Στοιχηματικές Εταιρίες

To Foxbet αποτελεί το πρώτο ελληνικό site στην Ελλάδα που ασχολήθηκε ενεργά με τις εξελίξεις στο διαδικτυακό στοίχημα και τις στοιχηματικές εταιρίες. Σκοπός μας είναι να παρέχουμε στους αναγνώστες μας έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωση για το χώρο των παιχνιδιών, καθώς και αρκετά info από τη στοιχηματική “πιάτσα” που δε θα βρείτε σε άλλο site.

Στο διαδίκτυο, θα βρείτε αρκετές εταιρίες που λειτουργούν ή αναγράφουν ότι λειτουργούν με άδεια στην Ελλάδα. Αρκετές όμως, δεν φημίζονται για την αξιοπιστία ή τη φερεγγυότητά τους. Σε αυτή την ενότητα θα βρείτε αξιολόγηση για τις πιο αξιόπιστες εταιρείες στοιχήματος και αρκετά εργαλεία που θα σας βοηθήσουν να επιλέξετε τον bookmaker που σας ταιριάζει.

Στοιχηματικές Εταιρίες με άδεια

BookmakerInfo+RatingVisit
Stoiximan

Ο Stoiximan είναι αναμφίβολα η Νο1 εταιρία της αγοράς. Διαθέτει φιλική πλατφόρμα, μεγάλη γκάμα αγορών pre-game αλλά και στο live, όπως και κορυφαίο mobile. Συναλλαγές απευθείας με ελληνικές κάρτες, άμεσες αναλήψεις και πολλές προσφορές είναι μερικά ακόμα ατού του.

Γκανιότα 0-3%
Ασιατικά
94/100ReviewΠαίξε Νόμιμα
Bwin

Η Bwin διαθέτει τεράστιο Brand name σε παγκόσμιο επίπεδο και φανατικούς φίλους. Προσφέρει πάνω από 30,000 αγορές καθημερινά, έχει κορυφαίο ποδοσφαιρικό προϊόν και πλούσιο Live. Διαθέσιμες είναι οι υπηρεσίες Cash Out* και Streaming*, ενώ ξεχωρίζει επίσης το «καλοδουλεμένο» mobile της.

Γκανιότα 3.01-6%
Ασιατικά
90/100ReviewΠαίξε Νόμιμα
Sportingbet

Η Sportingbet είναι ένα παγκόσμιο Brand και από τις πιο «έμπειρες» του χώρου. Προσφέρει πολλές αγορές και ειδικά, πλούσιο Live Betting και ευελιξία στις συναλλαγές. Live Streaming* στα μεγαλύτερα γεγονότα, Cash Out*, υψηλά όρια πονταρίσματος και εύχρηστα mobile και app ολοκληρώνουν ένα «ποιοτικό» προϊόν.

Γκανιότα 3.01-6%
Ασιατικά
87/100ReviewΠαίξε Νόμιμα
Goalbet

Η Goalbet είναι από τις κορυφαίες ποδοσφαιρικές εταιρίες, με ασιατικά και μεγάλη γκάμα ειδικών, ενώ παίζει με τη χαμηλότερη προμήθεια της αγοράς. Διαθέτει πολύ καλό live, εμπλουτισμένο με Live Streaming και Cash-out, ενώ προσφέρει μεγάλη ευελιξία στις συναλλαγές και αρκετά καλή mobile έκδοση.

Γκανιότα 0-3%
Ασιατικά
83/100ReviewΠαίξε Νόμιμα
Vivobet

Η Vivobet μπήκε στην ελληνική αγορά για να κάνει τη διαφορά. Διαθέτει ένα αξιόλογο προϊόν, με πολλές προσφερόμενες αγορές σε pre-game και live και αποκλειστικά ειδικά στοιχήματα. Ξεχωρίζει για τη μοντέρνα σελίδα της, αλλά και το «know how» των ανθρώπων που την τρέχουν. Στα συν της επίσης, η ευελιξία στις μεθόδους πληρωμών και η έλλειψη χρεώσεων σε αυτές.

