Ανάλυση: Ήταν η απόλυτη κυρίαρχη εντός κόντρα στην Στόουκ και με βάση την εικόνα της θα ήταν άδικο να μην επικρατούσε και όντως πήγε για ακόμα ένα παιχνίδι να τα κάνει... θάλασσα, αλλά επανόρθωσε στο φινάλε, σημειώνοντας μια σπουδαία ανατροπή, νικώντας με 2-1. Μπήκε με απίστευτη ορμή στο ματς, πήρε από νωρίς τα ηνία του αγώνα και ξεκίνησε με το καλημέρα να σφυροκοπά την άμυνα της Στόουκ. Τρανταχτές φάσεις διαδέχονταν η μία την άλλη, ωστόσο το κλασικό πρόβλημα που έχει φέτος στο γκολ δεν της επέτρεψε να προηγηθεί, αντιθέτως το έκανε η Στόουκ στο 55’ ξεκάθαρα κόντρα στη ροή του ματς. Εκεί η Σέφιλντ έπεσε αρκετά και γλίτωσε οριακά το 0-2. Ωστόσο μετά το 70’ άρχισε και πάλι να παίρνει μπρος, γύρισε στην πολύ καλή εικόνα προ του γκολ της αντιπάλου και μέσα σε λίγα λεπτά κατάφερε να φτάσει στην ανατροπή (80’, 83’) με το πρώτο γκολ να είναι για... σεμινάριο, αποδεικνύοντας και πάλι πως πρόκειται για μια ομάδα με ικανότητες που ψάχνει να βρει τον δρόμο της.
Αγωνιστικά νέα: Ο δεξιός μπακ Μπάντλοκ έχασε το τελευταίο λόγω τραυματισμού, ωστόσο έχει επανέλθει στις προπονήσεις και την τελευταία στιγμή θα κριθεί η συμμετοχή του στην αποστολή. Τραυματίες συνεχίζουν οι μέσοι Μπεργκ, Φρίμαν, ο αμυντικός Ο' Κόνελ και ο φορ Μπερκ.
14 N/G στα 22 τελευταία επίσημα
4 νίκες στα 13 τελευταία της Τσάμπιονσιπ
Χωρίς ήττα στα 4 τελευταία εντός
Ανάλυση: Ήταν κατώτερη της Λούτον εντός και δίκαια υπέστη την ήττα με 2-0 η οποία μάλιστα θα μπορούσε να έρθει με μεγαλύτερο σκορ. Έκανε το χειρότερο δυνατό ξεκίνημα, δεχόμενη το 0-1 μόλις στο 11’, δεν μπόρεσε να αντιδράσει έτσι όπως θα ήθελε, με τη Λούτον να συνεχίζει να έχει τον πρώτο λόγο και να πιέζει για ακόμα ένα γκολ. Στάθηκε τυχερή με σουτ της φιλοξενούμενης που χτύπησε στο δοκάρι, ωστόσο δεν την γλύτωσε στο 53’ όπου ήρθε το 0-2. Εκεί η Λούτον κατέβασε ταχύτητα, της έδωσε χώρο, εκείνη τον εκμεταλλεύτηκε, πιέζοντας και δημιουργώντας κάποιες καλές στιγμές, ενώ και στο 84’ κέρδισε πέναλτι αλλά αστόχησε, συνεπώς δεν μπόρεσε να ξαναμπεί στο ματς, μένοντας με άδεια χέρια σε ένα ομολογουμένως ματς με αντίπαλο στα μέτρα της.
Αγωνιστικά νέα: Ξεπέρασε τελικά τον τραυματισμό του και αγωνίστηκε κανονικά στο τελευταίο ο σημαντικός μέσος Σαβίλ. Δεν φαίνεται να επιστρέφουν ακόμα από τραυματισμό ο αριστερός μπακ-χαφ Μαλόουν, ο φορ Μπένετ και ο εξτρέμ Μαχόνεϊ, ακόμα και αν προλάβουν να βρεθούν στην αποστολή, δεν πάνε για βασικοί.
Under 2,5 τα 7 πιο πρόσφατα
Μία ήττα στα 8 τελευταία
3 ισοπαλίες στα 4 τελευταία εκτός