foxbet.gr Για να είσαι αλεπού στο στοίχημα
foxbet.gr Για να είσαι αλεπού στο στοίχημα
ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ
ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΣΗΜΕΡΑ25
Τι παίζει σήμερα
Προτάσεις ημέρας
Top προσφορές*
21+ *Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις, UKGC, ΚΕΘΕΑ 2109237777, Αρμ Ρυθμ Εμπ. Επικ: ΕΕΕΠ
* 21+ | Παίξε Υπεύθυνα | ΚΕΘΕΑ: 210-9237777 | Αρμόδιος Ρυθμιστής MGA
* 21+ | Παίξε υπεύθυνα | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ - Γραμμή στήριξης 1114

Τα καλύτερα συστήματα στοιχήματος

Συστήματα | 24 Αυγ 2018 12:13
Τα καλύτερα συστήματα στοιχήματος

Μπορείτε να παίξετε στοίχημα με πολλούς τρόπους, τόσο σε αγορές που θα επιλέξετε, όσο και με τον τρόπο με τον οποίο θα τις προσεγγίσετε. Φυσικά ο πλέον αγαπητός τρόπος στους παίκτες, είναι το ποντάρισμα σε μονά αποδεκτά και αυτό φυσικά δεν συμβαίνει τυχαία.

👉 Παίζοντας σε μονά, κρατάτε χαμηλά την γκανιότα, άρα έχετε και περισσότερες πιθανότητες κέρδους. Επίσης υπάρχουν τα παρολί, που έχουν και αυτά το δικό τους κοινό, όπου πρέπει να πιάσετε δύο ή περισσότερα ματς για να πληρωθείτε.

Συστήματα στοιχήματος

Πέραν όμως αυτών των δύο υπάρχει και το στοίχημα με σύστημα. Τα συστήματα στοιχήματος μπορούν να έχουν συγκεκριμένη χρήση και μάλιστα να αποδειχτούν, αν διαχειριστούν με τον σωστό τρόπο, ιδιαίτερα προσοδοφόρα. Όταν αναφερόμαστε λοιπόν για σύστημα στο στοίχημα, εννοούμε ποντάρισμα με ζητούμενα, όπου δεν είναι απαραίτητο να επιβεβαιωθούν όλες οι εκτιμήσεις σας για να αποκομίσετε κάποιο κέρδος, ή έστω να πάρετε όλο το ποντάρισμά σας, ακόμη και μερίδιο αυτού πίσω. Μπορεί να βρει εξαιρετική εφαρμογή σε σημεία που έχουν υψηλότατες αποδόσεις, τα οποία αφενός είναι πολύ δύσκολο να επιβεβαιωθούν όλα όσα έχουν επιλεγεί, αφετέρου η επαλήθευση μέρος αυτών, να μας δίνει κάποια σεβαστή επιστροφή.

Πότε να παίξεις στοίχημα με σύστημα

Επιλέξτε σημεία, όπου η ελάχιστη δυνατή επιβεβαίωση, σας δίνει πίσω το ποσό που ποντάρατε, ή ένα αξιοπρεπές μέρος αυτού. Για παράδειγμα αν επιλέξετε ένα σύστημα 3-4-5, όπου ζητάτε την πεντάδα, την τετράδα και τις τριάδες, θα πρέπει η μία τριάδα να έχει τέτοια απόδοση, ώστε να σας δίνει πίσω μία γενναία επιστροφή. Το σύστημα βγάζει 16 στήλες (μία πεντάδα, 5 τετράδες και 10 τριάδες), οπότε καλό θα είναι η απόδοση της τριάδας να είναι κοντά στο 16.00! Αυτό συμβαίνει για παράδειγμα αν το κάθε παιχνίδι έχει μία απόδοση από 2.50 και πάνω.

