foxbet.gr Για να είσαι αλεπού στο στοίχημα
foxbet.gr Για να είσαι αλεπού στο στοίχημα
ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ
ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΣΗΜΕΡΑ44
ΔΕΣ ΤΗ ΝΕΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ »
Τι παίζει σήμερα
Προτάσεις ημέρας
Top προσφορές*
NEW
ΔΕΣ ΤΗ ΝΕΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ »
Όλα
3 ώρες
8 ώρες
12 ώρες
21+ | Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 1114 | Υπεύθυνο Παιχνίδι
21+ | Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
| +21. Υπάρχει κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας, παρακαλούμε παίξτε υπεύθυνα. Γραμμή βοήθειας: 210 9237777
21+ | Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | ΓΡΑΜΜΗ ΣΤΗΡΙΞΗΣ: 1114 | Παίξε Υπεύθυνα *Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Σε ποια στοιχηματική να γραφτώ (που να παίξω online στοίχημα)

Online στοίχημα | 12 Αυγ 2021 11:00

Η επιλογή της στοιχηματικής πλατφόρμας για κάποιον που ξεκινάει τώρα τα πρώτα του βήματα στο χώρο του online στοιχήματος αποτελεί μία διαδικασία εντελώς άγνωστη, διότι πολύ απλά, δεν γνωρίζει ούτε τα βασικά. Το πρώτο βήμα είναι να μάθει τι είναι και πως παίζεται το online στοίχημα, και το αμέσως επόμενο βήμα είναι να διαβάσει το παρακάτω άρθρο.

Η ομάδα του foxbet.gr δημιούργησε έναν αναλυτικό οδηγό με τα βήματα, αλλά και τα κριτήρια που πρέπει να λάβει υπόψιν του ο παίκτης για να δώσει σαφή απάντηση στο ερώτημα "σε ποια στοιχηματική να παίξω". Το εν λόγο ερώτημα δεν είναι τόσο απλό όσο φαίνεται. Όπως σε κάθε τι που υπάρχει ποικιλία επιλογών πριν αγοράσουμε ή διαθέσουμε τα λεφτά μας, έτσι κι εδώ υπάρχουν κάποια κριτήρια που ΠΡΕΠΕΙ να τσεκάρουμε ✔️ πριν προχωρήσουμε σε εγγραφή.

Ποια στοιχηματική να διαλέξω

Πάμε λοιπόν να δούμε κάποιες βασικές αρχές που πρέπει να ελέγξουμε πριν αποφασίσουμε την εγγραφή σε στοιχηματική πλατφόρμα.

Stoiximan
Βαθμολογία
9.5/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
Κορυφαία αξιοπιστία
Γρήγορες & άμεσες αναλήψεις
Εξαιρετικές Αποδόσεις
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

Αποδόσεις & Αγορές

Πριν σκεφτώ το πως ανοίγω λογαριασμό σε στοιχηματική ιστοσελίδα, το βασικό που θα κοιτάξω είναι να τσεκάρω τι αποδόσεις δίνει για τις αγορές που με ενδιαφέρουν και το πόσες αγορές διατίθενται στα αθλήματα που θέλω να παίξω. Ως επί τω πλείστο, οι στοιχηματικές έχουν τις βασικές αγορές για όλα τα αθλήματα, από κει και πέρα όμως υπάρχουν σημαντικές διαφορές σε πάρα πολλά ειδικά στοιχήματα. Για παράδειγμα, στο μπάσκετ, δεν δίνουν όλες οι πλατφόρμες ίδιο αριθμό ειδικών στοιχημάτων για απόδοση παιχτών. Όσον αφορά τις αποδόσεις, σίγουρα υπάρχουν διακυμάνσεις και δεδομένα κάποιες πλατφόρμες παίζουν σε καλύτερες τιμές. Κάτι που έχει να κάνει με τη γκανιότα (Διάβασε περισσότερα για το τι είναι γκανιότα και πως επηρεάζει τις αποδόσεις στοιχήματος).

