foxbet.gr Για να είσαι αλεπού στο στοίχημα
foxbet.gr Για να είσαι αλεπού στο στοίχημα
ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ
ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ*
ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΣΗΜΕΡΑ39
ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Όλα
3 ώρες
8 ώρες
12 ώρες

Πρωτάθλημα Γαλλίας Μπάσκετ: Αφιέρωμα LNB σεζόν 2023-2024

Previews Πρωταθλημάτων | 14 Σεπ 2023 12:27
Γενική-LNB-Pro-A.jpg

Με την περσινή νταμπλούχο Μονακό να είναι το ακλόνητο φαβορί για το «repeat» αναμένεται να ξεκινήσει το γαλλικό πρωτάθλημα, από το οποίο θα απουσιάσει η μεγάλη «ατραξιόν» της περσινής σεζόν, ο Βίκτορ Ουεμπανιαμά ο οποίος έκανε το άλμα για το ΝΒΑ και τους Σαν Αντόνιο Σπερς.

Γράφει ο Σταμάτης Μουρελής

Η Μονακό έκανε και πάλι τις μεγάλες μεταγραφές όπως του πρώην ΝΒΑερ Κέμπα Ουόκερ, ενώ από τις υπόλοιπες ομάδες, η Βιλερμπάν ετοιμάζεται να μπει σε νέο γήπεδο και έκανε επίσης μεγάλο άνοιγμα έχοντας υψηλούς στόχους, ενώ η Παρί μοιάζει να θέτει υποψηφιότητα για μια θέση στη EuroLeague τα επόμενα χρόνια.

Το σύστημα παραμένει ως έχει. Συμμετέχουν 18 ομάδες, με την κανονική περίοδο να αρχίζει στις 16 Σεπτεμβρίου και να ολοκληρώνεται  στις 11 Μαΐου. Οι πρώτες 8 ομάδες της κανονικής περιόδου θα παίξουν στα playoffs, ενώ οι δύο τελευταίες της βαθμολογίας υποβιβάζονται στη 2η κατηγορία. Το Κύπελλο Γαλλίας διεξάγεται με τη συμμετοχή 54 ομάδων από όλες τις κατηγορίες, ενώ το Leaders Cup, η γαλλική έκδοση του Λιγκ Καπ είναι μόνο με τη συμμετοχή των 7 πρώτων ομάδων της 1ης κατηγορίας μετά το πέρας του πρώτου γύρου και αυτής που θα το διοργανώσει.

Συνολικά 9 από τις 18 ομάδες της LNB θα συμμετέχουν σε κάποια ευρωπαϊκή διοργάνωση. Πιο συγκεκριμένα, οι Μονακό και Βιλερμπάν θα είναι στη EuroLeague, οι Μπουργκ και Παρί στο EuroCup, οι Ντιζόν, Λε Μαν, Σολέ και Στρασμπούργκ στο Basketball Champions League (οι δύο τελευταίες ρίχνονται στη μάχη των προκριματικών) και η Γκραβελίν στο FIBA Europe Cup.

cta_box_bg
Super Προσφορά* χωρίς κατάθεση: Κωδικός 200FS ΕΓΓΡΑΦΗ
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
*Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις - ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Από τη στιγμή που φέτος δεν υπάρχει το... πυροτέχνημα της Μετροπολιτάν του Ουεμπανιάμα και συνυπολογίζοντας τον... αέρα που θα πάρει η Βιλερμπάν μπαίνοντας στο νέο της γήπεδο, αξίζει το 1.80 στο ενδεχόμενο να τερματίσει στην πρώτη δυάδα στη regular season.

Θυμάστε την περσινή Μετροπολιτάν που έφτασε μέχρι τους τελικούς του πρωταθλήματος; Ε, ξεχάστε την. Φέτος, έφυγε ο Ουεμπανιάμα, έπεσε το μπάτζετ και το πυροτέχνημα μοιάζει να σβήνει. Δύσκολα θα κινδυνέψει, αλλά εξίσου δύσκολα θα μπει και στα playoffs.

Αγορά Απόδοση
TOP 2 στην κανονική περίοδο: Βιλερμπάν 1.80
Να μην μπει στα playoffs: Μετροπολιτάν 2.50

Μονακό Ρόστερ | Προγνωστικά 

Τι έκανε πέρυσι: Η Μονακό κυριάρχησε στη Γαλλία αφού κατέκτησε το πρώτο πρωτάθλημα στην ιστορία της νικώντας με 3-0 στον τελικό των playoffs την Μετροπολιτάν. Επίσης έκανε το νταμπλ νικώντας στον τελικό του Κυπέλλου τη Βιλερμπάν. Στη Euroleague έφτασε στο Final Four όπου κατέλαβε την 3η θέση νικώντας την Μπαρτσελόνα στον «μικρό» τελικό με 78-66.

Τι άλλαξε: Λίγες και ουσιαστικές αλλαγές στο ρόστερ της και φέτος, μιας και θέλει το κάτι παραπάνω στην Euroleague. Κράτησε τα μεγάλα ονόματα της, όπως τον Μάικ Τζέιμς και τον Τζόρνταν Λόιντ, ενώ αποκτήθηκε ο Κέμπα Ουόκερ με μεγάλη θητεία στο ΝΒΑ, από τις μεγαλύτερες μεταγραφές στην Ευρώπη. Ενισχύθηκε στη ρακέτα με τον Κορνελί από τη Ρεάλ και τον Τζαϊτέ από τη Βίρτους.

Στον παρακάτω πίνακα μπορείτε να δείτε αναλυτικά το ρόστερ της Μονακό αυτή τη στιγμή. Δίπλα σε κάθε παίκτη μπορείτε να δείτε την ηλικία, το ύψος και τη θέση στην οποία αγωνίζεται.

Όνομα (Η) - (Υ)  Θέση
Μάικ Τζέιμς (33) - (1.85) Γκαρντ
Κέμπα Γουόκερ (33) - (1.83) Γκαρντ
Έλι Οκόμπο (27) - (1.91) Γκαρντ
Μάτιου Στράτζελ (22) - (1.82) Γκαρντ
Τζόρνταν Λόιντ (31) - (1.93) Γκαρντ
Γιακούμπα Ουαταρά (32) - (1.91) Γκαρντ/Φόργουορντ
Τέρι Ταρπέι (29) - (1.96) Γκαρντ/Φόργουορντ
Άλφα Ντιαλό (27) - (2.01) Φόργουορντ
Τζάρον Μπλόσονγκεϊμ (31) - (1.98) Φόργουορντ
Τζον Μπράουν (32) - (2.03) Φόργουορντ
Πετρ Κορνελί (28) - (2.11) Φόργουορντ/Σέντερ
Γιοάν Μακουντού (24) - (2.07) Φόργουορντ/Σέντερ
Ντόντα Χολ (27) - (2.08) Σέντερ
Μαμ Τζαϊτέ (30) - (2.08) Σέντερ
Ντονάτας Μοτεγιούνας (34) - (2.13) Σέντερ
Προπονητής: Σάσα Ομπράντοβιτς (από το 2021)
bet_tip_2.svg
Η Εκτίμησή μας

Είναι το ακλόνητο φαβορί για τον τίτλο στην Γαλλία και δικαιολογημένα μιας και έχει το καλύτερο και το ακριβό ρόστερ. Λογικά πάει για την 1η θέση στην κανονική περίοδο και τον τίτλο στο φινάλε της σεζόν. Η επιλογή να παίξει με τη Βιλερμπάν στους τελικούς και να κερδίσει τον τίτλο, στο 2.35.

Βιλερμπάν Ρόστερ | Προγνωστικά 

Τι έκανε πέρυσι: Η Βιλερμπάν μπορεί να κέρδισε το Leaders Cup αλλά η χρονιά δεν κρίνεται πετυχημένη. Τερμάτισε 3η στην κανονική περίοδο και αποκλείστηκε στα ημιτελικά από τη Μετροπολιτάν, έχασε στον τελικό του Κυπέλλου από τη Μονακό ενώ τερμάτισε στην τελευταία θέση (18η) στην Euroleague.

