foxbet.gr Για να είσαι αλεπού στο στοίχημα
ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ*
ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΣΗΜΕΡΑ109
ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Όλα
3 ώρες
8 ώρες
12 ώρες

Ο Τραμπ, ο Μπάιντεν και ο… Αντεμπαγιόρ!

Μποζιονέλος | 01 Νοε 2020 13:11
Ο-Τραμπ-ο-Μπάιντεν-και-ο…-Αντεμπαγιόρ.jpg

Επανεκλογή Ντόναλντ Τραμπ ή επάνοδος των Δημοκρατικών στην εξουσία με τον Τζο Μπάιντεν; Αν οι δημοσκοπήσεις έχουν δίκιο, ο Τραμπ θα ηττηθεί. Αλλά αν δημοσκοπήσεις είχαν δίκιο τότε η Χίλαρι Κλίντον θα έπρεπε να είναι υποψήφια για την επανεκλογή της και όχι ο Τραμπ. Οι δημοσκοπήσεις σε εθνικό και πολιτειακό επίπεδο εμφάνιζαν το 2016 την τότε υποψήφια των Δημοκρατικών μπροστά από τον Τραμπ, όπως συμβαίνει και τώρα.

Όμως οι ειδικοί στις δημοσκοπήσεις αναφέρουν ότι αυτή τη φορά έχουμε καλούς λόγους να τις… πιστεύουμε και ο Ρεπουμπλικάνος πρόεδρος θα ηττηθεί επειδή αυτή τη φορά οι Αμερικανοί δεν είναι αναποφάσιστοι, όπως το 22% εξ αυτών το ’16: δεν θέλουν τον Τραμπ και έσπευσαν να ψηφίσουν «εξ αποστάσεως» εδώ και πολλές ημέρες. Φέτος οι αναποφάσιστοι δείχνουν λιγότεροι, με την πιο πρόσφατη έρευνα να αναφέρει λιγότερο από 7%. Ωστόσο, για να κερδίσει την προεδρία ένας υποψήφιος πρέπει να συγκεντρώσει επαρκή αριθμό εκλεκτόρων και όχι ψήφων.

Το NBC συνόψισε προχθές τα αποτελέσματα των δέκα πιο πρόσφατων αξιόπιστων δημοσκοπήσεων, βάζοντας σε ένα σχεδιάγραμμα το μέσο όρο των αποτελεσμάτων τους: βάσει της μεθόδου αυτής, ο Μπάιντεν προηγείται με 51,7% έναντι 43,9% του Τραμπ.

Επί της στατιστικής, από τους συνολικά 45 προέδρους των ΗΠΑ, δέκα έθεσαν υποψηφιότητα και για δεύτερη 4ετία, «ταβάνι» εκλογής μετά τον Φράνκλιν Ρούσβελντ που είναι ο μόνος με τέσσερις θητείες: 1932-1945. Ο τελευταίος που δεν εξελέγη ήταν ο Τζορτζ Μπους το 1992 χάνοντας από τον Μπιλ Κλίντον αλλά ήταν αντιπρόεδρος το 1980-88 και κάπου είχε… κουράσει το πράμα. Ποιοι εν ενεργεία πρόεδροι ηττήθηκαν; Ο Τζον Ανταμς το 1800, ο συγγενής του Τζον Κουίνσι Ανταμς το 1828, ο Μάρτιν Φαν Μπιούρεν το 1840, ο Μπέντζαμιν Χάρισον το 1888, ο Γουίλιαμ Ταφτ το 1912, ο Χέρμπερτ Χούβερ το 1928, ο Τζίμι Κάρτερ το 1980 και ο Μπους το 1992.

Μοναδική η περίπτωση του Γκρόβερ Κλίβελαντ: εξελέγη το 1884, ηττήθηκε το 1888 και επανεξελέγη το 1892, στη λίστα των προέδρων είναι ο 22ος και ο 24ος, εξ ου και οι 45 πρόεδροι. Μοναδικός και ο Τζέραλντ Φορντ που είναι ο μόνος πρόεδρος (1974-77) που ουδέποτε εξελέγη καθώς διαδέχθηκε τον… σκανδαλιάρη Ρόμπερτ Νίξον και ηττήθηκε το 1976 από τον Τζίμι Κάρτερ.