Από το ανωτέρω προκύπτει φυσικά ότι πρέπει πάντα να επιλέγετε σημεία με μεγάλη απόδοση. Δεν έχει κανένα νόημα να ξοδεύετε μεγαλύτερο κεφάλαιο και να πληρώνεστε λιγότερο από αυτό που θα παίρνατε αν παίζατε τα ίδια ματς σε παρολί, αν δεν θέλετε να προφυλαχτείτε από κάτι και φυσικά να κυνηγήσετε κάτι μεγάλο. Το συγκεκριμένο σύστημα για στοίχημα βρίσκει πεδίο μόνο σε σημεία με υψηλότατη απόδοση, κατά προτίμηση από 3.00 και πάνω, για να έχει ιδανική εφαρμογή.

Τα σημεία που θα διαλέξετε να έχουν όλα παρόμοια απόδοση, ή έστω τη μίνιμουμ που θα ορίσετε (το 3.00 για παράδειγμα). Είναι σημαντικό αυτό διότι ποτέ δεν ξέρετε εκ των προτέρων (για στοίχημα μιλάμε) ποιο σημείο θα επαληθευτεί και ποιο όχι. Αν λοιπόν επιλέξετε κάποιο σημείο στο 1.50 και είναι αυτό που επαληθευτεί και μπει στο γινόμενο κάποιας επιτυχημένες δυάδας ή τριάδας (ή ότι άλλο έχετε παίξει), τότε καταλαβαίνετε πως η ενδεχόμενη επιστροφή θα είναι χαμηλότερη και ίσως να μην καλύψει, ή έστω να πλησιάσει το ποσό που ρισκάρατε στο ποντάρισμα.

Τα καλύτερα συστήματα στοιχήματος

Ας δούμε λοιπόν κάποια από τα καλύτερα συστήματα που βρίσκουν εφαρμογή στο στοίχημα και πως λειτουργούν.

Σύστημα Trixie - Τι είναι και πως παίζεται;

Τα καλύτερα συστήματα στοιχήματος

Το σύστημα trixie ή αλλιώς 2-3 είναι ένα στοίχημα με τρία σημεία. Παίζοντας trixie δημιουργούνται τέσσερα στοιχήματα, τέσσερις στήλες αν προτιμάτε. Αυτά είναι η μία τριάδα και οι τρεις δυάδες. Αυτό όπως είναι ευνόητο προκύπτει από τα μαθηματικά, δεν είναι αυθαίρετο συμπέρασμα των bookmaker. Είναι το σύστημα, στο οποίο ο παίκτης μπορεί να καλυφτεί ακόμη και με σημεία σε απόδοση κοντά στο 2.00, αφού αν πιάσει μία δυάδα, θα πάρει απόδοση 4.00 (όσες και οι στήλες), οπότε θα λάβει πίσω το ποντάρισμά του και δεν θα έχει απώλειες.

Με αυτόν τον τρόπο μπορεί να βρει εφαρμογή ακόμη και σε over/under (ποντάροντας στο αουτσάιντερ) και φυσικά σε σημεία, όπου το φαβορί μπορεί να μην είναι σούπερ δυνατό, αλλά να είναι τουλάχιστον ξεκάθαρο και υπερέχει του αντιπάλου του.

Το σύστημα Yankee

Το Υankee είναι επίσης ένα ευρέως διαδεδομένο σύστημα. Ενδεχομένως να το γνωρίζετε ως 2-3-4. Μιλάμε για 11 στήλες (11 bets αν προτιμάτε). Δημιουργείται λοιπόν μία τετράδα, τέσσερις τριάδες και έξι δυάδες. Εδώ οι αποδόσεις πρέπει να ανέβουν για να πλησιάζει η επιστροφή το ποντάρισμα, σε περίπτωση της μίνιμουμ επαλήθευσης, που δεν είναι άλλη από τη δυάδα. Αυτή θα πρέπει να μας δίνει μία απόδοση κοντά στο 11.00. Οπότε μιλάμε για αποδόσεις που στον μέσο όρο τους να βρίσκονται κάπου κοντά στο 3.35! Μπορεί λοιπόν κάλλιστα να βρει εφαρμογή σε ζητούμενα με ισοπαλίες ή σε αουτσάιντερ, τα οποία όμως δεν είναι τόσο απίθανο να φτάσουν στη νίκη. Επίσης μπορεί να παιχτεί και με over 3.5, εκεί όπου το κλασικό Over 2.5 προσφέρεται κάπου στο 2.10 με 2.20, ώστε στο ένα γκολ παραπάνω να φτάσει η απόδοση στα επίπεδα που αναφέρθηκαν.

