foxbet.gr Για να είσαι αλεπού στο στοίχημα
foxbet.gr Για να είσαι αλεπού στο στοίχημα
ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ
ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ*
ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΣΗΜΕΡΑ225
COSMOTE TV ΔΩΡΕΑΝ* ΕΔΩ 📺 ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Όλα
3 ώρες
8 ώρες
12 ώρες

6.00 στα χιόνια, σκόρερ για τρίτο σερί και... γερο-Τζον

Μποζιονέλος | 16 Ιαν 2021 12:36
IMG_5970.jpg

Είχα πολύ καιρό να συλλάβω εαυτόν να χειροκροτά για κάτι αθλητικό, ειδικά στην περίεργη εποχή που ζούμε, του εγκλεισμού, το φόβου, της αγωνίας και της προσμονής για την επόμενη ημέρα.

Μου βγήκε χθες αυθόρμητα με ένα από τα καλύτερα παιχνίδια σνούκερ που είδα ποτέ από παίκτη: του 45άρη Τζον Χίγκινς, υπέταξε με 6-3 τον «πολύ» (αλλά όχι χθες) Ρόνι Ο’Σάλιβαν, στο βλέμμα του φαίνεται πόσο ανήμπορος ήταν χθες, «πόσο χαίρομαι που ο Τζον συνεχίζει να κάνει τόσο καλό παιχνίδι και μακάρι να πάρει το τρόπαιο» είπε μετά το ματς – διότι το σνούκερ είναι, πάνω από όλα, ένα άθλημα ευγένειας και σεβασμού.

Ο γερο-Τζον (σ.σ. nickname που του έχω κολλήσει, όπως σε σχεδόν όλους – χεχε, 45άρης είναι, όσο και ο Ρόνι) ήταν, απλά άπαιχτος χθες, όχι πως ο Rocket ήταν κακός: απλά δεν τον άφησε να παίξει. Με εκπληκτικά ποσοστά ευστοχίας (κυρίως από απόσταση), με αποτελεσματικότητα στα safety και, κυρίως, σε αγώνα με πέντε διαδοχικά century break, θριάμβευσε.

Και τη λέξη «θρίαμβος» δεν τη χρησιμοποιώ συχνά σε κάτι αθλητικό.


45 ετών ο Χίγκινς, 21 παρά ενός μηνός ο εκπληκτικός, δίχως υπερβολή, Γιάν Μπίνγκνταο. Ένα παιδί από την Κίνα με περίεργο, για αθλητή του σνούκερ, σουλούπι που παίζει με τόσο θράσος ενίοτε και μου θυμίζει… Χίγκινς. Κι άλλοι Κινέζοι βγήκαν στο σνούκερ, το κρίμα είναι ότι λίγοι διακρίθηκαν κι ακόμη πιο λίγοι μπήκαν στο top, όπως για μερικά χρόνια ο Ντινγκ. Ο μικρός, αφού στους «16» πέταξε έξω τον top class Νιλ Ρόμπερτσον, χθες έγινε ο νεότερος παίκτης που προκρίνεται στα ημιτελικά του Masters από το 2007, μετά τον… συμπατριώτη του Ντινγκ Γιουνχούι το 2007: κάτι λέει αυτό. Και ΟΚ, μικρός είναι, λάθη θα κάνει, όταν ο Στίβεν Μαγκουάιρ ισοφάρισε σε 5-5 σκέφτηκα «κάπου εδώ ήταν». Αλλωστε ο «μαύρος Πιτ» Μαγκουάιρ στάζει εμπειρία, αλλά και ατυχία, χρόνια τώρα: κι όμως ο Γιάν του έκανε 141 break, διαμόρφωσε το 6-5 και πέρασε στα ημιτελικά του Masters.



Το οποίο Masters, θυμίζω, είναι -μετά το Παγκόσμιο- το κορυφαίο τουρνουά ετησίως (μιας και λαμβάνουν μέρος οι top-16 του τρέχοντος world ranking), best of 11 frames και τα σημερινά ημιτελικά, ήτοι όποιος φτάσει τα νικηφόρα 6.

