Η στατιστική λέει πως οι «παίκτες» προτιμούν το να ποντάρουν στη νίκη μιας εκ των δύο ομάδων κι όχι στο «Χ». Υπάρχουν όμως κι αυτοί (που βάσει στατιστικής είναι λίγοι) που παίζουν «χινάρια στο στοίχημα». Και εκ του αποτελέσματος δικαιώνονται. Με σωστή μελέτη, στρατηγική και -προφανώς- λίγο τύχη, όποιος παίζει στο στοίχημα ισοπαλίες έχει πολύ καλύτερες πιθανότητες κέρδους σε βάθος χρόνου. Γιατί τα Χ πληρώνουν πολύ καλύτερα από τα «φαβορί» (στο 1Χ2).

Ισοπαλίες Ημέρας

Τι κρατάμε για ποντάρισμα από το αποψινό πρόγραμμα; Δείτε αναλυτικά:

Αγώνας Επιλογή Απόδοση
Σλοβακία - Βοσνία Χ 3.40

ΠΡΟΣΦΟΡΑ* #1ΠΡΟΣΦΟΡΑ* #2ΠΡΟΣΦΟΡΑ* #3ΠΡΟΣΦΟΡΑ* #4ΠΡΟΣΦΟΡΑ* #5ΠΡΟΣΦΟΡΑ* #6

* Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Στοιχηματική
Άδεια
Προσφορές
Υπηρεσίες
Stoiximan
☆☆☆☆☆
★★★★★
Stoiximan
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.5
GR
Stoiximan Master
Δύο και... ταμείο
Λευκή Επιστροφή
Ask trader Cash out Live Streaming
+11
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
Pamestoixima.gr
☆☆☆☆☆
★★★★★
Pamestoixima.gr
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.2
GR
Auto & Partial Cash Out*
Βελτιωμένο Bet Builder*
ΣΤΟ ΠΑΡΑ1 & Boost Νίκης
Cash out Live Streaming Βig Screen
+4
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | ΓΡΑΜΜΗ ΣΤΗΡΙΞΗΣ: 1114| Παίξε Υπεύθυνα
Betsson
☆☆☆☆☆
★★★★★
Betsson
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.4
GR
Ασιατικά
Bet Builder*
Cash Out*
Cash out Live Streaming Aσιατικά στο Live
+1
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

Στον παρόντα οδηγό θα μελετήσουμε αναλυτικά τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα του να ποντάρεις στο «Χ» και κάποια tips και τρόπους παιξίματος προκειμένου να αυξήσουμε την προοπτική να έχουμε κέρδος από το συγκεκριμένο στοίχημα. 

Πλεονεκτήματα

Ξεκινώντας από το βασικότερο, βρίσκεις στο στοίχημα ισοπαλίες καλύτερες αποδόσεις σε σχέση με τις υπόλοιπες αγορές. Προφανώς και δεν μιλάμε για bet όπως το «Ακριβές Σκορ» ή να ψάξεις μια «μπόμπα» 💣 με νικητή σε αποδόσεις άνω του 10.00. Αλλά από τις βασικές επιλογές (1Χ2, G/G, Over/Under) η ισοπαλία έχει σταθερά αποδόσεις πάνω από 3.00. Σε συνέχεια αυτού, το γεγονός ότι αγοράζεις αποδόσεις σε μια μέση τιμή κοντά στο 4.00, αν παίζεις χινάρια στο στοίχημα, θες ένα κερδισμένο κάθε -σχεδόν- τέσσερα bet για να καλύπτεις τυχόν χασούρα. Αν στο διάστημα των τεσσάρων πονταρισμάτων έχεις ακόμα ένα win, το «αβάτζο» για χαμένα bet μεγαλώνει, όπως επίσης και το κέρδος αυξάνεται. Ένα πλεονέκτημα ✅ ακόμα, το οποίο βρίσκει παρακάτω εφαρμογή και σε μια στρατηγική (cash out) είναι ότι ξεκινάει ο αγώνας και το bet -θεωρητικά πάντα- είναι κερδισμένο, εφόσον το ματς είναι στο 0-0.