To Κριτήριο Κέλλυ

Θα μπορούσε κάποιος να πει ότι το «Κριτήριο Κέλλυ» είναι περισσότερο μία μέθοδος στοιχήματος, παρά σύστημα. Παρόλα αυτά αξίζει να αναφερθεί στον συγκεκριμένο οδηγό, καθώς παρουσιάζει ιδιαίτερο ενδιαφέρον. Εμπνευστής του ήταν ο Τζον Λάρι Κέλλυ, Αμερικανός φυσικός. Το ποντάρισμα εδώ καθορίζεται με βάση τις πιθανότητες εμφάνισης που εκτιμά ο παίκτης ότι έχει κάποιο σημείο. Ουσιαστικά βρίσκει πρακτική εφαρμογή σε ματς, όπου ενδεχομένως η πλατφόρμα στοιχήματος να έχει κάνει λάθος εκτίμηση σε μία απόδοση και να την έχει προσφέρει σε μεγαλύτερη τιμή, από αυτήν που θα έπρεπε (με βάση το κριτήριο του παίκτη) να είναι. Αν για παράδειγμα σε ένα ματς που προσφέρεται στο 2.00 (άρα με απλά μαθηματικά υπάρχουν 50% πιθανότητες επιβεβαίωσης), ο παίκτης πιστεύει ότι η ομάδα που προσφέρεται σε αυτήν την απόδοση έχει 60% πιθανότητες νίκης και όχι 50%, τότε θα το τοποθετηθεί ανάλογο ποσό επί του κεφαλαίου που διαθέτει.

To θρυλικό σύστημα 4-5-6

Πρόκειται για ένα σύστημα για μεγάλα κέρδη το οποίο αγαπήθηκε ιδιαίτερα στη χώρα μας και ξεκίνησε ουσιαστικά, όταν το στοίχημα έγινε μία πραγματικότητα στα επίγεια πρακτορεία. Αναφερόμαστε στο 4-5- 6 ή όπως το αποκάλεσαν κάποιοι... «οι εξάδες». Στο 4-5- 6 λοιπόν υπάρχουν 22 στήλες. Είναι μία εξάδα, έξι πεντάδες και 15 τετράδες. Είναι ένα στοίχημα που γενικά δεν μπορούμε να πούμε ότι ξεφεύγει αρκετά στο οικονομικό του σκέλος και όπου μία τετράδα μπορεί να δώσει πίσω το ποντάρισμά σας, με αποδόσεις περίπου στο 2.20. Παρόλα αυτά οι παίκτες που το αγάπησαν και το χρησιμοποίησαν το έκαναν κυρίως σε ισοπαλίες. Είναι πολύ δύσκολο να επαληθευτούν έξι «Χ», αυτό το γνωρίζετε. Σκεφτείτε όμως ότι με τέσσερα «Χ» σε απόδοση στο 3.00 (όχι κάτι πιο εξεζητημένο), μπορείτε να πάρετε σχεδόν τετραπλάσιο ποσό από αυτό που ποντάρατε. Μπορούμε να πούμε πως είναι ένα από τα πιο έξυπνα συστήματα στο στοίχημα.

Συστήματα που πρέπει να αποφύγετε

both2score2

Μπορεί να το έχετε ακούσει και ως σύστημα διπλασιασμού. Το Martingale όχι μόνο δεν είναι ένα άχαστο σύστημα στο στοίχημα αλλά κρύβει και μεγάλους κινδύνους. Σας προτείνουμε ανεπιφύλακτα να το αποφύγετε.

