foxbet.gr Για να είσαι αλεπού στο στοίχημα
ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ*
ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΣΗΜΕΡΑ27
PROMO CODE ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Όλα
3 ώρες
8 ώρες
12 ώρες

Σε ποια στοιχηματική να γραφτώ

Online στοίχημα | 30 Σεπ 2023 15:30
se-poia-stoixhmatikh-na-grafw-1200-x-600-V2 (1).jpg

Αναλυτικός οδηγός επιλογής στοιχηματικής εταιρίας!

Για κάποιον που ξεκινάει τώρα τα πρώτα του βήματα στο χώρο του online στοιχήματος, η επιλογή στοιχηματικής αποτελεί μία διαδικασία εντελώς άγνωστη. Το πρώτο βήμα είναι να μάθει τι είναι και πως παίζεται το online στοίχημα, και το αμέσως επόμενο βήμα είναι να διαβάσει το παρακάτω άρθρο.

Η ομάδα του foxbet.gr δημιούργησε έναν αναλυτικό οδηγό με τα βήματα, αλλά και τα κριτήρια που πρέπει να λάβει υπόψιν του ο παίκτης για να δώσει σαφή απάντηση στο ερώτημα "σε ποια στοιχηματική να παίξω". Το εν λόγο ερώτημα δεν είναι τόσο απλό όσο φαίνεται. Όπως σε κάθε τι που υπάρχει ποικιλία επιλογών πριν αγοράσουμε ή διαθέσουμε τα λεφτά μας, έτσι κι εδώ υπάρχουν κάποια κριτήρια που ΠΡΕΠΕΙ να τσεκάρουμε ✔️ πριν προχωρήσουμε σε εγγραφή.

Ποια στοιχηματική να διαλέξω 

Πάμε λοιπόν να δούμε κάποιες βασικές αρχές που πρέπει να ελέγξουμε πριν αποφασίσουμε την εγγραφή σε στοιχηματική πλατφόρμα.

Αποδόσεις & Αγορές

Πριν σκεφτώ το πως ανοίγω λογαριασμό σε στοιχηματική ιστοσελίδα, το βασικό που θα κοιτάξω είναι να τσεκάρω τι αποδόσεις δίνει για τις αγορές που με ενδιαφέρουν και το πόσες αγορές διατίθενται στα αθλήματα που θέλω να παίξω. Ως επί τω πλείστο, οι στοιχηματικές έχουν τις βασικές αγορές για όλα τα αθλήματα, από κει και πέρα όμως υπάρχουν σημαντικές διαφορές σε πάρα πολλά ειδικά στοιχήματα. Για παράδειγμα, στο μπάσκετ, δεν δίνουν όλες οι πλατφόρμες ίδιο αριθμό ειδικών στοιχημάτων για απόδοση παιχτών. Όσον αφορά τις αποδόσεις, σίγουρα υπάρχουν διακυμάνσεις και δεδομένα κάποιες πλατφόρμες παίζουν σε καλύτερες τιμές. Κάτι που έχει να κάνει με τη γκανιότα (Διάβασε περισσότερα για το τι είναι γκανιότα και πως επηρεάζει τις αποδόσεις στοιχήματος).

Μέθοδος, ταχύτητα και ασφάλεια συναλλαγών

Κάτι που πρέπει να υπολογίσω προτού αποφασίσω σε ποια στοιχηματική να γραφτώ, είναι οι συναλλαγές. Αν υπάρχουν αρκετοί μέθοδοι ανάληψης και κατάθεσης (αναλυτικά όλοι οι τρόποι κατάθεσης σε στοιχηματικές εδώ), αν υπάρχει ταχύτητα στις συναλλαγές και φυσικά αν αυτές γίνονται με ασφάλεια. Ουδείς θα ήθελε να βλέπει χρήματα από κάποιον τραπεζικό του λογαριασμό (που τον έχει «συνδέσει» με μια πλατφόρμα) να «χάνονται».

