foxbet.gr Για να είσαι αλεπού στο στοίχημα
foxbet.gr Για να είσαι αλεπού στο στοίχημα
ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ
ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ*
ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΣΗΜΕΡΑ292
PROMO CODE ΔΩΡΑ* ΕΔΩ ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Όλα
3 ώρες
8 ώρες
12 ώρες

Ο (πρώην) Κούκα, η loser «βερδάο» και η αύρα του Πελέ στον «εμφύλιο» τελικό

Μποζιονέλος | 30 Ιαν 2021 13:24
95562901_1193471031006764_5082962544910401536_no.jpg

Μετά τον προπέρσινο, αργεντίνικο «εμφύλιο» και τον θρίαμβο της Ρίβερ Πλέιτ επί της Μπόκα, ήρθε η σειρά του βραζιλιάνικου τελικού στο Copa Libertadores, στη δεύτερη ανανεωμένη «έκδοση» της διοργάνωσης με μονό τελικό, σε ουδέτερο. Το clasico Paulista μεταφέρεται στο «Μαρακανά» ανάμεσα σε Παλμέιρας και Σάντος, οι οποίες συμπτωματικά απέκλεισαν στα ημιτελικά τις φιναλίστ του 2018.

Πρόκειται, φυσικά, για το τρόπαιο της διοργάνωσης του 2020 που ολοκληρώνεται με καθυστέρηση ελέω της πανδημίας και η νικήτρια, πλην της… κούπας, θα κερδίσει 15 εκατ. δολάρια ως μπόνους, την απευθείας συμμετοχή στους ομίλους του επόμενου Copa Libertadores, θα λάβει μέρος και στο προσεχές Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων (στο Κατάρ, στις 8/2 ενάντια σε Ουλσάν ή Τίγκες) αλλά και θα αναμετρηθεί με την αργεντίνικη Ντιφένσα στον τελικό του Recopa Sudamericana, ήτοι το Super Cup της Λατινικής Αμερικής.

Και με οικεία πρόσωπα οι σύλλογοι. Η Σάντος είχε ξεκινήσει στο τουρνουά, ένα χρόνο πριν, με τον άλλοτε τεχνικό του Παναθηναϊκού, Ζεσουάλδο Φερέιρα, στον πάγκο αλλά αποχώρησε τον Αύγουστο και τον Νοέμβριο ο συμπατριώτης του, Αμπέλ Φερέιρα, αποχώρησε από τον ΠΑΟΚ για να αναλάβει την Παλμέιρας.

Κι αν… λέει κάτι, πέρυσι ο Ζόρζε Ζέσους της Φλαμένγκο έγινε ο πρώτος Πορτογάλος που κατέκτησε το Libertadores, στον τελικό με τη Ρίβερ.

Ειρήσθω εν παρόδω, υπάρχει κι άλλος που αποχώρησε πρόσφατα από τον ΠΑΟΚ και αναδείχθηκε πρωταθλητής ηπείρου: ο Ραζβάν Λουτσέσκου πήρε το ασιατικό Champions League το 2019 με τη σαουδαραβική Αλ Χιλάλ.

Ο, δε, Αλέξι Στίβαλ «Κούκα» της Σάντος έχει ξανά πάρει το Libertadores, το 2013 με την Ατλέτικο Μινέιρο στους τελικούς ενάντια στην Ολίμπια Ασουνσιόν και το 2016 κατέκτησε το Brasileirao όντας στην τεχνική ηγεσία της… Παλμέιρας!

Τούτο που τις χωρίζει είναι ο απολογισμός σε τελικούς Libertadores. Η Παλμέιρας μετρά μόλις 25% επιτυχία, μόνη κατάκτηση το 1999 επί της Ντεπορτίβο Κάλι και αποτυχίες το 1961 από την Πενιαρόλ, το 1968 από την Εστουδιάντες και το 2000 από την Μπόκα. Αντίθετα, η Σάντος έχει 75% επιτυχία: το 1962 εναντίον της Πενιαρόλ, το 1963 εναντίον της Μπόκα και το 2011 ξανά ενάντια στην Πενιαριόλ, απέτυχε μόνο το 2003 ενάντια στην Μπόκα.

Στα δύο τρόπαια των 60s δέσποζε φυσικά η μορφή του μεγαλύτερου παίκτη που έβγαλε ποτέ το ποδόσφαιρο: του Πελέ.

Να σημειωθεί ότι την περασμένη σεζόν το τρόπαιο κατέκτησε η Φλαμένγκο του Ζόρζε Ζέσους, νικώντας 2-1 τη Ρίβερ Πλέιτ – και μόλις ο δεύτερος μη Λατινοαμερικάνος μετά τον Κροάτη Γιόζιτς της Κόλο Κόλο το 1991.

