foxbet.gr Για να είσαι αλεπού στο στοίχημα
foxbet.gr Για να είσαι αλεπού στο στοίχημα
ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ
ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ*
ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΣΗΜΕΡΑ71
COSMOTE TV ΔΩΡΕΑΝ* ΕΔΩ 📺 ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Όλα
3 ώρες
8 ώρες
12 ώρες

Η έκσταση του 2004 και ο… Τσάκωνας 🇬🇷 🏆

Μποζιονέλος | 04 Ιουλ 2020 12:54
hqdefault.jpg

16 χρόνια ρε φίλε. 16. Πότε πέρασαν; Ειλικρινά, δεν αναρωτιέστε; Και όχι εσείς οι… πιτσιρικάδες, αλλά εμείς, οι πριν ή μετά τα 40, αρχίζουμε να μοιάζουμε στον Κώστα Τσάκωνα και στον αλήστου μνήμης μονόλογο από το «Μάθε παιδί μου γράμματα», κατ’ εμέ η κορυφαία ελληνική ταινία όλων των εποχών (βλ. παρακάτω).

Σαν σήμερα λοιπόν, 2004. Όλοι θυμόμαστε που ήμασταν εκείνο το βράδυ. Έχω την αίσθηση πως μόνο ο τελικός του Euro 2004 και η 11η Σεπτεμβρίου με την πτώση των δίδυμων πύργων είναι τα γεγονότα που έχει συνδυάσει κανείς, υποσυνείδητα, με το «πού ήμουν τότε» (άντε και όταν «έφυγε» ο Ανδρέας, το ’96, για εμάς τους… κεντρώους).

Όχι, δεν θυμάμαι τόσο το ματς, ή τι έκανα ή τι έλεγα, ή με ποιους ήμουν, άλλωστε το κρίμα ήταν πως βρεθήκαμε στην ταράτσα μιας πολυκατοικίας στον Χολαργό με περισσότερες… γυναίκες αντί για άντρες. Κι άντε να εξηγείς τότε στην ξανθούλα δίπλα (καλό κομμάτι, χάθηκε αυτή) γιατί ο Ρονάλντο δεν δίνει πάσα, γιατί ο προπονητής τους (σ.σ. ο Σκολάρι) έχει μουστάκι και γιατί είναι, πια, τόσο σημαντικός αυτός ο αγώνας. Κατανοητό γιατί το ραντεβού που βγήκαμε αργότερα, απέτυχε.

Θυμάμαι όμως το μετά. Καβάλα στο μηχανάκι και βουρ για κέντρο. Το περπάτημα ως την Ομόνοια (κάπου εκεί μέσα στη φωτό, με διακρίνω). Ο εκστασιασμός. Η τρέλα. Το ποτό. Και, την επομένη, Καλλιμάρμαρο, δίπλα στο παλιό μου σπίτι, στο Παγκράτι.

Πιο πολύ θυμάμαι τα προηγούμενα. Το βρισίδι για να προλάβω τη σέντρα της πρεμιέρας με την Πορτογαλία, ερχόμενος από Βάρκιζα όπου είχα πάει για μπάνιο. Τον προημιτελικό με τη Γαλλία, εκεί που οι περισσότεροι λέγαμε (κακά τα ψέματα) «ως εδώ». Και, κυρίως, τον ημιτελικό με την Τσεχία. Τέτοια ζαλάδα, τέτοια έκσταση από πανηγυρισμούς, δεν είχα, ούτε έζησα ξανά. Πήγαμε, με τον Αλκη –κολλητοί τότε, και δεν θυμάμαι ποιους άλλους- στο «On the road», στο Καλλιμάρμαρο, όπου ο Νότης κερνούσε πίσω από την μπάρα τα κλασικά του υποβρύχια. Και πάλι δεν συνήλθα. Ήταν, συμπαθάτε με, μεγαλύτερη η κ@%λ@ με την Τσεχία και τον Τραϊανό, παρά στον τελικό. Όχι, δεν το χάναμε στον τελικό. Και δεν το χάσαμε.