Μειονεκτήματα

Στον αντίποδα τώρα, πρέπει να παραδεχθούμε ότι το να παίζεις ισοπαλίες στο στοίχημα θέλει λίγο παραπάνω τύχη. Γενικά, σε κάθε bet που ανεβαίνει η απόδοση και βάση πιθανοτήτων ξέρεις ότι ο παράγοντας τύχη είναι λίγο περισσότερο απαραίτητος. Βάση στατιστικής, είναι ένα σημείο που επιβεβαιώνεται λιγότερο σε σχέση με τα υπόλοιπα δύο (άσος, διπλό). Σε μια στατιστική έρευνα που έγινε τον Ιούνη του 2018, ακόμα και τα πρώτα -σε ποσοστό εμφάνισης του Χ- πρωταθλήματα, όπως η Serie B, η Ligue 2 και η δεύτερη κατηγορία της Αργεντινής, ήταν λίγο πάνω από το 30%. Βάση της ίδιας έρευνας, η μέση τιμή ήταν στο 25.6%. Σαν νούμερο μικρό, αρκετά κάτω από το 33.33% που έχουν -σε θεωρητικό επίπεδο- τα τρία σημεία στην «τριπλή» (1Χ2).

Στρατηγική για ισοπαλίες στο στοίχημα

Πάμε τώρα να δούμε κάποιες συμβουλές (tips) 💡 για κάποιον που αποφασίζει να ποντάρει την ισοπαλία στο στοίχημα.

Στατιστικά Ισοπαλίες

Το βασικό, και το αναφέρουμε σε όλους τους οδηγούς που γράφουμε και αναφέρονται στο στοίχημα, είναι να κοιτάμε το στατιστικό ισοπαλίες. Το συγκεκριμένο στοιχείο είναι από τα πλέον βασικά όταν επιλέγουμε να ποντάρουμε σημεία των οποίων η απόδοση αρχίζει να ανεβαίνει. Με βάση τα στατιστικά, οι κατηγορίες στις οποίες πρέπει να ξεχωρίζουμε τα δεδομένα που κρατάμε είναι οι εξής δύο (2):

Στατιστικά Πρωταθλημάτων

Πριν αποφασίσουμε ότι θα ξεκινήσουμε να παίζουμε χινάρια στο στοίχημα θα πρέπει να κοιτάξουμε στη στατιστική, τα πρωταθλήματα με πολλές ισοπαλίες τα τελευταία χρόνια τα υψηλότερα. Αν είμαστε μεσούσης της αγωνιστικής περιόδου, φρόνιμο θα ήταν να τσεκάρουμε και την εν ισχύει στατιστική ως την αγωνιστική που βρίσκονται τα πρωταθλήματα.

Stoiximan
Βαθμολογία
9.5/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Γρήγορες & άμεσες αναλήψεις
check_3c
Εξαιρετικές Αποδόσεις
check_3c
Νέο & Βελτιωμένο Bet Builder*
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

Στατιστικά Ομάδων

Αφού έχουμε καταλήξει στις τέσσερις – πέντε λίγκες από τις οποίες θα προσπαθήσουμε να «κυνηγήσουμε» παιχνίδια που έχουν καλές πιθανότητες εμφάνισης του Χ, θα πρέπει να ξεχωρίσουμε και ποιες ομάδες εμφανίζουν πολλά Χ στα παιχνίδια τους. Αφού αυτές θα είναι που ανεβάζουν και το ποσοστό του πρωταθλήματος. Είτε τις προηγούμενες σεζόν, είτε την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο, αν και πάλι το πρωτάθλημα είναι σε εξέλιξη.

Επειδή οι συγκεκριμένες αγορές έχουν μεγάλες αποδόσεις, είναι ορθό να τις χρησιμοποιήσουμε και σε ένα σύστημα με ισοπαλίες. Αν και είναι στο τρόπο παιχνιδιού του καθενός το σύστημα που θα ακολουθήσει, αυτά που συνήθως προτείνονται και δεν είναι κοστοβόρα, είναι το «2-3» και το «2-3-4».

α) Στην πρώτη περίπτωση θα πρέπει να πληρώσουμε τέσσερα διαφορετικά στοιχήματα, οπότε αν πιάσουμε τουλάχιστον τα δύο από τα τρία Χ, θα καλύψουμε το bet μας και θα βγάλουμε και καλό κέρδος. Αν πιάσουμε δύο Χ, σε απόδοση 3.20 περίπου το καθένα, θα πληρωθούμε μια απόδοση στο 10.24.

β) Στη δεύτερη περίπτωση, πληρώνουμε 10 στοιχήματα, οπότε και πάλι με δύο Χ θα έχουμε -σχεδόν- καλύψει το ποντάρισμά μας (αν έχουμε δύο Χ σε τιμές κάτω από 3.15 θα είμαστε οριακά χαμένοι αν επιβεβαιωθούν αυτά). Από κει και πέρα, το δεύτερο σύστημα επιλέγεται σε περίπτωση που «αισθανόμαστε» πιο σίγουροι και πιστεύουμε ότι μπορούμε να πάμε για μεγαλύτερο κέρδος με τρία ή και τέσσερα σημεία.