Μέθοδος, ταχύτητα και ασφάλεια συναλλαγών

Κάτι που πρέπει να υπολογίσω προτού αποφασίσω σε ποια στοιχηματική να γραφτώ, είναι οι συναλλαγές. Αν υπάρχουν αρκετοί μέθοδοι ανάληψης και κατάθεσης (αναλυτικά όλοι οι τρόποι κατάθεσης σε στοιχηματικές εδώ), αν υπάρχει ταχύτητα στις συναλλαγές και φυσικά αν αυτές γίνονται με ασφάλεια. Ουδείς θα ήθελε να βλέπει χρήματα από κάποιον τραπεζικό του λογαριασμό (που τον έχει «συνδέσει» με μια πλατφόρμα) να «χάνονται».

Προσφορές*

Η αγορά είναι μεγάλη, οι στοιχηματικές είναι ανταγωνιστικές και θέλουν να προσελκύσουν πελάτες, οπότε στο «χορό» του marketing τους μοιραία μπαίνουν και οι προσφορές. Ένας πολύ καλός τρόπος για να αυξηθεί το αγοραστικό τους κοινό. Βέβαια, να σημειώσουμε εδώ ότι σχεδόν σε όλες τις πλατφόρμες πλέον υπάρχουν όροι και προϋποθέσεις για τις προσφορές και καλό θα ήταν πριν αποδεχθούμε κάποια από αυτές, να έχουμε τσεκάρει καλά τους όρους. Στον παρακάτω σύνδεσμό μπορείτε να τσεκάρετε όλες τις προσφορές που υπάρχουν στις νόμιμες στοιχηματικές πλατφόρμες που λειτουργούν στη χώρα μας (➜ δείτε εδώ)

Live Betting

Από τα σημαντικότερα στοιχεία που θα πρέπει να δω, όταν ψάξω που να παίξω online στοίχημα. Το live-betting είναι ένα κριτήριο που ώθησε πάρα πολλούς κατά το παρελθόν να κάνουν εγγραφή σε στοιχηματική. Η δυνατότητα να μπορείς να ποντάρεις κατά τη διάρκεια ενός αγώνα έχει το βασικότερο πλεονέκτημα ότι έχεις εικόνα του τι θα παίξεις και δεν στηρίζεσαι μόνο σε ρεπορτάζ και «θεωρία». Είναι μάλιστα πολλοί οι «παίχτες» πλέον, που χάρις στις στοιχηματικές online, έχουν «απαρνηθεί» για τα καλά τον pre-game στοιχηματισμό κι ασχολούνται αποκλειστικά και μόνο με το live αναζητώντας καθημερινά προγνωστικά live betting.

Betsson
Βαθμολογία
8.4/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
Παγκόσμιο brand name
Cash Out* & Bet Builder*
Άμεσες & δωρεάν συναλλαγές
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

Εδώ λοιπόν, το βασικό για τις στοιχηματικές είναι να δούμε πως προσαρμόζουν τις αγορές τους κατά τη διάρκεια ενός ματς και πόση χρονοκαθυστέρηση έχουν κατά τη διάρκεια που ο «παίχτης» θέλει να επιβεβαιώσει ένα στοίχημα. Αν μια πλατφόρμα δεν έχει καλό feedback για την εξέλιξη ενός ματς κι αναγκάζεται να «κλειδώνει» για ώρα τις αγορές της, δεν είναι θελκτικό στοιχείο για κάποιον που ασχολείται με τo live. Επίσης, αρνητικό είναι και το γεγονός ότι από τη στιγμή που ο «παίχτης» κλειδώνει και ποντάρει την επιλογή του, η στοιχηματική κάνει «loading» στο ποντάρισμα κι αφήνει να περάσουν 5-10 δευτερόλεπτα με σκοπό να τσεκάρει αν η εξέλιξη του ματς στο -μικρό αυτό- χρονικό διάστημα, υπάρχει πιθανότητα να επιβεβαιώσει το ποντάρισμα του παίχτη.