Τι άλλαξε: Αρκετές οι αλλαγές στο ρόστερ της Βιλερμπάν μιας και απέκτησε εννέα παίκτες, ορισμένοι εκ των οποίων με θητεία στο ΝΒΑ όπως οι Μάικ Σκοτ και Τιμοτέ Λουαού-Καμπαρό με τον τελευταίο να αγωνίζεται στην Αρμάνι. Επίσης συμφώνησε με παίκτες που έχουν εμπειρία από Euroleague όπως ο Πάρις Λι που ήρθε από τον Παναθηναϊκό. Διατήρησε τον βασικό της σταρ που δεν είναι άλλος από τον Ντε Κολό. Στα πράγματα που δεν άλλαξαν ακόμα, αλλά θα αλλάξουν σε λίγο καιρό, συμπεριλαμβάνεται φυσικά και η μετακόμισή της σε νέο γήπεδο, με το πρώτο ματς να έχει προγραμματιστεί για τα τέλη Νοεμβρίου.

Στον παρακάτω πίνακα μπορείτε να δείτε αναλυτικά το ρόστερ της Βιλερμπάν αυτή τη στιγμή. Δίπλα σε κάθε παίκτη μπορείτε να δείτε την ηλικία, το ύψος και τη θέση στην οποία αγωνίζεται.

Όνομα (Η) - (Υ)  Θέση
Νάντο Ντε Κολό (36) - (1.96) Γκαρντ
Πάρις Λι - (28) - (1.83) Γκαρντ
Έντουιν Τζάκσον - (33) - (1.90) Γκαρντ
Ντέιβιντ Λάιτι (35) - (1.95) Γκαρντ
Φρανκ Τζάκσον (25) - (1.91) Γκαρντ
Μάικ Σκοτ (35) - (2.03) Φόργουορντ
Τσαρλς Καχουντί (37)  - (1.96) Φόργουορντ
Μπορίς Ντιαλό (29) - (1.95) Φόργουορντ
Τιμοτέ Λουαού-Κμπαρό (28) - (2.01) Φόργουορντ
Εμπαγιέ Ενταγιέ (24) - (2.03) Φόργουορντ
Τζόφρεϊ Λοβέρν (31) - (2.11) Σέντερ
Γιουσουφά Φαλ (28) - (2.21) Σέντερ
Τζον Εγκπούνου (28) - (2.11) Σέντερ
Προπονητής: Τι Τζέι Πάρκερ (από το 2020)

bet_tip_2.svg
Η Εκτίμησή μας

Ενισχυμένη σε σχέση με την περσινή σεζόν εμφανίζεται η Βιλερμπάν η οποία σαφέστατα θέλει να επιστρέψει στην κορυφή του γαλλικού πρωταθλήματος και να κάνει μία αξιοπρεπής πορεία στην Euroleague. Στο 1.80να είναι στην πρώτη δυάδα.

cta_box_bg
Σούπερ Δώρο* στο PS Rewards Χωρίς Κατάθεση! ΕΓΓΡΑΦΗ
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Παρί Ρόστερ | Προγνωστικά 

Τι έκανε πέρυσι: Κινήθηκε στην μετριότητα η Παρί στην περσινή σεζόν αφού έμεινε εκτός πλέι οφ, τερματίζοντας στην 9η θέση της κανονικής περιόδου με ρεκόρ 16-18. Στο Eurocup όπου έλαβε μέρος, προκρίθηκε από την φάση των ομίλων, όντας 5η με 10-8 από τον 2ο όμιλο και αποκλείστηκε από την Γκραν Κανάρια στα προημιτελικά.

Τι άλλαξε: Έκανε μία μεγάλη επένδυση, φέρνοντας τον Τόμας Ισάλο στην τεχνική ηγεσία από την Βόννη, ο οποίος πήρε αρκετούς παίκτες μαζί του όπως τον σκόρερ γκαρντ, Τι Τζέι Σορτς, που ήταν εκ των κορυφαίων στο περσινό Basketball Champions League. Επίσης πήρε στα γκαρντ τους Τάισον Γουόρντ και Κόλιν Μάλκολμ, επίσης από την Βόννη. Με αυτούς που προσπαθήσει να καλύψει το κενό παικτών όπως οι Τάριον Ουάλας και Κάιλ Άλμαν που ήταν οι περσινοί πρώτοι σκόρερ.

Στον παρακάτω πίνακα μπορείτε να δείτε αναλυτικά το ρόστερ της Παρί αυτή τη στιγμή. Δίπλα σε κάθε παίκτη μπορείτε να δείτε την ηλικία, το ύψος και τη θέση στην οποία αγωνίζεται.

Όνομα (Η) - (Υ)  Θέση
Τι Τζέι Σορτς (25) - (1.75) Γκαρντ
Ναντίρ Χίφι (21) - (1.90) Γκαρντ
Σεμπάστιαν Ερέρα (25) - (1.93) Γκαρντ
Ζαν Νομπά  (18) - (1.87) Γκαρντ
Τάισον Γουόρντ (26) - (1.98) Γκαρντ/Φόργουορντ
Κόλιν Μάλκολμ (26) - (2.00) Γκαρντ/Φόργουορντ
Γκοτιέ Ντένις (26) - (1.98) Φόργουορντ
Μπάντζα Σι (33) - (2.04) Φόργουορντ
Μοχάμεντ Ντιαβαρά (18) - (2.03) Φόργουορντ
Μίκαελ Γιαντούνεν (23) (2.04) Φόργουορντ
Έντσο Σαρβίν (20) - (2.01) Φόργουορντ
Λέον Κράτζερ (26) - (2.11) Σέντερ
Μίκαελ Κέσενς (32) - (2.06) Σέντερ
Προπονητής: Τόμας Ισάλο (από το 2023)
Η Εκτίμησή μας

Έριξε αρκετά χρήματα το καλοκαίρι για να κάνει ένα δυνατό ρόστερ και να παλέψει όχι απλά για την παρουσία στα πλέι οφ αλλά και για μια θέση στην πρώτη τετράδα, κάτι που λογικά μπορεί να πετύχει. Αυξημένες οι προσδοκίες και στο Eurocup όπου θα bet_tip_2.svgσυμμετέχει και φέτος, μιας και ο μακροπρόθεσμος στόχος είναι η EuroLeague. Λογική επιλογή να είναι στο Top-4, στο 1.55.

Ντιζόν Ρόστερ | Προγνωστικά 

Τι έκανε πέρυσι: Η Ντιζόν έκανε μία εξαιρετική πορεία στο πρωτάθλημα κυρίως στην κανονική περίοδο όπου τερμάτισε στην 4η θέση με 21-13 ρεκόρ. Στα πλέι οφ, πάντως, παρότι είχε το πλεονέκτημα έδρας, αποκλείστηκε από την Μπουργκ με 2-0 στα προημιτελικά. Στην Ευρώπη και στο Basketball Champions League προκρίθηκε από την 1ην φάση των ομίλων ως 2η, αλλά αποκλείστηκε στην επόμενη.

Τι άλλαξε: Λίγες οι αλλαγές για την Ντιζόν η οποία κράτησε το μεγαλύτερο μέρος των ξένων παικτών της και πρόσθεσε συγκεκριμένα κομμάτια στο παζλ της, όπως για παράδειγμα ο σκόρερ Κάμερον Λι Χαντ από την ιταλική Ντερτόνα, αλλά και ο ψηλός Βιταλί Σικοκό, που ήταν πέρυσι μέλος της καλύτερης πεντάδας του γαλλικού πρωταθλήματος με τη φανέλα της Ορτέζ που υποβιβάστηκε. Γενικά είναι μία ομάδα που δύσκολα αλλάζει μεγάλο μέρος από το ρόστερ της, έχοντας για παράδειγμα τον "εγκέφαλο" Ντέιβιντ Χόλστον από το 2018.

