Στοίχημα υπέρ και κατά στο ανταλλακτήριο στοιχημάτων

Στοίχημα υπέρ και κατά ανταλλακτηρια στοιχηματωνΣτοίχημα υπέρ

Ο στοιχηματισμός υπέρ μίας επιλογής είναι η τοποθέτηση ενός στοιχήματος με την προοπτική ότι θα συμβεί κάτι. ‘Οταν τοποθετείτε ένα στοίχημα στο υπέρ, παίζετε όπως σε κάθε άλλη (παραδοσιακή) εταιρεία.
Για παράδειγμα, στον αγώνα Σάντερλαντ – Έβερτον, εάν πιστεύουμε ότι η Έβερτον θα κερδίσει τον αγώνα θα παίξουμε υπέρ της συγκεκριμένης επιλογής. Το διπλό τηςΈβερτον προσφέρεται σε απόδοση 2.09. Εαν κλικάρουμε  πάνω στη συγκεκριμένη απόδοση, θα μεταφερθεί δεξιά στη σελίδα μας στο Matchbook. Βλέπουμε ότι εάν ποντάρουμε 100€ θα έχουμε καθαρό κέρδος 109€ έαν επιβεβαιωθεί το στοίχημα. Θα λάβουμε δηλαδή επιστροφή των 100συν το κέρδος 109€.
*Από τα καθαρά μας κέρδη αφαιρείται το ποσοστό της προμήθειας 1% που λαμβάνει το Matchbook.
 backbet

Στοίχημα κατά

Ο στοιχηματισμός κατά μίας επιλογής είναι η τοποθέτηση ενός στοιχήματος με την προοπτική ότι  δεν θα συμβεί κάτι.

Για παράδειγμα, στον αγώνα Σάντερλαντ – Έβερτον,  εάν πιστεύουμε ότι η Έβερτον δεν θα κερδίσει τον αγώνα θα παίξουμε κατά της συγκεκριμένης επιλογής. Η επιλογή κατά της νίκης της Έβερτον προσφέρεται σε απόδοση 2.11.

laybet

Εάν κλικάρουμε πάνω στην απόδοση, θα μεταφερθεί η συγκεκριμένη επιλογή στα δεξιά της σελίδας.

Βλέπουμε ότι εάν “το ποντάρισμα του παίκτη (backer’s stake) που στοιχηματίζει υπέρ” είναι  100€ τότε θα έχουμε μία υποχρέωση 111€. Τι σημαίνει αυτο?

Πώς λειτουργεί το Matchbook

To Matchbook είναι ανταλλακτήριο στοιχημάτων και  τοποθετείτε τα στοιχήματα σας εναντίον άλλων παικτών. Στο κατά,  λειτουργείτε εσείς ως μπουκμέϊκερ και καλείστε να πληρώσετε τα καθαρά κέρδη των άλλων παικτών (υποχρέωση του μπουκμέϊκερ) εάν χάσετε το στοίχημα.(στη στοιχηματική αργκό μπορεί να το ακούσετε και ως “μπουκάρω”)

Παράδειγμα 1:

Πάμε στο παράδειγμα για να γίνει ο παραπάνω όρος  κατανοητός. Σκεφτείτε ότι βάζετε ενα στοίχημα με ένα φίλο σας.  Εσείς πιστεύετε ότι δεν θα κερδίσει η Έβερτον και του προσφέρετε μία απόδοση 2.11 .

Ο φίλος σας στοιχηματίζει  100€  υπέρ της νίκης της Έβερτον  (ποντάρισμα παίκτη που στοιχηματίζει υπέρ) για να κερδίσει 111€*. Eάν κερδίσει η Έβερτον τα καθαρά του κέρδη 111€, θα τα πληρώσετε εσείς (παίκτης που στοιχηματίζει κατά), η οποία είναι και η δική σας υποχρέωση (λειτουργείτε ως εταιρεία στοιχήματος), ενώ θα λάβει πίσω και το ποντάρισμα του.