Ο τελικός διεξάγεται στο εμβληματικό «Μαρακανά» του Ρίο, 450 χλμ μακριά από το Σάο Πάολο όπου εδρεύουν οι δυο ομάδες. Νοκ άουτ, σε ισοπαλία ακολουθεί παράταση και, αν χρειαστεί, πέναλτι. Στο εν λόγω στάδιο έχουν διεξαχθεί άλλοι τρεις τελικοί, τότε ήταν διπλά τα ματς βέβαια: το 1963 η Σάντος στο 3-2 με την Μπόκα, το 1981 η Φλαμένγκο στο 2-1 επί της Κομπρελόα και το 2008 η Φλουμινένσε στο 3-1 με τη LDU ντε Κίτο.

Η αλήθεια είναι ότι η «βερδάο» στο Libertadores είναι… άλλη κλάση, με μόλις τέσσερις ήττες στα 26 τελευταία παιχνίδια της στη διοργάνωση, αλλά οι «εμφύλιοι» έχουν τους δικούς τους κανόνες, πολλώ δε μάλλον όταν τα ματς δεν είναι πλέον διπλά στον τελικό. Στην πορεία της η Παλμέιρας ηττήθηκε μόνο από τη Ρίβερ κι αυτή στην ημιτελική ρεβάνς, επί ημερών Άμπελ στον πάγκο μετρά 16-6-4 σε όλες τις διοργανώσεις και ακολουθούν τον Φεβρουάριο οι τελικοί του Κυπέλλου Βραζιλίας ενάντια στην Γκρέμιο. Πρακτικά πλήρης απόψε, με τον Ρόνι παρτενέρ του σταρ Λουίζ Αντριάνο μπροστά στο 4-4-2 του Φερέιρα, κομβική η απόδοση των χαφ Ζε Ράφαελ και Μενίνο.

Η Σάντος είναι, κακά τα ψέματα, η ομάδα του προπονητή, στο 8-3-1 ο απολογισμός της στη διοργάνωση με μόνη ήττα από τη LDU ντε Κίτο στους «16». Κι αν το κατακτήσει απόψε θα γίνει ο πιο επιτυχημένος βραζιλιάνικος σύλλογος στον θεσμό με 4 τρόπαια… ισοφαρίζοντας Ρίβερ και Εστουδιάντες, από τρία έχουν επίσης Σάο Πάολο και Γκρέμιο, αρκετά μακριά βέβαια από τις Ιντεπεντιέντε (7), Μπόκα (6) και Πενιαριόλ (5). Πάγια εκτός ο Ουρουγουανός χαφ Κάρλος Σάντσες, με 4-3-3 ο Κούκα με τους Κάιο Ζόρζε, Μαρίνιο, Σοτέλδο μπροστά.

Betshop
Βαθμολογία
8.2/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Καταθέσεις από 1€
check_3c
Εύκολη πλοήγηση
check_3c
Αναλήψεις εντός 24ωρών
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ


Το στοίχημα είναι όμως, κυρίως, αποδόσεις και η «πέισε» τιμάται ως αουτσάιντερ έναντι της «βερδάο» που έχει και τη στάμπα της loser σε τελικούς (με τρεις χαμένους, μόνο η Αμέρικα Ντε Κάλι που έχει 0/4 σε τελικούς, έχει χειρότερο απολογισμό). Πρώτο pick η κατάκτηση από πλευράς Σάντος (σ.σ. αν έχει αξία, είμαι… αρρωστάκι Παλμέιρας από βραζιλιάνικες), έτερο το ασιατικό over 1,25 του β’ ημιχρόνου, με τη σκέψη ότι… τότε θα κριθούν όλα και πληρωμή σε δύο γκολ στο β’ 45λεπτο, αν μπει ένα επιστρέφεται το μισό ποντάρισμα.


Outright

🇧🇷 🇧🇷 22:00 Παλμέιρας 🆚 Σάντος Κατάκτηση: Σάντος 🦊 2.38. (Betshop)

Ασιατικό


🇧🇷 🇧🇷 22:00 Παλμέιρας 🆚 Σάντος Over 1,25 ΑΗ στο 2ο ημίχ. 🦊 1.94. (Betshop)

Ο Γρηγορίου, η παράδοση της Μίλαν και το turning point


🇬🇷 Τις τελευταίες δύο φορές που ο Μιχάλης Γρηγορίου αντιμετώπισε προπονητικά τον Παναθηναϊκό στην Αθήνα, τον… νίκησε, με Πανιώνιο και ΑΕΛ, οι «πράσινοι» όμως έρχονται από έξι σερί ματς που δεν δέχονται γκολ και ο Διούδης θυμίζει εποχές (θου, Κύριε…) Βάντσικ και Γκαλίνοβιτς, η Λαμία έχει σοβαρές ελλείψεις αλλά δεν είναι για να κυνηγάς το no goal: πάντα επίφοβο ως bet.


