foxbet.gr Για να είσαι αλεπού στο στοίχημα
foxbet.gr Για να είσαι αλεπού στο στοίχημα
ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ
ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ*
ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΣΗΜΕΡΑ57
COSMOTE TV ΔΩΡΕΑΝ* ΕΔΩ 📺 ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Όλα
3 ώρες
8 ώρες
12 ώρες

Η αδράστεια νέμεσις του Ζοσέ και τα 30 χρόνια του Αρη!

Μποζιονέλος | 11 Ιαν 2020 11:32
Jose-Mourinho-Steven-Gerrard-Chelsea-Liverpool.jpg
Πρώτη καλή ημέρα της χρονιάς, η χθεσινή, πρώτη επαλήθευση της «αξίας» (αν και όποτε υπάρχει, αναφέρεται στα picks): η Ραζά Καζαμπλάνκα, έστω και με πληρωμή κατά το ήμισυ (σε ασιατικό), έστω κι αν ο ρέφερι… έπνιξε πεναλτάκι της Καμπιλί στο 92’ (φωτό - για να τα λέμε όλα).
Ετερη πληρωμή, η ευρωλιγκίστικη δυάδα του 2.94 χάρη στο over 150,5 του Βιλερμπάν – Ερυθρός Αστέρας, που βγήκε για πλάκα, μαζί με το +6,5 της τρομερής Εφές η οποία υπέταξε, εντέλει, την Μπαρτσελόνα στη Βαρκελώνη. Ο Λάρκιν είναι, απλά, θεούλης…
Στα χαμένα, ο Μπενεντέτο που δεν σκόραρε ενώ η Μαρσέιγ πήρε τελικά μια τυχερή, αλλά υπερπολύτιμη, νίκη στη Βρετάνη επί της Ρεν. Συν το combo διπλού με under 158,5 στο Μόναχο για μια ΤΣΣΚΑ που πήρε τον αγώνα αλλά οι Βαυαροί σκόραραν παραπάνω από όσο περίμενα…

Αμιγώς ποδοσφαιρική η στήλη σήμερις, άφησα εκτός και κάμποσα σημεία που ίσως έμπαιναν στην κουβέντα, και στο παιχνίδι, μια ημέρα που αποφάσισα (σε δύο picks, θα τα δείτε…) να κάνω του… κεφαλιού μου, ενάντια στην ορθή, στοιχηματική λογική.
Και από αύριο, ξεκινά το Masters του σνούκερ στην Αγγλία, το κορυφαίο τουρνουά του σπορ μετά το Παγκόσμιο και, φυσικά, με ανάλογο στοιχηματικό ενδιαφέρον…

Interwetten
Βαθμολογία
8.3/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Παγκόσμιο brand name
check_3c
Ανταγωνιστικές αποδόσεις στα φαβορί
check_3c
Πλούσιο Live Betting με Cash Out*
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ


Περί Ζλάταν και παράδοσης


🇮🇹 Ενας… Ζλάταν δεν φέρνει την άνοιξη. Εκανε ντεμπούτο μπαίνοντας αλλαγή στο 55’ με τη Σαμπντόρια ο Ιμπραΐμοβιτς, ωστόσο δεν μπορεί να λύσει μόνος του τα προβλήματα της Μίλαν που δεν έχει νίκη στα τελευταία τέσσερα. Ερώτημα αν ο Στέφανο Πιόλι τον ξεκινήσει, για να βγει ως το 60’, ή τον βάλει ως αλλαγή όπως στο προηγούμενο, δεν είναι έτοιμος για 90λεπτο ο Σουηδός σταρ. Και η συγκυρία φέρνει τη Μίλαν ενάντια στην Κάλιαρι που βγάζει ντεφορμάρισμα μετά από αήττητο 13 αγώνων, ερχόμενη από τρεις σερί ήττες και βγάζοντας κούραση.