*(θα λάβει 211€, όμως τα καθαρά του κέρδη είναι 111€ εφόσον τα 100€ είναι το ποντάρισμα του)

Παράδειγμα 2:

‘Εαν η Έβερτον δεν κερδίσει (ισοπαλία ή νίκη της Σάντερλαντ)  τότε θα κερδίσετε το ποντάρισμα του άλλου παίκτη, δηλαδή 100€, ενώ η υποχρέωση των 111€  θα πιστωθεί εκ νέου στο λογαριασμό σας. Τα διαθέσιμο υπόλοιπο του λογαριασμού σας θα πρέπει να επαρκεί ώστε να καλύψετε το ποσό της υποχρέωσης.

Το Matchbook λειτουργεί ως “εγγυητής” της συναλλαγής και αφαιρεί από τον παίκτη που παίζει υπέρ το ποντάρισμα και από τον παίκτη που στοιχηματίζει κατά την υποχρέωση. Ανάλογα με το αποτέλεσμα του αγώνα, μετά τη λήξη του, πιστώνεται όλο το πόσο στον παίκτη που κέρδισε το στοίχημα.

Εγγραφείτε στο Newsletter μας για να λαμβάνετε όλα τα τελευταία νέα του Foxbet στο email σας


Περισσότερα

Comments

Πάντα δίπλα στον παίκτη
Από το ξεκίνημα του site, το μότο μου είναι  ότι το στοίχημα δεν είναι μόνο αναλύσεις και προγνωστικά.  Ο σκοπός που δημιουργήθηκε ξεχωριστή ενότητα για τις στοιχηματικές εταιρίες, είναι για να ενημερώνουμε σωστά και να υποστηρίζουμε τους παίκτες που “ψάχνονται” περισσότερο για τους μπουκ, τη σοβαρή στοιχηματική θεωρία και την ειδησεογραφία. Στα reviews θα βρείτε την κριτική μου για κάθε εταιρία και μέσα από την προσωπική μου στήλη θα μαθαίνετε πρώτοι inside info για τις εταιρίες και τα δρώμενα του χώρου.
Στοιχηματικές εταιρίες με αξιολόγηση
Η έμπειρη ομάδα του Foxbet αξιολογεί και βαθμολογεί τις υπηρεσίες των στοιχηματικών εταιριών σε 8 διαφορετικές κατηγορίες. Δείτε όλες τις σημαντικές πληροφορίες για κάθε εταιρία συγκεντρωμένες σε ένα πίνακα.
Υποστήριξη παικτών και επικοινωνία
Το Foxbet team βρίσκεται καθημερινά δίπλα στους παίκτες. Επικοινωνήστε μαζί μας 7 ημέρες την εβδομάδα μέσω live chat, email ή social media για τυχόν απορίες ή αν προκύψει οποιοδήποτε πρόβλημα με τις στοιχηματικές εταιρίες.
Betting Guide
Οδηγοί για το στοίχημα
Έχετε απορίες για το πώς παίζετε στοίχημα στο ίντερνετ, για το σύστημα Fibonacci ή δεν ξέρετε τι είναι η γκανιότα; Το Betting School θα λύσει όλες τις απορίες σας και θα εμπλουτίσει τις στοιχηματικές γνώσεις σας.
Αποκλειστικές ειδήσεις και νέα
Ποιά εταιρία έρχεται στην Ελλάδα και τι αλλάζει στις στοιχηματικές εταιρίες; Μάθετε τα πάντα πρώτοι για το διαδικτυακό στοίχημα στην Ελλάδα και το εξωτερικό με πολλές αποκλειστικές ειδήσεις.
Σύγκριση εταιριών και εργαλεία
Βρείτε εύκολα την εταιρία που σας ταιριάζει με το Bookie Finder, συγκρίνετε τις υπηρεσίες των στοιχηματικών εταιρίων με τη H2H σύγκριση ή δείτε όλους τους τρόπους συναλλαγών κάθε εταιρίας με ένα κλικ.
Bonus και προσφορές
Όλα τα προγράμματα των στοιχηματικών εταιρειών συγκεντρωμένα στη σελίδα Bet Bonus. Ποιές εταιρίες δίνουν πριμ εγγραφής με ηλεκτρονικά πορτοφόλια και ποιές διαθέτουν Loyalty πρόγραμμα, 0% γκανιότα ή προσφορές moneyback.