foxbet.gr Για να είσαι αλεπού στο στοίχημα
foxbet.gr Για να είσαι αλεπού στο στοίχημα
ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ
ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ*
ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΣΗΜΕΡΑ34
PROMO CODE ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Όλα
3 ώρες
8 ώρες
12 ώρες

Πως συμπληρώνω δελτίο στο στοίχημα

Στοιχηματική θεωρία | 12 Μαι 2022 16:45
stoixhmatikes.jpg

Αν δεν έχεις ιδέα από στοίχημα και θες να δοκιμάσεις τη τύχη σου για πρώτη φορά είτε σε κάποιο πρακτορείο ΟΠΑΠ, είτε διαδικτυακά, τότε είναι απαραίτητο να μάθεις πως να συμπληρώνεις δελτίο. Η ομάδα του Foxbet.gr μερίμνησε γι’ αυτό και σας ετοίμασε έναν αναλυτικό οδηγό που θα σας βοηθήσει να γίνεται «experts» πάνω στα βασικά του στοιχήματος.

Ακόμα και αν έχεις μια μικρή εμπειρία από στοίχημα, στο παρακάτω κείμενο μπορείς να βρεις χρήσιμα στοιχεία, τα οποία μπορεί να μη γνωρίζεις. Το στοίχημα στο ποδόσφαιρο άλλωστε μπορεί να προσφέρει αμέτρητες συγκινήσεις και πολλές ευκαιρίες για κέρδος, αλλά είναι μείζονος σημασίας να μάθεις να παίζεις υπεύθυνα και μέσα στα νόμιμα πλαίσια.

Υπάρχουν πολλές στοιχηματικές εταιρίες, στις οποίες μπορείς να κάνεις εγγραφή για να ξεκινήσεις το παιχνίδι. Εμείς θα σας δείξουμε ενδεικτικά πως να στοιχηματίσετε online μέσα από την πλατφόρμα της Stoiximan

Μπαίνοντας στην αρχική της σελίδα, υπάρχουν ψηλά τα σημαντικά παιχνίδια της ημέρας, ενώ αν πατήσετε πάνω στην κατηγορία «Πλήρες Κουπόνι», θα δείτε αναλυτικά όλα τα ματς του σημερινού κουπονιού.

 

 

Κάνοντας διπλό κλικ πάνω σε κάποιο παιχνίδι, θα σας εμφανιστεί αναλυτικά πλήθος αγορών (ειδικά και μη) μαζί με τις αντίστοιχες αποδόσεις τους. Αυτό λοιπόν που απομένει, είναι να πατήσετε απλά ένα κλικ στην επιλογή που θέλετε να ποντάρετε και στη συνέχεια θα εμφανιστεί στα δεξιά της οθόνης το δελτίο σας.

Για να το δείτε και στην πράξη, πήραμε ως τυχαίο παράδειγμα το παιχνίδι του Άρη με τον Παναθηναϊκό και επιλέξαμε το 2 με χάντικαπ (-14.5). Εκεί, όπως θα παρατηρήσετε υπάρχει ένα πλαίσιο όπου μπορείτε να συμπληρώνετε χειροκίνητα το ποσό που θέλετε να στοιχηματίσετε. Όταν ποντάρετε το ποσό που επιθυμείτε, το μόνο που απομένει για να ολοκληρωθεί η διαδικασία, είναι να πατήσετε πάνω στο κόκκινο button «ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΣΕ».

 

Φυσικά, σε κάθε μία από τις στοιχηματικές εταιρίες, σας δίνεται η δυνατότητα να ποντάρετε συνδυαστικά και σε παραπάνω από ένα γεγονότα.

Δηλαδή, έχετε την ευχέρεια να στοιχηματίσετε είτε σε κάποιο παρολί, είτε σε κάποιο σύστημα.

cta_box_bg
Easter Rewards: Διεκδικείς έπαθλα* καθημερινά, εντελώς δωρεάν*! ΕΓΓΡΑΦΗ
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
*Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις - ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Για όσους δε γνωρίζουν, με τον όρο «Παρολί» εννοούμε τον συνδυασμό δύο ή περισσότερων αγώνων σ' ένα δελτίο. Ο τρόπος συμπλήρωσης ενός online δελτίου παρολί είναι σχεδόν ο ίδιος με το ποντάρισμα σε μονό σημείο, με τη μόνη διαφορά ότι επιλέγετε πάνω σε περισσότερες επιλογές.