Αναφέραμε και παραπάνω ότι η ισοπαλία είναι ένα στοίχημα το οποίο με το που ξεκινάει το ματς, είναι -θεωρητικά- κερδισμένο. Αυτό από μόνο του δεν λέει κάτι, αλλά πλέον με την επιλογή του Cash Out που υπάρχει σχεδόν σε όλες τις στοιχηματικές, αποτελεί έναν καλό «μηχανισμό» κέρδους. Ποντάρεις στο Χ (όχι στην τύχη προφανώς) κι αν σε βολέψει το ματς και είτε πάει 0-0 ως τα μέσα του δευτέρου ημιχρόνου, ή έστω ότι με κάποιο τρόπο είναι Χ σε εκείνο το σημείο (ισοπαλία με σκορ), τότε σίγουρα το Cash Out θα σου δίνει καλό κέρδος. Σε περιπτώσεις μπορεί να διπλασιάζει το ποντάρισμα, ενώ σίγουρα υπάρχει κι η δυνατότητα να ρισκάρει κάποιος και να το αφήσει το ματς να «πάει» λίγο παραπάνω. Ως το 70-75 για να ανεβάσει λίγο ακόμα την απόδοση στην οποία θα «πουλήσει» (cashάρει) το στοίχημά του.

Tο Cash Out πολλές φορές, ενώ έχει την «λογική» της κάλυψης, συμβαίνει τελικά να μας «ζημιώνει» σε βάθος χρόνου. Δηλαδή, εμείς πουλάμε ένα στοίχημα, το οποίο εν τέλει επιβεβαιώνεται και έτσι «χάνουμε» χρήματα. Όχι δικά μας, αλλά από το κέρδος που θα είχαμε. Στην περίπτωση όμως της ισοπαλίας, ίσως το Cash Out έχει μια καλή «δικαιολογία» στο να το χρησιμοποιήσουμε. Κι αυτή είναι ότι εκ των πραγμάτων το ξέρουμε ότι όσο «σβηστό» κι αν «πηγαίνει» ένα ματς κι όσο παραμένει το Χ, τα τελευταία 15-20 λεπτά είναι εκείνα που οι δύο ομάδες θα «ψάξουν» με περισσότερη ζέση τη νίκη. Οπότε αυξάνονται οι πιθανότητες να μπει ένα γκολ.

Μια καλή εναλλακτική της ισοπαλίας, είναι το να ποντάρουμε «Χ ημίχρονο». Προφανώς δεν είναι ίδιας απόδοσης με το Χ ως τελικό αποτέλεσμα, όμως έχει εφαρμογή σε αγώνες που ξέρουμε ότι οι δύο ομάδες ανεβάζουν την απόδοσή τους στο δεύτερο μέρος. Βέβαια, μπορούμε να παίζουμε και Χ στο ημίχρονο σε μεγάλες αποδόσεις, όταν έχουμε ματς ανάμεσα σε φαβορί και αουτσάιντερ και βάση στατιστικής διαπιστώσουμε ότι το φαβορί μπαίνει πιο δυνατά στο δεύτερο μέρος και δεν σκοράρει συχνά στο πρώτο.

  • Χ ημίχρονο / Χ τελικό

Πρόκειται για το συνδυασμό των δύο ισοπαλιών σε ημίχρονο και τελικό αποτέλεσμα. Εδώ εννοείται ότι μιλάμε για μια αγορά της οποία η απόδοση ξεκινάει ως επί τω πλείστο από τιμές μεγαλύτερες του 4.50. Για το συγκεκριμένο στοίχημα αυτό που πρέπει αρχικά να δούμε και να μελετήσουμε, είναι το Χ τελικό. Από εκεί ξεκινάμε κι αν αποφασίσουμε να ποντάρουμε στο «Χ», έπειτα παίρνουμε το ρίσκο να ανεβάσουμε την απόδοση με το «Χ ημίχρονο / Χ τελικό».