Live Streaming

Για να το πάμε κι ένα βήματα παραπέρα, πέραν των live στατιστικών που μας παρέχουν οι πλατφόρμες και το γράφημα με τα «γηπεδάκια» που σου δείχνουν με γραφικά την εξέλιξη του αγώνα, υπάρχει και το Live-Streaming. Ολοένα και περισσότερες στοιχηματικές προσπαθούν να αγοράζουν δικαιώματα από τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα, προκειμένου να προσφέρουν τη δυνατότητα στους πελάτες τους να μπορούν να παρακολουθούν ζωντανά την εξέλιξη του παιχνιδιού. Είναι κοινό μυστικό ότι χάρις στο live-streaming πολλές πλατφόρμες έχουν προσελκύσει πελάτες, οι οποίοι αρχικά έκαναν εγγραφή σε στοιχηματική απλά και μόνο για να έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθούν ποδοσφαιρικούς αγώνες. Πριν βέβαια «κολλήσουν και το μικρόβιο» του στοιχηματισμού. ➜ Δείτε εδώ όλες τις στοιχηματικές ιστοσελίδες με live streaming.

Εξυπηρέτηση πελατών

Πολύ σημαντικό να ξέρεις ότι στην στοιχηματική που θα κάνεις εγγραφή, υπάρχει υποστήριξη κι εξυπηρέτηση, 24/7. Και ακόμα βασικότερο να γνωρίζεις ότι η επικοινωνία με τους υπεύθυνους της πλατφόρμας είναι πιο άμεση και δεν γίνεται μόνο με mail (κάτι που συνέβαινε παλαιότερα). Πλέον, είναι αρκετές οι ιστοσελίδες εκείνες που έχουν live – chat, οπότε μέσα σε λίγα λεπτά έχεις λύσει όλες σου τις απορίες σχετικά με θέματα στοιχηματισμού που σε ενδιαφέρουν.

👉 Μπείτε στο Live Chat του Foxbet

Κριτικές παικτών

Πριν μπούμε στη διαδικασία εγγραφής, καλό θα ήταν να πάρουμε κι ένα feedback από τους ήδη εγγεγραμμένους παίχτες στις στοιχηματικές πλατφόρμες. Ποια είναι η γνώμη τους για την στοιχηματική στην οποία παίζουν και τι άποψη έχουν όσο αφορά συγκεκριμένα σημεία που μας ενδιαφέρουν. Αν για παράδειγμα είναι ικανοποιημένοι από τις αποδόσεις, αν είχαν παράπονα από τη μη εξυπηρέτηση, αν στα ζητήματα ασφάλειας των συναλλαγών παρέχονται άριστες υπηρεσίες κλπ.

Στατιστικά (pre-game και live)

Πολλές στοιχηματικές για να κάνουν ακόμα πιο ανταγωνιστικό το προϊόν τους, έχουν αρχίσει να προσφέρουν εξτρά υπηρεσίες στους παίχτες, με σημαντικότερη τα στατιστικά που υπάρχουν. Τόσο στο pre-game, όσο και κατά τη διάρκεια του live. Κι αν για το «πριν το ματς» υπάρχουν πάρα πολλές ιστοσελίδες με ρεπορτάζ και στατιστικά, κατά τη διάρκεια του αγώνα, όταν θες να ποντάρεις κάτι, είναι πολύ σημαντικό δίπλα στις αγορές (στην ίδια οθόνη, χωρίς να αλλάζεις καρτέλες) να μπορείς να βλέπεις χρήσιμα στατιστικά. Το live απαιτεί ταχύτητα και κάθε δευτερόλεπτο είναι σημαντικό.