Στο συγκεκριμένο σύστημα παίζετε σε αποδόσεις κοντά στο 2.00, ορίζετε ένα αρχικό ποντάρισμα και διπλασιάζετε το ποσό μετά από κάθε χαμένο στοίχημα. Όταν κερδίζετε παραμένει στο αρχικό ποσό, ή αν έχετε ανέβει, επιστρέφετε πάλι σε αυτό. Είναι άκρως επιθετικό κι επικίνδυνο και μπορεί να οδηγήσει σε μεγάλες χρηματικές απώλειες. Οι λόγοι είναι οι εξής:

  • Χρειάζεται απεριόριστο κεφάλαιο. Κανείς δεν σας εγγυάται ότι δεν θα έχετε 10 σερί χαμένα στοιχήματα. Οπότε σκεφτείτε αν έχετε ορίσει ακόμη και 5€ ως αρχικό ποντάρισμα, το δέκατο χτύπημα θα έχει φτάσει τα 2.560€! Το ποσό είναι τεράστιο.
  • Κανείς δεν σας εγγυάται, πως όταν έρθει η ώρα ενός τέτοιου χτυπήματος, ότι η πλατφόρμα θα αποδεχτεί το συγκεκριμένο ποσό! Και αν δεν το κάνει τότε θα έχετε πρόβλημα.
  • Δημιουργεί ψευδαίσθηση κέρδους. Αυτό συμβαίνει διότι διπλασιάζοντας το ποσό και παίζοντας σε απόδοση 2.00, ακόμη κι όταν κερδίζετε ένα τεράστιο ποσό, ουσιαστικά απλά καλύπτετε τα προηγούμενα χαμένα και το πραγματικό σας κέρδος είναι το αρχικό ποντάρισμα.

Η έλλειψη πειθαρχίας στο συγκεκριμένο σύστημα είναι κάτι περισσότερο από καταστροφική, διότι πολύ απλά το Martingale είναι εξαιρετικά επιθετικό και οι απώλειες μπορεί να ξεφύγουν σε δυσθεώρητα ύψη.

Σύστημα με ισοπαλίες

Ουσιαστικά εφαρμόζεται παράλληλα με το Martingale ή έστω με μισό διπλασιασμό και βρίσκει εφαρμογή σε μεγάλες διοργανώσεις, όπως μπορεί να είναι ένα Παγκόσμιο Κύπελλο, ή ένα Euro. Θα μπορούσαμε να πούμε ότι δύναται να εφαρμοστεί και στο Τσάμπιονς Λιγκ στη φάση των ομίλων. Επιλέγετε λοιπόν το πρώτο, χρονικά, παιχνίδι, ποντάρετε στην ισοπαλία και αν επαληθευτεί συνεχίζετε στο επόμενο με το αρχικό ποσό που έχετε ορίσει ως πρώτο ποντάρισμα.

Αν δεν έρθει ισοπαλία, τότε διπλασιάζετε το ποσό. Σε αυτήν την περίπτωση το κέρδος θα είναι μεγαλύτερο από το Martingale που προαναφέρθηκε, επειδή οι ισοπαλίες συνήθως πληρώνουν από 3.00 και πάνω. Γι' αυτό το λόγο αν θέλετε να προστατεύσετε το κεφάλαιό σας, μπορείτε να αυξήσετε το ποσό κατά το ήμισυ και όχι να το διπλασιάσετε. Με αυτόν τον τρόπο θα ανέβει πιο αργά το συνολικό ποσό σε περίπτωση ενός άσχημου σερί.

Αυτό είναι ουσιαστικά και το θετικό του συγκεκριμένου συστήματος, ενώ στα αρνητικά του συγκαταλέγεται ότι και εδώ χρειάζεται γερή τσέπη για να αντέξει ένα μεγάλο σερί, ενώ επίσης οι ισοπαλίες είναι το σημείο με το μικρότερο ποσοστό επαλήθευσης σε σχέση με τον άσο και το διπλό.