Τα οποία ημιτελικά έβγαλαν όμορφα, για τους μύστες και λάτρεις του σπορ, ζευγάρια, δεν ξέρω αν αποδειχθούν εξίσου και… στοιχηματικά.

Sportingbet
Βαθμολογία
9.1/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Ευελιξία στις συναλλαγές
check_3c
24ωρo chat στα Ελληνικά
check_3c
Εξελιγμένο Cash Out*
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ


🏴󠁧󠁢󠁥󠁮󠁧󠁿🇨🇳 Στις 15:00 ο περσινός νικητής του Masters και Νο. 12 στο world ranking, ο 44χρονος Αγγλος Στιούαρτ Μπίνγκχαμ, αντιμετωπίζει τον σχεδόν 21 ετών και Νο. 11, Γιάν Μπίνγκνταο. Ο μικρός τον νίκησε και στα τρία τελευταία ανταμώματά τους, από τα συνολικά επτά, δεν έχει να χάσει κάτι εδώ που έφτασε και ευελπιστεί, εκτός από το ρεκόρ του Ντινγκ, να μιμηθεί και την πρόκριση του 2007 στον τελικό (6-2 τον Στίβεν Χέντρι, τότε). Χθες τον υποτίμησα τον μικρό, αυθόρμητη αίσθησή μου είναι ότι σήμερα θα ηττηθεί αλλά έχει τόσο κρύο αίμα που δεν μπορώ να τον υποτιμήσω.


Οι αποδόσεις είναι εκ νέου ψαγμένες, χαμηλό το over 8,5 frames (το κράτησα για τη… σνουκερική δυάδα, με το βραδινό), κύρια επιλογή τα over 9 frames σε ασιατικό: πληρωμή αν πάει από 6-4 και πάνω, επιστροφή μίζας σε ακριβώς 9.

🏴󠁧󠁢󠁥󠁮󠁧󠁿🏴󠁧󠁢󠁳󠁣󠁴󠁿 Στον βραδινό ημιτελικό ο 45χρονος Σκωτσέζος, και Νο. 6 στο ranking, Τζον Χίγκινς, θα τεθεί αντιμέτωπος με τον 39χρονο Αγγλο Ντέιβιντ Γκίλμπερτ, σε έναν αγώνα που μπορεί να θεωρηθεί και ρεβάνς του προ διετίας ημιτελικού των δύο παικτών για το Παγκόσμιο (νικητής ο Χίγκινς με 17-16), ο Σκωτσέζος έχει και υπέρ του την παράδοση κι έρχεται από το χθεσινό, σχεδόν απόλυτα τέλειο, παιχνίδι με τον Ρονι, ενώ ο Γκίλμπερτ γίνεται καλύτερος με τα χρόνια.

Η πρόκρισή του επί του εξόχως ταλαντούχου Κάιρεν Γουίλσον με 6-5 δεν ήταν συμπτωματική. Είναι μόλις η δεύτερη παρουσία του σε Masters και σε ισάριθμη φτάνει στα ημιτελικά, όχι τυχαίο. Πέρυσι υποτάχθηκε με 6-2 στον μετέπειτα νικητή του τουρνουά Μπίνγκχαμ, déjà vu φέτος μετά τα όσα, πράγματα και θαύματα, έκανε χθες βράδυ ο Χίγκινς; Αν κάτι με έχει μάθει τόσα χρόνια το σπορ είναι ότι τα φαβορί είναι, όντως, στα χαρτιά. Παίζει προσεκτικά ο Γκίλμπερτ και ο… γερο-Τζον, αν και φορμαρισμένος, συχνά έχει απογοητεύσει τους fans του.


Στοιχηματικά, πήρα εκ νέου τα κατ’ εκτίμηση ελάχιστα frames για να βγει δυάδα διπλασιασμού και, για μονό αποδεκτό βραδινό σε ματς με φαβορί νίκης του 1.40, special bet να γίνουν τουλάχιστον δύο centuries, ήτοι να ξεπεραστούν δις οι 100 πόντοι σε frame. 