Ποια στοιχηματική να επιλέξω

Αυτή είναι μια ερώτηση λοιπόν, της οποίας η απάντηση είναι καθαρά υποκειμενική. Ξεκάθαρα πρέπει να δεις τι ζητάς. Αποδόσεις; Αγορές; Συναλλαγές; Τι; Και να κρίνεις με βάση αυτό που εσύ κι ο καθένας μας θεωρεί σημαντικό σε μια στοιχηματική. Είναι πολλοί που σαν Νο1 θέτουν την ασφάλεια στις συναλλαγές και την αξιοπιστία της στοιχηματικής. Αδιαφορώντας για το αν δίνει χαμηλότερες αποδόσεις από άλλες.

Άλλοι θέλουν πληθώρα επιλογών κι ειδικών στοιχημάτων για τα αθλήματα που ποντάρουν κι άλλοι πάλι ενδιαφέρονται περισσότερο στο να υπάρχουν πολλά γεγονότα για το live – betting. Σε κάθε περίπτωση πρέπει να τσεκάρετε τα κριτήρια και να δείτε τι ζητάτε πριν κάνετε εγγραφή σε στοιχηματική.

Αυτές είναι οι 💯 αξιόπιστες στοιχηματικές που μπορείτε να επιλέξετε

Στοιχηματική
Άδεια
Προσφορές
Υπηρεσίες
Stoiximan
☆☆☆☆☆
★★★★★
Stoiximan
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.5
GR
Missions 🎯
Δύο και... ταμείο
Λευκή Επιστροφή
Ask trader Cash out Live Streaming
+11
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
Netbet
☆☆☆☆☆
★★★★★
Netbet
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.7
GR
Full Cash Out*
Asian View
Acca Boost
Cash out Aσιατικά στο Live VIP
+4
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
Pamestoixima.gr
☆☆☆☆☆
★★★★★
Pamestoixima.gr
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.2
GR
Bet Builder
Στο ΠΑΡΑ 1
Boost Νίκης 🏆
Cash out Live Streaming Βig Screen
+4
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | ΓΡΑΜΜΗ ΣΤΗΡΙΞΗΣ: 1114| Παίξε Υπεύθυνα
Bwin
☆☆☆☆☆
★★★★★
Bwin
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.2
GR
Build A Bet
Auto Cash Out*
Υπηρεσία Edit My Bet*
Cash out Live Streaming Αυτόματο Cash out
+1
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 1114 | Υπεύθυνο Παιχνίδι
Bet365
☆☆☆☆☆
★★★★★
Bet365
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.3
GR
Φτιάξτε Αγορά
Υπηρεσία Live Streaming*
Μερικό, Ολικό & Αυτόματο Cash Out*
Cash out Live Streaming Quick Log In
+9
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
Betsson
☆☆☆☆☆
★★★★★
Betsson
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.4
GR
Ασιατικά
Bet Builder*
Cash Out*
Cash out Live Streaming Aσιατικά στο Live
+1
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
Interwetten
☆☆☆☆☆
★★★★★
Interwetten
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.3
GR
Cash Out*
VAR Cashback
Ασφάλεια για το 0-0
Cash out Live Streaming Quick Log In
+3
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
Novibet
☆☆☆☆☆
★★★★★
Novibet
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.1
GR
Ενισχυμένο Παρολί
Επιστροφή στο 0-0
Cash Out* (Partial, Auto & Stop Loss)
Ask trader Cash out Live Streaming
+11
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε υπεύθυνα *Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις διαθέσιμοι στο novibet.gr/info/oroi
Sportingbet
☆☆☆☆☆
★★★★★
Sportingbet
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.1
GR
Build A Bet*
Live Μεταδόσεις*
Cash Out* & Auto Cash Out*
Cash out Live Streaming Quick Log In
+7
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 1114 | Υπεύθυνο Παιχνίδι
Betshop
☆☆☆☆☆
★★★★★
Betshop
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.2
GR
ΠΑΡΑ1
Πριμ 200
Cash Out*
Cash out Live Streaming Quick Log In
+4
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
Vistabet
☆☆☆☆☆
★★★★★
Vistabet
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.9
GR
Cash Out*
Build A Bet*
Live Streaming*
Cash out Live Streaming Quick Log In
+4
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 1114 | Υπεύθυνο Παιχνίδι

Διαδικασία εγγραφής

Ο τρόπος με τον οποίο εγγράφεται κανείς σε μια στοιχηματική είναι απλός. Ας πάρουμε για παράδειγμα τον Stoiximan (περίπου το ίδιο είναι σε όλες τις πλατφόρμες).