Ποντάρετε λοιπόν σε αυτά τα τρία παιχνίδια και το ποσό που ρισκάρετε πολλαπλασιάζεται με τις τρεις αποδόσεις. Από εκεί προκύπτει το συνολικό κέρδος. Θα πρέπει όμως να πιάσετε και τις τρεις επιλογές σας. Αν έστω και μία χαθεί, τότε το στοίχημα θεωρείται χαμένο.

Ως τρόπος στοιχηματισμού, το παρολί υπόσχεται μεν υψηλότερα κέρδη, άλλα έχει λιγότερες πιθανότητες να επαληθευτεί (επίσης, η γκανιότα στο παρολί πολλαπλασιάζεται). Δείτε ενδεικτικά ένα τυχαίο δελτίο παρολί-τριάδα που διαλέξαμε:

 

 

Ακόμη, υπάρχει η δυνατότητα αντί για παρολί, να παίξετε την συγκεκριμένη τριάδα με σύστημα. Όπως βλέπετε και παραπάνω, υπάρχουν 3 διαφορετικά συστήματα, στα οποία μπορεί το προσδοκώμενο κέρδος να είναι μικρότερο αλλά δεν είναι απαραίτητο να επιβεβαιωθούν όλες οι εκτιμήσεις σας.

cta_box_bg
Σούπερ Δώρο* στο PS Rewards Χωρίς Κατάθεση! ΕΓΓΡΑΦΗ
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Για να ξεκινήσεις, τo πρώτο πράγμα που χρειάζεται είναι να επισκεφτείς ένα κοντινό πρακτορείο ΟΠΑΠ και να προμηθευτείς ένα στοιχηματικό δελτίο. Όπως θα διαπιστώσεις αυτό χωρίζεται σε κάποιες περιοχές.

 

 

Το μεγαλύτερο μέρος καταλαμβάνει η περιοχή Β, όπου εκεί θα πρέπει να συμπληρώσεις τον κωδικό από τον αγώνα του κουπονιού που θα επιλέξεις να ποντάρεις. Σε κάθε σειρά σημειώνεις και ένα νούμερο, ξεκινώντας από την πρώτη σειρά με το πρώτο νούμερο, κάνοντας το αντίστοιχο και στις επόμενες.

Η 👇παρακάτω εικόνα είναι χαρακτηριστική και δείχνει πως επιλέγουμε τον αγώνα με κωδικό 452.

Τελικό Αποτέλεσμα: 1-Χ-2

Αποτελεί την πιο συνηθισμένη αγορά σ’ ένα ποδοσφαιρικό γεγονός και όχι μόνο, ενώ είναι και αυτή που συγκεντρώνει τους μεγαλύτερους τζίρους. Συνιστά την πιο εύκολη επιλογή πονταρίσματος, καθώς με τον 1 ποντάρεις να κερδίσει ο γηπεδούχος, με το 2 επιλέγεις νίκη φιλοξενούμενου, ενώ το Χ είναι η ισοπαλία. Στις εικόνες που παρατίθενται παρακάτω φαίνεται το σωστό και το λάθος αντίστοιχα.

Αποτέλεσμα ημιχρόνου

Εκτός από την αγορά «Τελικό Αποτέλεσμα» υπάρχει η δυνατότητα να ποντάρεις στο αποτέλεσμα του ημιχρόνου. Για να το κάνεις αυτό συμπληρώνεις ένα εκ των σημείων 1, Χ ή 2 στα «ΒΑΣΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ», με την διαφορά όμως ότι στα «ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ» σημειώνεις την ένδειξη 1ο (ή την ένδειξη 2ο για το 2ο ημίχρονο). Προσοχή: Είναι λάθος να συμπληρώσουμε στο πεδίο ΗΜ-ΤΕΛ.