Στον παρακάτω πίνακα μπορείτε να δείτε αναλυτικά το ρόστερ της Ντιζόν αυτή τη στιγμή. Δίπλα σε κάθε παίκτη μπορείτε να δείτε την ηλικία, το ύψος και τη θέση στην οποία αγωνίζεται.

Όνομα (Η) - (Υ)  Θέση
Ντέιβιντ Χόλστον (37) - (1.67) Γκαρντ
Κάμερον Λι Χαντ (26) - (1.92) Γκαρντ
Τζόναθαν Ρουσέλ (33) - (1.92) Γκαρντ
Ρουμπίν Ντικοτέ  (23) - (1.93) Γκαρντ
Γκρέγκορ Χρόβατ (29) - (1.96) Γκαρντ
Αλεξάνταρ Λάζιτς (28) - (2.01) Φόργουορντ
Χιούγκο Μαρίν-Μπιρκενέρ (20) - (1.98) Φόργουορντ
Αλάν Ντοκουσί (24) - (2.04) Φόργουορντ
Ντιλάν Αφό Μαμά (24) - (1.97) Φόργουορντ
Νέιθαν Βινσέν (21) (2.00) Φόργουορντ
Βιταλί Σικοκό (32) - (2.10) Σέντερ
Ζακ Αλινγκέ (35) - (2.01) Σέντερ
Προπονητής: Νέναντ Μάρκοβιτς (από το 2021)
Η Εκτίμησή μας

Είναι από τις παραδοσιακά δυνατές ομάδες του γαλλικού πρωταθλήματος και στόχος είναι η είσοδος στην πρώτη εξάδα της bet_tip_2.svgκανονικής περιόδου. Στην Ευρώπη μετέχει και πάλι στους ομίλους του Basketball Champions League χωρίς όμως να μπορεί να έχει υψηλές προσδοκίες για κάτι περισσότερο. Ίσως αξίζει το 3.00 για να τερματίσει στην πρώτη τετράδα.

cta_box_bg
Combo Προσφορά* χωρίς κατάθεση στη Novibet ΕΓΓΡΑΦΗ
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Λε Μαν Ρόστερ | Προγνωστικά 

Τι έκανε πέρυσι: Η Λε Μαν δικαίωσε τον τίτλο της παραδοσιακής δύναμης στην Γαλλία μιας και βρέθηκε στα playoffs, τερματίζοντας στην 6η θέση στην κανονική περίοδο με 19-15. Εκεί, αποκλείστηκε στα προημιτελικά από την Βιλερμπάν με 2-0. Στο Κύπελλο είχε καλή παρουσία επίσης μιας και έφτασε ως τα ημιτελικά, όπου αποκλείστηκε από τη Μονακό.

Τι άλλαξε: Αποχώρησε η πλειονότητα των περσινών ξένων μιας και απέκτησε το καλοκαίρι πέντε Αμερικανούς, κυρίως από λίγκες χαμηλότερου επιπέδου. Από τους νέους ξεχωρίζει ο Ματ Λούις ο οποίος έπαιξε στο Summer League με τους Μπρούκλιν Νετς, αλλά προτίμησε την Ευρώπη από την αναπτυξιακή λίγκα (G-League), αλλά και ο ΝτεΒάντε Τζόουνς, που ήταν πέρυσι στην Μετροπολιτάν.

Στον παρακάτω πίνακα μπορείτε να δείτε αναλυτικά το ρόστερ της Λε Μαν αυτή τη στιγμή. Δίπλα σε κάθε παίκτη μπορείτε να δείτε την ηλικία, το ύψος και τη θέση στην οποία αγωνίζεται.

Όνομα (Η) - (Υ)  Θέση
Μάρβιν Μέισον (28) (1.88) Γκαρντ
Ματ Λιούις (24) - (1.95) Γκαρντ
ΝτεΒάντε Τζόουνς (25) - (1.86) Γκαρντ
Αμπντουλαγιέ Εντιαγέ  (25) - (1.98) Γκαρντ
Λεοπλόντ Ντελανουά (21) - (1.93) Γκαρντ
Ντεσόν Σβαρτζ (24) - (2.01) Φόργουορντ
Ουίλιαμς Ναράς (26) - (2.01) Φόργουορντ
Λοϊκ Γκρασχόφ (19) - (2.00) Φόργουορντ
Ραφαέλ Ντζασραμπαγιέ (20) - (2.05) Φόργουορντ
Ιθάν Μπουργκάντ (19) - (1.97) Φόργουορντ
Γουίλφρεντ Γιεγκετέ (21) - (2.01) Σέντερ
Σελόν Μαβουγκμπέ (25) (2.08) Σέντερ
Προπονητής: Ελρίκ Ντελόρντ (από το 2019)
Η Εκτίμησή μας

bet_tip_2.svgΛογικά θα είναι και φέτος στα playoffs αφού διαθέτει ένα ρόστερ το οποίο τουλάχιστον στα... χαρτιά μπορεί να μπει στην πρώτη οχτάδα. Δεν κυνηγάει κάτι περισσότερο στην Γαλλία. Μετέχει στο Basketball Champions League όπου θα προσπαθήσει για την διάκριση, αρχικά πρόκριση από τους ομίλους. Στο 2.60 να τερματίσει στο 5-8.

Στρασβούργο Ρόστερ | Προγνωστικά 

Τι έκανε πέρυσι: Είχε προσδοκίες αλλά δεν μπόρεσε να κάνει την υπέρβαση. Στο πρωτάθλημα τερμάτισε στην 8η θέση (17-17) και αποκλείστηκε από την Μονακό με 2-0 στα προημιτελικά. Στο Κύπελλο έφτασε στα ημιτελικά, αλλά αποκλείστηκε από τη Βιλερμπάν. Στο Basketball Champions League ήταν 1η στην πρώτη φάση των ομίλων, ενώ στην δεύτερη φάση προκρίθηκε ως 2η από τον όμιλο της. Αποκλείστηκε στα προημιτελικά από την μετέπειτα τροπαιούχο Βόννη με 2-1.

Τι άλλαξε: Προχώρησε σε σημαντικές αλλαγές αφού αποχώρησαν οι δύο καλύτεροι παίκτες από την περσινή ομάδα, οι Ματ Μίτσελ και Μάρκους Κιν. Ενισχύθηκε με τον Φιλ Μπουθ που τελείωσε την περσινή σεζόν με την Πετκιμσπόρ στην Τουρκία και τον Γάλλο Χιούγκο Ινβερνίτζι, που επιστρέφει στην πατρίδα του μετά το περσινό πέρασμα από την Τρεβίζο και την Ιταλία, ενώ στην ρακέτα προστέθηκε ο Νέιτ Σάντερς με εμπειρία από Τουρκία.

Στον παρακάτω πίνακα μπορείτε να δείτε αναλυτικά το ρόστερ του Στρασβούργου αυτή τη στιγμή. Δίπλα σε κάθε παίκτη μπορείτε να δείτε την ηλικία, το ύψος και τη θέση στην οποία αγωνίζεται.