Συστήματα με στάνταρ

Εδώ υπάρχει ένας συνδυασμός -κατά κάποιον τρόπο- του συστήματος με το παρολί. Αυτό είναι το σύστημα με στάνταρ. Λειτουργεί όπως όλα τα άλλα συστήματα, αλλά ορίζεται κάποιος αγώνας ως στάνταρ. Αυτό σημαίνει πως αυξάνονται τα κέρδη, υπάρχει όμως ένα μεγάλο «αλλά», το οποίο μας κάνει να μην το προτιμούμε και φυσικά να μην το προτείνουμε. Το στάνταρ πρέπει να πιαστεί οπωσδήποτε. Αν χαθεί, ακόμη κι αν έχετε πιάσει όλα τα ζητούμενα, τότε χάνετε όλο το ποντάρισμά σας. Σκεφτείτε λοιπόν να έχετε πιάσει ένα 5-4 με μεγάλες αποδόσεις και να έχετε βάλει ένα σημείο που θεωρείτε «άχαστο» (δεν υπάρχει κάτι τέτοιο στο στοίχημα) για να μεγαλώσετε τη συνολική απόδοση. Αν λοιπόν αυτό το σημείο σπάσει, τότε όλο το κεφάλαιο που ποντάρατε έχει απλά χαθεί. Σας προτείνουμε λοιπόν ανεπιφύλακτα να το αποφύγετε.