4 Ιουλίου σήμερα. 16 χρόνια ρε φίλε. Σαν χθες. Ειλικρινά. Μα πόσο δίκιο είχε ο Τσάκωνας… 

🦊 Κάτι έδωσε και η Πέμπτη. Ναι μεν η Τότεναμ ήταν απογοητευτική στο Σέφιλντ αλλά πληρωθήκαμε το 2.15 του 3-0 του Ολυμπιακού με τον Φοίνικα. Ναι μεν δεν βγήκε το αμφίτερμα στο Βέρντερ – Χάιντενχαϊμ αλλά, αφενός, κάτι τσιμπήσαμε στο live, αφετέρου –θυμίζω- παραμένει ανοιχτό το bet της ανόδου της Χάιντε, στο 3.70 (και πλέον στο 3.10).



Η ανεβασμένη και η μπερδεμένη


🇷🇺 Κρίλια 🆚 Ρόστοφ, 🏟️ «Σαμάρα Αρένα», Σαμάρα 🏆 Premier Liha.
Προσέλευση στο 10% της χωρητικότητας (ως και 4.491 εισιτήρια)

📝 Θετικό ντεμπούτο στον πάγκο της Κρίλια έκανε ο Αντρέγι Ταταλάεφ, 1-1 στη Μόσχα με τη Λοκομοτίβ δεχόμενη το γκολ στις καθυστερήσεις κι ενώ στο 50’ – 73’ έπαιζε με παίκτη παραπάνω κι απειλούσε και με δεύτερο γκολ. Προτελευταία μεν αλλά το παλεύει, 0-1-3 στο τελευταίο καρέ, 0-2-4 στην τελευταία εξάδα εντός. Τιμωρημένος ο χαφ Χαντί, αμφίβολοι ο στόπερ Κάρπφ και ο φορ Κανουνίκοφ. Η Ρόστοφ ισοφάρισε την Κρασνόνταρ στο… 101’, μετά από VAR, από το 13’ κυνηγούσε το σκορ σπαταλώντας έκτοτε μπόλικες ευκαιρίες, δε μείωσε όμως από την 3άδα (είναι στο -3 και με ματς παραπάνω). Τιμωρημένοι για την ομάδα του Βαλέρι Κάρπιν ο μέσος Ζαϊνούτντινοφ, ο εξτρέμ Σαπλίνοφ και ο αρχισκόρερ φορ (11 γκολ) Σομουρόντοφ, αμφίβολος ελέω κορωνοϊού ο μέσος Ερεμένκο, το ίδιο και ο παγκίτης μπακ Λεγκάσοφ.

🏟️ Παράδοση: 16-14-19 σε όλα (under 2,5 τα τελευταία 8/10), 10-6-8 στη Σαμάρα με 5 διπλά στα τελευταία 10.

Sportingbet
Βαθμολογία
9.1/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Ευελιξία στις συναλλαγές
check_3c
24ωρo chat στα Ελληνικά
check_3c
Εξελιγμένο Cash Out*
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

🦊 Ανεβασμένη η Κρίλια εσχάτως, παλεύει με αξιώσεις για τη σωτηρία, μπερδεμένη η κατάσταση στη Ρόστοφ μετά τον κορωνοϊό, έχει ελλείψεις, με την Κρασνόνταρ είχε αρκετά κενά διαστήματα αλλά έχω σε μεγάλη εκτίμηση τον Βαλέρι Κάρπιν και τη δουλειά του. Πρώτο pick το αμφίτερμα για να μπει σε δυάδα (βλ. παρακάτω), έτερο (και με ρίσκο) διπλό σε combo.

Περίεργο και επικίνδυνο, στοιχηματικά, ματς…

🏴󠁧󠁢󠁥󠁮󠁧󠁿 Γουλβς 🆚 Αρσεναλ, 🏟️ «Μόλινιου», Γούλβερχαμπτον 🏆 Premier League. Χωρίς κόσμο.

📝 Ελπίδες ακόμη και για 4άδα, άρα και για Champions League, εξακολουθεί να τρέφει η Γουλβς, πέρασε κι από το Μπέρμιγχαμ ενάντια στη Βίλα (1-0) ούσα εκ νέου κυνική αλλά αποτελεσματική, αήττητη στα τελευταία οκτώ (5-3-0), σε επτά εξ αυτών δε δέχθηκε γκολ! Πλήρεις οι «λύκοι» του Νούνο Σάντο, με Τραορέ, Ζότα και Χιμένες μπροστά.