Όνομα (Η) - (Υ)  Θέση
Κουίντον Χούκερ (28) (1.83) Γκαρντ
Τσάντι Μπράουν  (24) - (1.96) Γκαρντ
Πολ Λακόμπ (33) - (1.98) Γκαρντ
Φιλ Μπουθ  (27) - (1.90) Γκαρντ
Σοφιάνε Μπρικί (24) - (1.93) Γκαρντ
Ζαν Μπατίστ Μαϊλέ (29) - (1.90) Φόργουορντ
Χιούγκο Ινβερνίτζι (30) - (1.98) Φόργουορντ
Ραμουάλντ Μορένς (22) - (2.08) Φόργουορντ
Λεοπόλντ Καβαλιέρε (27) - (2.03) Φόργουορντ
Νέιτ Σάντερς (25) - (2.03) Φόργουορντ/Σέντερ
Ντανιέλ Άκιν (25) - (2.06) Φόργουορντ/Σέντερ
Προπονητής: Μάσιμο Κανσελιέρι (από το 2023)
Η Εκτίμησή μας

bet_tip_2.svgΑνήκει στις παραδοσιακές δυνάμεις του γαλλικού μπάσκετ και λογικά θα μπορέσει να μπει στα πλέι οφ. θα κινηθεί κυρίως στο γκρουπ 5-8, μιας και δεν δείχνει ικανή για την υπέρβαση της τετράδας. Μετέχει στα προκριματικά του Basketball Champions League. Στο 2.60να βρεθεί μεταξύ 5ης και 8ης θέσης.

cta_box_bg
bwin - Άπαιχτη προσφορά* χωρίς κατάθεση & VIP ταξίδι στο Final Four της EuroLeague! ΕΓΓΡΑΦΗ
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Μετροπολιτάν Ρόστερ | Προγνωστικά 

Τι έκανε πέρυσι: Με τον Βικτόρ Ουεμπανιαμά να κυριαρχεί μέσα στο γήπεδο, η Μετροπόλιταν έκανε την καλύτερη σεζόν της ιστορίας της μιας και τερμάτισε στην 2η θέση στην κανονική περίοδο με ρεκόρ 24-11. Στα πλέι οφ έφτασε μέχρι τους τελικούς και διεκδίκησε το πρώτο της πρωτάθλημα αλλά έχασε εύκολα από την Μονακό με 3-0.

 Τι άλλαξε: Καταρχήν έφυγε ο Βικτόρ Ουεμπανιαμά ο οποίος επιλέχθηκε στο νούμερο 1 του ντραφτ στο ΝΒΑ από τους Σαν Αντόνιο Σπερς. Λίγο πιο χαμηλά, στο νούμερο 7, επιλέχθηκε ο γκαρντ Μπιλάλ Κουλιμπαλί. Ουσιαστικά, άλλαξε όλο το ρόστερ της αφού αποχώρησαν 10 παίκτες όπως και ο προπονητής της, Βενσάν Κολέ. Έφτιαξε ένα ρόστερ... ανάγκης, με τον παλιό διεθνή Λοράν Φουαρές να είναι ο νέος προπονητής και τον γνώριμό μας από το πέρασμά του από την ΑΕΚ, Τζόρνταν Θίοντορ, να ξεχωρίζει.

Στον παρακάτω πίνακα μπορείτε να δείτε αναλυτικά το ρόστερ της Μετροπολιτάν αυτή την στιγμή. Δίπλα σε κάθε παίκτη μπορείτε να δείτε την ηλικία, το ύψος και τη θέση στην οποία αγωνίζεται.

Όνομα (Η) - (Υ)  Θέση
Τέβιν Μπράουν (24) - (1.96) Γκαρντ
Γκραντ Σέρφελντ  (23) - (1.88) Γκαρντ
Τζόρνταν Θίοντορ (33) - (1.82) Γκαρντ
Λαχαού Κονατέ  (31) - (1.96) Γκαρντ
Άλεξ Τουπάν (31) - (1.99) Φόργουορντ
Φαμπιάν Γουάιτ Τζούνιορ (24) - (2.03) Φόργουορντ
Αμπντουλαγιέ Λουμ (32) - (2.09) Φόργουορντ
Παούλιους Σορόκας (31) - (2.01) Φόργουορντ
Ιλάν Εσό-Εσός (18) - (1.94) Φόργουορντ
Τζος Κάρλτον (24) - (2.11) Σέντερ
Προπονητής: Λοράν Φουαρές (από το 2023)
Η Εκτίμησή μας

bet_tip_2.svgΈφτασε σε σημείο να κινδυνεύει με διάλυση μετά την αποχώρηση του Βικτόρ Ουεμπανιαμά, κάποια στιγμή φάνηκε πως δεν θα κατέβει καν στο πρωτάθλημα. Δεν φαίνεται να έχει βρει την άκρη οικονομικά και παρά το γεγονός ότι έκανε κάποιες ποιοτικές προσθήκες, το ρόστερ είναι μικρό και χωρίς βάθος. Δύσκολα θα μπει στα playoffs, το πιο πιθανό να μπλέξει και σε περιπέτειες. Στο 2.50να μην μπει στα πλέι οφ.

Μπουργκ Ρόστερ | Προγνωστικά

Τι έκανε πέρυσι: Ήταν καλή για μεγάλο κομμάτι της περσινής χρονιάς, αλλά στο τέλος η Μπουργκ δεν πέτυχε κάτι αξιόλογο. Στη Γαλλία πήρε την 5η θέση στην κανονική περίοδο και αποκλείστηκε στα ημιτελικά των πλέι οφ από την Μονακό με 3-0. Στο EuroCup προκρίθηκε ως 5η από τον όμιλο της και αποκλείστηκε στη φάση των 16 από τον Προμηθέα.

Τι άλλαξε: Μία... νέα ομάδα για την Μπουργκ αφού το καλοκαίρι αποχώρησαν 10 παίκτες και έτσι προχώρησε στην απόκτηση νέων ξένων παικτών με καλύτερη κίνηση αυτή του Μόργκαν από την Βόννη. Επενδύει αρκετά στο μέλλον αφού απέκτησε τον 18χρονο Ζακ Ρισασέ (γιος του παλιού παίκτη του Ολυμπιακού και μεγάλο NBA prospect) και γενικά διαθέτει νεανικό ρόστερ. Από τις υπόλοιπες προσθήκες, ξεχωρίζει αυτή του πρώην παίκτη του ΠΑΟΚ, ΤζεΚουάν Λιούις, που έρχεται από εξαιρετική χρονιά στη Γερμανία και του Λευκορώσου φόργουορντ, Μαξίμ Σάλας.

Στον παρακάτω πίνακα μπορείτε να δείτε αναλυτικά το ρόστερ της Μπουργκ αυτή την στιγμή. Δίπλα σε κάθε παίκτη μπορείτε να δείτε την ηλικία, το ύψος και τη θέση στην οποία αγωνίζεται.

Όνομα (Η) - (Υ)  Θέση
Τζε Κουάν Λιούις (29) - (1.85) Γκαρντ
Μπράις Μπράουν  (27) - (1.89) Γκαρντ
Χιούγκο Μπενίτεζ (23) - (1.92) Γκαρντ
Τζέρεμι Μόργκαν (28) - (1.96) Γκαρντ
Αξέλ Τζουλιέν (31) - (1.82) Γκαρντ
Αϊσάια Μάικ (26) - (2.00) Γκαρντ/Φόργουορντ
Μαξίμ Σάλας (27) - (2.05) Φόργουορντ
Ζακαρί Ρισασέ (18) - (2.00) Φόργουορντ
Μαξίμ Κουρμπί (32) - (2.00) Φόργουορντ
Μποντιάν Μάσα (25) - (2.05) Σέντερ
Γκόντγουιν Ομενάκα (25) - (2.05) Σέντερ
Κέβιν Κοκιλά (24) - (2.04) Σέντερ
Προπονητής: Φέντερικ Φοτού (από το 2022)
Η Εκτίμησή μας

Θα παλέψει και πάλι για να μπει στην πρώτη εξάδα στο τέλος της κανονικής περιόδου και να προκριθεί από τον όμιλο του bet_tip_2.svgEurocup. Έχει αρκετά γεμάτο ρόστερ, αλλά συνυπολογίζοντας ότι θα έχει και υποχρεώσεις στην Ευρώπη, δεν φαίνεται ικανή για το μεγάλο «μπαμ», αλλά παραμένει στις παραδοσιακά... καλές ομάδες της Γαλλίας. Στο 2.70 να τερματίσει στις θέσεις 5-8.

cta_box_bg
ΣΤΗΝ BETSSON ΒΡΙΣΚΕΤΕ ΕΝΙΣΧΥΜΕΝΕΣ ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΡΥΦΑΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΕΓΓΡΑΦΗ
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Σολέ Ρόστερ | Προγνωστικά

Τι έκανε πέρυσι: Η Σολέ κατάφερε να μπει στην πρώτη οχτάδα του πρωταθλήματος  αφού τερμάτισε στην 7η θέση με ρεκόρ 18-16, αλλά αποκλείστηκε στα προημιτελικά των playoffs από την Μετροπολιτάν με 2-1. Στην Ευρώπη και συγκεκριμένα στο FIBA Europe Cup κυνήγησε την διάκριση, έφτασε μέχρι τον τελικό αλλά έχασε από την πολωνική Άνβιλ με 2-0.