Οι καλύτερες στοιχηματικές στην Ελλάδα

Στοιχηματική
Άδεια
Προσφορές
Υπηρεσίες
Stoiximan
☆☆☆☆☆
★★★★★
Stoiximan
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.5
MGA
Missions 🎯
Δύο και... ταμείο
Λευκή Επιστροφή
Ask trader Cash out Live Streaming
+11
* 21+ | Παίξε Υπεύθυνα | ΚΕΘΕΑ: 210-9237777 | Αρμόδιος Ρυθμιστής MGA
Netbet
☆☆☆☆☆
★★★★★
Netbet
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.7
MGA
Cash Out*
Εργαλείο «Bet Maker»
Υπηρεσίες «Add2Bet» & «SnapBet»
Cash out Aσιατικά στο Live VIP
+4
*21. Γραμμή υποστήριξη κατά Εθισμού: ΚΕΘΕΑ-ΑΛΦΑ 2109237777. Αρμόδια αρχή εποπτεία εμπορικών επικοινωνιών: ΕΕΕΠ
Bet365
☆☆☆☆☆
★★★★★
Bet365
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.3
MGA
Φτιάξτε Αγορά
Υπηρεσία Live Streaming*
Μερικό, Ολικό & Αυτόματο Cash Out*
Cash out Live Streaming Quick Log In
+9
* 21+ ετών /ΚΕΘΕΑ: 2109237777 /Αρμόδιος ρυθμιστής: MGA
Bwin
☆☆☆☆☆
★★★★★
Bwin
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.2
UKGC
Build A Bet
Auto Cash Out*
Υπηρεσία Edit My Bet*
Cash out Live Streaming Αυτόματο Cash out
+1
* 21+, UKGC, ΚΕΘΕΑ 2109237777, Αρμ Ρυθμ Εμπ. Επικ: ΕΕΕΠ
Pamestoixima.gr
☆☆☆☆☆
★★★★★
Pamestoixima.gr
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.2
Bet Builder
Στο ΠΑΡΑ 1
Boost Νίκης 🏆
Cash out Live Streaming Βig Screen
+4
* 21+ | Παίξε υπεύθυνα | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ - Γραμμή στήριξης 1114
Interwetten
☆☆☆☆☆
★★★★★
Interwetten
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.3
MGA
Cash Out*
VAR Cashback
Ασφάλεια για το 0-0
Cash out Live Streaming Quick Log In
+3
* 21+ | Παίξε Υπεύθυνα | ΚΕΘΕΑ: 210-9237777 | Αρμόδιος Ρυθμιστής MGA
Novibet
☆☆☆☆☆
★★★★★
Novibet
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.1
UKGC
Ενισχυμένο Παρολί
Επιστροφή στο 0-0
Cash Out* (Partial, Auto & Stop Loss)
Ask trader Cash out Live Streaming
+11
* 21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής: UKGC | Ρυθμιστής Εμπορικής Επικοινωνίας: ΕΕΕΠ | 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.
Betshop
☆☆☆☆☆
★★★★★
Betshop
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.2
MGA
ΠΑΡΑ1
Πριμ 200
Cash Out*
Cash out Live Streaming Quick Log In
+4
* 21+ Αρμόδιος Ρυθμιστής: MGA
Goalbet
☆☆☆☆☆
★★★★★
Goalbet
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.7
MGA
ΠΑΡΑ ΕΝΑ
Πριμ Παρολί
Λευκή Ισοπαλία
Cash out Live Streaming Βig Screen
+4
Sportingbet
☆☆☆☆☆
★★★★★
Sportingbet
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.1
UKGC
Build A Bet*
Live Μεταδόσεις*
Cash Out* & Auto Cash Out*
Cash out Live Streaming Quick Log In
+7
21+, UKGC, ΚΕΘΕΑ 2109237777, Αρμ Ρυθμ Εμπ. Επικ: ΕΕΕΠ
Betrebels
☆☆☆☆☆
★★★★★
Betrebels
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.3
MGA
Sports Loyalty
Πριμ στο Παρολί
Τένις & Μπάσεκτ ΠαρολίΓο
Cash out Aσιατικά στο Live
Απαγορεύεται η χρήση από άτομα κάτω των 21 ετών. Παίξε υπεύθυνα.
Vistabet
☆☆☆☆☆
★★★★★
Vistabet
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.9
UKGC
Cash Out*
Build A Bet*
Live Streaming*
Cash out Live Streaming Quick Log In
+4
21+, UKGC, ΚΕΘΕΑ 2109237777, Αρμ Ρυθμ Εμπ. Επικ: ΕΕΕΠ
Championsbet
☆☆☆☆☆
★★★★★
Championsbet
☆☆☆☆☆
★★★★★
7.3
MGA
0% γκανιότα*
Αυτόματο Cash Out*
Ανταγωνιστικές αποδόσεις
Cash out Aσιατικά στο Live VIP
+1
* 21+ ετών /ΚΕΘΕΑ: 2109215776/Αρμόδιος ρυθμιστής: MGA
Top Στοιχηματικές
Stoiximan
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.5
* 21+ | Παίξε Υπεύθυνα | ΚΕΘΕΑ: 210-9237777 | Αρμόδιος Ρυθμιστής MGA
Netbet
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.7
*21. Γραμμή υποστήριξη κατά Εθισμού: ΚΕΘΕΑ-ΑΛΦΑ 2109237777. Αρμόδια αρχή εποπτεία εμπορικών επικοινωνιών: ΕΕΕΠ
Bet365
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.3
* 21+ ετών /ΚΕΘΕΑ: 2109237777 /Αρμόδιος ρυθμιστής: MGA
Bwin
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.2
* 21+, UKGC, ΚΕΘΕΑ 2109237777, Αρμ Ρυθμ Εμπ. Επικ: ΕΕΕΠ
Pamestoixima.gr
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.2