Η Αρσεναλ… ξέσπασε στην ουραγό, και καταδικασμένη, Νόριτς (4-0) βάζοντας νωρίς γκολ, δίνει μάχη για να μπει στην ευρωπαϊκή 7άδα της κατάταξης. Εχει μόνο δύο διπλά στα τελευταία 15 εκτός (με Σαουθάμπτον και Γουέστ Χαμ) και κανένα στα τελευταία 17 με ομάδες που βρίσκονταν ψηλότερα από εκείνη στη βαθμολογία (0-5-12)! Εκτός ο κίπερ Λένο, ο αμυντικός Τσέιμπερς και ο εξτρέμ Μαρτινέλι, αμφίβολος ο Οζίλ.

🏟️ 29-28-53 συνολικά στο πρωτάθλημα, επιμέρους 19-11-20 στο Γούλβερχαμπτον. Οι «λύκοι» έχουν να νικήσουν την Αρσεναλ στο Λονδίνο από το 1978-79 και στο «Μόλινιου» την υπέταξαν πέρυσι για πρώτη φορά από… εκείνη τη σεζόν, ως τότε οι «gunners» μετρούσαν 9-1-0 στα επίσημά τους εκεί.

🦊 Η Γουλβς είναι ομαδάρα αλλά δεν είναι να υποτιμάς την Αρσεναλ, είναι απρόβλεπτη πολύ και σε ματς που ίσως… σβήσει ως και τα δύο γκολ. Τούτο το ενδεχόμενο κράτησα, ως anytime.

🥅 Goalbetting 🏴󠁧󠁢󠁥󠁮󠁧󠁿

⏩ 19:30 Γουλβς - Αρσεναλ: Anytime σκορ 1-1 🦊 2.60. (Stoiximan)

Μονάχα μια ισοπαλία στα τελευταία 18

🇵🇱 Λέχια Γκντανσκ 🆚 Κρακόβια, 🏟️ «Ενέρχα», Γκντανσκ 🏆 Ekstraklasa.
Προσέλευση ως και στο 25% της χωρητικότητας (10.900 εισιτήρια).

📝 Η Λέχια έχει αναθαρρήσει εκ νέου αγωνιστικά, πέρασε με 2-1 από το Μπιαλίστοκ επί της Γιαγκελόνια, ήτοι σε μια δύσκολη έδρα. Τρεις σερί νίκες μετρά η ομάδα του Πιότρ Στοκόβιετς, εξέτισε ο στόπερ Μάλοκα, έληξαν τα συμβόλαια των μέσων Μλαντένοβιτς, Σάιεφ και του μπακ Αγκουστίν. Η Κρακόβια τερμάτισε το σερί των τριών ηττών με το 2-1 υποδεχόμενη την Πόγκον, ελπίζει εκ νέου για Ευρώπη αλλά μεσοβδόμαδα έχει τη Λέγκια απέναντί της στον ημιτελικό Κυπέλλου.

🏟️ Για τη regular season έπαιξαν ξανά στο Γκντανσκ μόλις στις 9 Ιουνίου και είχε νικήσει 3-1 η Κρακόβια. 7-2-3 στα τελευταία 10 τους στο Γκντανσκ. Ανεξαρτήτως έδρας έχει 4 σερί νίκες η Κρακόβια και 6 στα τελευταία 8, μονάχα ένα έληξε ισόπαλο στα τελευταία 18 (11-1-6)!


🦊 Εχει πάρει τον… αέρα της Λέχια τα τελευταία χρόνια η Κρακόβια, το έδειξε και προ ενός μήνα, βέβαια έκτοτε άλλαξαν αρκετά. Η Λέχια δέχεται γενικώς εύκολα το γκολ, αξίζει για αμφίτερμα το ματς.

🥅🥅 Goalbetting, δυάδα (απόδοσης 3.14) 🇷🇺 🇵🇱

⏩ 18:30 ΚρίλιαΡόστοφ: Goal/goal 🦊 1.84. (Vistabet)
⏩ 21:00 Λέχια ΓκντανσκΚρακόβια: Goal/goal 🦊 1.71. (Vistabet)

Τα αήττητα σερί και η διαφορά κινήτρου


🇹🇷 Αντάλιασπορ 🆚 Μπασάκσεχιρ, 🏟️ «Αντάλια Σταντιουμού», Αττάλεια 🏆 SuperLig. Χωρίς κόσμο.