Γκανιότα 3.01-6%
Ασιατικά
89/100ReviewΠαίξε Νόμιμα
Tipbet

Μπορεί η Tipbet να είναι νέα στη χώρα μας, όμως έχει χρόνια παρουσία και με «καλό» όνομα στη Γερμανία. Η εταιρία προσφέρει ένα πλήρες προϊόν στο ποδοσφαιρικό στοίχημα, με δυνατότητα Cash Out* και πλούσιο Live Betting. Υποστηρίζει όλες τους βασικούς τρόπους συναλλαγών, ενώ διαθέτει γρήγορη και εύχρηστη σελίδα και από κινητό.

Γκανιότα 6%+
Ασιατικά
75/100ReviewΠαίξε Νόμιμα
Interwetten

Η Αυστριακή εταιρία είναι από τις παλαιότερες στον χώρο, προσφέρει μεγάλη ποικιλία αγορών στο ποδόσφαιρο με ασιατικά χάντικαπ και καλές αποδόσεις στα φαβορί. Η Interwetten διαθέτει εξαιρετικό mobile, πλούσιο Live και υποστηρίζει όλες τις συναλλαγές.

Γκανιότα 6%+
Ασιατικά
78/100ReviewΠαίξε Νόμιμα
Novibet

Η Novibet έχει βελτιωθεί αισθητά, προσφέρει μεγάλη γκάμα αγορών, αγώνες με 0% γκανιότα* (*Αφορά την επιλογή «Νικητής Αγώνα» σε επιλεγμένα παιχνίδια πριν την έναρξη) καθημερινά αλλά και Live Streaming. Η σελίδα της είναι μοντέρνα, ενώ η εταιρία υποστηρίζει πολλούς τρόπους συναλλαγών και άμεσες πληρωμές. Επιπλέον, υπάρχει δυνατότητα διαπραγμάτευσης ορίων μέσω του Bet Referral.

Γκανιότα 3.01-6%
Ασιατικά
88/100ReviewΠαίξε Νόμιμα
Vistabet

Η Vistabet βρίσκεται στις πρώτες επιλογές των παικτών, προσφέροντας αξιοπιστία, ασφάλεια και ένα πλούσιο σε αγορές και στοιχήματα προϊόν. Στα συν της εταιρίας το Live Streaming* και το Cash-Out* αλλά και το ότι αποδέχεται τα υψηλά πονταρίσματα. Άξιο αναφοράς το 24/7 support και το γρήγορο mobile της. 

Γκανιότα 3.01-6%
Ασιατικά
87/100ReviewΠαίξε Νόμιμα
Mybet

Η Mybet ανανέωσε τη σελίδα της, έγινε αναμφίβολα πιο μοντέρνα ενώ πρόσθεσε Cash Out και άλλαξε πολιτική στις προσφορές. Παραδοσιακά έχει πολλές αγορές στο ποδόσφαιρο και καλές αποδόσεις στις γερμανόφωνες λίγκες. Δέχεται καταθέσεις με Paysafe, Skrill, Neteller, ενώ πραγματοποιεί γρήγορες πληρωμές.

Γκανιότα 6%+
Ασιατικά
73/100ReviewΠαίξε Νόμιμα
Winmasters

Η Winmasters ήρθε στην Ελληνική αγορά για να... μείνει. Διαθέτει αξιοπιστία, προσφέρει πολλούς τρόπους συναλλαγών και δωρεάν αναλήψεις, ενώ «παίζει» πάνω σε μία μοντέρνα σελίδα. Διαθέτει πολλές αγορές και ξεχωρίζει το Live Betting της SBTech, με ασιατικά χάντικαπ, fast markets και δυνατότητα Cash Out. 

 

Γκανιότα 3.01-6%
Ασιατικά
80/100ReviewΠαίξε Νόμιμα
Betrebels

Η Betrebels ανανεώθηκε, η νέα σελίδα της είναι μοντέρνα ενώ διατηρήθηκε η εύκολη πλοήγηση. Το προϊόν εμπλουτίστηκε με ασιατικά χάντικαπ, πολλά ειδικά στο μπάσκετ, Cash Out και ένα πλούσιο σε επιλογές Live Betting. Υπάρχει ευκολία στις καταθέσεις, έξτρα κέρδη στα παρολί αλλά και Loyalty επιβράβευση κάθε μήνα για τα μέλη.