Τι άλλαξε: Αρκετές αλλαγές στο ρόστερ της, το οποίο είναι μείγμα έμπειρων και αρκετών νεαρών παικτών. Η σημαντικότερη απώλεια είναι αυτή του Μπορίς Νταλό που πήγε στην Βιλερμπάν. Κράτησε τους βασικούς Κιμ Τίλι και Βόιτσεχ Χρούμπαν που δίνουν ποιότητα και εμπειρία. Από τις προσθήκες, ξεχωρίζει ο Αμερικανός γκαρντ Γκάρι Μπλέικς, που έπαιζε στην Πολωνία.

Στον παρακάτω πίνακα μπορείτε να δείτε αναλυτικά το ρόστερ της Σολέ αυτή τη στιγμή. Δίπλα σε κάθε παίκτη μπορείτε να δείτε την ηλικία, το ύψος και τη θέση στην οποία αγωνίζεται.

Όνομα (Η) - (Υ)  Θέση
Τι Τζέι Κάμπελ (35) - (1.75) Γκαρντ
Γκάρι Μπλέικς  (29) - (1.93) Γκαρντ
Έντζο Σιχνά (24) - (1.82) Γκαρντ
Ζεράρντ Αγιαγί (22) - (1.88) Γκαρντ
Νέιθαν Ντε Σόουζα (20) - (1.91) Γκαρντ
Βόιτσεχ Χρούμπαν (34) - (2.02) Φόργουορντ
Ματέο Μπορντές (19) - (1.97) Φόργουορντ
Τιντζάν Σαλαούν (18) - (2.05) Φόργουορντ
Εμανουέλ Νζεκβέσι (26) - (2.03) Φόργουορντ
Αμαέλ Λετάνγκ (18) - (2.14) Φόργουορντ/Σέντερ
Κιμ Τικί (35) - (2.10) Σέντερ
Προπονητής: Λορέν Βίλα (από το 2021)
Η Εκτίμησή μας

Θα προσπαθήσει και πάλι να τερματίσει μέσα στις θέσεις των πλέι οφ και θα επιδιώξει μία καλύτερη πορεία από την περσινή. Ερωτηματικό πόσο θα αντέξουν οι μεγάλοι σε ηλικία παίκτες της. Στην Ευρώπη μετέχει στα προκριματικά του Basketball bet_tip_2.svgChampions League όπου στόχος, σε πρώτη φάση, είναι η παρουσία στους ομίλους. Μπορεί να μπει στα πλέι οφ, οπότε ίσως αξίζει το ρίσκο στο 2.40.

Λιμόζ Ρόστερ | Προγνωστικά

Τι έκανε πέρυσι: Η ιστορική Λιμόζ έφτασε μία... ανάσα από τον υποβιβασμό σε μία από τις χειρότερες σεζόν της ιστορίας της, αλλά τελικά παρέμεινε στην κατηγορία μια και τερμάτισε στην 16η θέση με ρεκόρ 14-21. Στην Ευρώπη έλαβε μέρος στο Basketball Champions League, αλλά δεν κατάφερε και σπουδαία πράγματα, μιας και πέρασε ως 3η από την πρώτη φάση, αλλά έμεινε 4η στην επόμενη, με ρεκόρ 1-5.

Τι άλλαξε: Καταρχήν, άλλαξε προπονητή με τον Ηλία Καντζούρη να αναλαμβάνει τα ηνία της ομάδας. Από το περσινό ρόστερ αποχώρησαν όλοι οι ξένοι, κάτι απόλυτα λογικό με βάση την πορεία της ομάδας. Ενισχύθηκε φέτος στην περιφέρεια με τους Κάμερον ΜακΓκούστι (εξαιρετικός πέρυσι στην Α2 Ιταλίας) και Νεμάνια Νέναντιτς (καλή χρονιά στην ACB με την Μπρεογκάν), ενώ περιμένει πολλά από τους αθλητικούς Κριστιάν Ντουλίτλ και Σιμί Σίτου στην φροντ λάιν.

Στον παρακάτω πίνακα μπορείτε να δείτε αναλυτικά το ρόστερ της Λιμόζ αυτή την στιγμή. Δίπλα σε κάθε παίκτη μπορείτε να δείτε την ηλικία, το ύψος και τη θέση στην οποία αγωνίζεται.

Όνομα (Η) - (Υ)  Θέση
Κάμερον ΜακΓκούστι (26) - (1.96) Γκαρντ
Ταϊρί Άπλεμπι (24) - (1.85) Γκαρντ
Νεμάνια Νέναντιτς (29) - (1.96) Γκαρντ
Λούκας Ουγκολίν (21) - (1.96) Γκαρντ
Λούκας Μπεφόρτ (21) - (1.92) Γκαρντ
Νικολάς Λανγκ (33) - (1.98) Φόργουορντ
Μάθιου Βοτσιετσόφσκι (30) - (2.03) Φόργουορντ
Σίμι Σίτου (23) - (2.08) Φόργουορντ
Κρίστιαν Ντουλίτλ (25) - (2.01) Φόργουορντ
Αλεξάντρ Τσασάνγκ (28) - (2.03) Φόργουορντ/Σέντερ
Κιμ Τικί (35) - (2.10) Σέντερ
Προπονητής: Ηλίας Καντζούρης (από το 2023)
Η Εκτίμησή μας

bet_tip_2.svgΠρώτος στόχος της θα είναι μια άνετη παραμονή, καθώς δεν θέλει να έχει τα περσινά μπερδέματα. Από εκεί και πέρα θα παλέψει για τα playoffs, αν και είναι αουτσάιντερ για να βρεθεί στην πρώτη οχτάδα. Στο 2.35 η παρουσία της Λιμόζ στην post season.

cta_box_bg
Mοναδική προσφορά* για να σκοράρεις καθημερινά στις πιο δημοφιλείς λίγκες! ΕΓΓΡΑΦΗ
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Γκραβελίν Ρόστερ | Προγνωστικά

Τι έκανε πέρυσι: Στην μετριότητα κινήθηκε πέρυσι η Γκραβελίν, η οποία δεν κατάφερε να πετύχει κάτι αξιόλογο πέρα από την άνετη παραμονή στην κατηγορία, μιας και τερμάτισε στην 10η θέση στην κανονική περίοδο με ρεκόρ 16-18 και έμεινε εκτός playoffs.

Τι άλλαξε: Η πλειοψηφία των ξένων παικτών είναι καινούργιοι, στην προσπάθεια να βρει... λαβράκια ενόψει της νέας σεζόν. Αποχώρησαν εννέα παίκτες από την περσινή ομάδα, προστέθηκαν ισάριθμοι για την νέα χρονιά. Tα οικονομικά δεν είναι τα καλύτερα δυνατά, αλλά η ομάδα κατάφερε να προσελκύσει παίκτες όπως ο Κρις Κλάιμπερν (αδερφός του Γουίλ της Εφές) και Λάντρι Ενοκό, ο οποίος έχει παραστάσεις από την EuroLeague.

Στον παρακάτω πίνακα μπορείτε να δείτε αναλυτικά το ρόστερ της Γκραβελίν αυτή τη στιγμή. Δίπλα σε κάθε παίκτη μπορείτε να δείτε την ηλικία, το ύψος και τη θέση στην οποία αγωνίζεται.

