Πώς ανοίγω λογαριασμό σε στοιχηματική εταιρία

πως ανοιγω λογαριασμο σε στοιχηματική εταιρία εγγραφηΣτα δύο προηγόυμενα άρθρα γράψαμε ποιά πλεονεκτήματα έχει το στοίχημα στο ίντερνετ σε σύγκριση με το επίγειο του ΟΠΑΠ  και τι θα χρειαστείτε για να παίξετε online στοίχημα. Σε αυτό το άρθρο θα διαβάσετε πώς ανοίγετε λογαριασμό σε μία στοιχηματική εταιρία και τι πρέπει να προσέξετε. Εάν γνωρίζετε τη διαδικασία, μπορείτε να προχωρήσετε στο επόμενο άρθρο του οδηγού, τα κριτήρια επιλογής της σωστής στοιχηματικής εταιρίας.

Διαδικασία εγγραφής

Ξεκινώντας, θα πρέπει να επιλέξετε τη στοιχηματική εταιρία που επιθυμείτε να ανοίξετε λογαριασμό. Μεταβαίνοντας στη σχετική λίστα, μπορείτε να δείτε όλες τις εταιρίες. Επιλέγουμε τυχαία το www.stoiximan.gr, μία από τις καλύτερες νόμιμες εταιρίες.

Στην κορυφή της σελίδας και προς τα δεξιά, θα δείτε το πεδίο εγγραφής. Η επιλογή αυτή υπάρχει στην ίδια θέση στις περισσότερες εταιρίες. Επιλέγοντας “Εγγραφή”, θα σας ανοίξει μία καρτέλα, όπου θα πρέπει να συμπληρώσετε τα προσωπικά σας στοιχεία. Μπορεί να υπάρχουν όλα τα πεδία στην πρώτη καρτέλα ή να εμφανίζονται τμηματικά.

Πώς συμπληρώνετε τη φόρμα εγγραφήςlogariasmos online stoixima

Στο πεδίο email, θα πρέπει να εισάγετε μία έγκυρη ηλεκτρονική διεύθυνση. Προσέξτε όλα τα στοιχεία να είναι σωστά, γιατί συνήθως θα λάβετε ένα email ενεργοποίησης από την εταιρία μετά την ολοκλήρωσης της εγγραφής σας.

Στη συνέχεια συμπληρώνετε το ονοματεπώνυμο σας.Θα πρέπει να το γράψετε όπως ακριβώς εμφανίζεται στην ταυτότητά σας και όχι όπως σας φωνάζουν οι οικείοι σας ή συστήνεστε (πχ Παναγιώτης και όχι Πάνος ή Τάκης).

Στο όνομα χρήστη (username) πρέπει να επιλέξετε ένα ψευδώνυμο με το οποίο θα μπαίνετε στο λογαριασμό σας και θα το αναφέρετε όταν επικοινωνείτε με την εταιρία. Πάντα πρέπει να είναι σε λατινικούς χαρακτήρες.

Ο κωδικός πρόσβασης (password) πρέπει επίσης να είναι στα λατινικά. Συνήθως θα πρέπει να αποτελείται από γράμματα και αριθμούς και να έχει μήκος τουλάχιστον 8 ψηφίων. Επιλέξτε κάτι δύσκολο που θα θυμάστε όμως εύκολα και αντικαταστήστε γράμματα με σύμβολα για μεγαλύτερη ασφάλεια. Για παράδειγμα για το “a” μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το παπάκι “@” για το “s το δολάριο “$” κλπ. Πολλές φορές σας ζητάτε ένα τουλάχιστον γράμμα να είναι κεφαλαίο ή να περιέχει και κάποιον ειδικό χαρακτήρα όπως #, _,- κλπ. Ο κωδικός ασφαλείας είναι αυστηρά προσωπικός και δεν πρέπει να αποκαλύπτεται. Η εταιρία ποτέ δε θα σας ζητήσει τον κωδικό.

Ενδεχομένως να σας ζητηθεί να συμπληρώσετε τον ειδικό κωδικό εγγραφής, μπόνους ή προσφοράς. Μπορείτε να βρείτε όλους τους κωδικούς μπόνους των εταιριών εδώ.

Εάν η καρτέλα εγγραφής αποτελείται από περισσότερες σελίδες, επιλέγετε επόμενο/συνέχεια (ή όπως αναγράφεται). Συμπληρώνετε σωστά όλα τα πεδία και στη συνέχεια κλικάρετε στην αποδοχή όρων.

captchaΣε πολλές εταιρίες θα δείτε και τo  πεδίο captcha. Θα πρέπει να συμπληρώσετε σωστά τους χαρακτήρες. Αν εμφανίζεται κεφαλαίο γράμμα θα πρέπει να συμπληρώσετε κεφαλαίο και στο κενό πεδίο.

Μόλις συμπληρώσετε όλα τα πεδία πατάτε εγγραφή, ελέγχετε το email σας για να δείτε αν λάβατε email επιβεβαίωσης (σε κάποιες δεν αποστέλλεται ή συνδέεστε αυτόματα στο λογαριασμό με την εγγραφή σας).Τέλος, πατάτε κατάθεση και βλέπετε όλες τις διαθέσιμες μεθόδους.

Μετά την κατάθεση, είστε έτοιμοι να παίξετε. Καλή διασκέδαση!

Εγγραφείτε στο Newsletter μας για να λαμβάνετε όλα τα τελευταία νέα του Foxbet στο email σας


Περισσότερα

Comments