Διπλή ευκαιρία

Για όσους δεν γνωρίζουν η διπλή ευκαιρία είναι το ποντάρισμα σε δύο από τα τρία πιθανά αποτελέσματα ενός αγώνα. Συγκεκριμένα, δίνεται η δυνατότητα στον παίκτη να παίξει είτε 1Χ είτε Χ2 είτε 12. Η συγκεκριμένη αγορά είναι αρκετά διαδεδομένη, καθώς μεγιστοποιεί τις πιθανότητες κέρδους. Για να παίξεις διπλή ευκαιρία, πηγαίνεις στην κατηγορία «Βασικά Στοιχήματα» και κυκλώνεις τα δύο πιθανά σημεία, ενώ στη συνέχεια σημειώνεις το κουτάκι, στο οποίο αναγράφεται το γράμμα «Δ». Όπως είναι φυσικό, η απόδοση της διπλής ευκαιρίας είναι μικρότερη απ’ όταν ποντάρεις σ’ ένα μόνο σημείο. Δείτε το παράδειγμα του 1Χ (Δ.Ε.).

 

Στοίχημα Χωρίς Ισοπαλία (Draw No Bet)

Η συγκεκριμένη στοιχηματική αγορά έχει την ιδιαιτερότητα πως ξεκίνησε πρώτα από τις online στοιχηματικές εταιρίες και έπειτα ήρθε στα πρακτορεία ΟΠΑΠ. Όπως αναγράφεται και στη φράση, η ισοπαλία δεν υπάρχει στις επιλογές του παίκτη, ο οποίος ποντάρει είτε στον 1 του γηπεδούχου είτε στο 2 του φιλοξενούμενου, ενώ αν το ματς λήξει Χ, το ποντάρισμα επιστρέφεται στον παίκτη. Αναμενόμενα, οι αποδόσεις πέφτουν, με τον χρήστη να συμπληρώνει τον 1 ή το 2 στο πεδίο «βασικά στοιχήματα» και τον διακόπτη στα «ειδικά στοιχήματα».

Under-Over

Αποτελεί από τις βασικότερες αγορές στο ποδόσφαιρο και όχι μόνο, με μεγάλο ποσοστό παικτών που ασχολούνται με το στοίχημα να την προτιμάνε. Αφορά το συνολικό αριθμό των γκολ που θα σημειωθούν σ’ έναν αγώνα και από τις δύο ομάδες. Αν ο συνολικός αριθμός είναι μέχρι και δύο τέρματα, τότε έχουμε under, ενώ αν είναι πάνω από δύο έχουμε over, όπως φαίνεται και από την παρακάτω εικόνα.

Goal/No Goal

Είναι από τις πιο αγαπημένες αγορές για τους παίκτες του στοιχήματος, οι οποίοι επιλέγουν αν θα σκοράρουν ή όχι και οι δύο ομάδες. Αν θεωρούμε ότι θα πετύχουν κάποιο τέρμα αμφότερες τότε σημειώνουμε «G», ενώ αν πιστεύουμε ότι θα βρει δίχτυα μόνο η μία ομάδα (ή καμία), τότε επιλέγουμε «NG».

Σύνολο Τερμάτων

Πέραν της κλασικής αγοράς Under-Over, υπάρχει και αυτή που αφορά το σύνολο τερμάτων που θα σημειωθούν σ’ έναν ποδοσφαιρικό αγώνα. Υπάρχουν τέσσερις στάνταρ επιλογές στο πεδίο «ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ»: 0-1 γκολ, 2-3, 4-6 και το 7+ που σημαίνει να μπουν πάνω από 7 τέρματα. Παρακάτω σας παρατίθεται πως να παίξετε στο δελτίο την επιλογή «2-3 γκολ».

 

Ακριβές Σκορ

Η συγκεκριμένη αγορά προσφέρεται για τους παίκτες που παίζουν με μεγάλες αποδόσεις και τους αρέσει το ρίσκο. Είναι γνωστή και ως Fun Bet και ουσιαστικά επιλέγεις το σκορ με το οποίο πιστεύεις πως θα ολοκληρωθεί ο αγώνας. Συμπληρώνεις το σκορ στη 2η και 3η γραμμή στο πεδίο «ειδικά στοιχήματα». Δείτε παρακάτω πώς ποντάρουμε στο ακριβές σκορ 3-1:

 