Προσφορές*

Η αγορά είναι μεγάλη, οι στοιχηματικές είναι ανταγωνιστικές και θέλουν να προσελκύσουν πελάτες, οπότε στο «χορό» του marketing τους μοιραία μπαίνουν και οι προσφορές*. Ένας πολύ καλός τρόπος για να αυξηθεί το αγοραστικό τους κοινό. Βέβαια, να σημειώσουμε εδώ ότι σχεδόν σε όλες τις πλατφόρμες πλέον υπάρχουν όροι και προϋποθέσεις για τις προσφορές και καλό θα ήταν πριν αποδεχθούμε κάποια από αυτές, να έχουμε τσεκάρει καλά τους όρους. Στον παρακάτω σύνδεσμό μπορείτε να τσεκάρετε όλες τις προσφορές που υπάρχουν στις νόμιμες στοιχηματικές πλατφόρμες που λειτουργούν στη χώρα μας (➜ δείτε εδώ). Ειδική μνεία οφείλουμε να κάνουμε και στις προωθητικές ενέργειες του live N1 Casino, μία από τις πρόσφατες προσθήκες στην i-gaming αγορά της χώρας μας.

cta_box_bg
Super Δώρο για όλους, εντελώς δωρεάν* την Καθαρά Δευτέρα! ΕΓΓΡΑΦΗ
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
*Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις - ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Live Betting

Από τα σημαντικότερα στοιχεία που θα πρέπει να δω, όταν ψάξω που να παίξω online στοίχημα. Το live-betting είναι ένα κριτήριο που ώθησε πάρα πολλούς κατά το παρελθόν να κάνουν εγγραφή σε στοιχηματική. Η δυνατότητα να μπορείς να ποντάρεις κατά τη διάρκεια ενός αγώνα έχει το βασικότερο πλεονέκτημα ότι έχεις εικόνα του τι θα παίξεις και δεν στηρίζεσαι μόνο σε ρεπορτάζ και «θεωρία». Είναι μάλιστα πολλοί οι «παίχτες» πλέον, που χάρις στις στοιχηματικές online, έχουν «απαρνηθεί» για τα καλά τον pre-game στοιχηματισμό κι ασχολούνται αποκλειστικά και μόνο με το live αναζητώντας καθημερινά προγνωστικά live betting.

Εδώ λοιπόν, το βασικό για τις στοιχηματικές είναι να δούμε πως προσαρμόζουν τις αγορές τους κατά τη διάρκεια ενός ματς και πόση χρονοκαθυστέρηση έχουν κατά τη διάρκεια που ο «παίχτης» θέλει να επιβεβαιώσει ένα στοίχημα. Αν μια πλατφόρμα δεν έχει καλό feedback για την εξέλιξη ενός ματς κι αναγκάζεται να «κλειδώνει» για ώρα τις αγορές της, δεν είναι θελκτικό στοιχείο για κάποιον που ασχολείται με τo live. Επίσης, αρνητικό είναι και το γεγονός ότι από τη στιγμή που ο «παίχτης» κλειδώνει και ποντάρει την επιλογή του, η στοιχηματική κάνει «loading» στο ποντάρισμα κι αφήνει να περάσουν 5-10 δευτερόλεπτα με σκοπό να τσεκάρει αν η εξέλιξη του ματς στο -μικρό αυτό- χρονικό διάστημα, υπάρχει πιθανότητα να επιβεβαιώσει το ποντάρισμα του παίχτη.