* 21+ | Παίξε υπεύθυνα | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ - Γραμμή στήριξης 1114
Interwetten
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.3
* 21+ | Παίξε Υπεύθυνα | ΚΕΘΕΑ: 210-9237777 | Αρμόδιος Ρυθμιστής MGA
Novibet
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.1
* 21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής: UKGC | Ρυθμιστής Εμπορικής Επικοινωνίας: ΕΕΕΠ | 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.
Live Stream
Pure
22:00-02:00
Offline
Spinus
Offline
Προσφορές*
Στοίχημα
Καζίνο
Στοιχηματικές Ελλάδα
Betshop
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.2
* 21+ Αρμόδιος Ρυθμιστής: MGA
Goalbet
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.7
Sportingbet
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.1
21+, UKGC, ΚΕΘΕΑ 2109237777, Αρμ Ρυθμ Εμπ. Επικ: ΕΕΕΠ
Betrebels
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.3
Απαγορεύεται η χρήση από άτομα κάτω των 21 ετών. Παίξε υπεύθυνα.
Vistabet
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.9
21+, UKGC, ΚΕΘΕΑ 2109237777, Αρμ Ρυθμ Εμπ. Επικ: ΕΕΕΠ
Championsbet
☆☆☆☆☆
★★★★★
7.3
* 21+ ετών /ΚΕΘΕΑ: 2109215776/Αρμόδιος ρυθμιστής: MGA
Top Στοιχηματικές
Stoiximan
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.5
* 21+ | Παίξε Υπεύθυνα | ΚΕΘΕΑ: 210-9237777 | Αρμόδιος Ρυθμιστής MGA
Netbet
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.7
*21. Γραμμή υποστήριξη κατά Εθισμού: ΚΕΘΕΑ-ΑΛΦΑ 2109237777. Αρμόδια αρχή εποπτεία εμπορικών επικοινωνιών: ΕΕΕΠ
Bet365
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.3
* 21+ ετών /ΚΕΘΕΑ: 2109237777 /Αρμόδιος ρυθμιστής: MGA
Bwin
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.2
* 21+, UKGC, ΚΕΘΕΑ 2109237777, Αρμ Ρυθμ Εμπ. Επικ: ΕΕΕΠ
Pamestoixima.gr
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.2
* 21+ | Παίξε υπεύθυνα | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ - Γραμμή στήριξης 1114
Novibet
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.1
* 21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής: UKGC | Ρυθμιστής Εμπορικής Επικοινωνίας: ΕΕΕΠ | 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.
Interwetten
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.3
* 21+ | Παίξε Υπεύθυνα | ΚΕΘΕΑ: 210-9237777 | Αρμόδιος Ρυθμιστής MGA
Στοιχηματικές Ελλάδα
Betshop
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.2
* 21+ Αρμόδιος Ρυθμιστής: MGA
Sportingbet
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.1
21+, UKGC, ΚΕΘΕΑ 2109237777, Αρμ Ρυθμ Εμπ. Επικ: ΕΕΕΠ
Betrebels
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.3
Απαγορεύεται η χρήση από άτομα κάτω των 21 ετών. Παίξε υπεύθυνα.
Vistabet
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.9
21+, UKGC, ΚΕΘΕΑ 2109237777, Αρμ Ρυθμ Εμπ. Επικ: ΕΕΕΠ
Championsbet
☆☆☆☆☆
★★★★★
7.3
* 21+ ετών /ΚΕΘΕΑ: 2109215776/Αρμόδιος ρυθμιστής: MGA
Goalbet
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.7
Βαθμολογία
9.5/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
Κορυφαία αξιοπιστία
Γρήγορες & άμεσες αναλήψεις
Εξαιρετικές Αποδόσεις
* 21+ | Παίξε Υπεύθυνα | ΚΕΘΕΑ: 210-9237777 | Αρμόδιος Ρυθμιστής MGA
TA ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΣΤΟΙΧΗΜΑ
Αναλύσεις Euro 2021 Πανόραμα Κουπόνι ΟΠΑΠ Live Στοίχημα Ειδικά Στοιχήματα Στοιχηματικά Νέα
ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
Προγνωστικά Στοιχήματος Προγνωστικά Ποδοσφαίρου Προγνωστικά NBA Προγνωστικά Τένις Προγνωστικά Formula 1 Προσφορές Στοιχηματικών Καλύτερες Στοιχηματικές Νόμιμες Στοιχηματικές
ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΘΕΩΡΙΑ
Θεωρία Στοιχήματος Πως παίζεται το Στοίχημα Εγγραφή σε στοιχηματική Που να παίξω online στοίχημα Ταυτοποίηση στις στοιχηματικές Φορολόγηση κερδών Τι είναι η γκανιότα Τι είναι το cash out Πως παίζεται το Ασιατικό Χάντικαπ
ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΖΙΝΟ
Kαζίνο Online Casino Δωρεάν Φρουτάκια Ειδήσεις Καζίνο Ρουλέτα Blackjack Live Casino Τα Καλύτερα Καζίνο