Τελικό αποτέλεσμα με Χάντικαπ

Πολλές φορές οι παίκτες για να μεγαλώσουν την απόδοση ενός φαβορί είθισται να ποντάρουν σε αυτό με πλεονέκτημα ενός ή περισσοτέρων τερμάτων. Αυτή η επιλογή συμβάλλει ώστε να βελτιωθεί η απόδοση του φαβορί ή ακόμα και του αουτσάιντερ ανάλογα με τις στοιχηματικές προτιμήσεις. Για να επιλέξεις σημείο με πλεονέκτημα επιλέγεις 1, 2 ή Χ μαζί με το γράμμα Π. Οι αποδόσεις για τέτοιου τύπου σημεία δίνονται σε ειδικό έντυπο που υπάρχει στα πρακτορεία και συνοδεύει το κουπόνι.

Αυτοί είναι οι βασικότεροι τρόποι παιξίματος για όσους ενδιαφέρονται να ποντάρουν στο ανανεωμένο κουπόνι του ΟΠΑΠ.  Αν όμως δεν σε συγκινεί η ιδέα του πρακτορείου και θες να στραφείς στο διαδικτυακό στοίχημα, τότε μπορείς να κάνεις εγγραφή σε μία από τις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες. Άλλωστε, όπως είδαμε, το online στοίχημα έχει τα δικά του πλεονεκτήματα, που το κάνουν ιδιαίτερα αγαπητό στους παίκτες.

Στοιχηματική
Άδεια
Προσφορές
Υπηρεσίες
Stoiximan
☆☆☆☆☆
★★★★★
Stoiximan
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.5
GR
Stoiximan Master
Δύο και... ταμείο
Λευκή Επιστροφή
Cash out* Android App iOS App
+6
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Pamestoixima.gr
☆☆☆☆☆
★★★★★
Pamestoixima.gr
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
GR
Auto & Partial Cash Out*
Βελτιωμένο Bet Builder*
ΣΤΟ ΠΑΡΑ1 & Boost Νίκης
Cash out* Android App Βig Screen Mobile
+9
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Novibet
☆☆☆☆☆
★★★★★
Novibet
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.1
GR
Ενισχυμένες* Αποδόσεις
Επιστροφή στο 0-0
Cash Out* (Partial, Auto & Stop Loss)
Cash out* Μερικό Cash Out* Αυτόματο Cash out*
+11
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Bwin
☆☆☆☆☆
★★★★★
Bwin
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.2
GR
Build A Bet
Auto Cash Out*
Υπηρεσία Edit My Bet*
Ενισχυμένες* αποδόσεις Cash out* Αυτόματο Cash out*
+9
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Betsson
☆☆☆☆☆
★★★★★
Betsson
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.7
GR
Ασιατικά
Bet Builder*
Cash Out*
Ενισχυμένες* αποδόσεις Cash out* Android App
+10
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Fonbet
☆☆☆☆☆
★★★★★
Fonbet
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
GR
Άμεσο cash out*
Ικανοποιητικές αποδόσεις
Πλήθος ειδικών στοιχημάτων
Cash out* Quick Log In Aσιατικά
+2
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Bet365
☆☆☆☆☆
★★★★★
Bet365
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.3
GR
Φτιάξτε Αγορά
Υπηρεσία Live Streaming*
Μερικό, Ολικό & Αυτόματο Cash Out*
Cash out* Μερικό Cash Out* Αυτόματο Cash out*
+8
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Netbet
☆☆☆☆☆
★★★★★
Netbet
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.7
GR
Cash Out*
Φιλικό mobile site
Boost νίκης
Cash out* Υψηλά όρια
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Interwetten
☆☆☆☆☆
★★★★★
Interwetten
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.3
GR
Cash Out*
VAR Cashback
Αποδόσεις κάτω του 2.00
Cash out* Quick Log In Aσιατικά
+1
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

kipello_icon
Top Στοιχηματικές
λογότυπο Stoiximan
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.5
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.5
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Pamestoixima.gr
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Novibet
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.1
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.1
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Bwin
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.2
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.2
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Betsson
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.7
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.7
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Fonbet
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Bet365
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.3
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.3
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Netbet
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.7
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.7
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Interwetten
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.3
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.3
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