Δυάδα (απόδοσης 2.01) 🎱


🏴󠁧󠁢󠁥󠁮󠁧󠁿🇨🇳 15:00 Στιούαρτ Μπίνγκχαμ 🆚 Γιάν Μπίνγκνταο Over 8,5 frames 🦊 1.40. (Stoiximan)

🏴󠁧󠁢󠁥󠁮󠁧󠁿🏴󠁧󠁢󠁳󠁣󠁴󠁿 21:00 Ντέιβιντ Γκίλμπερτ 🆚 Τζον Χίγκινς Over 8,5 frames 🦊 1.44. (Stoiximan)

Μονό 🎱


🏴󠁧󠁢󠁥󠁮󠁧󠁿🇨🇳 15:00 Στιούαρτ Μπίνγκχαμ 🆚 Γιάν Μπίνγκνταο Over 9 frames ΑΗ 🦊 1.91. (Bet365) 

Special bet 🎱


🏴󠁧󠁢󠁥󠁮󠁧󠁿🏴󠁧󠁢󠁳󠁣󠁴󠁿 21:00 Ντέιβιντ Γκίλμπερτ 🆚 Τζον Χίγκινς Over 1,5 centuries 🦊 1.72. (Bet365)

Γλάροι, Ουαλοί και επαρχιακό σερί


🦊 Not so good, χθες. Πλήρωσαν μόνο τα σουτ στο Λάτσιο – Ρόμα (1.87), ο Χίγκινς με αβάτζο (2.00) και η Ουνιόν σε dnb με τη Λέβερκουζεν (2.41).

🦊 Δεν έγινε πέναλτι στο Derby della Capitale, δε νίκησε ο Μαγκουάιρ, δεν υπήρξε anytime score 1-1 στο Μονπελιέ – Μονακό, μια τρύπα στο νερό η Euroleague, ειδικά επειδή η Ζάλγκιρις σκόραρε ελάχιστα στο β’ ημίχρονο.


🏴󠁧󠁢󠁥󠁮󠁧󠁿 Εννέα ματς (0-5-4) χωρίς νίκη η Μπράιτον, πετυχαίνει τη Λιντς μετά το ράπισμα στο FA Cup από την Κρόουλι, άρα πεισμωμένη. Δεν παίζουν τόσο κλειστά όσο δείχνουν οι «γλάροι», δεν αποκλείω να φύγουν με αποτέλεσμα από το «Ελαντ Ρόουντ» (έχουν εκεί 4-1-2 στα τελευταία επτά, άλλωστε), εναλλακτική να πέσουν κάτω από τον φετινό μέσο όρο φάουλ τους (12,17) οι «γλάροι», άλλωστε στο -πιο απαιτητικό- ματς με τη Σίτι, παραχώρησαν 12. Μόνο. Κλωτσίδι προς τα κάτω, το λοιπόν.

🏴󠁧󠁢󠁥󠁮󠁧󠁿 Ματσάρα το Κάρντιφ – Νόριτς, ίσως το μόνο που θα δω φουλ το απόγευμα, με συχνά τσίου τσίου τα «καναρίνια» (6/8 νίκες ανεξαρτήτως έδρας και διοργάνωσης και 3-0-1 στην Ουαλία στα αντίστοιχα τελευταία), υπό πίεση ο Χάρις στη γηπεδούχο μετά την τέταρτη σερί επίσημη ήττα, πιθανώς παρών ο αρχιγκολτζής Μουρ, με απουσιούλες η Νόριτς (Μούμπα, Κιντίγια, Κρουλ, Στίπερμαν, Μάρτιν). Εκτιμώ σε συσπείρωση από τους Καρντιφαίους.


🇬🇷 To fun bet της ημέρας το κράτησα από τη χιονισμένη Τριπολιτσά όπου ο Αστέρας, που νίκησε μεν στη Ριζούπολη αλλά έχει μόνο δύο νίκες στα τελευταία 11, υποδέχεται τον Παναιτωλικό που διάγει φέτος, εκτός Αγρινίου, μια μαθηματική… ακολουθία: έχει 0-4-4 εκτός, όλες οι ήττες στο Λεκανοπέδιο, όλες οι ισοπαλίες στην επαρχία. Από τον Φεβρουάριο του 2019, 2-0 στη Λαμία τότε, έχει να νικήσει στην επαρχία, έκτοτε 0-8-6. Εβγαλε δύσκολο πρόγραμμα με ΑΕΚ και Ολυμπιακό, ψάχνει την πρώτη νίκη μετά από δέκα ματς με τον Αστέρα.

