Σερβέτ
Α Ελβετίας
Κωδικός Κουπονιού: 292
Σερβέτ

ΣΕΡΒΕΤ - ΓΙΟΥΝΓΚ ΜΠΟΙΣ

Γιουνγκ Μπόις
0 - 0
Live
Τέλος Αγώνα
17/10/2020 (20:00)
field
Stade de Genève (30.084)
weather
Καιρός: Αίθριος
distance
157 χλμ. (απόσταση)

Σερβέτ - Γιουνγκ Μπόις Προγνωστικά

Η Γιουνγκ Μπόις αντιμετωπίζει δυσκολίες εσχάτως στην έδρα της Σερβέτ, ενώ ακολουθεί ευρωπαϊκό παιχνίδι με τη Ρόμα. Προς αποφυγή το διπλό, ενώ στα γκολ οι επιδόσεις των δύο ομάδων μας οδηγούν στα λίγα τέρματα, αν και οι εμφανίσεις τους δεν συμφωνούν, καθώς από ατυχία δεν σκόραραν περισσότερες φορές στα προηγούμενα ματς.

Σερβέτ

Κατάταξη: 3η

Γιουνγκ Μπόις

Κατάταξη: 5η

?
Ν Ν Ν Ι Ν Η
2 Goal/Goal 2
2 Over 1.5 3
2 Over 2.5 3
Εσύ που θα πόνταρες;
Επίλεξε και δες που ποντάρουν οι αναγνώστες μας!
1
0
X
0
2
0

Αναλύσεις Ομάδων

Σερβέτ
Κατάταξη: 3η
?
Η
Ν
Η
Η
Ν
Ν
Φόρμα ομάδας
  • 1 ήττα στα 7 τελευταία εντός με Γιουνγκ Μπόις (4-2-1)
  • 1 ήττα στα 13 τελευταία εντός  (8-4-1)
  • Μετρά 2 σερί 0-1 G

Ανάλυση

Δεν ήταν αρκετή η καλή της εμφάνιση στην έδρα της Σεν Γκάλεν για να της δώσει θετικό αποτέλεσμα, ηττήθηκε 1-0, με το σκορ να δείχνει «φτωχό» μπροστά στις ευκαιρίες και των δύο ομάδων. Χαρακτηριστικό είναι πως αμφότερες είχαν από δύο δοκάρια στο πρώτο ημίχρονο, και τα δύο δικά της από τον μεσοεπιθετικό Στεφάνοβιτς έπειτα από στατικές φάσεις. Βέβαια, από μία τέτοια προήλθε και το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης, στο 24’. Δυναμώνει στην έδρα της, θα παίξει για πρώτη φορά μετά από τον περασμένο Μάρτιο μπροστά στο κοινό της και θέλει να επεκτείνει το θετικό σερί κόντρα στην πρωταθλήτρια Γιουνγκ Μπόις, από την οποία ηττήθηκε μόλις 1 φορά στις 8 πιο πρόσφατες επισκέψεις της (4-2-1). Τραυματίες οι Στεφάνοβιτς (ΜΕ, 3/0), Σαλκ (Ε, 2/1), άρρωστος ο Αϊντίνι (Ε, 1/0).
Γιουνγκ Μπόις
Κατάταξη: 5η
?
Ν
Ν
Ν
Ι
Ν
Η
Φόρμα ομάδας
  • 2 σερί 0-1 G
  • 4 σερί N/G στο πρωτάθλημα εκτός
  • Σερί 8-1-0 στο πρωτάθλημα

Ανάλυση

Επιστροφή στις νίκες, 1-0 τη Βαντούζ, δικαιούταν μεγαλύτερο σκορ, αλλά ήταν άστοχη, ενώ έπεσε και πάνω σε έναν καταπληκτικό τερματοφύλακα. Μοναδική φορά που νικήθηκε ήταν στο 62’, σε φάση που εκτέθηκε από τους αμυντικούς του, οι οποίοι δεν ακολούθησαν τη φάση σε επέμβασή του, ενώ στο 77’ το δοκάρι της στέρησε το δεύτερο γκολ. Η ίδια απειλήθηκε ελάχιστα και κράτησε το μηδέν για τρίτο διαδοχικό ματς σε πρωτάθλημα και Ευρώπη. Παράσημο τα λόγια του αντίπαλου προπονητή, που τη χαρακτήρισε την καλύτερη ομάδα, μετά τη συνάντηση της Βαντούζ και με τις 3 ισχυρές ομάδες. Την Πέμπτη υποδέχεται τη Ρόμα στο UEL. Θετικοί στον Covid-19 ανιχνεύτηκαν οι Φον Μπάλμοος (Τ, 2 συμμ.), Γκαρσία (Α, 3/0) και Καμαρά (Α, 3/0), όλοι μπήκαν σε καραντίνα, μόνο ο πρώτος έχει ελπίδες να αγωνιστεί. Δύσκολη η συμμετοχή Λοπέρ (Μ), Πετινιά (Μ), Έμπισερ (Μ).
Βαθμολογία
8.8/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Αποδόσεις/Αγορές:      8.6
check_3c
Ταχύτητα αναλήψεων: 8.8
check_3c
Κριτικές παικτών:        8.6
Εγγραφή »
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