Live Streaming

Για να το πάμε κι ένα βήματα παραπέρα, πέραν των live στατιστικών που μας παρέχουν οι πλατφόρμες και το γράφημα με τα «γηπεδάκια» που σου δείχνουν με γραφικά την εξέλιξη του αγώνα, υπάρχει και το Live-Streaming. Ολοένα και περισσότερες στοιχηματικές προσπαθούν να αγοράζουν δικαιώματα από τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα, προκειμένου να προσφέρουν τη δυνατότητα στους πελάτες τους να μπορούν να παρακολουθούν ζωντανά την εξέλιξη του παιχνιδιού. Είναι κοινό μυστικό ότι χάρις στο live-streaming πολλές πλατφόρμες έχουν προσελκύσει πελάτες, οι οποίοι αρχικά έκαναν εγγραφή σε στοιχηματική απλά και μόνο για να έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθούν ποδοσφαιρικούς αγώνες. Πριν βέβαια «κολλήσουν και το μικρόβιο» του στοιχηματισμού. ➜ Δείτε εδώ όλες τις στοιχηματικές ιστοσελίδες με live streaming.

Εξυπηρέτηση πελατών

Πολύ σημαντικό να ξέρεις ότι στην στοιχηματική που θα κάνεις εγγραφή, υπάρχει υποστήριξη κι εξυπηρέτηση, 24/7. Και ακόμα βασικότερο να γνωρίζεις ότι η επικοινωνία με τους υπεύθυνους της πλατφόρμας είναι πιο άμεση και δεν γίνεται μόνο με mail (κάτι που συνέβαινε παλαιότερα). Πλέον, είναι αρκετές οι ιστοσελίδες εκείνες που έχουν live – chat, οπότε μέσα σε λίγα λεπτά έχεις λύσει όλες σου τις απορίες σχετικά με θέματα στοιχηματισμού που σε ενδιαφέρουν.

cta_box_bg
Σούπερ Ενισχυμένη Προσφορά* Κάθε Μέρα χωρίς κατάθεση ΕΓΓΡΑΦΗ
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Κριτικές παικτών

Πριν μπούμε στη διαδικασία εγγραφής, καλό θα ήταν να πάρουμε κι ένα feedback από τους ήδη εγγεγραμμένους παίχτες στις στοιχηματικές πλατφόρμες. Ποια είναι η γνώμη τους για την στοιχηματική στην οποία παίζουν και τι άποψη έχουν όσο αφορά συγκεκριμένα σημεία που μας ενδιαφέρουν. Αν για παράδειγμα είναι ικανοποιημένοι από τις αποδόσεις, αν είχαν παράπονα από τη μη εξυπηρέτηση, αν στα ζητήματα ασφάλειας των συναλλαγών παρέχονται άριστες υπηρεσίες κλπ.

Στατιστικά (pre-game και live)

Πολλές στοιχηματικές για να κάνουν ακόμα πιο ανταγωνιστικό το προϊόν τους, έχουν αρχίσει να προσφέρουν εξτρά υπηρεσίες στους παίχτες, με σημαντικότερη τα στατιστικά που υπάρχουν. Τόσο στο pre-game, όσο και κατά τη διάρκεια του live. Κι αν για το «πριν το ματς» υπάρχουν πάρα πολλές ιστοσελίδες με ρεπορτάζ και στατιστικά, κατά τη διάρκεια του αγώνα, όταν θες να ποντάρεις κάτι, είναι πολύ σημαντικό δίπλα στις αγορές (στην ίδια οθόνη, χωρίς να αλλάζεις καρτέλες) να μπορείς να βλέπεις χρήσιμα στατιστικά. Το live απαιτεί ταχύτητα και κάθε δευτερόλεπτο είναι σημαντικό.

Ποια στοιχηματική να επιλέξω για τα πλέι οφ της Stoiximan Super League

Έχουμε μπει πλέον στην τελική ευθεία για την ολοκλήρωση του ελληνικού πρωταθλήματος και οι στοιχηματικές εταιρείες κάνουν την εμπειρία των πλέι οφ μοναδική μέσα από τις ξεχωριστές προσφορές* τους! 