Όνομα (Η) - (Υ)  Θέση
Λορέν Τζάκσον (26) - (1.73) Γκαρντ
Τζόνι Μπερχανέμεσκελ  (30) - (1.88) Γκαρντ
Τόμας Κορνελί (32) - (1.90) Γκαρντ
Κάλεμπ Γουόκερ (32) - (1.93) Γκαρντ
Κρις Κλάιμπερν (27) - (1.98) Φόργουορντ
Βαφεσά Φοφανά (31) - (1.98) Γκαρντ/Φόργουορντ
Ταχουάν Έιτζ (25) - (2.01) Φόργουορντ
Χανς Βάνγουιν (28) - (2.07) Φόργουορντ
Βαλεντίν Τσέρι (25) - (2.00) Φόργουορντ
Λάντρι Ενόκο (29) - (2.08) Σέντερ
Προπονητής: Λορέν Λενγκάμ (από το 2022)
Η Εκτίμησή μας

bet_tip_2.svgΛογικά δεν αναμένεται να πετύχει κάτι περισσότερο από την περσινή σεζόν. Στόχος η πιο γρήγορη παραμονή στην κατηγορία και αν μπορέσει να μπει στα playoffs θα είναι μεγάλη επιτυχία. Δύσκολα θα κινδυνέψει πάντως.

Ναντέρ Ρόστερ | Προγνωστικά

Τι έκανε πέρυσι: Πάλεψε από την αρχή της σεζόν ως το τέλος για την παραμονή και δικαιώθηκε μιας και τερμάτισε στην 13η θέση με ρεκόρ 14-20, σε μία χρονιά όπου για πολλούς ήταν φαβορί για τον υποβιβασμό.

Τι άλλαξε: Αποχώρησαν σημαντικοί παίκτες από την ομάδα όπου ο γκαρντ Χόρνσμπι και ο Χαλίλοβιτς που έδινε λύσεις στην ρακέτα. Κράτησε τον πρώτο της σκόρερ, Τζάστιν Μπίμπινς και προχώρησε σε λίγες προσθήκες με σημαντικότερη του Ντέσι Ροντρίγκες από την Λιμόζ. Το μόνο σίγουρο, πάντως, είναι ότι δεν αλλάζει προπονητή, μιας και ο Πασκάλ Ντοναντιέ είναι στην άκρη του πάγκου από το 2000! Ίσως, βέβαια, να παίζει ρόλο και ότι είναι ο αδερφός του προέδρου, αν και για αρκετά χρόνια ήταν ένας από τους πιο επιτυχημένους προπονητές στη λίγκα.

Στον παρακάτω πίνακα μπορείτε να δείτε αναλυτικά το ρόστερ της Ναντέρ αυτή την στιγμή. Δίπλα σε κάθε παίκτη μπορείτε να δείτε την ηλικία, το ύψος και τη θέση στην οποία αγωνίζεται.

Όνομα (Η) - (Υ)  Θέση
Τζάστιν Μπίμπινς (27) - (1.78) Γκαρντ
Τζοέλ Αγιάγι  (23) - (1.96) Γκαρντ
Μπεντζαμίν Σενέ (29) - (1.88) Γκαρντ
Μπαστιάν Πινό (29) - (1.95) Γκαρντ
Γιοχάν Μπεγκαρίν (21) - (1.96) Γκαρντ
Λούκας Φίσερ (19) - (1.93) Γκαρντ
Ντέσι Ροντρίγκες (27) - (1.98) Φόργουορντ
Λούκας Ντοσουλιέρ (27) - (2.03) Φόργουορντ
Σιμεόν Καλεμπά (20) - (2.00) Φόργουορντ
Ιμπραχίμα Φαλ-Φαγιέ (27) - (2.07) Φόργουορντ
Χαμαντί Εντιαγέ (36) - (2.13) Σέντερ
Προπονητής: Πασκάλ Ντοναντιέ (από το 2000)
Η Εκτίμησή μας

bet_tip_2.svgΛογικά δεν θα έχει πρόβλημα όσον αφορά την παραμονή, αλλά από την άλλη δεν φαίνεται ικανή για να μπορέσει να μπει στα playoffs. Θα το παλέψει αλλά μάλλον θα κινηθεί μεταξύ 10ης και 12ης θέσης, οτιδήποτε παραπάνω θα είναι επιτυχία. Αξίζει πάντως το ρίσκο στην παρουσία της στην πρώτη οχτάδα, καθώς πληρώνει το διόλου ευκαταφρόνητο 3.30.

cta_box_bg
Παίξε Νόμιμα στην bet365 ΕΓΓΡΑΦΗ
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Μπλουά Ρόστερ | Προγνωστικά

Τι έκανε πέρυσι: Στην πρώτη σεζόν της ιστορίας της στην LNB, κατάφερε να πετύχει τον μεγάλο της στόχο που βέβαια δεν ήταν άλλος από την παραμονή, αφού τερμάτισε στην 15η θέση με ρεκόρ 14-20, ισόβαθμη με τις Ναντέρ, Νανσί και Λιμόζ.

Τι άλλαξε: Το καλοκαίρι άλλαξε σημαντικό ποσοστό από το περσινό της ρόστερ με μεγαλύτερη απώλεια αυτή του Τόμας Κορνέλ που ήταν πρώτος της σκόρερ. «Ψώνισε» κυρίως από την Γαλλία ενώ σημαντικότερη προσθήκη αυτή του Ρόμπερτ Γούντγουορντ ο οποίος πέρασε από τους Πέισερς και ήταν μέλος της Εθνικής ομάδας των Η.Π.Α στα προκριματικά. Γνώριμη φιγούρα ο φόργουορντ, Ρίον Μπράουν, που πριν λίγα χρόνια έπαιζε στην Ελλάδα αρχικά για τον Προμηθέα Πάτρας και στη συνέχεια για τον Παναθηναϊκό. Στον πάγκο παραμένει για δέκατη διαδοχική χρονιά ο Μικάλ Χέι.

Στον παρακάτω πίνακα μπορείτε να δείτε αναλυτικά το ρόστερ της Μπλουά αυτή τη στιγμή. Δίπλα σε κάθε παίκτη μπορείτε να δείτε την ηλικία, το ύψος και τη θέση στην οποία αγωνίζεται.

Όνομα (Η) - (Υ)  Θέση
Τιμοθί Βεργκιάτ (25) - (1.88) Γκαρντ
Μιλάν Μπαρμπίτς  (22) - (1.96) Γκαρντ
Τόμπιν Κάρμπερι (32) - (1.91) Γκαρντ
Μαξίμ Σκονάρντ (20) - (1.93) Γκαρντ
Ρίον Μπράουν (32) - (1.91) Γκαρντ/Φόργουορντ
Ρόμπερτ Γούνταρντ (24) - (1.98) Φόργουορντ
Αρμέλ Τράορε (20) - (2.03) Φόργουορντ
Τζος Χόουλεϊ (27) - (2.01) Φόργουορντ
Μπρις Ντεσέρτ (20) - (2.11) Σέντερ
Τόμας Κουρτουά (27) - (2.07) Σέντερ
Προπονητής: Μικάλ Χέι (από το 2013)
Η Εκτίμησή μας

bet_tip_2.svgΔεν μπορεί να έχει άλλον στόχο πέρα από την παραμονή στην κατηγορία. Πέρυσι τα κατάφερε στο τέλος, έχοντας δύο περισσότερες νίκες από τις ομάδες που αποχαιρέτησαν την κατηγορία. Φέτος μπορεί να μην είναι τόσο τυχερή...

Σαλόν Ρόστερ | Προγνωστικά

Τι έκανε πέρυσι: Όντας μία από τις παραδοσιακές δυνάμεις του γαλλικού μπάσκετ, η Σαλόν Σαονέ κατάφερε πέρυσι να επιστρέψει εκεί που ανήκει, στην «μεγάλη» κατηγορία, μιας και τερμάτισε στην 2η θέση στην κανονική περίοδο της ProB και ανέβηκε μέσα από τα playoffs της κατηγορίας.