📝 Σε φόρμα μεν, άνευ κινήτρου δε και μάλλον απογοητευτική στα τελευταία η Αντάλιασπορ, έσωσε στο 88’ τον βαθμό στο Γκαζιαντέπ αλλά έφτασε τις 11 αγωνιστικές αήττητη (6-5-0), κάνοντας ρεκόρ συλλόγου (ήταν το… 10άρι από το 2006-07). Τιμωρημένος ο χαφ Οζμέρτ, αμφίβολοι ο εξτρέμ Γκιουμούς και ο ξεπερασμένος φορ Ποντόλσκι. Η Μπασάκ ήταν καλύτερη στο ντέρμπι με τη Γαλατασαράι, της κόστισε η ισοφάριση στο 67’ και ο εκνευρισμός που έβγαλε κατόπιν, πάντως παρέμεινε αήττητη σε δέκατο συνεχόμενο (7-3-0) ενώ εκτός έδρας έχει ηττηθεί μόνο από τη Φενέρ στα τελευταία 15. Σοβαρές οι απώλειές της καθώς είναι τιμωρημένοι οι μέσοι Τεκντεμίρ, Αλεξιτς και ο εξτρέμ Βίστσα, εξέτισε όμως ο στόπερ Σκρτελ.


🏟️ 8-6-14 η παράδοση συνολικά, ανεξαρτήτως διοργάνωσης (με την Μπασάκ να έχει έξι σερί νίκες), 5-1-7 επιμέρους στην Αττάλεια όπου ηττήθηκε για τελευταία φορά προ 7ετίας (και έκτοτε έκανε 4 σερί διπλά).

🦊 Τρομερά ενδιαφέρον ματς, η πρωτοπόρος Μπασάκσεχιρ απέχει πέντε ματς από τον ιστορικό τίτλο ενώ αύριο η Τράμπζονσπορ παίζει στην Κωνσταντινούπολη ενάντια σε μια αποδεκατισμένη Γαλατασαράι (σήμερα θα βγει η αποστολή). Η Μπασάκ έχει παίκτες που μπορούν να κάνουν τη διαφορά, έστω και σε… αυτή την ηλικία (Ρομπίνιο, Ντεμπά Μπα κλπ.), η επάνοδος του Σκρελ στην άμυνα είναι κομβικής σημασίας αλλά, είπαμε και την περασμένη εβδομάδα, «ζαλίζεται» στην κορυφή. Ωστόσο, η Αντάλια στα τελευταία επ’ ουδενί έπεισε και το… 11άρι αήττητό της είναι τραβηγμένο. Διπλό, το βλέπω, αλλά κάτι με χαλάει, ίσως επειδή δε βλέπω διπλό της Τράμπζον αύριο. Και το πήγα εναλλακτικά

🥅 Goalbetting 🇹🇷

⏩ 21:00 Αντάλιασπορ – Μπασάκσεχιρ: Anytime σκορ 1-1 🦊 2.22. (Stoiximan)

⚽⚽ Goalbetting, δυάδα ρίσκου (απόδοσης 5.77) 🏴󠁧󠁢󠁥󠁮󠁧󠁿 🇹🇷

⏩ 19:30 Γουλβς - Αρσεναλ: Anytime σκορ 1-1 🦊 2.60. (Stoiximan)

⏩ 21:00 Αντάλιασπορ – Μπασάκσεχιρ: Anytime σκορ 1-1 🦊 2.22. (Stoiximan)

Αγνώριστος ο ΠΑΟΚ


🇬🇷 ΟΦΗ 🆚 ΠΑΟΚ, 🏟️ «Θ. Βαρδινογιάννης», Ηράκλειο 🏆 Super League. Χωρίς θεατές.