Σε γενικές γραμμές, το ποια στοιχηματική θα διαλέξεις για τα πλέι οφ είναι υποκειμενικό. Ξεκάθαρα πρέπει να δεις τι ζητάς. Αποδόσεις; Αγορές; Συναλλαγές; Τι; Και να κρίνεις με βάση αυτό που εσύ κι ο καθένας μας θεωρεί σημαντικό σε μια στοιχηματική. Είναι πολλοί που σαν Νο1 θέτουν την ασφάλεια στις συναλλαγές και την αξιοπιστία της στοιχηματικής. Αδιαφορώντας για το αν δίνει χαμηλότερες αποδόσεις από άλλες.

Άλλοι θέλουν πληθώρα επιλογών κι ειδικών στοιχημάτων για τα αθλήματα που ποντάρουν κι άλλοι πάλι ενδιαφέρονται περισσότερο στο να υπάρχουν πολλά γεγονότα για το live – betting. Σε κάθε περίπτωση πρέπει να τσεκάρετε τα κριτήρια και να δείτε τι ζητάτε πριν κάνετε εγγραφή σε στοιχηματική.

Αυτές είναι οι 💯 αξιόπιστες στοιχηματικές που μπορείτε να επιλέξετε

*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις.

Διαδικασία εγγραφής

Ο τρόπος με τον οποίο εγγράφεται κανείς σε μια στοιχηματική είναι απλός. Ας πάρουμε για παράδειγμα τον Stoiximan (περίπου το ίδιο είναι σε όλες τις πλατφόρμες).

  Πατάμε το κουμπί «Εγγραφή» που βρίσκεται πάνω αριστερά (εκεί είναι σε όλες τις πλατφόρμες).
 Δίνουμε e-mail (μπορούμε να πατήσουμε και το εικονίδιο του FB για να περαστεί το e-mail που έχουμε εκεί)
  Έπειτα ανοίγει μια καρτέλα που συμπληρώνουμε διάφορα στοιχεία (username, password, ΑΔΤ κλπ)
 Ολοκληρώνουμε την εγγραφή.

Αμέσως μετά την ολοκλήρωση της εγγραφής η στοιχηματική θα σου ζητήσει να ταυτοποιήσεις το λογαριασμό σου (βλ. παρακάτω). Μπορείτε να μάθετε περισσότερα για το πως κάνω εγγραφή σε στοιχηματική με ένα ΚΛΙΚ εδω

Να επισημάνουμε ότι θα ήταν καλό σε κάθε στοιχηματική να ανοίγετε έναν λογαριασμό. Σε περίπτωση που οι στοιχηματικές αντιληφθούν ότι έχετε ανοίξει πέραν του ενός, λογαριασμούς με σκοπό να καλύπτετε χαμένα στοιχήματα (ή για να παίρνετε προσφορές κλπ), έχουν κάθε δικαίωμα να «κλείσουν» τους λογαριασμούς σας.

cta_box_bg
Delulu προσφορά* χωρίς κατάθεση από τη Novibet ΕΓΓΡΑΦΗ
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ταυτοποίηση – Γιατί είναι σημαντική;

Αφού λοιπόν αποφασίσω σε ποια στοιχηματική να παίξω στοίχημα, όπως αναφέρουμε και παραπάνω, μετά την εγγραφή έρχεται η ώρα της ταυτοποίησης. KYC (διαδικασία ταυτοποίησης) όπως είναι τα αρχικά της φράσης «Know You Customer». Μια διαδικασία η οποία γίνεται αποστέλλοντας στην στοιχηματική ένα επίσημο έγγραφο που αποδεικνύει την ταυτότητά σου.

  1. Είτε ταυτότητα ή διαβατήριο σε έγχρωμο έντυπο και τις δύο όψεις.
  2. Είτε αποδεικτικό κατοικίας τελευταίου τριμήνου (Λογαριασμός ΔΕΚΟ, Κινητού, ή υπεύθυνη δήλωση του νόμου 105 θεωρημένο εντός τριμήνου από ΚΕΠ ή Αστυνομία).