🦊 Οχι, και συμφωνούμε, δεν είναι τόσο φαβορί το διπλό, αλλά κάτι μου λέει ότι η Μίλαν θα το πάρει…

🇫🇷 Στη Γαλλία η ουραγός Τουλούζ συμπλήρωσε δέκα συνεχόμενες ήττες σε επίσημα ματς και ήταν αναμενόμενο να απολυθεί ο Αντουάν Κομπουαρέ, λογικό μετά και τον αποκλεισμό στο Κύπελλο από την παγκοσμίως άγνωστη Σεντ Πριβέ Σεντ Ιλέρ! Αντ’ αυτού ανέλαβε ο Ντενίς Ζανκό, τεχνικός των ακαδημιών την τελευταία διετία και με στόχο να τη βγάλει από τη διακεκαυμένη ζώνη. Εχει μάλιστα εξαιρετική παράδοση υποδεχόμενη την Μπρεστ, 7-4-0 συνολικά, με την ομάδα της Βρέστης να έρχεται από αποκλεισμό στο Κύπελλο από τη Λοριάν στην παράταση και, την Τετάρτη, από τη Λιόν στο Λιγκ Καπ.

🦊 Ο άσος στο 2.31 και θα έπρεπε να είναι στο… 3.10, για μια ομάδα που «σέρνεται» (αλλά έφυγε ο προπονητής…) ενάντια σε μια σκληροτράχηλη. Ο ορισμός, για τα δικά μου στοιχηματικά δεδομένα, του «πάω κόντρα», αλλά που έχει κολλήσει εδώ και ημέρες ο άσος, ίσως διότι είχα καλή εικόνα για την Τουλούζ στην αρχή της σεζόν. Κατ’ εξαίρεση των μποζιονέλικων κανόνων, λοιπόν…

30 χρόνια χωρίς διπλό στον κάμπο ο Αρης!

🇬🇷 Την 1η Μαΐου του 1988 η Λάρισα γράφει ιστορία καθώς νικά με 1-0 τον Ηρακλή και γίνεται η πρώτη επαρχιακή ομάδα η οποία κατακτά το πρωτάθλημα Ελλάδος. Από περίπου εκείνη την εποχή έχει να νικήσει στον κάμπο ο Αρης! Ηταν 2 Δεκεμβρίου 1990, 1-0 με γκολ του… Λαρισινού Μιχάλη Ζιώγα, έκτοτε η ΑΕΛ έχει πέντε νίκες, ενώ άλλα επτά, έξι για τη μεγάλη κατηγορία και ένα για την Β’ Εθνική, έληξαν ισόπαλα ενώ και τα τέσσερα τελευταία ήταν ισόπαλα.

Βέβαια οι Λαρισαίοι στον πρώτο γύρο έκαναν ιστορική νίκη στο «Κλεάνθης Βικελίδης», για πρώτη φορά μετά από 26 χρόνια! 9-11-6 συνολικά, στη Λάρισα η παράδοση.

Ο Αρης είναι σε φόρμα, στα τελευταία 12 επίσημα έχασε μόνο από τον ΟΦΗ, έργο Μίκαελ Ενινγκ βεβαίως βεβαίως αλλά εκτός Θεσσαλονίκης έχει κάνει μόνο δύο νίκες στην εγχώρια σεζόν, αμφότερες… επί της Ξάνθης. Ο πραγματικός τεχνικός της ΑΕΛ, Αλέξης Κούγιας, έχει τελειώσει τον αρχηγό Φατιόν και τον Στάνκοβιτς, λείπει και ο Ασούμπρε, επιστρέφει για τον Αρη ο Ντιγκινί και παραμένει εκτός ο Τόνσο.

🦊 Περίμενα και πιο κάτω το διπλό, με δεδομένο ότι ο Αρης έχεις 30 χρόνια να κάνει διπλό στον κάμπο και με τη… φόρα που έχει πάρει τελευταία, έχει αξία. Καλή εναλλακτική και το combo over 2,5 με goal/goal που κινείται επίσης στο 2.60.