📝 Ο ΟΦΗ δεν ήταν κακός στο Καραϊσκάκη με τον Ολυμπιακό, ούτε στο προηγούμενο με τον ΠΑΟΚ αλλά δεν πήρε ούτε βαθμό και παραμένει χωρίς νίκη στα play offs και… μετά κορωνοϊού. Μέσα στο 2020, δε, νίκησε μόνο Ατρόμητο και Λαμία, αμφότερα στο «Γεντί Κουλέ» ενώ συνεχίζεται το rotation στην ενδεκάδα των Κρητικών. Ο ΠΑΟΚ τα έβγαλε τα ματάκια του, χάνοντας μεσοβδόμαδα από την ΑΕΚ με 2-0 στην Τούμπα υστερεί πλέον στη μεταξύ τους ισοβαθμία για το δεύτερο εισιτήριο του Champions League και, αυτή τη φορά, ο κόσμος αντέδρασε έντονα, ο Αμπέλ Φερέιρα είναι υπ’ ατμόν, γενικώς κάπου χάθηκε το όλο πράγμα. Λογικό, μέσα σε οκτώ μέρες αποκλείστηκε από το Κύπελλο, απώλεσε τις ελπίδες (λέμε τώρα) για τίτλο και πλέον κυνηγά την ΑΕΚ. «Χάλασε» η μαγιά, ενώ σκόραρε επί 56 σερί ματς πλέον δεν έχει βάλει γκολ στα πέντε από τα τελευταία δέκα! Εκ νέου έξω Βιεϊρίνια, Πέλκας και μόνιμα οι Κρέσπο, Ζαμπά, Μίσιτς, Αουγκούστο.


🏟️ 23-19-43 η παράδοσή τους συνολικά αλλά 22-12-8 στο Ηράκλειο. Ανταμώνουν για έκτη φορά στη σεζόν: 3-0 στο Ηράκλειο και 4-1 στην Τούμπα ο ΠΑΟΚ στο Κύπελλο, 1-0 και 4-0 στο πρωτάθλημα, όπως και πριν από δύο εβδομάδες στα play offs. Συνολικά ο ΠΑΟΚ έχει επτά σερί νίκες με γκολ 22-3 ενάντια στον ΟΦΗ, η τελευταία νίκη του οποίου σημειώθηκε τον Φεβρουάριο του 2015 στο Ηράκλειο (3-1). Ο εν λόγω άσος είναι ο μοναδικός στα τελευταία 9 τους στην Κρήτη.

🦊 Για να ελπίζει ο ΠΑΟΚ θέλει σχεδόν το απόλυτο ως τέλους και παράλληλα η ΑΕΚ να έχει απώλειες. Γίνεται; Δύσκολο, μην πω απίθανο. Υπάρχει βέβαια και το μεταξύ τους στο ΟΑΚΑ. Στα... δύσκολα ο περσινός νταμπλούχος, ο ΟΦΗ παίζει καλή μπαλίτσα, φτιάχνει φάσεις και δεν ψήνομαι απόλυτα για αμφίτερμα. Combo χωρίς διπλό και με τουλάχιστον δύο γκολ στο ματς, ρισκαδόρικα, ήτοι να μη νικήσει ο "δικέφαλος" απόψε. 

Combo 🇬🇷

⏩ 21:30 ΟΦΗ – ΠΑΟΚ: 1Χ & over 1,5 🦊 3.73. (Betshop)

Δαυίδ εναντίον Γολιάθ και χωρίς… σφεντόνα


🇩🇪 Λέβερκουζεν 🆚 Μπάγερν Μονάχου, 🏟️ «Ολίμπιασταντιον», Βερολίνο 🏆 DfB Pokal. Χωρίς κόσμο.

🏆  Τελικός Κυπέλλου Γερμανίας, σε ουδέτερο της πρωτεύουσας (όπως κάθε χρόνο). Με παράταση και πέναλτι σε τυχόν ισοπαλία.

🏆 Παρά τα μειωμένα, ελέω κορωνοϊού, έσοδα του θεσμού, ο νικητής θα λάβει περί τα 3 εκατ. ευρώ και ο ηττημένος άλλα 1,8 εκατ. ευρώ.