Στοιχηματικά, από προ μηνών κείμενο η Καμάλα Χάρις (σ.σ. πολύ την πάω τούτη) μας πλήρωσε 2.85 για να είναι η υποψήφια των Δημοκρατικών, δίπλα στον Τζο Μπάιντεν, τότε ο Τραμπ πλήρωνε 1.95 για εκλογή και τώρα είναι στο 2.60 έναντι, μόλις, 1.50 του Μπάιντεν. Αξία υπάρχει σε ειδικά, όπως σε ποια πολιτεία θα έχουν τη μικρότερη διαφορά οι δύο υποψήφιοι, με τη Νορθ Καρολάινα σταθερή… σε αμφιβολία (από 47% έλαβαν σε πρόσφατο γκάλοπ).



Εκλογές ΗΠΑ 🗳️


🇺🇸 Κόμμα με περισσότερες πολιτείες ⏩ Δημοκρατικοί 🦊 1.83. (Stoiximan)

Fun bet 🗳️


🇺🇸 Πολιτεία με τη μικρότερη διαφορά ⏩ Νορθ Καρολάινα 🦊 7.00. (Stoiximan)

Pamestoixima.gr
Βαθμολογία
8.6/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Εύκολη εγγραφή
check_3c
Εξαιρετικό mobile app
check_3c
Άμεσες & δωρεάν πληρωμές
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ



🦊 Καλούτσικα ήταν χθες, αν και ξενέρωσα λίγο με το 8άρι της Γουέστ Χαμ στο «Ανφιλντ», από τα… μαμούθ (αποδόσεων) που πίστευα πολύ. Όχι επειδή δεν βγήκε, επειδή οι «χάμερς» ήταν αρκετά χειρότεροι και διστακτικοί από ό,τι τους περίμενα.

Πέρασε ο Ζοάο Φέλιξ στο 2.88 σκοράροντας για την Ατλέτικο, πέρασε το combo του Παναθηναϊκού, απόδοσης 1.95, στη Λαμία (η οποία δεν ξέρω πώς δεν θα πέσει φέτος…), πέρασε και… μέρος της δυάδας του 2.88: μονάδα στο Περιστέρι, 1.64 η Μπάρνσλι.

Δεν πέρασαν ο Λαουτάρο στο Ιντερ – Πάρμα, αλλά και η δυάδα του 4.96 ελέω της ήττας της Μάιντζ στο Αουγκσμπουργκ.

Εχει άγνοια κινδύνου


Σπέτσια – Γιουβέντους. Στο ουδέτερο «Ντίνο Μανούτσι» (της Τσεζένα) το ματς, η Σπέτσια έχει άγνοια κινδύνου, έφτασε μια ανάσα από το δεύτερο διπλό στη σεζόν (2-2 στην Πάρμα δεχόμενη γκολ από πέναλτι στο 94’), η Γιουβέντους μεσοβδόμαδα ηττήθηκε από την Μπαρτσελόνα παίζοντας μέτρια και με τρία ακυρωθέντα, ως οφσάιντ, γκολ του Μοράτα.


Στο πρωτάθλημα παραχώρησε το 1-1 στη Βερόνα, δεν είναι στα φόρτε της εμφανώς ενώ ο Ρονάλντο έλειπε από τις 13 Οκτωβρίου ως θετικός στον κορωνοϊό, μπήκε στην αποστολή αλλά είναι στο 50-50 να ξεκινήσει. Εχει θράσος η μικρούλα, δεν έχει διπλό στα τελευταία έξι στη Serie A η Γιούβε, μια funbetιά την έριξα, 2% δίνω να βγει. Αλλά ίσως εξελιχθεί το ματς έτσι και δοθεί η ευκαιρία για κασάρισμα.



Fun bet


🇮🇹 16:00 Σπέτσια 🆚 Γιουβέντους 1 🦊 9.25. (Pamestoixima.gr)

