foxbet.gr Για να είσαι αλεπού στο στοίχημα
foxbet.gr Για να είσαι αλεπού στο στοίχημα
ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ
ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ*
ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΣΗΜΕΡΑ266
PROMO CODE ΔΩΡΑ* ΕΔΩ ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Όλα
3 ώρες
8 ώρες
12 ώρες

Η σταχτοπούτα 🇩🇪, η παράδοση 46 ετών 🏴󠁧󠁢󠁥󠁮󠁧󠁿 και η ρεβάνς στο ΟΑΚΑ 🇬🇷

Μποζιονέλος | 02 Ιουλ 2020 12:01
csm_43ce2f4e8a78cf494c3dbb99aa6d9b7217b1d66c-fp-1000-600-7-31_fdf86e51b9.jpg

Ή που σε ανυψώνει, ή που σε ρίχνει (ή στη ρίχνει, κατακούτελα) το ρημάδι. Ή που πουλάς πάγους σε εσκιμώους, ή που θα πιάσει καύσωνας στην Αλάσκα.

Χθες ήταν από τις ημέρες του… κατακούτελου. Σκόρδα, για το μάτι, λοιπόν (χεχε).

Και με… έβριζα νυχτιάτικα, για δύο λόγους: την Μπόρνμουθ (και το ανέφερα μάλιστα χθες περί «ενάντια στη λογική μου») και την ΑΕΚ, που μου περνούσε από το μυαλό κάτι, παρασκηνιακό κυρίως, αλλά δεν μπορούσα να επιχειρηματολογήσω, πρωτίστως στον εαυτό μου και μετά στον αναγνώστη. Τέσπα. Απλώς έχω την αίσθηση ότι εκείνο το βράδυ των Big-4, καλά τα μοίρασαν. Απλά δεν μας το είπαν…

🦊 Η Μάριεχμαν προηγήθηκε, το πάλεψε, πήγε για συντριβή, το ξαναπάλεψε στο τέλος, λύγισε με 4-3 αλλά το κάσαρα, δεν χάσαμε τουλάχιστον.

🦊 Ο Καμπετσής εκ νέου σκόραρε (3.50 ήταν αυτό) και εκ νέου του το ακύρωσαν επειδή ο VAR… ανακάλυψε φάουλ του Μακέντα στη φάση από την οποία ξεκίνησε. Γελάει ο κόσμος, δεν ήταν καν φάουλ.


🦊 Και, στα κουβαδοποιημένα μου picks, η Μπόρνμουθ (καλή Championship, να μας ξανάρθεις), τα δύο combo στο ΠΑΟΚ – ΑΕΚ (αν και με ένα γκολ του «δικέφαλου του Βορρά» πέρναγε το 2.90…) και η Βερόνα…

Αναλογιστείτε πως ήταν από τις βραδιές που δεν πέρασε, πλην ενός και το live μου. Μάλλον χρειάζομαι άδεια…

Sportingbet
Βαθμολογία
9.1/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Ευελιξία στις συναλλαγές
check_3c
24ωρo chat στα Ελληνικά
check_3c
Εξελιγμένο Cash Out*
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ



Χωρίς αύριο για τον Ολυμπιακό


🏐 🇬🇷 Φοίνικας Σύρου 🆚 Ολυμπιακός, 🏟️ «Σπύρος Λούης», Αθήνα 🏆 Volley League. Χωρίς θεατές.

🏐 Δεύτερος ημιτελικός, 1-0 στη σειρά ο Φοίνικας, η πρόκριση στους τελικούς κρίνεται στις δύο νίκες.


📝 Ο τύποις γηπεδούχος Φοίνικας Σύρου αντιμετωπίζει τον Ολυμπιακό στον δεύτερο ημιτελικό των play offs της Volley League, με όλα τα ματς να διεξάγονται στο (ουδέτερο) ΟΑΚΑ. Οι Συριανοί προηγούνται με 1-0 στις νίκες μετά το 3-2 προχθές, κάνοντας πολύ μεγάλη νίκη, μόλις την τρίτη τους στα τελευταία 11 ματς ενάντια των «ερυθρόλευκων». Ευλόγως, τη μεγαλύτερη πίεση την έχει πλέον ο Ολυμπιακός, που δίνει ματς… χωρίς αύριο.