Betsson
Βαθμολογία
8.4/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Μοναδική προσφορά* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ
check_3c
Cash Out* & Bet Builder*
check_3c
Άμεσες & δωρεάν συναλλαγές
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

Υπάρχουν αγώνες όπου έχουμε μεγάλη διαφορά δυναμικής ανάμεσα στις δύο ομάδες, με τις αποδόσεις για την ισοπαλία να ξεπερνούν το 5.00. Παρόλα αυτά το «διάβασμα» που έχουμε κάνει στη συγκεκριμένη αναμέτρηση βγάζει Χ, αλλά το ρίσκο είναι αυξημένο, ελέω φαβορί. Εναλλακτικά λοιπόν εδώ, αν φοβόμαστε την πιθανότητα του να σκοράρει ένα γκολ το φαβορί και να «σπάσει» το bet, παίζουμε στην ισοπαλία χάντικαπ. Είτε με ένα είτε με δύο γκολ.

Παρακάτω έχουμε το σετ αποδόσεων από τον τελικό του Κόπα Αμέρικα 2019, ανάμεσα σε Βραζιλία και Περού. Και στην συνέχεια βλέπουμε και το χάντικαπ στην ισοπαλία με -1 ή και με -2 γκολ για τη Βραζιλία.

Αντί λοιπόν να επιλέξουμε το Χ στο 5.20, εφόσον φοβόμαστε ότι μπορεί η Βραζιλία να σκοράρει, κοιτάμε το «Ισοπαλία Χάντικαπ» -1 στο 3.45 η στο «Ισοπαλία Χάντικαπ» -2 στο 3.85. Όπου πρακτικά για να θεωρηθεί ισόπαλο το ματς σε αυτές τις περιπτώσεις, θέλουμε νίκη της Βραζιλίας με ένα ή με δύο γκολ αντίστοιχα.

Αναφέραμε παραπάνω ότι για κάποιον που ποντάρει ισοπαλίες στο στοίχημα, είναι μια σωστή λογική να τις χρησιμοποιήσει σε συστήματα και χαρακτηριστικά αναφέραμε το «2-3» και το «2-3-4» για συγκεκριμένους λόγους. Επίτηδες αφήσαμε έξω τα δύο συστήματα που θα αναφέρουμε παρακάτω και δεν τα συμπεριλάβαμε στα tips παραπάνω, γιατί κατά τη δική μας άποψη έχουν ένα ρίσκο κατά την εφαρμογή τους και μπορεί να αποδειχθούν αρκετά «ζημιογόνα» για την τσέπη μας.

Σύστημα Martingale

Η αλλιώς σύστημα διπλασιασμού όπως ονομάζεται. Πρόκειται για μια μέθοδο πονταρίσματος, κατά την οποία μετά από κάθε χαμένο bet (απόδοσης μεγαλύτερης του 2.00), ο «παίχτης» διπλασιάζει το ποντάρισμά του. Στον αναλυτικό οδηγό μπορείτε να μάθετε τα πάντα για το σύστημα Martingale. Για κάποιον που παίζει με σύστημα ισοπαλίες, το Martingale βρίσκει εφαρμογή. Ξεκινάω να παίζω ισοπαλίες, σε μονά αποδεκτά και κάθε φορά που χάνω, στο επόμενο bet διπλασιάζω το ποντάρισμά μου. Ως να κερδίσω. Αν «πιάσω» ένα bet, τότε ξεκινάω στο επόμενο και πάλι με το αρχικό ποντάρισμα.

Pamestoixima.gr
Βαθμολογία
8.2/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Εξαιρετικό mobile app
check_3c
Αυτόματο & Μερικό Cash Out*
check_3c
Άμεσες & δωρεάν πληρωμές
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | ΓΡΑΜΜΗ ΣΤΗΡΙΞΗΣ: 1114| Παίξε Υπεύθυνα

Συστήματα στοίχημα με Χ

Πρόκειται για δύο συστήματα (στην ουσία το ίδιο είναι, απλά βρίσκει εφαρμογή σε διαφορετικές διοργανώσεις) κι αφορά διαδοχικούς αγώνες στους οποίους ποντάρουμε στις ισοπαλίες. Οπότε,

  • είτε μπορούμε να επιλέξουμε κάποιες ομάδες από συγκεκριμένα πρωταθλήματα και να ποντάρουμε στις ισοπαλίες τους και μετά από κάθε χαμένο bet να ανεβάζουμε το ποντάρισμά μας x5,
  • είτε να ακολουθήσουμε τον συγκεκριμένο τρόπο πονταρίσματος σε μεγάλες εθνικές διοργανώσεις (σύστημα με ισοπαλίες στο Μουντιάλ), σε κάθε ματς να ποντάρουμε Χ και πάλι μετά από κάθε χαμένο να παίζουμε τα χρήματα του προηγούμενου bet x5.