Στο γιατί είναι σημαντική η ταυτοποίηση θα σας απαντήσουμε με την εξής ερώτηση. Πόσο ασφαλείς θα αισθανόσασταν εσείς για τις συναλλαγές σας με μια στοιχηματική, την οποία δεν γνωρίζατε καλά και η οποία δε σας ζητούσε αρκετά στοιχεία για να σας καταχωρήσει ως πελάτη; Είναι βασικό για έναν οργανισμό να δίνει όλα του τα στοιχεία στον πελάτη, αλλά κι ο πελάτης από την πλευρά του θέλει να ξέρει ότι συναλλάσσεται με κάποιον που λειτουργεί με βάση τη νομοθεσία. Εξάλλου πλέον, οι νόμιμες στοιχηματικές πλατφόρμες είναι υποχρεωμένες να ακολουθούν την εκάστοτε εθνική νομοθεσία στο πλαίσιο της οποίας εντάσσεται και η ταυτοποίηση των πελατών (εδώ μπορείτε να βρείτε αναλυτικά για το τι πρέπει να ξέρετε για τη διαδικασία της ταυτοποίησης).

Στοιχηματική
Άδεια
Προσφορές
Υπηρεσίες
Stoiximan
☆☆☆☆☆
★★★★★
Stoiximan
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.5
GR
Stoiximan Master
Δύο και... ταμείο
Λευκή Επιστροφή
Cash out* Android App iOS App
+6
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Pamestoixima.gr
☆☆☆☆☆
★★★★★
Pamestoixima.gr
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
GR
Auto & Partial Cash Out*
Βελτιωμένο Bet Builder*
ΣΤΟ ΠΑΡΑ1 & Boost Νίκης
Cash out* Android App Βig Screen Mobile
+9
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Novibet
☆☆☆☆☆
★★★★★
Novibet
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.1
GR
Ενισχυμένες* Αποδόσεις
Επιστροφή στο 0-0
Cash Out* (Partial, Auto & Stop Loss)
Cash out* Μερικό Cash Out* Αυτόματο Cash out*
+11
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Bwin
☆☆☆☆☆
★★★★★
Bwin
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.2
GR
Build A Bet
Auto Cash Out*
Υπηρεσία Edit My Bet*
Ενισχυμένες* αποδόσεις Cash out* Αυτόματο Cash out*
+9
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Betsson
☆☆☆☆☆
★★★★★
Betsson
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.4
GR
Ασιατικά
Bet Builder*
Cash Out*
Ενισχυμένες* αποδόσεις Cash out* Android App
+10
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Fonbet
☆☆☆☆☆
★★★★★
Fonbet
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
GR
Άμεσο cash out*
Ικανοποιητικές αποδόσεις
Πλήθος ειδικών στοιχημάτων
Cash out* Quick Log In Aσιατικά
+2
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Bet365
☆☆☆☆☆
★★★★★
Bet365
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.3
GR
Φτιάξτε Αγορά
Υπηρεσία Live Streaming*
Μερικό, Ολικό & Αυτόματο Cash Out*
Cash out* Μερικό Cash Out* Αυτόματο Cash out*
+8
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Netbet
☆☆☆☆☆
★★★★★
Netbet
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.7
GR
Cash Out*
Φιλικό mobile site
Boost νίκης
Cash out* Υψηλά όρια
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Interwetten
☆☆☆☆☆
★★★★★
Interwetten
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.3
GR
Cash Out*
VAR Cashback
Αποδόσεις κάτω του 2.00
Cash out* Quick Log In Aσιατικά
+1
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

kipello_icon
Top Στοιχηματικές
λογότυπο Stoiximan
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.5
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.5
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Pamestoixima.gr
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Novibet
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.1
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.1
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Bwin
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.2
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.2
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Betsson
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.4
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.4
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Fonbet
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Bet365
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.3
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.3
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Netbet
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.7
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.7
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Interwetten
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.3
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.3
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