🏟️ Σε 40 αγώνες πρωταθλήματος ο Ολυμπιακός προηγείται στις νίκες 29-11.

🏟️ Το 2014-15 στα ημιτελικά ο Φοίνικας είχε νικήσει 3-2 στου Ρέντη τον Ολυμπιακό στο πρώτο, όμως έχασε στα επόμενα τρία (τότε ήταν στις τρεις νίκες η σειρά).

Vistabet
Βαθμολογία
8.9/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Εύκολη πλοήγηση
check_3c
24/7 support στα ελληνικά 
check_3c
Auto Cash Out*
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ


🦊 Στο 1.14 η νίκη του Ολυμπιακού για σήμερα, αστεία πράγματα (αλλά, βόλεϊ είσαι…). Λογικά αναμένεται αντίδραση του Ολυμπιακού ενάντια σε έναν Φοίνικα που παίζει εκ νέου χωρίς Πέπε Γκονζάλες και Φιλίπ Στοΐλοβιτς. Αλλά λογική και αθλητισμός δεν συνάδουν πάντα… Με ρίσκο, κοιτώντας τις τιμές στη Sman, το 3-0 σετ είναι στο 2.15 και το ακριβώς 3 σετ στο 1.93, κάτι δεν κολλάει…  

🏐 Ρίσκο 🇬🇷

⏩ 19:00 Φοίνικας Σύρου – Ολυμπιακός: 0-3 σετ 🦊 2.15. (Stoiximan)

46 χρόνια χωρίς νίκη!


🏴󠁧󠁢󠁥󠁮󠁧󠁿 Σέφιλντ Γιουνάιτεντ 🆚 Τότεναμ, 🏟️ «Μπράμαλ Λέιν», Σέφιλντ 🏆 Premier League. Χωρίς κόσμο.

📝 Η SUFC δεν είναι καλά μετά τη διακοπή, δεν θυμίζει την υπέροχη εκείνη ομάδα προ κορωνοϊού, φάνηκε «λίγη» και στον προημιτελικό του Κυπέλλου με την Αρσεναλ (2-1 με γκολ στα χασομέρια), είχε προηγηθεί το 3-0 από τη Γιουνάιτεντ. Πάντως σε πέντε ματς μέσα στο 2020 στο Σέφιλντ, έχασε μόνο από τη Σίτι. Αμφίβολοι ο χαφ Λούντστραμ και ο στόπερ Ο’ Κόνελ. Η Τότεναμ είχε έξτρα ημέρες για… ανάσες, 1-1 με τη Γιουνάιτεντ και 2-0 τη Γουέστ Χαμ μετά τη διακοπή. Υπάρχει κίνητρο, «κάψα» για νίκες μιας και είναι ένα πόντο πίσω από την 7η θέση και την έσχατη ευρωπαϊκή θέση, αλλά με ματς λιγότερο από την Άρσεναλ ενώ εκτός έχει μόνο τρία διπλά στα τελευταία 21. Πλέον, όμως, παίζει πρακτικά πλήρης η ομάδα του Ζοσέ Μουρίνιο, με Λο Σέλσο, Σισοκό στα χαφ και τους Λούκας, Αλι, Σον πίσω από τον Κέιν.


🏟️ Παράδοση: 26-25-32 συνολικά στο πρωτάθλημα, επιμέρους 21-12-6 στο Σέφιλντ. Στο οποίο Σέφιλντ η Τότεναμ έχει να κάνει νίκη, σε επίσημο ματς, από τον Νοέμβριο του 1990 (2-0 στο Λιγκ Καπ, 0-3-3 έκτοτε) και στο πρωτάθλημα από τον Δεκέμβριο του… 1974 (2-1, έκτοτε 0-3-3).

🦊 «Πετσοκομμένο» μεν το διπλό, έπεσε στο… δίφραγκο, κατ’ εμέ οριακά ανεκτό και αγοράζεται. Δεν έχει περιθώρια η Τότ’ν’μ (sic) αν θέλει να ξαναβγεί Ευρώπη αλλά, κυρίως, οι «λεπίδες» μετά τη διακοπή δεν έχουν πείσει.