  Πατάμε το κουμπί «Εγγραφή» που βρίσκεται πάνω αριστερά (εκεί είναι σε όλες τις πλατφόρμες).
 Δίνουμε e-mail (μπορούμε να πατήσουμε και το εικονίδιο του FB για να περαστεί το e-mail που έχουμε εκεί)
  Έπειτα ανοίγει μια καρτέλα που συμπληρώνουμε διάφορα στοιχεία (username, password, ΑΔΤ κλπ)
 Ολοκληρώνουμε την εγγραφή.

Αμέσως μετά την ολοκλήρωση της εγγραφής η στοιχηματική θα σου ζητήσει να ταυτοποιήσεις το λογαριασμό σου (βλ. παρακάτω). Μπορείτε να μάθετε περισσότερα για το πως κάνω εγγραφή σε στοιχηματική με ένα ΚΛΙΚ εδω

Να επισημάνουμε ότι θα ήταν καλό σε κάθε στοιχηματική να ανοίγετε έναν λογαριασμό. Σε περίπτωση που οι στοιχηματικές αντιληφθούν ότι έχετε ανοίξει πέραν του ενός, λογαριασμούς με σκοπό να καλύπτετε χαμένα στοιχήματα (ή για να παίρνετε προσφορές κλπ), έχουν κάθε δικαίωμα να «κλείσουν» τους λογαριασμούς σας.

Ταυτοποίηση – Γιατί είναι σημαντική;

Αφού λοιπόν αποφασίσω σε ποια στοιχηματική να παίξω στοίχημα, όπως αναφέρουμε και παραπάνω, μετά την εγγραφή έρχεται η ώρα της ταυτοποίησης. KYC (διαδικασία ταυτοποίησης) όπως είναι τα αρχικά της φράσης «Know You Customer». Μια διαδικασία η οποία γίνεται αποστέλλοντας στην στοιχηματική ένα επίσημο έγγραφο που αποδεικνύει την ταυτότητά σου.

  1. Είτε ταυτότητα ή διαβατήριο σε έγχρωμο έντυπο και τις δύο όψεις.
  2. Είτε αποδεικτικό κατοικίας τελευταίου τριμήνου (Λογαριασμός ΔΕΚΟ, Κινητού, ή υπεύθυνη δήλωση του νόμου 105 θεωρημένο εντός τριμήνου από ΚΕΠ ή Αστυνομία).

Στο γιατί είναι σημαντική η ταυτοποίηση θα σας απαντήσουμε με την εξής ερώτηση. Πόσο ασφαλείς θα αισθανόσασταν εσείς για τις συναλλαγές σας με μια στοιχηματική, την οποία δεν γνωρίζατε καλά και η οποία δε σας ζητούσε αρκετά στοιχεία για να σας καταχωρήσει ως πελάτη; Είναι βασικό για έναν οργανισμό να δίνει όλα του τα στοιχεία στον πελάτη, αλλά κι ο πελάτης από την πλευρά του θέλει να ξέρει ότι συναλλάσσεται με κάποιον που λειτουργεί με βάση τη νομοθεσία. Εξάλλου πλέον, οι νόμιμες στοιχηματικές πλατφόρμες είναι υποχρεωμένες να ακολουθούν την εκάστοτε εθνική νομοθεσία στο πλαίσιο της οποίας εντάσσεται και η ταυτοποίηση των πελατών (εδώ μπορείτε να βρείτε αναλυτικά για το τι πρέπει να ξέρετε για τη διαδικασία της ταυτοποίησης).