Λείπουν οι τρεις περσινοί του σκόρερ


Παναιτωλικός – ΠΑΟΚ. Συμπτωματικά, όπως και ο Βλάνταν Ιβιτς, έτσι και ο Πάμπλο Γκαρσία (aka Πάβλο Γαρσία…) κάνει ντεμπούτο στο Αγρίνιο, όπου ο «δικέφαλος» έχει να ηττηθεί από τον Αύγουστο του 2013, τότε με 2-0 με τεχνικό τον Χουμπ Στέεφενς και παίζοντας ακόμη με Ολίσε, Νέτσιντ, Κλάους και Τζιόλη. Τότε στον πάγκο των νικητών ο Μάκης Χάβος που, όμως, απολύθηκε μεσοβδόμαδα. Εκτοτε, 7/7 διπλά για τον ΠΑΟΚ σε πρωτάθλημα και Κύπελλο και 11 σερί νίκες σε επίσημα, και στις δύο έδρες, επί των Αγρινιωτών, μετά το 0-0 στην Τούμπα τον Νοέμβριο του 2015. Δεν έχει διπλό όμως σε επίσημα από τις 12 Ιουλίου, όταν «έσπασε» το αήττητο του Ολυμπιακού, έκτοτε έχασε από την Κράσνονταρ και έφερε τέσσερις ισοπαλίες.


Στο περσινό είχε νικήσει με 3-0 με γκολ από Πέλκα, Λημνιού και Ακπομ, άπαντες δεν είναι πλέον στην ομάδα, ερώτημα η διάταξη αφού Γκαρσία ουδέποτε έπαιξε το 3-4-2-1 του Αμπέλ Φερέιρα στην U19. Αν πάει με τριάδα πίσω τότε οι Σβαμπ, Αουγκούστο θα είναι στα χαφ, εξτρέμ οι Μουργκ, Ζίβκοβιτς και φορ ο Τσόλακ. Ο οποίος Τσόλακ θέλει χρόνο, ο Σβαμπ όμως προσαρμόστηκε πιο εύκολα, είναι μέσα στις φάσεις, άρα για σκόρερ αξίζει μια ψιλή.



Σκόρερ


🇬🇷 17:15 Παναιτωλικός 🆚 ΠΑΟΚ Γκολ Σβαμπ 🦊 5.00. (Stoiximan)

Από τότε που έπαιζε με Αντεμπαγιόρ και Ζιμπέρτο…


Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Αρσεναλ. «Ντέρμπι» δεν ήταν ποτέ, με την έννοια της συλλογικής αντιπαλότητας ή της γειτνίασης. Ντέρμπι το… έκαναν τα mind games και οι δηλώσεις των σερ Αλεξ Φέργκιουσον και Αρσέν Βενγκέρ στις συνολικά 53 φορές (!) που αναμετρήθηκαν σε Αγγλία και Ευρώπη και, πρακτικά, «γέννησαν» την υπάρχουσα έχθρα ανάμεσα στους οπαδούς των δύο συλλόγων.


Στα της παράδοσης, είναι 8-5-0 στο «Ολντ Τράφορντ» για την Premier League, με τελευταία νίκη της Αρσεναλ εκεί στις 17 Σεπτεμβρίου 2006 και το 1-0 με χαμένο πέναλτι του Ζιλμπέρτο Σίλβα στο 13’ και γκολ του Αντεμπαγιόρ στο 85’, σεζόν που εντέλει πήρε το πρωτάθλημα η ManUtd και η Αρσεναλ κατετάγη 4η. Σε εκείνο το ματς η Γιουνάιτεντ είχε ακόμη… Ρονάλντο, Ρούνεϊ και, φυσικά, τον νυν τεχνικό της Σόλσκιερ και η Αρσεναλ τους Χλεμπ, Εμπουέ και Κόλο Τουρέ. Ωραίες αναμνήσεις…

Η, δε, μόνη νίκη της Αρσεναλ εκεί, σε αυτά τα 14 χρόνια (χμ, πολλά…) ήταν το 2-1 του Μάρτη του 2015 για το Κύπελλο.

Στα του σήμερα, έρχονται από ευρωπαϊκές νίκες (5-0 τη Λειψία η μεν, 3-0 την Ντάνταλκ η δε) αλλά εντός συνόρων παραμένουν ασταθείς, αμφότερες. Η Γιουνάιτεντ πάντως δεν έχει εντός έδρας νίκη στα τελευταία πέντε (από το 5-2 επί της υποβιβασθείσας Μπόρνμουθ τον Ιούλιο!), το χειρότερο σερί από τον Φεβρουάριο του 1990 (!) ενώ ο Μικέλ Αρτέτα, μετά τις ήττες από Λίβερπουλ, Σίτι και Λέστερ, ψάχνει ένα αποτέλεσμα – σημείο αναφοράς.

Και, ενάντια στα… data, νομίζω ότι θα το πάρει σήμερα.



