foxbet.gr Για να είσαι αλεπού στο στοίχημα
ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ*
ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΣΗΜΕΡΑ109
ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Όλα
3 ώρες
8 ώρες
12 ώρες

Τα καλύτερα συστήματα στοιχήματος

Τα καλύτερα συστήματα στοιχήματος.jpg

Μπορείτε να παίξετε στοίχημα με πολλούς τρόπους, τόσο σε αγορές που θα επιλέξετε, όσο και με τον τρόπο με τον οποίο θα τις προσεγγίσετε. Φυσικά ο πλέον αγαπητός τρόπος στους παίκτες, είναι το ποντάρισμα σε μονά αποδεκτά και αυτό φυσικά δεν συμβαίνει τυχαία.

👉 Παίζοντας σε μονά, κρατάτε χαμηλά την γκανιότα, άρα έχετε και περισσότερες πιθανότητες κέρδους. Επίσης υπάρχουν τα παρολί, που έχουν και αυτά το δικό τους κοινό, όπου πρέπει να πιάσετε δύο ή περισσότερα ματς για να πληρωθείτε.

Συστήματα στοιχήματος

Πέραν όμως αυτών των δύο υπάρχει και το στοίχημα με σύστημα. Τα συστήματα στοιχήματος μπορούν να έχουν συγκεκριμένη χρήση και μάλιστα να αποδειχτούν, αν διαχειριστούν με τον σωστό τρόπο, ιδιαίτερα προσοδοφόρα. Όταν αναφερόμαστε λοιπόν για σύστημα στο στοίχημα, εννοούμε ποντάρισμα με ζητούμενα, όπου δεν είναι απαραίτητο να επιβεβαιωθούν όλες οι εκτιμήσεις σας για να αποκομίσετε κάποιο κέρδος, ή έστω να πάρετε όλο το ποντάρισμά σας, ακόμη και μερίδιο αυτού πίσω. Μπορεί να βρει εξαιρετική εφαρμογή σε σημεία που έχουν υψηλότατες αποδόσεις, τα οποία αφενός είναι πολύ δύσκολο να επιβεβαιωθούν όλα όσα έχουν επιλεγεί, αφετέρου η επαλήθευση μέρος αυτών, να μας δίνει κάποια σεβαστή επιστροφή.

cta_box_bg
Super Προσφορά* χωρίς κατάθεση: Κωδικός 200FS ΕΓΓΡΑΦΗ
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
*Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις - ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Πότε να παίξεις στοίχημα με σύστημα

Επιλέξτε σημεία, όπου η ελάχιστη δυνατή επιβεβαίωση, σας δίνει πίσω το ποσό που ποντάρατε, ή ένα αξιοπρεπές μέρος αυτού. Για παράδειγμα αν επιλέξετε ένα σύστημα 3-4-5, όπου ζητάτε την πεντάδα, την τετράδα και τις τριάδες, θα πρέπει η μία τριάδα να έχει τέτοια απόδοση, ώστε να σας δίνει πίσω μία γενναία επιστροφή. Το σύστημα βγάζει 16 στήλες (μία πεντάδα, 5 τετράδες και 10 τριάδες), οπότε καλό θα είναι η απόδοση της τριάδας να είναι κοντά στο 16.00! Αυτό συμβαίνει για παράδειγμα αν το κάθε παιχνίδι έχει μία απόδοση από 2.50 και πάνω.

Από το ανωτέρω προκύπτει φυσικά ότι πρέπει πάντα να επιλέγετε σημεία με μεγάλη απόδοση. Δεν έχει κανένα νόημα να ξοδεύετε μεγαλύτερο κεφάλαιο και να πληρώνεστε λιγότερο από αυτό που θα παίρνατε αν παίζατε τα ίδια ματς σε παρολί, αν δεν θέλετε να προφυλαχτείτε από κάτι και φυσικά να κυνηγήσετε κάτι μεγάλο. Το συγκεκριμένο σύστημα για στοίχημα βρίσκει πεδίο μόνο σε σημεία με υψηλότατη απόδοση, κατά προτίμηση από 3.00 και πάνω, για να έχει ιδανική εφαρμογή. Τα σημεία που θα διαλέξετε να έχουν όλα παρόμοια απόδοση, ή έστω τη μίνιμουμ που θα ορίσετε (το 3.00 για παράδειγμα). Είναι σημαντικό αυτό διότι ποτέ δεν ξέρετε εκ των προτέρων (για στοίχημα μιλάμε) ποιο σημείο θα επαληθευτεί και ποιο όχι. Αν λοιπόν επιλέξετε κάποιο σημείο στο 1.50 και είναι αυτό που επαληθευτεί και μπει στο γινόμενο κάποιας επιτυχημένες δυάδας ή τριάδας (ή ότι άλλο έχετε παίξει), τότε καταλαβαίνετε πως η ενδεχόμενη επιστροφή θα είναι χαμηλότερη και ίσως να μην καλύψει, ή έστω να πλησιάσει το ποσό που ρισκάρατε στο ποντάρισμα.

* Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Τα καλύτερα συστήματα στοιχήματος

Ας δούμε λοιπόν κάποια από τα καλύτερα συστήματα που βρίσκουν εφαρμογή στο στοίχημα και πως λειτουργούν αλλά και το πιο κερδοφόρο σύστημα στο στοίχημα.

Σύστημα Trixie - Τι είναι και πως παίζεται

Το σύστημα trixie ή αλλιώς 2-3 είναι ένα στοίχημα με τρία σημεία. Παίζοντας trixie δημιουργούνται τέσσερα στοιχήματα, τέσσερις στήλες αν προτιμάτε. Αυτά είναι η μία τριάδα και οι τρεις δυάδες. Αυτό όπως είναι ευνόητο προκύπτει από τα μαθηματικά, δεν είναι αυθαίρετο συμπέρασμα των bookmaker. Είναι το σύστημα, στο οποίο ο παίκτης μπορεί να καλυφτεί ακόμη και με σημεία σε απόδοση κοντά στο 2.00, αφού αν πιάσει μία δυάδα, θα πάρει απόδοση 4.00 (όσες και οι στήλες), οπότε θα λάβει πίσω το ποντάρισμά του και δεν θα έχει απώλειες.

Με αυτόν τον τρόπο μπορεί να βρει εφαρμογή ακόμη και σε over/under (ποντάροντας στο αουτσάιντερ) και φυσικά σε σημεία, όπου το φαβορί μπορεί να μην είναι σούπερ δυνατό, αλλά να είναι τουλάχιστον ξεκάθαρο και υπερέχει του αντιπάλου του.

Το σύστημα Yankee

Το Υankee είναι επίσης ένα ευρέως διαδεδομένο σύστημα. Ενδεχομένως να το γνωρίζετε ως 2-3-4. Μιλάμε για 11 στήλες (11 bets αν προτιμάτε). Δημιουργείται λοιπόν μία τετράδα, τέσσερις τριάδες και έξι δυάδες. Εδώ οι αποδόσεις πρέπει να ανέβουν για να πλησιάζει η επιστροφή το ποντάρισμα, σε περίπτωση της μίνιμουμ επαλήθευσης, που δεν είναι άλλη από τη δυάδα. Αυτή θα πρέπει να μας δίνει μία απόδοση κοντά στο 11.00. Οπότε μιλάμε για αποδόσεις που στον μέσο όρο τους να βρίσκονται κάπου κοντά στο 3.35! Μπορεί λοιπόν κάλλιστα να βρει εφαρμογή σε ζητούμενα με ισοπαλίες ή σε αουτσάιντερ, τα οποία όμως δεν είναι τόσο απίθανο να φτάσουν στη νίκη. Επίσης μπορεί να παιχτεί και με over 3.5, εκεί όπου το κλασικό Over 2.5 προσφέρεται κάπου στο 2.10 με 2.20, ώστε στο ένα γκολ παραπάνω να φτάσει η απόδοση στα επίπεδα που αναφέρθηκαν.

To Κριτήριο Κέλλυ

Θα μπορούσε κάποιος να πει ότι το «Κριτήριο Κέλλυ» είναι περισσότερο μία μέθοδος στοιχήματος, παρά σύστημα. Παρόλα αυτά αξίζει να αναφερθεί στον συγκεκριμένο οδηγό, καθώς παρουσιάζει ιδιαίτερο ενδιαφέρον. Εμπνευστής του ήταν ο Τζον Λάρι Κέλλυ, Αμερικανός φυσικός. Το ποντάρισμα εδώ καθορίζεται με βάση τις πιθανότητες εμφάνισης που εκτιμά ο παίκτης ότι έχει κάποιο σημείο. Ουσιαστικά βρίσκει πρακτική εφαρμογή σε ματς, όπου ενδεχομένως η εταιρία στοιχήματος να έχει κάνει λάθος εκτίμηση σε μία απόδοση και να την έχει προσφέρει σε μεγαλύτερη τιμή, από αυτήν που θα έπρεπε (με βάση το κριτήριο του παίκτη) να είναι. Αν για παράδειγμα σε ένα ματς που προσφέρεται στο 2.00 (άρα με απλά μαθηματικά υπάρχουν 50% πιθανότητες επιβεβαίωσης), ο παίκτης πιστεύει ότι η ομάδα που προσφέρεται σε αυτήν την απόδοση έχει 60% πιθανότητες νίκης και όχι 50%, τότε θα το τοποθετηθεί ανάλογο ποσό επί του κεφαλαίου που διαθέτει.