Μονό 🏴󠁧󠁢󠁥󠁮󠁧󠁿

⏩ 20:00 Σέφιλντ Γιουνάιτεντ – Τότεναμ: 2 🦊 1.98. (Novibet)

Μια 11ετία μετά


Αν ένας σεναριογράφος αναζητά μία αθλητική ιστορία που θα σε κάνει να κολλήσεις στην TV, τότε τα όσα έχουν εξελιχθεί τα τελευταία χρόνια με την Αρμίνια Μπίλεφελντ, αξίζουν τον κόπο. Και η δικαίωση ήρθε με την εξασφάλιση της ανόδου στην Bundesliga και, δη, ως πρώτη. Επιστροφή στα σαλόνια μετά από 11 ολόκληρα χρόνια, περίοδο που η Αρμίνια αγωνίστηκε τρεις φορές στη Γ’ κατηγορία, ενώ στα τέλη 2017 είχε βρεθεί με οικονομική «τρύπα», ύψους 30 εκατ. ευρώ και ήταν θέμα χρόνου να της αφαιρεθεί το πιστοποιητικό συμμετοχής. Κι όμως, ντόπιοι επιχειρηματίες έβαλαν… πλάτη, αγόρασαν τη «Σίκο Αρένα» και με τη συμφωνία αυτήν, εξαφανίστηκε το 95% των χρεών. Πλέον, η Αρμίνια πληρώνει περί τα 800.000 ευρώ τον χρόνο ως ενοίκιο για να αγωνίζεται στο δικό της γήπεδο, αν και σε τρία χρόνια θα έχει τη δυνατότητα να αποκτήσει εκ νέου την κυριότητά του.


Κι αν τελικά η λύση βρέθηκε για τις οικονομικές δυσκολίες του συλλόγου, δεν θα είχε συμβεί το ίδιο αν τον Δεκέμβριο του 2018 δεν είχε αναλάβει την τεχνική ηγεσία ο 60χρονος προπονητής, Ούβε Νόιχαουζ. Την παρέλαβε από τον Τζεφ Σαϊμπένε στη 14η θέση και τελικά σε ενάμιση χρόνο την οδήγησε στην άνοδο. Έτερη εμβληματική παρουσία ο 32χρονος επιθετικός Φάμπιαν Κλος, που φορά τη φανέλα της από το 2011 και αρνήθηκε να αποχωρήσει ακόμα και στις πολύ δύσκολες μέρες του υποβιβασμού. Φέτος πήρε τον τίτλο του πρώτου σκόρερ (21 γκολ) και συνολικά έχει 327 εμφανίσεις και 152 γκολ.

Με συνταγή… Νάγκελσμαν


Έτερη άνοδος. Από την ιστορική Στουτγάρδη, η οποία μετρά 53 συμμετοχές στην πρώτη κατηγορία της Γερμανίας, έχει στο παλμαρέ της πέντε πρωταθλήματα (το πιο πρόσφατο το 2007) και τρία Κύπελλα ενώ η οπαδική βάση είναι από τις πιο ισχυρές στη χώρα. Ναι, έχει κάθε δικαίωμα να χαρακτηρίζεται ως μία από τις πιο παραδοσιακές δυνάμεις, ανεξάρτητα από την κατηγορία στην οποία αγωνίζεται. Τα τελευταία τέσσερα χρόνια έχει μοιράσει την παρουσία της στην Bundesliga και την Zweite, αλλά φέτος ποτέ δεν έπεσε κάτω από την 3η θέση. Με μια αλλαγή, καθώς τον Δεκέμβριο αποχώρησε ο Τιμ Βάλτερ και ως διάδοχός του επιλέχτηκε ο Ιταλοαμερικανός Πελεγκρίνο Ματαράτσο, που ήταν βοηθός του Γιούλιαν Νάγκελσμαν στη Χόφενχαϊμ. Ο 42χρονος κατάφερε να ολοκληρώσει τη δουλειά, πετυχαίνοντας οκτώ νίκες σε 17 ματς, αλλά μοιραία όλα τα φώτα έπεσαν στον Μάριο Γκόμες, που έπειτα από μία λαμπρή καριέρα δεν σκέφτηκε στιγμή αν θα παραμείνει στη δεύτερη κατηγορία για να βοηθήσει την αγαπημένη του VfB να επιστρέψει στα σαλόνια (και, κατόπιν, κρέμασε τα παπούτσια του).