Μονό


🏴󠁧󠁢󠁥󠁮󠁧󠁿 18:30 Μάντσεστερ Γ. 🆚 Αρσεναλ 2 🦊 3.85. (Pamestoixima.gr)

19 χρόνια χωρίς διπλό, ποτέ στο ΟΑΚΑ


ΑΕΚ – ΟΦΗ. Εν μέσω Europa η ΑΕΚ και μετά την ήττα από τη Λέστερ, υποδέχεται τον ΟΦΗ που αναζητά τη δεύτερη νίκη του στο πρωτάθλημα. Στα τελευταία 19 στο ΟΑΚΑ η «Ενωση» έχει 11-7-1 με μόνη ήττα από τον Ολυμπιακό (στα play offs) ενώ το διπλό του ΟΦΗ στη Λαμία είναι η μοναδική του νίκη στα τελευταία 12 εκτός Ηρακλείου. Στο 46-15-21 η συνολική τους παράδοση, χωρίς ισοπαλία εδώ και οκτώ χρόνια (6-0-2). Στο 32-4-5 η συνολική παράδοση με γηπεδούχο την ΑΕΚ, χωρίς διπλό εδώ και 19 χρόνια με 10-3-0 απολογισμό.


Η τελευταία φορά που ο ΟΦΗ νίκησε την ΑΕΚ στην έδρα της ήταν στις 22 Απριλίου 2001, το τρίτο «διπλό» στην ΑΕΚ σε τέσσερα χρόνια τότε. Και μάλιστα είχε στην ενδεκάδα και τον νυν προπονητή και τον νυν διευθυντή ποδοσφαίρου, Γιώργο Σίμο και Γιάννη Σαμαρά! Η «Ένωση» έπαιζε ακόμη στη Νέα Φιλαδέλφεια και ο ΟΦΗ είχε επικρατήσει 2-1 με δύο γκολ του Κώστα Κιάσσου, στο 35’ και στο 83’, με τον Κωνσταντινίδη να ισοφαρίζει προσωρινά στο 44’.

Σημειωτέον ότι κανένα από τα πέντε διπλά του ΟΦΗ επί της ΑΕΚ δεν έγιναν στο ΟΑΚΑ ενώ ακόμη και τον Μάρτιο του 1989, που έπαιξε ως γηπεδούχος στο «Σπύρος Λούης», πάλι δεν τη νίκησε.

Η ΑΕΚ δέχεται εύκολα φάσεις, έχει επιβαρυμμένο αγωνιστικό πρόγραμμα, ακολουθεί στην Ουκρανία η Ζόρια, λείπουν Τσιγκρίνσκι, Σιμάνσκι, Αλμπάνης, Σιμόες, Γκαρσία. Ο δε ΟΦΗ στα τελευταία 21 εκτός έδρας σε πρωτάθλημα και Κύπελλο μέτρησε 18 ήττες (δεχόμενος γκολ… σε όλα) και παρατάσσεται με αρκετές ελλείψεις: Ναμπί, Σελίμοβιτς, Σαρδινέρο, Γιαννούλης, Νέιρα, Βούρος, Σολίς.

Αν και… με γαργαλάει λίγο για διπλό ή, κόντρα, γενικώς κράτησα απλά να βάλει ένα γκολ η κριτική ομάδα.

Ρολάρουν οι «λύκοι»


Χέρτα – Βόλφσμπουργκ. Τέταρτη σερί ήττα το 2-1 από τη Λειψία για τη Χέρτα, και άτυχη έχει σταθεί αλλά κάνει παιδαριώδη λάθη στην άμυνα και στερείται δημιουργίας. Κεντρικό πρόσωπο ο Μπρούνο Λαμπαντία, που θα αντιμετωπίσει για πρώτη φορά τους «λύκους» μετά την αποχώρησή του το 2019. Η Βόλφσμπουργκ έκανε την πρώτη νίκη της στο πρωτάθλημα, 2-1 την Αρμίνια παρέμεινε αήττητη (1-4-0) και δείχνει ολοένα να βελτιώνεται, μετά το… στραπάτσο από την ΑΕΚ. Πλήγμα η απώλεια του αρχηγού μέσου Γκιλαβογκί.