Μονό 🇬🇷

⏩ 19:30 ΑΕΛ – Αρης: 2 (2.60, Novibet)

Η «μανούλα» Ξάνθη και ο λανθασμένος φαβοριτισμός

🇬🇷 Ντεμπούτο στο πρωτάθλημα για τον Αλμπέρτο Γκαγέχο στον Βόλο, μετά τον Ατρόμητο και την τριάδα στο Κύπελλο, από ήττα στον εν λόγω θεσμό έρχεται και η Ξάνθη, από τον Αρη. Οι Βολιώτες έρχονται από σούπερ νίκη στο Ηράκλειο, η Ξάνθη από ανατροπή με την ΑΕΛ στο μοναδικό από τα τελευταία έξι επίσημα παιχνίδια της που σκόραρε αλλά ήταν λογικό να χρειάζεται χρόνο ο Γιώργος Παράσχος. Εκτός μετρά πέντε σερί ήττες στα επίσημα με γκολ 1-12.

🦊 Δεν δικαιολογείται τέτοιος φαβοριτισμός για τον Βόλο, η Ξάνθη είναι… μανούλα, εδώ και χρόνια, σε τέτοια ματς.

🇫🇷 Σε... ελεύθερη πτώση η Νιμ, έχει 12 σερί αγωνιστικές να κάνει νίκη στη Ligue 1 (0-4-8), ήτοι από τον Σεπτέμβριο επί της (νυν συνουραγού) Τουλούζ, στο Κύπελλο απέκλεισε την Τουρ στα πέναλτι.


Η Ρεμς είχε και Κύπελλο, όπου έμεινε εκτός από τη Μονακό στις καθυστερήσεις, και Λιγκ Καπ αποκλείοντας στα πέναλτι το Στρασβούργο (και μπήκε στα ημιτελικά). Μια από τις καλύτερες άμυνες της κατηγορίας έχει. Τον Απρίλη του 2009 ο τελευταίος άσος στα μεταξύ τους εκεί, έκτοτε 0-3-1.

🦊 Καθαρά ελέω απόδοσης, δεν στέκει τέτοιος φαβοριτισμός στο διπλό όσα… χάλια κι αν έχει η Νιμ. Eπιλογή το ασιατικό +0,25 με μισή πληρωμή σε ισοπαλία, την οποία θαρρώ πιθανή, εναλλακτική το draw no bet της.

⚽⚽ Δυάδα (απόδοσης 3.496) 🇬🇷 🇫🇷

⏩ 17:15 Βόλος – Ξάνθη: Χ2 (1.89, Netbet)
⏩ 21:00 Νιμ – Ρεμς: 1 +0,25 ΑΗ (1.85, Netbet)

Μουρίνιο VS Λίβερπουλ, μια απίθανη ιστορία


⏳📜📰 Ενα από τα βρετανικά ανέκδοτα είναι πως το μεγαλύτερο ντέρμπι της Premier League των τελευταίων ετών είναι, ετησίως, όποτε ο Ζοσέ Μουρίνιο συναντά τη Λίβερπουλ. Και όντως, είναι μια αντιπαράθεση με τη δική της ιστορία, η οποία εξελίσσεται συν το χρόνω: επόμενο… κεφάλαιο απόψε, στην υποδοχή της πρωταθλήτριας Ευρώπης από την Τότεναμ.


Την τρίτη διαφορετική ομάδα που προπονεί στο Νησί ο Special One, ο οποίος σε ανύποπτο χρόνο, ενόσω μεγαλουργούσε στην Πόρτο, είχε αποκαλύψει πως ένα από τα μεγάλα του όνειρα ήταν να εργαστεί ως τεχνικός στο «Ανφιλντ». Πλέον όμως, τούτο δείχνει απίθανο, ειδικά με τις σχέσεις… οργής που έχει ο ίδιος δημιουργήσει με τους οπαδούς της Λίβερπουλ. Λέγεται ωστόσο ότι το 2004, μετά την Πόρτο, η Λίβερπουλ ήταν αυτή που απέρριψε τον Ζοσέ και ο Μουρίνιο αποδέχθηκε τα ρούβλια του Ρομάν Αμπραμόβιτς.

Εκτοτε, ο Πορτογάλος και οι «κόκκινοι» αντάμωσαν 28 φορές. Απολογισμός; 12-9-7 για τον Μουρίνιο σε όλα, επιμέρους είναι 9-5-3 στο πρωτάθλημα και 1-3-2 στο Champions League, όπου κι εκεί έγραψαν τη δική τους ιστορία στην αντιπαράθεση.