Τι άλλαξε: Όπως είναι λογικό για μια ομάδα που ανεβαίνει στην μεγάλη κατηγορία, άλλαξε μεγάλο μέρος του ρόστερ της. Έκανε συνολικά επτά μεταγραφές και το πρόσωπο που ξεχωρίζει είναι ο Αλεξέι Νίκολιτς, που πέρυσι έπαιζε -χωρίς να έχει μεγάλο ρόλο- στην Γκραν Κανάρια, ενώ έκανε εξαιρετικό Μουντομπάσκετ με την Εθνική Σλοβενίας στο πλευρό του Λούκα Ντόντσιτς. Γνώριμο πρόσωπο ο Ζερμέν Λοβ, που πέρυσι έκανε καλή σεζόν στη VTB League με τη Νίζνι και τις προηγούμενες δύο χρονιές έπαιζε στον ΠΑΟΚ.

Στον παρακάτω πίνακα μπορείτε να δείτε αναλυτικά το ρόστερ της Σαλόν αυτή την στιγμή. Δίπλα σε κάθε παίκτη μπορείτε να δείτε την ηλικία, το ύψος και τη θέση στην οποία αγωνίζεται.

Όνομα (Η) - (Υ)  Θέση
Ζερμέν Λοβ (34) - (1.90) Γκαρντ
Αλεξέι Νίκολιτς  (28) - (1.91) Γκαρντ
Ντιρκ Γουίλιαμς (29) - (1.98) Γκαρντ
Αντουάν Εϊτό (35) - (1.88) Γκαρντ
Ματιέ Μισονιέρ (25) - (1.88) Γκαρντ
Λιονέλ Γκαρντό (28) - (1.98) Φόργουορντ
Βουκ Βούκσεβιτς (21) - (1.98) Φόργουορντ
Ολιβιέλ Κορτάλ (26) - (2.07) Φόργουορντ
Κένι Μπατίστ (23) - (2.07) Φόργουορντ
Ματίας Μάρκουσον (27) - (2.20) Σέντερ
Μάρτινς Μέγιερς (32) - (2.08) Σέντερ
Προπονητής: Σάβο Βούτσεβιτς (από το 2013)

Η Εκτίμησή μας

Θα παλέψει για την παραμονή στην κατηγορία μιας και το υλικό της δείχνει πως δεν μπορεί το κάτι παραπάνω, τουλάχιστον στα χαρτιά. Θα είναι μία δύσκολη χρονιά bet_tip_2.svgενώ σημαντικό ρόλο θα παίξει η έδρα της. Στο 2.00 να βρεθεί σε μία εκ των δύο τελευταίων θέσεων.

cta_box_bg
Νέα προσφορά* γνωριμίας με τριπλά δώρα* στο Betshop! ΕΓΓΡΑΦΗ
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Λε Πορτέλ Ρόστερ | Προγνωστικά

Τι έκανε πέρυσι: Δεν έλαμψε με τις εμφανίσεις της, αλλά πέτυχε τον στόχο της που δεν ήταν άλλο από την παραμονή της στην LNB. Τερμάτισε στη 12η θέση της κατάταξης με ρεκόρ 15-19.

 Τι άλλαξε: Σημαντικές αλλαγές στο ρόστερ της Λε Πορτέλ αφού αποχώρησε σχεδόν το 80% από το περσινό. Έφυγαν οι περσινοί πρώτοι σκόρερ Νζεκβεσί (15π.) και Χίφι (16.8), κενά που θα δυσκολευτεί να καλύψει. Από τις προσθήκες, σίγουρα θα βοηθήσει ο Αμερικανός φόργουορντ Ντέιβιντ Ντι Λέο, ο οποίος έχει μεγάλη έφεση στο τρίποντο και έχει περάσει από την Ελλάδα με τη φανέλα του ΠΑΟΚ. Στον πάγκο της ομάδας βρίσκεται εδώ και 11 χρόνια ο Ερίκ Ζιράρντ.

Στον παρακάτω πίνακα μπορείτε να δείτε αναλυτικά το ρόστερ της Λε Πορτέλ αυτή την στιγμή. Δίπλα σε κάθε παίκτη μπορείτε να δείτε την ηλικία, το ύψος και τη θέση στην οποία αγωνίζεται.

Όνομα (Η) - (Υ)  Θέση
Φλάντρους Φλέμινγκ Τζ. (24) - (1.93) Γκαρντ
Άντονι Ρόμπερτς (23) - (1.92) Γκαρντ
Μπενό Μανγκίν (35) - (1.93) Γκαρντ
Καμερόν Βαλσί (20) - (1.92) Γκαρντ
Ντέιβιντ ΝτιΛέο (26) - (2.01) Φόργουορντ
Τσαρλς Αμπουό (33) - (1.95) Φόργουορντ
Ντιγκέ-Ντιαβαρά (25) - (2.05) Φόργουορντ
Μπρίσον Γκρίσχαμ (24) - (2.04) Φόργουορντ
Λούκας Πικάρντ (20) - (2.06) Φόργουορντ
Ιβάν Φεβρέρ (24) - (2.04) Φόργουορντ
Μπαστιέν Βατιέρ (24) - (2.10) Σέντερ
Προπονητής: Ερίκ Ζιράρντ (από το 2012)

Η Εκτίμησή μας

Δεν αλλάζουν οι στόχοι σε σχέση με την περσινή σεζόν, άνετη παραμονή είναι ο βασικός και εφόσον μπορέσει να πλησιάσει στις θέσεις των playoffs θα είναι επιτυχία. Γενικά δεν έχει το υλικό για να πετύχει κάτι περισσότερο. Αξίζει το ρίσκο στο 5.50 για να τερματίσει στις τελευταίες δύο θέσεις.bet_tip_2.svg

Νανσί Ρόστερ | Προγνωστικά

Τι έκανε πέρυσι: Η Νανσί από την αρχή ως το τέλος του πρωταθλήματος πάλευε για την παραμονή στην κατηγορία και τελικά τα κατάφερε αφού τερμάτισε στην 14η θέση στην κανονική περίοδο με ρεκόρ 14-20, έχοντας δύο περισσότερες νίκες από τις ομάδες που υποβιβάστηκαν.

Τι άλλαξε: Αποχώρησαν βασικοί παίκτες όπως οι Ουόκερ (14.1 π.) και Γκομπάλντ (13.6 π.) και προσπάθησε να καλύψει τα κενά με Αμερικανούς από πιο μικρά πρωταθλήματα. Έμεινε πάντως, ο γκαρντ, Φρανκ Μέισον, που έχει εμπειρίες και από το ΝΒΑ,  ενώ η πιο ηχηρή προσθήκη της είναι ο φόργουορντ Τζόρνταν Μπόουντερ, που έρχεται για πρώτη φορά στην Ευρώπη, είχε πέρυσι 17.5 πόντους στην G-League και έπαιξε το καλοκαίρι στο Summer League με τους Λος Άντζελες Κλίπερς. Καλή μεταγραφή και ο ψηλός Σέβον Τόμπσον.

Στον παρακάτω πίνακα μπορείτε να δείτε αναλυτικά το ρόστερ της Νανσί αυτή την στιγμή. Δίπλα σε κάθε παίκτη μπορείτε να δείτε την ηλικία, το ύψος και τη θέση στην οποία αγωνίζεται.

Όνομα (Η) - (Υ)  Θέση
Φρανκ Μέισον (29) - (1.80) Γκαρντ
Ικέ Ενβαμού (30) - (1.93) Γκαρντ
Μερεντίς Χουνουμού (34) - (1.88) Γκαρντ
Αντονί Λαμπανσά (29) - (1.92) Γκαρντ
Τζόρνταν Μπόουντεν (26) - (1.96) Γκαρντ/Φόργουορντ
Τάιρεν Τζόνσον (35) - (2.01) Φόργουορντ
Κλέμεν Φρις (21) - (2.01) Φόργουορντ
Ιβές Εμπαλά (19) - (2.00) Φόργουορντ
Μπρούνο Τισνγκαλά-Ματά (30) - (2.05) Φόργουορντ
Νόλα Κίνγκε (20) - (1.93) Φόργουορντ
Λούκα Τσεροβίνα (23) - (2.00) Φόργουορντ
Σεβόν Τόμπσον (30) - (2.13) Σέντερ
Προπονητής: Σιλιβιάν Λαουτιέ (από το 2021)

Η Εκτίμησή μας

Λογικά θα παλέψει για την παραμονή στην κατηγορία. Δείχνει να έχει ένα προβάδισμα μεν bet_tip_2.svgσε σχέση με τον ανταγωνισμό, αλλά δεν αναμένεται να κυνηγήσει κάτι παραπάνω όπως η είσοδος στην post season.