🇩🇪 Από την άνοιξη του ’19 έχει να κάνει νίκη εντός «Γκότλιμπ Ντάιμλερ» (μισώ τις χορηγικές μετονομασίες γηπέδων) η Στουτγκάρδη, τότε με Γκλάντμπαχ και Βόλφσμπουργκ οι τελευταίες, κατόπιν φούνταρε στη βου κατηγορία, γύρισε εμφατικά αλλά έχει πάρει 17/21 φετινά της πόιντς εκτός αυτού, στο 0-4-3 εντός. Προηγήθηκε στο 1ο λεπτό, 1-1 με Κολωνία, έβαλε γκολ πρώτη στην Μπάγερν και την τσάντισε (1-3), ήταν 2-0 στο 37’ με την Αϊντραχτ, 2-2 τελικό. Δεν θα συνεχιστεί και πολύ. ΟΚ, δεν παίζει με την Αουγκσμπουργκ ή τη Μάιντζ, με την ερχόμενη από νίκη επί της Μπάγερν, Γκλάντμπαχ, παίζει. Στο κάδρο και ότι έχουν να φέρουν ισοπαλία εκεί από τότε που έπαιζαν με Μάριο Γκόμες και Ολιβερ Νόιβιλ στις κορυφές τους, εν έτει 2005 και έκτοτε 7-0-4. Ε, δεν θα έχει και δύο γκολ; Δέσαμε combo.

🇫🇷 Δύσκολη έξοδος για την Παρί στην Ανζέ, έχει κάνει ζημιές φέτος σε Μαρσέιγ και Λιλ αλλά στο τελευταίο ήταν καλώς τα παιδιά, 3-0 από τη Μονακό. Ο Μαουρίτσιο Ποσετίνο (απών από το αποψινό, όντας σε καραντίνα) αρχίζει να δείχνει πράγματα και ποντάρει στον Ικάρντι που γύρισε, σκόραρε και στα δύο τελευταία και είναι παίκτης φόρμας, γνωστό.

 

Φάουλ

 

🏴󠁧󠁢󠁥󠁮󠁧󠁿 17:00 Λιντς 🆚 Μπράιτον Μπράιτον under 11,5 φάουλ 🦊 2.00. (Netbet)

Ρίσκο

 

🏴󠁧󠁢󠁥󠁮󠁧󠁿 17:00 Κάρντιφ 🆚 Νόριτς 1 dnb 🦊 2.33. (Betshop)

Fun bet

 

🇬🇷 17:15 Αστέρας Τρ. 🆚 Παναιτωλικός 2 🦊 6.00. (Stoiximan)

Combo

 

🇩🇪 19:30 Στουτγκάρδη 🆚 Γκλάντμπαχ 1Χ & over 1,5 🦊 1.97. (Stoiximan) 

Σκόρερ

 

🇫🇷 22:00 Ανζέ 🆚 Παρί Σεν Ζερμέν Γκολ Ικάρντι 🦊 2.20. (Bwin)

Νίκος Μποζιονέλος

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 1114 | Υπεύθυνο Παιχνίδι

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | ΓΡΑΜΜΗ ΣΤΗΡΙΞΗΣ: 1114| Παίξε Υπεύθυνα

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε υπεύθυνα
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις διαθέσιμοι στο novibet.gr/info/oroi

*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Περισσότερα άρθρα
kipello_icon
Top Στοιχηματικές
λογότυπο Stoiximan
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.5
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.5
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Pamestoixima.gr
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Novibet
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.1
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.1
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Bwin
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.2
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.2
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Betsson
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.7
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.7
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Fonbet
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Bet365
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.3
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.3
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Netbet
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.7
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.7
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Interwetten
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.3
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.3
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