Interwetten
Βαθμολογία
8.3/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Παγκόσμιο brand name
check_3c
Ανταγωνιστικές αποδόσεις στα φαβορί
check_3c
Πλούσιο Live Betting με Cash Out*
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Γύρισε φαβορί ο άσος, η Βόλφσμπουργκ έχει σκοράρει μόλις 4 φορές σε 29 τελικές, το εν λόγω ποσοστό… ευστοχίας (13,8%) δεν θα συνεχιστεί, δα, και εσαεί, ούτε όμως και το σερί ηττών των Βερολινέζων. Κάτι σε 1-1 μου κάνει.

 

Δυάδα (απόδοσης 3.71)

🇩🇪 19:00 Χέρτα 🆚 Βόλφσμπουργκ Χ2 & over 1,5 🦊 2.03. (Betshop)

🇬🇷 19:30 ΑΕΚ 🆚 ΟΦΗ ΟΦΗ over 0,5 🦊 1.83. (Betshop)

Σπάει το ρόδι

ΑΖ Αλκμααρ – Βάαλβαϊκ. Χωρίς νίκη ακόμα στην Eredivisie η ΑΖ, μια δεκαετία είχε να συμβεί αυτό (να κάνει τέτοια εκκίνηση μετά από πέντε ματς), την Πέμπτη διέλυσε με 4-1 τη Ριέκα στο Europa, είχε προηγηθεί η νίκη επί της Νάπολι. Η Βάαλβαϊκ αποκλείστηκε μεσοβδόμαδα στο Κύπελλο, στα πέναλτι, από την Καμπούρ, προηγήθηκε το παλικαρίσιο 2-2 με τη Φέγενορντ. Τελευταίο διπλό τον Νοέμβριο του 2011, έκτοτε 9-1-0 για την ΑΖ, που λογικά σήμερα θα… σπάσει το ρόδι. Νοέμβριος μπήκε. Ωστόσο ανασταλτικά παραμένει αφερέγγυα.

Από την εποχή του… ΠΑΣΟΚ

Τότεναμ – Μπράιτον. Τη Δευτέρα με το 1-0 στην Μπέρνλι η Τότεναμ διεύρυνε το αήττητο σερί της σε όλες τις φετινές διοργανώσεις στο 7-3-0 και το… τερμάτισε την Πέμπτη χάνοντας με 1-0 στην Αμβέρσα για το Europa League από την Αντβέρπ, ματς όπου βέβαια έπαιξε με πολλές αλλαγές ενώ ακολουθεί η Λουντογκόρετς στη Βουλγαρία. Η Μπράιτον δεν έχει νίκη στο τελευταίο καρέ μεν (0-2-2) αλλά μόνο από την Εβερτον ηττήθηκε στις τελευταία 10 εξόδους της (3-6-1).

Η παράδοση στο Λονδίνο είναι στο 7-3-1 ανεξαρτήτως διοργάνωσης, μόνη νίκη «γλάρων» όταν… έβγαινε το ΠΑΣΟΚ, το 1981 και 4-1-0 έκτοτε. Εχει ψυχή η Μπράιτον αλλά δεν αρκεί, οι «σπερς» έχουν τρόπο, και παίκτες, να διασπούν κλειστές άμυνες και το combo διπλασιασμού είναι σε καλή τιμή.

 

Μονά και δυάδα (απόδοσης 5.04)

 

🇳🇱 21:00 ΑΖ Αλκμααρ 🆚 Βάαλβαϊκ 1 & over 2,5 & goal/goal 🦊 2.40. (Novibet)

🏴󠁧󠁢󠁥󠁮󠁧󠁿 21:15 Τότεναμ 🆚 Μπράιτον 1 & over 1,5 🦊 2.10. (Novibet)

Νίκος Μποζιονέλος

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 1114 | Υπεύθυνο Παιχνίδι

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | ΓΡΑΜΜΗ ΣΤΗΡΙΞΗΣ: 1114| Παίξε Υπεύθυνα

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε υπεύθυνα
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις διαθέσιμοι στο novibet.gr/info/oroi

Περισσότερα άρθρα
kipello_icon
Top Στοιχηματικές
λογότυπο Stoiximan
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.5
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.5
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Pamestoixima.gr
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Novibet
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.1
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.1
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Bwin
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.2
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.2
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Betsson
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.4
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.4
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Fonbet
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Bet365
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.3
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.3
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Netbet
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.7
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.7
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Interwetten
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.3
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.3
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