Ροάν Ρόστερ | Προγνωστικά

Τι έκανε πέρυσι: Ανήκε στο γκρουπ των ομάδων που είχαν ως μόνο στόχο την παραμονή στην κατηγορία. Τελικά τα κατάφερε μάλλον πιο εύκολα από όσο θα περίμενε, μιας και τερμάτισε στην 11η θέση με ρεκόρ 15-19, έχοντας τρεις περισσότερες νίκες από τις ομάδες που υποβιβάστηκαν.

Τι άλλαξε: Έχασε τον Μαρτς που ήταν ο πρώτος της σκόρερ με 21.4 πόντους αλλά και τον γνωστό μας Στέφαν Μούντι στα γκαρντ. Κράτησε τον Μορίν στην ρακέτα, ενώ πρόσθεσε τον  Τζόρνταν Τάκερ που είχε 20.6 πόντους ανά αγώνα στο πρωτάθλημα της Βουλγαρίας. Στράφηκε στην καναδική αγορά με τους Έι Τζέι Ανοσίκε και Άντονι Τσεγκακέλε (έρχονται για πρώτη φορά στην Ευρώπη). Ηγετικό ρόλο αναμένεται να έχει ο Αντουάν Ντιό, που άφησε τη Βιλερμπάν μετά από πολλά χρόνια.

Στον παρακάτω πίνακα μπορείτε να δείτε αναλυτικά το ρόστερ της Ροάν αυτή την στιγμή. Δίπλα σε κάθε παίκτη μπορείτε να δείτε την ηλικία, το ύψος και τη θέση στην οποία αγωνίζεται.

Όνομα (Η) - (Υ)  Θέση
Ταβιάν Ντουν-Μάρτιν (25) - (1.73) Γκαρντ
Κέλαν Γκράντι  (25) - (1.96) Γκαρντ
Αντουάν Ντιό (34) - (1.93) Γκαρντ
Τόμας Βιλ (28) - (1.88) Γκαρντ
Καντρί Μοεντατζέ (29) - (1.90) Γκαρντ
Άντονι Τσεγκακέλε (24) - (1.98) Φόργουορντ
Τζόρνταν Τάκερ (24) - (1.98) Γκαρντ/Φόργουορντ
Μαξίμ Ρος (28) - (2.02) Φόργουορντ
Λουίς Σάλιβαν (28) - (2.01) Φόργουορντ
Έι Τζέι Ανοσίκε (24) - (2.01) Φόργουορντ
Σιρίλ Λανγεβίν (25) - (2.03) Σέντερ
Γιανίς Μορίν (30) - (2.08) Σέντερ
Προπονητής: Ζαν Ντενίς Σουλέ (από το 2020)
Η Εκτίμησή μας

Και φέτος στόχος θα είναι η γρήγορη παραμονή στην «μεγάλη» κατηγορία ενώ δεν φαίνεται bet_tip_2.svgικανή για να κάνει το κάτι παραπάνω όσον αφορά τα playoffs. Αναμένεται να κινηθεί από την 10η θέση και κάτω.

Σαν Κουεντίν | Προγνωστικά

Τι έκανε πέρυσι: Ήταν το μεγάλο «αφεντικό» στην 2η κατηγορία και δεν είχε κανένα πρόβλημα να κατακτήσει την 1η θέση με ρεκόρ 25-9 και να κερδίσει την άνοδο στην «μεγάλη» κατηγορία, όπου επιστρέφει μετά από 30 ολόκληρα χρόνια!

Τι άλλαξε: Δεν προχώρησε σε πολλές αλλαγές, όπως συνηθίζουν οι ομάδες που ανεβαίνουν κατηγορία, κρατώντας βασικούς παίκτες από την περσινή σεζόν όπως τον πρώτο της σκόρερ Ντόσου-Γιόβο. Έχασε τον πολύτιμο γκαρντ Τερέλ, απέκτησε τον Τάιγκερ Κάμπελ, που μόλις αποφοίτησε από το UCLA, όντας ο βασικός γκαρντ του φημισμένου κολεγίου, αλλά δεν επιλέχθηκε στο draft και ξεκινάει την επαγγελματική του καριέρα από τη Γαλλία. Καλή προσθήκη και του Γουίλ Ρέιμαν, που τα δύο προηγούμενα χρόνια ήταν στο Ισραήλ.

Στον παρακάτω πίνακα μπορείτε να δείτε αναλυτικά το ρόστερ της Σαν Κουεντίν αυτή την στιγμή. Δίπλα σε κάθε παίκτη μπορείτε να δείτε την ηλικία, το ύψος και τη θέση στην οποία αγωνίζεται.

Όνομα (Η) - (Υ)  Θέση
Τάιγκερ Κάμπελ (23) - (1.80) Γκαρντ
Νέιτ Τζόνσον  (25) - (1.93) Γκαρντ
Λόις Σβαρτζ (30) - (1.97) Γκαρντ
Λούκας Μπουκάντ (23) - (1.88) Γκαρντ
Εμ Τζέι Ουόκερ (25) - (1.96) Γκαρντ
Ούιλ Ρέιμαν (26) - (2.03) Φόργουορντ
Ουίλιαμ Πφίστερ (28) - (2.08) Φόργουορντ
Ρόμπρτ Μπλουμς (17) - (2.05) Φόργουορντ
Μελβίν Αζινζά (19) - (2.02) Φόργουορντ
Ματίς Ντοσού-Γιοβό (22) - (2.05) Φόργουορντ/Σέντερ
Ντομινίκ Ολεζνιτσάκ (27) - (2.13) Σέντερ
Λουίς Γκουεντάν (20) - (2.06) Σέντερ
Προπονητής: Ζουλιέν Μαέ (από το 2019)
Η Εκτίμησή μας

Ξεκάθαρα είναι ένα από τα φαβορί για υποβιβασμό όπως συμβαίνει πάντα με τις ομάδες που είναι νεοφώτιστες στην κατηγορία. Θα παλέψει για να μείνει, σίγουρα δεν μπορεί ναbet_tip_2.svg πάει ψηλότερα, θα είναι τεράστια επιτυχία η παραμονή. Στο 2.00 να βρεθεί στις δύο τελευταίες θέσεις.

Περισσότερα άρθρα
kipello_icon
Top Στοιχηματικές
λογότυπο Stoiximan
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.5
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.5
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Pamestoixima.gr
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Novibet
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.1
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.1
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Bwin
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.2
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.2
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Betsson
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.7
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.7
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Fonbet
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Bet365
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.3
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.3
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Netbet
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.7
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.7
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Winmasters
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.5
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.5
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Interwetten
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.3
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.3
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Stoiximan
Pamestoixima.gr
Novibet
Bwin
Betsson
Fonbet
Bet365
Netbet
Betshop
Sportingbet
Απόδοση Stoiximan
Απόδοση Pamestoixima.gr
Απόδοση Novibet
Απόδοση Bwin
Απόδοση Betsson
Απόδοση Fonbet
Απόδοση Bet365
Απόδοση Netbet
Απόδοση Betshop
Απόδοση Sportingbet
Υψηλότερη απόδοση
Υψηλότερη απόδοση
Υψηλότερη απόδοση
Υψηλότερη απόδοση
Υψηλότερη απόδοση
Υψηλότερη απόδοση
Υψηλότερη απόδοση
Υψηλότερη απόδοση
Υψηλότερη απόδοση
Υψηλότερη απόδοση