Και τι να πρωτοθυμηθείς; Μια σελίδα έγραψα σήμερα στη «Sportday» και… έκοψα τα μισά για να χωρέσουν. Επιγραμματικά, σε τούτη τη γωνιά λοιπόν για την «αδράστεια νέμεσις» του Μουρίνιο, φράση για όσους ήταν ευτυχισμένοι, δυστύχησαν ελέω… θείας δίκης.

❗ Τον Φεβρουάριο του 2005 αντάμωσαν στο Κάρντιφ, στον τελικό του Λιγκ Καπ, με την Τσέλσι να το κατακτά με 3-2 στην παράταση με αυτογκόλ του Τζέραρντ στο 79’ και γκολ των Ντρογκμπά στο 107’ και Κέζμαν στο 112’. Τι έμεινε όμως; Ο πανηγυρισμός του Μουρίνιο τη στιγμή του αυτογκόλ καθώς στράφηκε προς τους οπαδούς της Λίβερπουλ, κάνοντάς τους νόημα να… σωπάσουν. Εκτοτε, ήταν persona non grata στο «Ανφιλντ»…


❗ Δύο μήνες μετά, στα ημιτελικά του Champions League, ο Ζοσέ πάει (μετά την Πόρτο) για ένα απίθανο repeat: 0-0 στο «Στάμφορντ Μπριτζ», 1-0 στο «Ανφιλντ» με γκολ του Λουίς Γκαρσία στο 4’ που περνά οριακά τη γραμμή, «μας έκλεψαν απόψε» ωρυόταν μετά ο Μουρίνιο.

❗ Δύο χρόνια μετά, 2007, ξανά στα ημιτελικά οι δύο τους, ξανά το πρώτο στο Λονδίνο. 1-0 η Τσέλσι με Τζο Κόουλ, 1-0 η Λίβερπουλ στη ρεβάνς με  γκολ του Αγκερ, η πρόκριση κρίνεται στα πέναλτι όπου Ρόμπεν και Γκέρεμι αστοχούν. Ο Μουρίνιο, που έχει κατακτήσει το Champions League με την Πόρτο και την Ιντερ, είδε δις τη Λίβερπουλ να του στερεί τον τελικό με την Τσέλσι… 

❗ Ο Μουρίνιο έλειψε για έξι χρόνια από την Τσέλσι. Οντως σε Ιντερ και Ρεάλ Μαδρίτης ουδέποτε αντάμωσε με τη Λίβερπουλ. Μετά την επάνοδό του, το ’13, η μόνη του ήττα από τους «κόκκινους» ήταν στις 31 Οκτωβρίου του ’15 με 3-1 στο Λονδίνο και, λίγο αργότερα, απολύθηκε. Ξανά Δεκέμβρη, αλλά του 2018, απολύθηκε, ξανά μετά από ήττα από τη Λίβερπουλ (3-1 στο «Ανφιλντ» αλλά από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ…

❗ Η ιστορία γράφει ότι η Λίβερπουλ, μετά από 30 χρόνια, θα πάρει (ας μη στρουθοκαμηλίζουμε) το πρωτάθλημα.


Και η ιστορία έγραψε ότι στις 27 Απριλίου 2014 η Τσέλσι του Μουρίνιο, μαζί με το αλήστου μνήμης… γλίστρημα του Στίβεν Τζέραρντ στο μέσον του γηπέδου, στέρησαν από τη Λίβερπουλ ένα μάλλον βέβαιο τίτλο, χάρη στα γκολ των Ντεμπά Μπα και Βίλιαν καίτοι ο Μουρίνιο είχε αφήσει Αζάρ, Τσεχ και Τέρι εκτός (ενόψει της ρεβάνς με την Ατλέτικο) και βασικός ξεκινούσε για πρώτη φορα ο 21χρονος… Μοχάμεντ Σαλάχ!