Γιατί δεν αναφέραμε και παραπάνω τις δύο αυτές στρατηγικές; Γιατί ξεκάθαρα πρόκειται για δύο τρόπους παιξίματος και πονταρίσματος, δεν βελτιώνουμε τον τρόπο με τον οποίο επιλέγουμε τις συγκεκριμένες αγορές και στην ουσία παίζουμε «στην τύχη». Κι επιπλέον, αφού κανείς δε σου λέει με σιγουριά πότε θα «έρθει» το Χ (βάση στατιστικής λογικά θα «κάτσει» και μια ισοπαλία κάποια στιγμή), κινδυνεύεις στο διπλασιασμό (ή στο x1.5) του πονταρίσματος να ανέβεις πάρα πολύ από την αρχική σου κάβα. Και κάποια στιγμή να μην μπορείς να το ακολουθήσεις.

Για παράδειγμα αν ξεκινήσεις να παίζεις ισοπαλίες στο στοίχημα με αυτόν τον τρόπο με 1€ και χρειαστούν εννιά ματς για να έχουμε Χ, θα πρέπει να δώσεις ως εκείνο το ματς 511€ (με βάση το Martingale). Κι επί της ουσίας, θα ποντάρεις 256€ στο ένατο bet, θα βγει μια ισοπαλία (ας πούμε στο 3.5) και θα σου επιστρέψει 896€ (385€ καθαρό κέρδος). Στην ουσία θα είναι σα να έχεις ποντάρει 511€ σε ένα bet απόδοσης 1.75. Θα πόνταρες τόσο εύκολα 511 σε ένα στοίχημα του 1.75;

Στοιχηματική
Άδεια
Προσφορές
Υπηρεσίες
Stoiximan
☆☆☆☆☆
★★★★★
Stoiximan
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.5
GR
Stoiximan Master
Δύο και... ταμείο
Λευκή Επιστροφή
Ask trader Cash out Live Streaming
+11
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
Pamestoixima.gr
☆☆☆☆☆
★★★★★
Pamestoixima.gr
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.2
GR
Auto & Partial Cash Out*
Βελτιωμένο Bet Builder*
ΣΤΟ ΠΑΡΑ1 & Boost Νίκης
Cash out Live Streaming Βig Screen
+4
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | ΓΡΑΜΜΗ ΣΤΗΡΙΞΗΣ: 1114| Παίξε Υπεύθυνα
Betsson
☆☆☆☆☆
★★★★★
Betsson
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.4
GR
Ασιατικά
Bet Builder*
Cash Out*
Cash out Live Streaming Aσιατικά στο Live
+1
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
Bwin
☆☆☆☆☆
★★★★★
Bwin
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.2
GR
Build A Bet
Auto Cash Out*
Υπηρεσία Edit My Bet*
Cash out Live Streaming Αυτόματο Cash out
+1
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 1114 | Υπεύθυνο Παιχνίδι
Bet365
☆☆☆☆☆
★★★★★
Bet365
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.3
GR
Φτιάξτε Αγορά
Υπηρεσία Live Streaming*
Μερικό, Ολικό & Αυτόματο Cash Out*
Cash out Live Streaming Quick Log In
+9
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
Fonbet
☆☆☆☆☆
★★★★★
Fonbet
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
GR
Άμεσο cash out*
Ικανοποιητικές αποδόσεις
Πλήθος ειδικών στοιχημάτων
Cash out Live Streaming Quick Log In
+6
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Η συχνή συμμετοχή στα παίγνια εκθέτει τους συμμετέχοντες στον κίνδυνο εθισμού και απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα
kipello_icon
Top Στοιχηματικές
λογότυπο Stoiximan
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.5
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.5
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
λογότυπο Pamestoixima.gr
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.2
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.2
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | ΓΡΑΜΜΗ ΣΤΗΡΙΞΗΣ: 1114| Παίξε Υπεύθυνα
λογότυπο Betsson
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.4
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.4
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
λογότυπο Bwin
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.2
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.2
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 1114 | Υπεύθυνο Παιχνίδι
λογότυπο Bet365
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.3
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.3
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
λογότυπο Fonbet
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Η συχνή συμμετοχή στα παίγνια εκθέτει τους συμμετέχοντες στον κίνδυνο εθισμού και απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα
λογότυπο Novibet
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.1
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.1
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε υπεύθυνα *Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις διαθέσιμοι στο novibet.gr/info/oroi
banner
banner