Ο Σόλσκιερ σκέφτεται να στραφεί ενάντια σε στοιχηματική

«Κόντρα» του Σόλσκιερ με στοιχηματική σελίδα

Ο Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ εξετάζει σοβαρά το ενδεχόμενο να κινηθεί νομικά εις βάρος της Paddy Power για την χρησιμοποίηση φωτογραφίας του σε μια πρόσφατη διαφήμιση σε εφημερίδα.

Όπως αναφέρουν βρετανικά δημοσιεύματα, ο Ιρλανδός bookmaker χρησιμοποίησε την φωτογραφία του προπονητή της Μάνστεστερ Γιουνάιτετ δίπλα από ένα θέμα σχετικά με το Brexit, το οποίο έλεγε: «Τερέσα (σ.σ. Μέι) ήρθε η ώρα να δοκιμάσεις το νορβηγικό μοντέλο»;

Ο Νορβηγός προπονητής είδε την συγκεκριμένη διαφήμιση κατά την διάρκεια της συνέντευξης που παραχώρησε σε συμπατριώτη του και αντέδρασε όντας εκνευρισμένος, μιας και δεν είχε ζητηθεί η άδεια του για την χρησιμοποίηση της φωτογραφίας του για διαφημιστικούς σκοπούς από την Paddy Power.

Ο παλαίμαχος επιθετικός και νυν προπονητής της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ανέφερε πως είναι μια στοιχηματική ιστοσελίδα και δεν θα έπρεπε να έχει καμία ανάμειξη με αυτά. «Υπόσχομαι πως θα συζητήσω αυτό το γεγονός με τον δικηγόρο μου», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Ο Έρικ Φλάγκαν, δικηγόρος του Σόλσκιερ τόνισε πως: «Η χρησιμοποίηση προσωπικών εικόνων σε εμπορικό πλαίσιο χωρίς την άδεια του εμπλεκόμενου είναι παράνομη τόσο στην Νορβηγία όσο και στην Αγγλία. Σε αυτό το είδος των περιπτώσεων είναι αρκετά σύνηθες να απαιτείς αποζημίωση. Αυτό θα συμβεί και εκ μέρους του Σόλσκιερ στην συγκεκριμένη υπόθεση».

Εγγραφείτε στο Newsletter μας για να λαμβάνετε όλα τα τελευταία νέα του Foxbet στο email σας

Περισσότερα

Comments