Τrading στην ισοπαλία ημιχρόνου στα ανταλλακτήρια

ισοπαλια ημιχρονοΤο trading στην ισοπαλία του ημιχρόνου είναι ένα αρκετά επικερδές σύστημα, το οποίο όμως κρύβει πολλές παγίδες. Πριν τοποθετήσουμε ένα στοίχημα, θα πρέπει να εξετάζουμε εκτός από τη συχνότητα που σκοράρουν οι ομάδες και το λεπτό που επιτυγχάνουν ή δέχονται τέρματα, καθώς το χρονικό διάστημα είναι περιορισμένο (45 λεπτά). Παρ’ολ’αυτά, οι αποδόσεις στην ισοπαλία είναι χαμηλότερες και οι πιθανές μας απώλειες λιγότερες. Επιπλέον, μετά το γκολ οι αποδόσεις ανεβαίνουν σχεδόν πάντα (αποφεύγουμε να παίζουμε αγώνες που οι ομάδες έχουν τεράστια διαφορά δυναμικότητας) ανεξαρτήτως ποια ομάδα θα σκοράρει και σε ποιο λεπτό θα σημειωθεί το τέρμα.

Παράδειγμα:

  • Στο παράδειγμα μας έχουμε ποντάρει κατά της ισοπαλίας στο ο ημίχρονο το ποσό των 50€. Εάν το ημίχρονο λήξει ισόπαλο, θα έχουμε απώλειες 68€, ενώ εάν κερδίσει μία από τις δύο ομάδες θα έχουμε κέρδος 47.50€ (συνυπολογίζεται η προμήθεια.
  • Ας υποθέσουμε ότι η μία ομάδα σκοράρει. Δεδομένου ότι η διαφορά δυναμικότητας των ομάδων δεν είναι μεγάλη και το χρονικό διάστημα για να ισοφαρίσει η άλλη ομάδα  είναι μικρό, η απόδοση υπέρ της ισοπαλίας θα ανέβει. Στο παράδειγμα υποθέτουμε η απόδοση 2.30 έχει ανέβει σε 4.20.
  •  Εάν ποντάρουμε μικρότερο ποσό στο υπέρ (28.1€) από το κατά (50€), εφόσον η απόδοση στο υπέρ έχει ανέβει, βλέπουμε ότι εξασφαλίζουμε ένα κέρδος 20.80€ ανεξάρτητα από την έκβαση του αγώνα. Το ποντάρισμα μας, επιστρέφεται άμεσα στο διαθέσιμο υπόλοιπο μας, ενώ μετά τη διεύθετηση του αγώνα (λήξη ημιχρόνου) θα λάβουμε και το κέρδος.

Σημείωση: Η παραπάνω στρατηγική είναι δύσκολο έως αδύνατο να εφαρμοστεί στο Matchbook λόγω μικρής ρευστότητας της συγκεκριμένης αγοράς. 

Εγγραφείτε στο Newsletter μας για να λαμβάνετε όλα τα τελευταία νέα του Foxbet στο email σας


Περισσότερα

Comments

Πάντα δίπλα στον παίκτη
Από το ξεκίνημα του site, το μότο μου είναι  ότι το στοίχημα δεν είναι μόνο αναλύσεις και προγνωστικά.  Ο σκοπός που δημιουργήθηκε ξεχωριστή ενότητα για τις στοιχηματικές εταιρίες, είναι για να ενημερώνουμε σωστά και να υποστηρίζουμε τους παίκτες που “ψάχνονται” περισσότερο για τους μπουκ, τη σοβαρή στοιχηματική θεωρία και την ειδησεογραφία. Στα reviews θα βρείτε την κριτική μου για κάθε εταιρία και μέσα από την προσωπική μου στήλη θα μαθαίνετε πρώτοι inside info για τις εταιρίες και τα δρώμενα του χώρου.
Στοιχηματικές εταιρίες με αξιολόγηση
Η έμπειρη ομάδα του Foxbet αξιολογεί και βαθμολογεί τις υπηρεσίες των στοιχηματικών εταιριών σε 8 διαφορετικές κατηγορίες. Δείτε όλες τις σημαντικές πληροφορίες για κάθε εταιρία συγκεντρωμένες σε ένα πίνακα.
Υποστήριξη παικτών και επικοινωνία
Το Foxbet team βρίσκεται καθημερινά δίπλα στους παίκτες. Επικοινωνήστε μαζί μας 7 ημέρες την εβδομάδα μέσω live chat, email ή social media για τυχόν απορίες ή αν προκύψει οποιοδήποτε πρόβλημα με τις στοιχηματικές εταιρίες.
Betting Guide
Οδηγοί για το στοίχημα
Έχετε απορίες για το πώς παίζετε στοίχημα στο ίντερνετ, για το σύστημα Fibonacci ή δεν ξέρετε τι είναι η γκανιότα; Το Betting School θα λύσει όλες τις απορίες σας και θα εμπλουτίσει τις στοιχηματικές γνώσεις σας.
Αποκλειστικές ειδήσεις και νέα
Ποιά εταιρία έρχεται στην Ελλάδα και τι αλλάζει στις στοιχηματικές εταιρίες; Μάθετε τα πάντα πρώτοι για το διαδικτυακό στοίχημα στην Ελλάδα και το εξωτερικό με πολλές αποκλειστικές ειδήσεις.
Σύγκριση εταιριών και εργαλεία
Βρείτε εύκολα την εταιρία που σας ταιριάζει με το Bookie Finder, συγκρίνετε τις υπηρεσίες των στοιχηματικών εταιρίων με τη H2H σύγκριση ή δείτε όλους τους τρόπους συναλλαγών κάθε εταιρίας με ένα κλικ.
Bonus και προσφορές
Όλα τα προγράμματα των στοιχηματικών εταιρειών συγκεντρωμένα στη σελίδα Bet Bonus. Ποιές εταιρίες δίνουν πριμ εγγραφής με ηλεκτρονικά πορτοφόλια και ποιές διαθέτουν Loyalty πρόγραμμα, 0% γκανιότα ή προσφορές moneyback.