Κρίσταλ Πάλας - Νότιγχαμ Φόρεστ
11/10 - 16:00
ΤΕΛΙΚΟ
3–1 (-)
#12 Η Ν Ι Η Ν

ΚΡΙΣΤΑΛ ΠΑΛΑΣ - ΝΟΤΙΓΧΑΜ ΦΟΡΕΣΤ

Ι Ι Ν Η Η #14
Selhurst Park (25.194) Άστατος Πίτερ Μπανκς (England) Κωδ. 768VAR
ΤΟ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΟ ΜΑΣ
2 (0.00 Α.Η.) 1.90
ΠΑΙΞΕ ΝΟΜΙΜΑ*

Κρίσταλ Πάλας - Νότιγχαμ Φόρεστ Προγνωστικά

Αντώνης Τσούτης
Εκτίμηση ειδικού Αναλυτής Foxbet
Ζευγάρι με δυνατή ιδιαιτερότητα λόγω Γκλάσνερ βέβαια. Καμιά από τις δύο δεν μπορεί να ισχυριστεί ότι έχει μπει πειστικό ίχνος στο πρώτο κομμάτι, παρ’ όλα αυτά να δούμε λίγο τα πεπραγμένα τους, τότε βάσει xGoals η Νότιγχαμ θα έπρεπε να είναι 4η στον πίνακα έχοντας ακόμη 4 πόντους στη διάθεσή της. Συχνά αυτές οι ανισορροπίες διορθώνονται και η γνώμη μου είναι πως η Νότιγχαμ είναι εκείνη που έχει περισσότερα περιθώρια βελτίωσης σε σχέση με τους Λονδρέζους, ειδικά από την στιγμή που οι παίκτες της αφομοιώσουν το αγαπημένο 3-4-2-1 του Αυστριακού τεχνικού. Στο 1,90 το διπλό σε ασιατικό 0.00.
ΤΟ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΟ 2 (0.00 Α.Η.)
Ποντάρισμα: 9.00 Κέρδος: -9.00
1.90
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Κρίσταλ Πάλας - Νότιγχαμ Φόρεστ Ανάλυση

Κρίσταλ Πάλας

Η Ν Ι Η Ν
  • ⊙ Τα τρία τελευταία αναμεταξύ τους στο 1-1
  • ⊙ Τελευταία νίκη της με τη Νότιγχαμ το 2011
  • ⊙ Στο 0-1-4 τα πρώτα ημίχρονά της

Ανάλυση

Με σκαμπανεβάσματα, μάλλον αναμενόμενα, σε αυτόν τον πρώτο μήνα της νέας περιπέτειας της, ζητούμενο αν το μπρέικ τη βοήθησε να δουλέψει πάνω στα θέματα που έβγαλε στην 5άδα των αγώνων της. Ομολογουμένως προσεγγίζει σαν θετικό το δείγμα γραφής στο προ διακοπής 0-0 στο Λιντς, πως αλλιώς αφού μετά από τα 11 γκολ παθητικό στα πρώτα τέσσερα, κατάφερε να κρατήσει  το μηδέν πίσω. Ενδεχομένως θα μπορούσε και να δραπετεύσει με όλους τους πόντους, μιας και εκτός από σωστή αμυντική παράσταση, έκανε και 2-3 φάσεις υψηλής επικινδυνότητας χωρίς όμως αντίκρισμα. Δεν παίρνουν τα μυαλά της αέρα πάντως και πως δηλαδή να συμβεί αυτό, ο Σαζ επιμένει ότι χτίζεται σιγά-σιγά το πρότζεκτ που έχει στο μυαλό του, επιμένει στο να ζητάει περισσότερη ουσία στις λεπτομέρειες που ως τώρα την πονάνε. Πάντα ιδιαίτερο το ματς με τη Νότιγχαμ ύστερα από το... μπιφ που είχαν ανοίξει από το περσινό καλοκαίρι λόγω Ευρώπης. Στην οποία έχει υποχρεώσεις την Πέμπτη, εκτός με Λυών στο Γιουρόπα Λιγκ.

Αγωνιστικά νέα

Άδειασε το προπονητικό της κέντρο, 16 παίκτες σε διεθνείς υποχρεώσεις. Εκτίει 2η ο βασικός στόπερ Ντισασί. Με πρόβλημα από το προ διακοπής ο φουλ μπακ Καλαλί και ο μπακ/στόπερ Τομιγιάσου, ο πρώτος το ξεπέρασε, όχι όμως και ο Ιάπωνας που μένει εκτός. Δεν αναμένεται να επανέλθει ο έμπειρος βασικός κίπερ Χέντερσον (αν και ο Μπενίτεθ ήταν πολύ καλός στο Λιντς), προπονείται πλέον αλλά σύμφωνα με τον Σαζ θα δώσει το παρών με τη Λυών ο σταρ φορ Ματετά, μακροχρόνια στα πιτς ο αξιόπιστος στόπερ Ριάντ.