Εκτός του 34χρονου, πρωταγωνιστής της πορείας της Στουτγάρδης ήταν ο Νικολάς Γκονζάλες. Ο 22χρονος Αργεντινός κατέγραψε 27 συμμετοχές, σκόραρε 14 τέρματα και μοίρασε τρεις ασίστ. Το πιο σημαντικό είναι ότι σκόραρε οκτώ γκολ μετά την επανέναρξη, λόγω της διακοπής από τον κορωνοϊό. Ειδική μνεία, όμως, πρέπει να γίνει και στον 38χρονο Τόμας Χιτζλσπέργκερ, που ως ποδοσφαιριστής έφτασε τις 172 συμμετοχές με τη φανέλα της Στουτγκάρδης και πλέον ως γενικός διευθυντής του συλλόγου καλείται να φτιάξει μία ομάδα που δεν θα ξαναβιώσει άμεσα τον εφιάλτη του υποβιβασμού.

Η πρωτάρα Χάιντενχαϊμ… Σμιντ


Το Χάιντενχαϊμ αν ντερ Μπρεντς, που συχνότερα αναφέρεται απλά ως Χάιντενχαϊμ, είναι μια πόλη 50.000 κατοίκων που βρίσκεται στο κρατίδιο της Βάδης-Βυρτεμβέργης και έγινε γνωστό κυρίως ως η γενέτειρα του στρατάρχη Ερβιν Ρόμελ, της «αλεπού της ερήμου» ελέω των αρχικών επιτυχιών του στην Αφρική.

H Heidenheimer Sportbund ιδρύθηκε ως σύλλογος το 1846 (!), αλλά μόλις από το 2007 άρχισε κάτι να κινείται ποδοσφαιρικά, με την απόσχιση του εν λόγω τμήματος από τα υπόλοιπα 26. Το 2009-10 ανέβηκε στη Γ’ κατηγορία, όπου έμεινε για πέντε σεζόν, σε ουδεμία εξ αυτών κινδύνεψε και άλλες έξι σεζόν τη βρήκαν στη 2. Bundesliga, με σαφώς πιο δύσκολο έργο. Την άνοιξη του ’17 ήταν στην 6η θέση, πέρυσι στην 5η, φέτος στην 3η… έστω κι από σπόντα, ελέω της (νέας) παταγώδους αποτυχίας του Αμβούργου.


Η νυν Χάιντενχαϊμ έχει… επώνυμο όμως: Σμιντ! Ο 46χρονος Φρανκ Σμιντ, γέννημα-θρέμμα της πόλης, φόρεσε τη φανέλα της για μια τετραετία από το 2003, κρέμασε τα παπούτσια του και είναι από την ημέρα που αποσχίστηκε από τον υπόλοιπο σύλλογο, συνεχόμενα προπονητής της από το 2007! Αυτή κι αν είναι μια όμορφη ιστορία… Με καλύτερο παίκτη τον 24χρονο γκολτζή Τιμ Κλάινστιντ, συνεπικουρούμενο από τον 27χρονο Ρόμπερτ Λάιπετζ και με κομβικούς παίκτες τον Αυστριακό μέσο (και μόνο ξένο της ομάδας) Κονσταντίν Κερσμπάουμερ και τον τρομερό χαφ, αρχηγό στα 34 του, Μαρκ Σνάτερερ, η FCH έφτασε… στην πηγή.

Εμπειρία VS πρωτάρας


🇩🇪 Βέρντερ 🆚 Χάιντενχαϊμ, 🏟️ «Βέζερσταντιον», Βρέμη 🏆 Play out. Χωρίς κόσμο.

🇩🇪 Πρώτο ματς παραμονής / ανόδου ανάμεσα στην 16η της Βundesliga, Βέρντερ, και την 3η της Zweite Liga, Χάιντενχαϊμ. Η ρεβάνς την προσεχή Δευτέρα .