Γκανιότα 3.01-6%
Ασιατικά
79/100ReviewΠαίξε Νόμιμα
Betshop

H Betshop προσφέρει μεγάλη γκάμα στοιχημάτων στο ποδόσφαιρο και μία γρήγορη «custom made» Live Betting πλατφόρμα με ασιατικά και combo bets, ενώ πρόσφατα προστέθηκε το Live Streaming. Οι καλές αποδόσεις, η ευκολία στις συναλλαγές και το «Bonus Boost» πρόγραμμα ανταμοιβής συγκαταλέγονται επίσης στα θετικά της εταιρίας.

Γκανιότα 3.01-6%
Ασιατικά
80/100ReviewΠαίξε Νόμιμα
Championsbet

Η Championsbet ενίσχυσε το προϊόν της με επιλογή Cash Out, ασιατικά χάντικαπ και παιχνίδια με 0% γκανιότα* κάθε μέρα. Πρόσθεσε επίσης εναλλακτικά χάντικαπ στο μπάσκετ, ενώ παίζει πλέον με άδεια Μάλτας. Υπάρχει ευελιξία στους διαθέσιμους τρόπους συναλλαγών, αλλά και πρόγραμμα VIP για τα μέλη της εταιρίας.

Γκανιότα 6%+
Ασιατικά
69/100ReviewΠαίξε Νόμιμα

21+ | *Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Πάντα δίπλα στον παίκτη

Από το ξεκίνημα του site, το μότο μου είναι  ότι το στοίχημα δεν είναι μόνο αναλύσεις και προγνωστικά.  Ο σκοπός που δημιουργήθηκε ξεχωριστή ενότητα για τις στοιχηματικές εταιρίες, είναι για να ενημερώνουμε σωστά και να υποστηρίζουμε τους παίκτες που “ψάχνονται” περισσότερο για τους μπουκ, τη σοβαρή στοιχηματική θεωρία και την ειδησεογραφία. Στα reviews θα βρείτε την κριτική μου για κάθε εταιρία και μέσα από την προσωπική μου στήλη θα μαθαίνετε πρώτοι inside info για τις εταιρίες και τα δρώμενα του χώρου.

Στοιχηματικές εταιρίες με αξιολόγηση

Η έμπειρη ομάδα του Foxbet αξιολογεί και βαθμολογεί τις υπηρεσίες των στοιχηματικών εταιριών σε 8 διαφορετικές κατηγορίες. Δείτε όλες τις σημαντικές πληροφορίες για κάθε εταιρία συγκεντρωμένες σε ένα πίνακα.

Υποστήριξη παικτών και επικοινωνία

Το Foxbet team βρίσκεται καθημερινά δίπλα στους παίκτες. Επικοινωνήστε μαζί μας 7 ημέρες την εβδομάδα μέσω live chat, email ή social media για τυχόν απορίες ή αν προκύψει οποιοδήποτε πρόβλημα με τις στοιχηματικές εταιρίες.
Betting Guide

Οδηγοί για το στοίχημα

Έχετε απορίες για το πώς παίζετε στοίχημα στο ίντερνετ, για το σύστημα Fibonacci ή δεν ξέρετε τι είναι η γκανιότα; Το Betting School θα λύσει όλες τις απορίες σας και θα εμπλουτίσει τις στοιχηματικές γνώσεις σας.

Αποκλειστικές ειδήσεις και νέα

Ποιά εταιρία έρχεται στην Ελλάδα και τι αλλάζει στις στοιχηματικές εταιρίες; Μάθετε τα πάντα πρώτοι για το διαδικτυακό στοίχημα στην Ελλάδα και το εξωτερικό με πολλές αποκλειστικές ειδήσεις.

Σύγκριση εταιριών και εργαλεία

Βρείτε εύκολα την εταιρία που σας ταιριάζει με το Bookie Finder, συγκρίνετε τις υπηρεσίες των στοιχηματικών εταιρίων με τη H2H σύγκριση ή δείτε όλους τους τρόπους συναλλαγών κάθε εταιρίας με ένα κλικ.

Bonus και προσφορές

Όλα τα προγράμματα των στοιχηματικών εταιρειών συγκεντρωμένα στη σελίδα Bet Bonus. Ποιές εταιρίες δίνουν πριμ εγγραφής με ηλεκτρονικά πορτοφόλια και ποιές διαθέτουν Loyalty πρόγραμμα, 0% γκανιότα ή προσφορές moneyback.
Interwetten 400x1000 right 3-17
Interwetten 400x1000 right 3-17