Interwetten
Βαθμολογία
8.3/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Παγκόσμιο brand name
check_3c
Ανταγωνιστικές αποδόσεις στα φαβορί
check_3c
Πλούσιο Live Betting με Cash Out*
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

📝 Η Λέβερκουζεν τα έκανε… μαντάρα στο τέλος, απώλεσε την 4άδα από την Γκλάντμπαχ και θα είναι στο Europa League τη νέα σεζόν, αν πάρει το Κύπελλο θα ξεκινήσει πιο αργά τις υποχρεώσεις της. Εκτός ο παγκίτης μέσος Παουλίνιο, με Ντιαμπί, Χάφερτς, Μπέιλι πίσω από τον Φόλαντ η ενδεκάδα. Η Μπάγερν πήρε για όγδοη σερί χρονιά το πρωτάθλημα, «τρέχει» αήττητο σερί 25 επίσημων αγώνων (24-1-0), έκλεισε Νίμπελ (Σάλκε), Κουασί (ΠΣΖ), Σανέ (Σίτι) και οδεύει για ένα ακόμη νταμπλ, το πέμπτο σε αυτή την 8ετία. Σύλλογος – γίγαντας… Η ομάδα του Χάνζι Φλικ δεν έχει τον παγκίτη χαφ Χάβι Μαρτίνεθ και πάγια τον Τολισό, με Γκνάμπρι, Μίλερ, Κομάν πίσω από τον Λεβαντόφσκι η Μπάγερν, ο οποίος «Λέβα» έχει βάλει μόνο 4 γκολ σε 17 ματς ενάντια στη Λέβερκουζεν.

🏟️ Παραδόξως οι δύο ομάδες ανταμώνουν για πρώτη φορά σε τελικό Κυπέλλου. Η Λέβερκουζεν είναι για 4η φορά σε τελικό και το πήρε μόνο το 1993 (απέναντι στη Χέρτα, ο μοναδικός της τίτλος στην ιστορία της!). Η Μπάγερν σε άλλους 23 τελικούς το κατέκτησε στις… 19 εξ αυτών (δεν τα κατάφερε με τη Ιρντινγκεν το ’85, με τη Βέρντερ το ’99, με την Ντόρτμουντ το ’12 και με την Αϊντραχτ το ’18 αλλά σκόραρε σε όλα!). Βασικά, η Μπάγερν έχει σκοράρει και στους 24 τελικούς (!!!) ενώ ο Πέτερ Μπος θέλει να γίνει ο τέταρτος Ολλανδός Κυπελλούχος Γερμανίας ιστορία μετά τους Ρίνους Μίχελς (1983, Κολωνία), Χούουμπ Στέφενς (2001 και 2002, Σάλκε) και Λουίς φαν Χάαλ (2010, Μπάγερν).

🏟️ Μπάγερ και Μπάγερν έχουν συναντηθεί άλλες έξι φορές στο Κύπελλο με τους Βαυαρούς να μετρούν πέντε προκρίσεις κι έναν αποκλεισμό. Μόνη βαυαρική αποτυχία στον προημιτελικό του Μαρτίου του 2009 στην «Μπάι Αρίνα» με 4-2, με τη Λέβερκουζεν του Μπρούνο Λαμπαντία να παίζει με Αρτούρο Βιδάλ, Κίσλινγκ, Μπαρνέτα και τον Χαριστέα να μπαίνει αλλαγή. Η Μπάγερν του Γιούργκεν Κλίνσμαν είχε Κλόζε και Λούσιο, που σκόραραν, Ζε Ρομπέρτο, Κλόζε, Μπορόφσκι κι άλλους…

🦊 Τρομερό ότι η Μπάγερν, ακόμη κι όταν έχανε σε τελικό (4 φορές, η μια στα πέναλτι) έβαζε γκολ, εξίσου τρομερό το 19/23 σε τρόπαια στη διοργάνωση, ήτοι 82%! Και να σκέφτεσαι την κόντρα, με τι επιχείρημα να πείσεις, κατ’ αρχάς τον εαυτό σου, κατόπιν τον αναγνώστη και, στο τέλος, την… τσέπη μας; Τέσπα (sic), πήρα σε σκόρερ τον Τόμας Μίλερ που διψά για μεγάλα, ιστορικής σημασίας ματς. Και, κατόπιν, ενστικτωδώς, multiscore.