🇩🇪 Κεντρικό πρόσωπο ο φορ Νίκλας Φίλκρουγκ της Βέρντερ, που γίνεται απόψε ο πρώτος που θα έχει παίξει με τρεις διαφορετικές ομάδες στα παιχνίδια διαβάθμισης, τις άλλες φορές, με Γκρόιτερ Φιρτ και Νυρεμβέργη, δεν πανηγύρισε ούτε νίκη (0-3-1), ούτε ο ίδιος σκόραρε.

Bwin
Βαθμολογία
9.2/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Κορυφαία αξιοπιστία
check_3c
Live Streaming* 
check_3c
Καθημερινές προσφορές*
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

📝 Η Βέρντερ έχει υποβιβαστεί μια, και μοναδική, φορά στην ιστορία της, το 1980. Και έκτοτε επέστρεψε πιο δυνατή. Εκανε τη χειρότερη βαθμολογική συγκομιδή της ιστορίας της, αλλά γλίτωσε τον απευθείας υποβιβασμό, αφενός επειδή βρήκε… μπόσικη την Κολωνία (6-1), αφετέρου επειδή η Ουνιόν νίκησε τη Φορτούνα. Και η εν λόγω 6άρα ήταν η πρώτη εντός Βρέμης νίκη της μετά… την πρεμιέρα της σεζόν και το 3-2 επί της Αουγκσμπουργκ. Τιμωρημένος ο στόπερ Φογκτ. Τυχερή και η Χάιντενχαϊμ, ηττήθηκε με 3-0 από την πρωτοπόρο Αρμίνια στο Μπίλεφελντ, αλλά κράτησε την 3η θέση επειδή το Αμβούργο συνετρίβη, υποδεχόμενο τη Ζαντχάουζεν (5-1). Για πρώτη φορά στην ιστορία της σε μπαράζ, διεκδικώντας την παρθενική της παρουσία στην Bundesliga.

🏟️ Άλλες δύο φορές έχουν ανταμώσει, αμφότερες στο Κύπελλο και νίκησαν οι γηπεδούχες: το 2011 με 2-1 η Χάιντενχαϊμ και στη φετινή σεζόν, 30 Οκτωβρίου, 4-1 η Βέρντερ.

🏟️ Τα μπαράζ ανόδου / παραμονής στη Γερμανία άρχισαν το 1982, σταμάτησαν το 1991 και επανήλθαν από το 2009. Συνολικά 15 φορές παρέμειναν οι ομάδες της πρώτης κατηγορίας και 6 πανηγύρισαν οι της δεύτερης.

🦊 Οπαδικά, θέλω να μείνει η Βέρντερ, αντικειμενικά δεν το αξίζει. Στάθηκε τυχερή, διότι έπεσε πάνω στην πρωτάρα, τη σταχτοπούτα FCH, έχει (αν μη τι άλλο) φανέλα για να καθαρίσει το στόρι ακόμη και από απόψε, αλλά διαφωνώ. Ένα λογικό σενάριο είναι μια νίκη με εύθραυστο σκορ, απόψε, των «πράσινων» και τη Δευτέρα… εφιάλτης. Βασική επιλογή το αμφίτερμα για απόψε και, μακροχρόνια… είπαμε. Χάιντενχαϊμ.

Goalbetting 🇩🇪

⏩ 21:30 Βέρντερ Βρέμης – Χάιντενχαϊμ: Goal/goal 🦊 1.90. (Stoiximan)

Outright 🇩🇪

⏩ 21:30 Βέρντερ Βρέμης – Χάιντενχαϊμ: Ανοδος Χάιντενχαϊμ 🦊 3.70. (Netbet)

Νίκος Μποζιονέλος

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 1114 | Υπεύθυνο Παιχνίδι

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | ΓΡΑΜΜΗ ΣΤΗΡΙΞΗΣ: 1114| Παίξε Υπεύθυνα

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε υπεύθυνα
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις διαθέσιμοι στο novibet.gr/info/oroi

Περισσότερα άρθρα
kipello_icon
Top Στοιχηματικές
λογότυπο Stoiximan
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.5
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.5
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Pamestoixima.gr
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Novibet
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.1
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.1
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Bwin
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.2
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.2
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Betsson
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.7
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.7
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Fonbet
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Bet365
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.3
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.3
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Netbet
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.7
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.7
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Interwetten
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.3
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.3
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