Τί είναι ταιριασμένο (matched) και αταίριαστο (unmatched) στοίχημα

Ταιριασμένο και αταίριαστο στοίχημα matched bettingΟταν τοποθετούμε ένα στοίχημα, απαιτείται ένα χρονικό διάστημα κάποιων δευτερολέπτων για να γίνει αποδεκτό. Μετά το πέρας αυτού του χρονικού διαστήματος, το στοίχημα μπορεί να είναι ταιριασμένο (matched), μερικώς ταιριασμένο (partly matched) ή αταίριαστο (unmatched).

Τί σημαίνουν οι παραπάνω όροι?

To Matchbook είναι ανταλλακτήριο στοιχημάτων και παίζετε εναντίον άλλων παικτών, οι οποίοι καθορίζουν τις αποδόσεις του εκάστοτε παιχνιδιού. Οι τιμές των αποδόσεων δεν είναι προκαθορισμένες όπως στους κλασσικούς μπουκμέϊκερ. Προκειμένου ένα στοίχημα να ταιριαστεί, θα πρέπει μετά το πέρας του απαιτούμενου χρονικού διαστήματος να μην έχει αλλάξει η τιμή της απόδοσης, καθώς και το προσφερόμενο/ζητούμενο ποσό να επαρκεί για να καλύψει το στοιχήμα που τοποθετήσατε.

Ταιριασμένο στοίχημα (matched)

Εάν η απόδοση δεν αλλάξει και το ποσό πονταρίσματος επαρκεί, τότε το στοίχημα ταιριάζεται επιτυχώς. Για να επιβεβαιώνουμε την κατάσταση του στοιχήματος μας, θα πρέπει να κλικάρουμε στα ανοιχτά στοιχήματα (στην παλιά έκδοση τα στοιχήματα μου) ή στα τρέχοντα στοιχήματα στο πάνω μέρος της σελίδας.

Μερικώς ταιριασμένο στοίχημα (partly matched)

Είναι όμως πολύ πιθανό να έχει ταιριαστεί μέρος του στοιχήματος μας. Ενδεχομένως κάποιοι άλλοι παίκτες πρόλαβαν και αγόρασαν το στοίχημα που θέλαμε και δεν επαρκούσε το προσφερόμενο ποσό είτε οι παίκτες που προσέφεραν προς στοιχηματισμό τη συγκεκριμένη επιλογή ακύρωσαν το στοίχημα τους πριν ταιριαστεί το δικό μας. Σε αυτή την περίπτωση μπορούμε είτε να ακυρώσουμε το στοίχημα (κλικάρουμε στα ανοικτά στοιχήματα) και να το τοποθετήσουμε ξανά στη νέα απόδοση, είτε να το διατήρήσουμε προσδοκώντας ότι κάποια στιγμή θα φτάσει πάλι στην ίδια απόδοση και θα ταιριαστεί.

laybet

Αταίριαστο στοίχημα (unmatched)

Τέλος, στο Live betting  που οι αποδόσεις αλλάζουν συνεχώς, είναι πιθανό ένα στοίχημα να παραμείνει αταίριαστο. Σε αυτή την περίπτωση μπορούμε είτε να ακυρώσουμε το στοίχημα και να το τοποθετήσουμε από την αρχή ξανά, είτε να αλλάξουμε την απόδοση και να τοποθετήσουμε ξανά στο στοίχημα σε νέα τιμή. Θα πρέπει πάντα να ελέγχουμε τα ανοιχτά στοιχήματα (τρέχοντα) πριν αποφασίσουμε να τα τοποθετήσουμε ξανά, καθώς είναι πιθανό να έχει ταιριαστεί μερικώς.

Προσοχή: ‘Οταν ένα στοίχημα μας είναι αταίριαστο, το ποσό του πονταρίσματος/υποχρέωσης δεσμεύεται από το διαθέσιμο υπόλοιπο μας, καθώς είναι πιθανό να ταιριαστεί κατά τη διάρκεια του αγώνα. Για να αποδεσμεύσουμε το ποσό θα πρέπει να ακυρώσουμε το αταίριαστο στοίχημα.

Ληγμένο Στοίχημα

Εάν ένας αγώνας ολοκληρωθεί και το στοίχημα παραμένει αταίριαστο, τότε λήγει και το ποσό στοιχηματισμού επιστρέφει στο λογαριασμό σας.

Στο Matchbook ισχύει η καλύτερη εκτέλεση των στοιχημάτων. Αν τοποθετήσουμε ένα στοίχημα στο υπέρ και ανέβει η απόδοση θα ταιριαστεί με την καλύτερη τιμή, καθώς θα έχουμε μεγαλύτερο κέρδος. Ομοίως αν τοποθετήσουμε ένα στοίχημα στο κατά και πέσει η απόδοση θα ταιριαστεί σε χαμηλότερη τιμή, καθώς θα μειωθεί  η υποχρέωση μας.

Εγγραφείτε στο Newsletter μας για να λαμβάνετε όλα τα τελευταία νέα του Foxbet στο email σας


Περισσότερα

Comments