🥅 Σκόρερ 🇩🇪

⏩ 21:30 Λέβερκουζεν – Μπάγερν Μονάχου: Γκολ Μίλερ 🦊 2.75. (Netbet)

Multiscore 🇩🇪

⏩ 21:30 Λέβερκουζεν – Μπάγερν Μονάχου: 1-2, 1-3, 1-4 🦊 3.70. (Stoiximan)

Δεν βάζει γκολ μόνο ο Ιμόμπιλε…

🇮🇹 Λάτσιο 🆚 Μίλαν, 🏟️ «Ολίμπικο», Ρώμη 🏆 Serie A. Χωρίς κόσμο.

📝 Της… πέλας (σ.σ. ανατροπή -> ανατροπέλα -> πέλα) η Λάτσιο, τρία ματς μετά την επανέναρξη, ισάριθμες ανατροπές στο σκορ και παραμένει στο -4 από τη Γιουβέντους, το έπραξε και στο 2-1 στο Τορίνο βγάζοντας εκ νέου αντίδραση αλλά παίζει με τη φωτιά. Μέγα πρόβλημα μπροστά αφού θα της λείψουν τα 29 γκολ του Ιμόμπιλε και τα 8 του Καϊσέδο, αμφότεροι τιμωρημένοι, ο Σιμόνε Ιντσάγκι σκέφτεται να βάλει φορ τον… χαφ Μιλίνκοβιτς αλλά λογικά θα πάει σε 3-5-1-1 με τον Κορέα μπροστά. Επίσης εκτός από τους «λατσιάλι» ο μπακ Λούλιτς, ο στόπερ Λουίζ Φελίπε και ο φορ Αντεκάνιε. Επιστρέφουν οι μέσοι Λούκας Λέιβα και Κατάλντι. Η Μίλαν, πάνω που έδειχνε να στρώνει, έμεινε στο 2-2 στη Φεράρα ενάντια στη ΣΠΑΛ, ισοφαρίζοντας στο 94’ με αυτογκόλ καίτοι από το 43’ έπαιζε με παίκτη παραπάνω. Διατηρείται στην 7η θέση, ο (πρώην τεχνικός της Λάτσιο το 2014-16) Στέφανο Πιόλι στερείται εκ νέου τον στόπερ Μουσάκιο, φρέσκα απώλεια ο εξτρέμ Καστιγέχο.

🏟️ Ανταμώνουν για 175η φορά (!) στην ιστορία τους σε επίσημο. 30-60-67 στο πρωτάθλημα και στις δύο έδρες, επιμέρους 20-36-22 στη Ρώμη. Η Λάτσιο έβγαλε μεν διπλά στα τελευταία δύο στο Μιλάνο (το ένα για το Coppa Italia) αλλά στο «Ολίμπικο» έχει μονάχα δύο νίκες επί της Μίλαν στα τελευταία 8 επίσημα.

🦊 Η Μίλαν είναι απρόβλεπτη, ασταθής, η Λάτσιο αποδεκατισμένη επιθετικά και το εξαιρετικό της επιθετικό momentum δε στηρίζεται μόνο στον Ιμόμπιλε αλλά στην εύρυθμη λειτουργία από το κέντρο και, ακόμη, τα μπακ (αντιγράφει τον Γιούργκεν ο Σιμόνε – και καλά κάνει). Ματς για γκολ, αλλά με κάλυψη: στο ασιατικό over 2,75 πληρώνεσαι σε 4+ γκολ πλήρωσε και, τα μισά, σε ακριβώς 3 γκολ.

Ασιατικό 🇮🇹

⏩ 22:45 Λάτσιο – Μίλαν: Over 2,75 AH 🦊 2.30. (Betshop)

Νίκος Μποζιονέλος

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 1114 | Υπεύθυνο Παιχνίδι

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | ΓΡΑΜΜΗ ΣΤΗΡΙΞΗΣ: 1114| Παίξε Υπεύθυνα

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε υπεύθυνα
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις διαθέσιμοι στο novibet.gr/info/oroi

Περισσότερα άρθρα
kipello_icon
Top Στοιχηματικές
λογότυπο Stoiximan
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.5
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.5
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Pamestoixima.gr
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Novibet
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.1
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.1
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Bwin
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.2
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.2
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Betsson
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.7
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.7
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Fonbet
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Bet365
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.3
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.3
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Netbet
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.7
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.7
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Interwetten
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.3
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.3
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