Για σκόρερ, παίξτε Βιγιαφάνες εσείς, είθισται όταν δεν πιάνω σκόρερ να το βάζει στο… επόμενο (χεχε), κράτησα Καμπετσή διότι το γκολ είναι κυρίως θέμα momentum.

🇮🇹 Το εκτός έδρας σερί της Μίλαν στο πρωτάθλημα είναι αξιομνημόνευτο: 11-4-0 μετά το 4-2 από την Ιντερ τον Φεβρουάριο του ’20, μιας και έχουν κοινή έδρα εκτός Μιλάνου έχει να ηττηθεί από το 5-0 από την Αταλάντα τον Δεκέμβριο του ’19! Κατεβαίνουν με ελλείψεις οι Λομβαρδοί σήμερα στην Μπολόνια, με πειραματικό δίδυμο στα στόπερ τους Τόμορι και Ρομανιόλι και σε μια έδρα όπου έχουν να ηττηθούν από το 2002, με 10-4-0 έκτοτε.


Οι «ροσομπλού» παίζουν καλή μπαλίτσα, συν ότι στο μοναδικό, από τα εννέα φετινά εκτός έδρας, που η Μίλαν δεν προηγήθηκε στο σκορ, δε νίκησε: το 2-2 με την Τζένοα. Ρισκαδόρικη σκέψη να επαναληφθεί τούτο και σήμερα.

🏴󠁧󠁢󠁥󠁮󠁧󠁿 Οι αριθμοί δεν παίζουν μπάλα αλλά η Φούλαμ έχει 11 χρόνια να ηττηθεί από τη Γουέστ Μπρομ (4-6-0 ανεξαρτήτως έδρας) αλλά ο Σαμ Αλαρντάις δεν έχει ηττηθεί ποτέ υποδεχόμενος τους «κότατζερς». Τι θα υπερισχύσει; Δεδομένα είναι unfair τόσο χαμηλά το διπλό, εννέα ματς χωρίς νίκη οι Λονδρέζοι, βγάζει νεύρο στα τελευταία η WBA. Ασος με κάλυψη, από μια στραβοκλοτσιά να γίνει το 1-0, καθαρίσαμε.

🏴󠁧󠁢󠁥󠁮󠁧󠁿 Turning point δείχνει να αποτέλεσε για την Αρσεναλ η νίκη στο ντέρμπι επί της Τσέλσι, νίκησε και τη Σαουθάμπτον, έχει καλό ποσοστό αυτοπεποίθησης, ενώ ο φορμαρισμένος πιτσιρικάς Σακά καλύπτει επάξια τον σταθερά απόντα Ομπαμεγιάνγκ.


Συν ότι οι «gunners» έχουν 3-2-0 στα τελευταία πέντε, και στα δύο γήπεδα, με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, η ρέντα (σ.σ. διότι αυτό ήταν…) της οποίας αρχίζει να φθίνει κι ένας Μπρούνο Φερνάντες, που βγάζει κόπωση εσχάτως, δεν αρκεί. Δεν ήταν συγκυριακό το ράπισμα από την (ουραγό!) Σέφιλντ Γιουνάιτεντ, combo επιλογή (πιο εφικτό να μην ηττηθεί η Αρσεναλ, πιο δύσκολο τα τρία γκολ).

🇪🇸 6-5-0 έχει στο «Θεράμικα», στο πρωτάθλημα, η Βιγιαρεάλ, τελευταία ήττα τον Ιούλιο… από τη Σοσιεδάδ, αλλά στα τελευταία πέντε έφερε τέσσερα χηνάρια. Γενικώς εσχάτως δεν παίζει καλά, βγάζει ντεφορμάρισμα η ομάδα του Ουνάι Εμερι που στερείται εκ νέου τον αρχισκόρερ Μορένο αλλά και τους βασικούς Ιβόρα, Γκασπάρ, Τσουκουέζε. Η Σοσιεδάδ αδικεί εαυτόν φέτος, έχει 1-4-5 στα τελευταία δέκα, μεσοβδόμαδα αποκλείστηκε στο Copa del Rey στην παράταση από την Μπέτις παίζοντας αδίκως με δέκα από το 48’, ως τότε κυριαρχούσε. Επιλογή με ρίσκο, το τρίτο σερί διπλό των Βάσκων επί των Λεβαντίνων.