🏴󠁧󠁢󠁥󠁮󠁧󠁿 Στα… του σήμερα, η αήττητη από τις 3 Ιανουαρίου… πέρυσι, στο πρωτάθλημα, Λίβερπουλ, παίζει στο Λονδίνο με μια Τότεναμ που ακόμη αναζητά αγωνιστική ταυτότητα επί ημερών Ζοσέ Μουρίνιο, ο οποίος έχασε και τον Σισοκό μετά τους τραυματίες Κέιν, Ρόουζ, Ντεμπελέ.  Σύμφωνοι, η Λίβερπουλ πάει… τρένο αλλά μια ήττα σε τέτοιο ματς τη λες και… εντός προγράμματος, άλλωστε παρά το τρομερό σερί δεν είναι και στα φόρτε της με αρκετά κενά διαστήματα στο παιχνίδι της.

🦊 Δεν είναι για 4.80 η περσινή φιναλίστ του τελικού του Champions League, μην τρελαθούμε. Ή, για να το θέσω ανάποδα, με καμία κυβέρνηση δεν ποντάρεται, σε αυτό το ματς, η Λίβερπουλ στο 1.70 κι ας λήξει… 0-5. Σκέψεις; Από 1Χ συνδυαζόμενο με over 1,5 (στο 2.75) ως… ξερό άσο, κράτησα εντέλει το –τίμιο- ασιατικό +0,25 με μισή πληρωμή σε ισοπαλία…

Ασιατικό, αξία 🏴󠁧󠁢󠁥󠁮󠁧󠁿

⏩ 19:30 Τότεναμ – Λίβερπουλ: 1 +0,25 ΑΗ (2.71, Betshop)

Οι 5άρες και ο Γκασπερίνι


🇮🇹 Το άλλο… μισό του Μιλάνου, η Ιντερ, υποδέχεται τη γειτόνισσα Αταλάντα στο «Τζιουζέπε Μεάτσα», με τους δύο προπονητές να έχουν περάσει από τους απέναντι πάγκους παλιότερα: ο Αντόνιο Κόντε το 2009 για λίγο από τους «μπεργκαμάνσκι», ο Τζαμπιέρο Γκασπερίνι το 2011 για μονάχα τα πρώτα τέσσερα ματς της σεζόν από τους «νερατζούρι». Η Ιντερ παραμένει στην κορυφή, ισόβαθμη της Γιουβέντους, ερχόμενη από σπουδαίο 2-1 στη Νάπολη, ο Λουκάκου σκοράρει κατά ριπάς αλλά θα λείψουν ελέω τιμωρίας ο στόπερ Σκρίνιαρ και ο χαφ Μπαρέλα.

Bwin
Βαθμολογία
9.2/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Κορυφαία αξιοπιστία
check_3c
Live Streaming* 
check_3c
Καθημερινές προσφορές*
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η Αταλάντα έρχεται από… 5άρες, έσχατη επί της Πάρμα, συνεχίζει να παίζει μπαλάρα και ο Γκασπερίνι αναζητά την πρώτη του εκτός έδρας νίκη επί της Ιντερ μετά από 12 ματς με Τζένοα, Παλέρμο, Αταλάντα (0-4-8)!

🦊 Ματς που, κακά τα ψέματα, προσφέρεται για κόντρα και για γκολ, θα είναι απίθανο να… σβήσει στο ένα, ειδικά απόντος Σκρίνιαρ. Στο 2.20 το Χ2 με over 1,5 στο ματς, ήταν η αρχική μου σκέψη, εντέλει κράτησα (σε ίδια τιμή) το any time σκορ 1-1. Κι ας βγάλουν τα μάτια τους μετά…

Special bet 🇮🇹

⏩ 21:45 Ιντερ – Αταλάντα: Any time σκορ 1-1 (2.20, Stoiximan)

Νίκος Μποζιονέλος

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 1114 | Υπεύθυνο Παιχνίδι

21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε υπεύθυνα
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις διαθέσιμοι στο novibet.gr/info/oroi

Περισσότερα άρθρα
kipello_icon
Top Στοιχηματικές
λογότυπο Stoiximan
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.5
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.5
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Pamestoixima.gr
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Novibet
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.1
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.1
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Bwin
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.2
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.2
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Betsson
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.7
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.7
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Fonbet
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Bet365
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.3
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.3
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Netbet
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.7
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.7
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Interwetten
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.3
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.3
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