Τrading στην ισοπαλία ημιχρόνου στα ανταλλακτήρια

ισοπαλια ημιχρονοΤο trading στην ισοπαλία του ημιχρόνου είναι ένα αρκετά επικερδές σύστημα στοιχήματος, το οποίο όμως κρύβει πολλές παγίδες. Πριν τοποθετήσουμε ένα στοίχημα, θα πρέπει να εξετάζουμε εκτός από τη συχνότητα που σκοράρουν οι ομάδες και το λεπτό που επιτυγχάνουν ή δέχονται τέρματα, καθώς το χρονικό διάστημα είναι περιορισμένο (45 λεπτά). Παρ’ολ’αυτά, οι αποδόσεις στην ισοπαλία είναι χαμηλότερες και οι πιθανές μας απώλειες λιγότερες. Επιπλέον, μετά το γκολ οι αποδόσεις ανεβαίνουν σχεδόν πάντα (αποφεύγουμε να παίζουμε αγώνες που οι ομάδες έχουν τεράστια διαφορά δυναμικότητας) ανεξαρτήτως ποια ομάδα θα σκοράρει και σε ποιο λεπτό θα σημειωθεί το τέρμα.

Παράδειγμα:

  • Στο παράδειγμα μας έχουμε ποντάρει κατά της ισοπαλίας στο ο ημίχρονο το ποσό των 50€. Εάν το ημίχρονο λήξει ισόπαλο, θα έχουμε απώλειες 68€, ενώ εάν κερδίσει μία από τις δύο ομάδες θα έχουμε κέρδος 47.50€ (συνυπολογίζεται η προμήθεια.
  • Ας υποθέσουμε ότι η μία ομάδα σκοράρει. Δεδομένου ότι η διαφορά δυναμικότητας των ομάδων δεν είναι μεγάλη και το χρονικό διάστημα για να ισοφαρίσει η άλλη ομάδα  είναι μικρό, η απόδοση υπέρ της ισοπαλίας θα ανέβει. Στο παράδειγμα υποθέτουμε η απόδοση 2.30 έχει ανέβει σε 4.20.
  •  Εάν ποντάρουμε μικρότερο ποσό στο υπέρ (28.1€) από το κατά (50€), εφόσον η απόδοση στο υπέρ έχει ανέβει, βλέπουμε ότι εξασφαλίζουμε ένα κέρδος 20.80€ ανεξάρτητα από την έκβαση του αγώνα. Το ποντάρισμα μας, επιστρέφεται άμεσα στο διαθέσιμο υπόλοιπο μας, ενώ μετά τη διεύθετηση του αγώνα (λήξη ημιχρόνου) θα λάβουμε και το κέρδος.

Σημείωση: Η παραπάνω στρατηγική είναι δύσκολο έως αδύνατο να εφαρμοστεί στο Matchbook λόγω μικρής ρευστότητας της συγκεκριμένης αγοράς.

Εγγραφείτε στο Newsletter μας για να λαμβάνετε όλα τα τελευταία νέα του Foxbet στο email σας


Περισσότερα

Comments