Στοίχημα υπέρ και κατά στο ανταλλακτήριο στοιχημάτων

Στοίχημα υπέρ Ο στοιχηματισμός υπέρ μίας επιλογής είναι η τοποθέτηση ενός στοιχήματος με την προοπτική ότι θα συμβεί κάτι. ‘Οταν τοποθετείτε ένα στοίχημα στο υπέρ, παίζετε όπως σε κάθε άλλη (παραδοσιακή) πλατφόρμα. Για παράδειγμα, στον αγώνα Σάντερλαντ – Έβερτον, εάν πιστεύουμε ότι η Έβερτον θα κερδίσει τον αγώνα θα παίξουμε υπέρ της συγκεκριμένης επιλογής. Το …

Αξιολόγηση

Βαθμολογία Χρηστών: Γίνε ο πρώτος !
0

Στοίχημα υπέρ και κατά ανταλλακτηρια στοιχηματωνΣτοίχημα υπέρ

Ο στοιχηματισμός υπέρ μίας επιλογής είναι η τοποθέτηση ενός στοιχήματος με την προοπτική ότι θα συμβεί κάτι. ‘Οταν τοποθετείτε ένα στοίχημα στο υπέρ, παίζετε όπως σε κάθε άλλη (παραδοσιακή) πλατφόρμα.
Για παράδειγμα, στον αγώνα Σάντερλαντ – Έβερτον, εάν πιστεύουμε ότι η Έβερτον θα κερδίσει τον αγώνα θα παίξουμε υπέρ της συγκεκριμένης επιλογής. Το διπλό τηςΈβερτον προσφέρεται σε απόδοση 2.09. Εαν κλικάρουμε  πάνω στη συγκεκριμένη απόδοση, θα μεταφερθεί δεξιά στη σελίδα μας στο Matchbook. Βλέπουμε ότι εάν ποντάρουμε 100€ θα έχουμε καθαρό κέρδος 109€ έαν επιβεβαιωθεί το στοίχημα. Θα λάβουμε δηλαδή επιστροφή των 100συν το κέρδος 109€.
*Από τα καθαρά μας κέρδη αφαιρείται το ποσοστό της προμήθειας 1% που λαμβάνει το Matchbook.
 backbet

Στοίχημα κατά

Ο στοιχηματισμός κατά μίας επιλογής είναι η τοποθέτηση ενός στοιχήματος με την προοπτική ότι  δεν θα συμβεί κάτι.

Για παράδειγμα, στον αγώνα Σάντερλαντ – Έβερτον,  εάν πιστεύουμε ότι η Έβερτον δεν θα κερδίσει τον αγώνα θα παίξουμε κατά της συγκεκριμένης επιλογής. Η επιλογή κατά της νίκης της Έβερτον προσφέρεται σε απόδοση 2.11.

laybet

Εάν κλικάρουμε πάνω στην απόδοση, θα μεταφερθεί η συγκεκριμένη επιλογή στα δεξιά της σελίδας.

Βλέπουμε ότι εάν “το ποντάρισμα του παίκτη (backer’s stake) που στοιχηματίζει υπέρ” είναι  100€ τότε θα έχουμε μία υποχρέωση 111€. Τι σημαίνει αυτο?

Πώς λειτουργεί το Matchbook

To Matchbook είναι ανταλλακτήριο στοιχημάτων και  τοποθετείτε τα στοιχήματα σας εναντίον άλλων παικτών. Στο κατά,  λειτουργείτε εσείς ως στοιχηματική πλατφόρμα και καλείστε να πληρώσετε τα καθαρά κέρδη των άλλων παικτών (υποχρέωση του μπουκμέϊκερ) εάν χάσετε το στοίχημα.(στη στοιχηματική αργκό μπορεί να το ακούσετε και ως “μπουκάρω”)

Παράδειγμα 1:

Πάμε στο παράδειγμα για να γίνει ο παραπάνω όρος  κατανοητός. Σκεφτείτε ότι βάζετε ενα στοίχημα με ένα φίλο σας.  Εσείς πιστεύετε ότι δεν θα κερδίσει η Έβερτον και του προσφέρετε μία απόδοση 2.11 .

Ο φίλος σας στοιχηματίζει  100€  υπέρ της νίκης της Έβερτον  (ποντάρισμα παίκτη που στοιχηματίζει υπέρ) για να κερδίσει 111€*. Eάν κερδίσει η Έβερτον τα καθαρά του κέρδη 111€, θα τα πληρώσετε εσείς (παίκτης που στοιχηματίζει κατά), η οποία είναι και η δική σας υποχρέωση (λειτουργείτε ως πλατφόρμα στοιχήματος), ενώ θα λάβει πίσω και το ποντάρισμα του.

*(θα λάβει 211€, όμως τα καθαρά του κέρδη είναι 111€ εφόσον τα 100€ είναι το ποντάρισμα του)

Παράδειγμα 2:

‘Εαν η Έβερτον δεν κερδίσει (ισοπαλία ή νίκη της Σάντερλαντ)  τότε θα κερδίσετε το ποντάρισμα του άλλου παίκτη, δηλαδή 100€, ενώ η υποχρέωση των 111€  θα πιστωθεί εκ νέου στο λογαριασμό σας. Τα διαθέσιμο υπόλοιπο του λογαριασμού σας θα πρέπει να επαρκεί ώστε να καλύψετε το ποσό της υποχρέωσης.

Το Matchbook λειτουργεί ως “εγγυητής” της συναλλαγής και αφαιρεί από τον παίκτη που παίζει υπέρ το ποντάρισμα και από τον παίκτη που στοιχηματίζει κατά την υποχρέωση. Ανάλογα με το αποτέλεσμα του αγώνα, μετά τη λήξη του, πιστώνεται όλο το πόσο στον παίκτη που κέρδισε το στοίχημα.

Εγγραφείτε στο Newsletter μας για να λαμβάνετε όλα τα τελευταία νέα του Foxbet στο email σας


Περισσότερα

Comments