Νότιγχαμ Φόρεστ

  • ⊙ 2-5-0 στα εκτός με την Πάλας στην Πρέμιερ
  • ⊙ 4-2-1 στα πιο πρόσφατα εκτός στην κατηγορία
  • ⊙ Τα 8/9 γκολ στα ματς της σημειώθηκαν στο β’ μισό

Ανάλυση

Στο ψάξιμο σε αυτό το πρώτο - και όχι σε ικανό βάθος για να βγουν σαφή συμπεράσματα- σκέλος της χρονιάς, σκαμπανεβάσματος συνέχεια με το προ διακοπής 0-1 από τη νεοφώτιστη Κόβεντρι να συνοφρυώνει κάπως την ατμόσφαιρα. Άδικο αποτέλεσμα στο τέλος της ημέρας δεν το λες, είχε κάποιο μερίδιο σε καταστάσεις αλλά συνολικά η απόδοσή της απείχε από τα στάνταρ που ψάχνει. Προβληματισμένος εμφανίστηκε ο Γκλάσνερ (ο οποίος σήμερα έρχεται αντιμέτωπος με την ομάδα που προπονούσε ως το περασμένο καλοκαίρι) παραδεχόμενος πως «για πρώτη φορά είδα την ομάδα επηρεασμένη από τα κατάλοιπα της περσινής άσχημης χρονιάς, το πρόβλημα μας ήταν πνευματικό όχι αγωνιστικό». Όπως και να ‘χει, μετράει πλέον μόνο μια εντός έδρας νίκη (1-9-5) στο πρωτάθλημα από τον περσινό Δεκέμβριο, δεν το λες και θετικό δείγμα γραφής. Τουλάχιστον ταξιδεύει στο «Σέλχαρστ Παρκ» με καλή παράδοση σε επίπεδο Πρέμιερ (2-5-0). Ενώ και βάσει xGoals θα έπρεπε να είναι στην 4η θέση της βαθμολογίας.

Αγωνιστικά νέα

Με 9 παίκτες σε διεθνή καθήκοντα. Ξαναχτύπησε πάνω που ήταν έτοιμος για επιστροφή ο στόπερ Μιλένκοβιτς και μένει εκτός, ακόμη μια φρέσκια απώλεια ο καλός φορ Ιγκόρ Ζέσους, με ενοχλήσεις αλλά λογικά ΟΚ ο βασικός φουλ μπακ Γουίλιαμς. Πάντα έξω ο αναπ/κός φουλ μπακ Σαβονά, βέβαια είναι ένα θέμα η επιβάρυνση και ο βαθμός ετοιμότητας όσων έλειπαν με τις εθνικές τους. Στην επίθεση ο Ντελάπ έχει πάρει πια την σκυτάλη από τον – έτσι και αλλιώς τραυματία σήμερα-  Ιγκόρ και τον Γουντ

Κρίσταλ Πάλας - Νότιγχαμ Φόρεστ Ενδεκάδες

Απουσίες - Επιστροφές

Κρίσταλ Πάλας Κρίσταλ Πάλας
Παίκτης Αξιολ. Απουσίες Συμ/Γκολ
D Riad, Chadi Τραυματίας
4 6 1/0
F Mateta, Jean-Philippe Τραυματίας
5 6 1/0
GK Henderson, Dean Τραυματίας
5 3 4/0
D Tomiyasu, Takehiro Τραυματίας
4 0 4/0
D Disasi, Axel Τιμωρημένος
4 1 3/0
Νότιγχαμ Φόρεστ Νότιγχαμ Φόρεστ
Παίκτης Αξιολ. Απουσίες Συμ/Γκολ
D Savona, Nicolo Τραυματίας
3 6
D Milenkovic, Nikola Τραυματίας
4 3 3/0
F Igor Jesus Τραυματίας
5 0 5/1
D Williams, Neco Αμφίβολος
4 0 5/0

Κρίσταλ Πάλας - Νότιγχαμ Φόρεστ Αποδόσεις

Εσύ που θα πόνταρες;
Επίλεξε και δες που ποντάρουν οι αναγνώστες μας!
1
2.90
X
3.45
2
2.55

Κρίσταλ Πάλας - Νότιγχαμ Φόρεστ LIVE

Κρίσταλ Πάλας - Νότιγχαμ Φόρεστ Στατιστικά

Κρίσταλ Πάλας - Νότιγχαμ Φόρεστ Προιστορία

Betting Facts
Κρίσταλ Πάλας
Η ομάδα Κρίσταλ Πάλας έχασε 5 φορές στους τελευταίους 10 αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις.
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Κρίσταλ Πάλας
Στους τελευταίους 10 αγώνες της ομάδας Κρίσταλ Πάλας, έχει επαληθευτεί 7 φορές το σημείο Over 2.5 γκολ (σε όλες τις διοργανώσεις).
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Νότιγχαμ Φόρεστ
Η ομάδα Νότιγχαμ Φόρεστ έχασε 5 φορές στους τελευταίους 10 αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις.
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Νότιγχαμ Φόρεστ
Στους τελευταίους 10 αγώνες της ομάδας Νότιγχαμ Φόρεστ, έχει επαληθευτεί 6 φορές το σημείο Under 2.5 γκολ (σε όλες τις διοργανώσεις).
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Βαθμολογία Πρέμιερ Λιγκ

Δες τις αναλύσεις της ημέρας για όλα τα πρωταθλήματα 44
Βαθμολογία
8.6/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Αποδόσεις/Αγορές: 8.4
check_3c
Ταχύτητα αναλήψεων: 8.2
check_3c
Κριτικές παικτών: 7.4
Εγγραφή »
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