21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 1114 | Υπεύθυνο Παιχνίδι

Top Στοιχηματικές
Stoiximan
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.5
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.5
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
Netbet
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.7
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.7
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
Pamestoixima.gr
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.2
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.2
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | ΓΡΑΜΜΗ ΣΤΗΡΙΞΗΣ: 1114| Παίξε Υπεύθυνα
Bwin
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.2
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.2
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 1114 | Υπεύθυνο Παιχνίδι
Bet365
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.3
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.3
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
Betsson
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.4
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.4
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
Interwetten
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.3
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.3
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
Novibet
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.1
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.1
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε υπεύθυνα *Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις διαθέσιμοι στο novibet.gr/info/oroi
Live Stream
Pure
Offline
Spinus
Offline
Tiesel
Offline
Στοιχηματικές Ελλάδα
Betsson
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.4
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.4
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
Sportingbet
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.1
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.1
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 1114 | Υπεύθυνο Παιχνίδι
Vistabet
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.9
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.9
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 1114 | Υπεύθυνο Παιχνίδι
Betshop
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.2
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.2
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
710x60_new_Netbet.gif
netbet-banner
Top Στοιχηματικές
Stoiximan
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.5
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
Netbet
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.7
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
Pamestoixima.gr
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.2
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | ΓΡΑΜΜΗ ΣΤΗΡΙΞΗΣ: 1114| Παίξε Υπεύθυνα
Bwin
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.2
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 1114 | Υπεύθυνο Παιχνίδι
Bet365
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.3
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
Betsson
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.4
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
Interwetten
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.3
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
Novibet
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.1
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε υπεύθυνα *Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις διαθέσιμοι στο novibet.gr/info/oroi
Στοιχηματικές Ελλάδα
Betsson
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.4
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
Vistabet
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.9
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 1114 | Υπεύθυνο Παιχνίδι
Betshop
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.2
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
Sportingbet
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.1
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 1114 | Υπεύθυνο Παιχνίδι
Betsson
Βαθμολογία
8.4/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
Παγκόσμιο brand name
Cash Out* & Bet Builder*
Άμεσες & δωρεάν συναλλαγές
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
TA ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΣΤΟΙΧΗΜΑ
Τι να παίξω σήμερα Αναλύσεις Αγώνων Κουπόνι ΟΠΑΠ Τζίροι Στοιχήματος Ειδικά Στοιχήματα Στοιχηματικά Νέα
ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ
Προγνωστικά Πρωταθλημάτων Tipsters Live Στοίχημα Προγνωστικά Ποδοσφαίρου Προγνωστικά Μπάσκετ Προγνωστικά NBA Προγνωστικά Τένις Προγνωστικά Formula 1
ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ* ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΩΝ
Stoiximan Προσφορές* Netbet Προσφορές* Bet365 Προσφορές* Bwin προσφορές* Pamestoixima.gr Προσφορές* Interwetten Προσφορές* Νοvibet Προσφορές* Betsson Προσφορές* Betshop Προσφορές* Sportingbet Προσφορές* Vistabet Προσφορές*
ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ
Νόμιμες Στοιχηματικές Εγγραφή σε στοιχηματική Stoiximan Αξιολόγηση Netbet Αξιολόγηση Bet365 Αξιολόγηση Bwin Αξιολόγηση Pamestoixima.gr Αξιολόγηση Καλύτερες Στοιχηματικές
ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΘΕΩΡΙΑ
Θεωρία Στοιχήματος Πως παίζεται το Στοίχημα Που να παίξω online στοίχημα Ταυτοποίηση στις στοιχηματικές Φορολόγηση κερδών
ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΖΙΝΟ LIVE
Kαζίνο Live Online Casino Live Καζίνο Προσφορές* Live Δωρεάν Φρουτάκια Ειδήσεις Καζίνο Live Τα πάντα για την Ρουλέτα Τα πάντα για το Blackjack Τα πάντα για το Πόκερ Live Casino Τα Καλύτερα Καζίνο Live