🇫🇷 Η Μονπελιέ μετρά 0-2-5 στα τελευταία επτά, το 4-0 από την Παρί σαν να μην έγινε, το πρόβλημα για τον Μισέλ ντερ Ζακαριάν είναι οι ελλείψεις: ο κίπερ Ομλέν, ο επιτελικός Σαβανιέ, ο μέσος Μολέ και, εκ νέου, ο αρχισκόρερ Ντελόρ ωστόσο τα πιτσιρίκια που έρχονται από τον πάγκο συχνά δίνουν λύσεις. Η Λανς δίνεται φαβορί, δεν το κατανοώ. Επειδή νίκησε στη Μασσαλία το πτώμα ονόματι Μαρσέιγ; Ας είναι.

Bwin
Βαθμολογία
9.2/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Κορυφαία αξιοπιστία
check_3c
Live Streaming* 
check_3c
Καθημερινές προσφορές*
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Και σε δεύτερο σερί λείπει ο ένας εκ των δύο βασικών της στόπερ: εξέτισε ο Μπαντέ, τιμωρημένος ο Γκραντέ, εξ νέου βασικός ο άμπαλος Φορτέ. Σε ματς με πολύ ισοπαλία, πήρα τον άσο με κάλυψη.

🇩🇪 Το περασμένο Σ/Κ πόνταρα στις… ομάδες μου, τούτο μάλλον είναι το διήμερο της κόντρας: για τη Βέρντερ μιλάω, που έριξε 4-1 στο Βερολίνο της Χέρτα παίζοντας άρτια στην κόντρα. Ως πότε όμως θα αποδίδει ο κλεφτοπόλεμος στο γήπεδο; Αφήστε δε που στα εντός σπάνια είχε κατοχή. Σήμερα με τη μέχρι πρότινος άκρως παραπαίουσα Σάλκε θα κληθεί να κάνει παιχνίδι: δύσκολο. Οι «κένιχσμπλαουεν» παραμένουν ουραγοί, ο Κολάσιντς επανέρχεται και στόχος το πρώτο διπλό στην Bundesliga μετά τον Νοέμβριο του 2019: έκτοτε 0-5-13, τότε 2-1… στη Βρέμη. Χμ. Η λογική λέει «Βέρντερ 1-0, 2-0», κάτι τέτοιο, στοιχηματικά όμως όχι. Η Σάλκε έχει όντως τύχη σήμερα, αρκεί να μην εμφανιστεί το μπαρ το ναυάγιο ξανά στην άμυνά της. 

 

Ρίσκο

 

🇮🇹 16:00 Μπολόνια 🆚 Μίλαν 1ο γκολ Μπολόνια & 1Χ τελ. 🦊 3.33. (Novibet) 

Fun bet

 

🇩🇪 16:30 Βέρντερ Βρέμης 🆚 Σάλκε 2 🦊 3.75. (Bet365) 

Δυάδα (απόδοσης 5.14)

 

🏴󠁧󠁢󠁥󠁮󠁧󠁿 17:00 Γουέστ Μπρομ 🆚 Φούλαμ 1 dnb 🦊 2.44. (Betshop)

🇫🇷 18:00 Μονπελιέ 🆚 Λανς 1 dnb 🦊 2.11. (Betshop) 

Combo

 

🏴󠁧󠁢󠁥󠁮󠁧󠁿 19:30 Αρσεναλ 🆚 Μάντσεστερ Γ. 1Χ & over 2,5 🦊 2.75. (Novibet) 

Σκόρερ

 

🇬🇷 19:30 Παναθηναϊκός 🆚 Λαμία Γκολ Καμπετσής 🦊 2.52. (Pamestoixima.gr)

Ρίσκο

 

🇪🇸 22:00 Βιγιαρεάλ 🆚 Σοσιεδάδ 2 🦊 3.30. (Novibet)


Νίκος Μποζιονέλος

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 1114 | Υπεύθυνο Παιχνίδι

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | ΓΡΑΜΜΗ ΣΤΗΡΙΞΗΣ: 1114| Παίξε Υπεύθυνα

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε υπεύθυνα
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις διαθέσιμοι στο novibet.gr/info/oroi

*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Περισσότερα άρθρα
kipello_icon
Top Στοιχηματικές
λογότυπο Stoiximan
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.5
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.5
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Pamestoixima.gr
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Novibet
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.1
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.1
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Bwin
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.2
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.2
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Betsson
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.7
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.7
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Fonbet
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Bet365
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.3
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.3
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Netbet
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.7
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.7
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Interwetten
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.3
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.3
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