To θρυλικό σύστημα 4-5-6

Πρόκειται για ένα σύστημα για μεγάλα κέρδη το οποίο αγαπήθηκε ιδιαίτερα στη χώρα μας και ξεκίνησε ουσιαστικά, όταν το στοίχημα έγινε μία πραγματικότητα στα επίγεια πρακτορεία. Αναφερόμαστε στο 4-5- 6 ή όπως το αποκάλεσαν κάποιοι... «οι εξάδες». Στο 4-5- 6 λοιπόν υπάρχουν 22 στήλες. Είναι μία εξάδα, έξι πεντάδες και 15 τετράδες. Είναι ένα στοίχημα που γενικά δεν μπορούμε να πούμε ότι ξεφεύγει αρκετά στο οικονομικό του σκέλος και όπου μία τετράδα μπορεί να δώσει πίσω το ποντάρισμά σας, με αποδόσεις περίπου στο 2.20. Παρόλα αυτά οι παίκτες που το αγάπησαν και το χρησιμοποίησαν το έκαναν κυρίως σε ισοπαλίες. Είναι πολύ δύσκολο να επαληθευτούν έξι «Χ», αυτό το γνωρίζετε. Σκεφτείτε όμως ότι με τέσσερα «Χ» σε απόδοση στο 3.00 (όχι κάτι πιο εξεζητημένο), μπορείτε να πάρετε σχεδόν τετραπλάσιο ποσό από αυτό που ποντάρατε. Μπορούμε να πούμε πως είναι ένα από τα πιο έξυπνα συστήματα στο στοίχημα.

cta_box_bg
Σούπερ Ενισχυμένη Προσφορά* Κάθε Μέρα χωρίς κατάθεση ΕΓΓΡΑΦΗ
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Συστήματα που πρέπει να αποφύγετε

Μπορεί να το έχετε ακούσει και ως σύστημα διπλασιασμού. Το Martingale όχι μόνο δεν είναι ένα «άχαστο» σύστημα στο στοίχημα αλλά κρύβει και μεγάλους κινδύνους. Σας προτείνουμε ανεπιφύλακτα να το αποφύγετε.

Στο συγκεκριμένο σύστημα παίζετε σε αποδόσεις κοντά στο 2.00, ορίζετε ένα αρχικό ποντάρισμα και διπλασιάζετε το ποσό μετά από κάθε χαμένο στοίχημα. Όταν κερδίζετε παραμένει στο αρχικό ποσό, ή αν έχετε ανέβει, επιστρέφετε πάλι σε αυτό. Είναι άκρως επιθετικό κι επικίνδυνο και μπορεί να οδηγήσει σε μεγάλες χρηματικές απώλειες. Οι λόγοι είναι οι εξής:

  • Χρειάζεται απεριόριστο κεφάλαιο. Κανείς δεν σας εγγυάται ότι δεν θα έχετε 10 σερί χαμένα στοιχήματα. Οπότε σκεφτείτε αν έχετε ορίσει ακόμη και 5€ ως αρχικό ποντάρισμα, το δέκατο χτύπημα θα έχει φτάσει τα 2.560€! Το ποσό είναι τεράστιο.
  • Κανείς δεν σας εγγυάται, πως όταν έρθει η ώρα ενός τέτοιου χτυπήματος, ότι η πλατφόρμα θα αποδεχτεί το συγκεκριμένο ποσό! Και αν δεν το κάνει τότε θα έχετε πρόβλημα.
  • Δημιουργεί ψευδαίσθηση κέρδους. Αυτό συμβαίνει διότι διπλασιάζοντας το ποσό και παίζοντας σε απόδοση 2.00, ακόμη κι όταν κερδίζετε ένα τεράστιο ποσό, ουσιαστικά απλά καλύπτετε τα προηγούμενα χαμένα και το πραγματικό σας κέρδος είναι το αρχικό ποντάρισμα.

Η έλλειψη πειθαρχίας στο συγκεκριμένο σύστημα είναι κάτι περισσότερο από καταστροφική, διότι πολύ απλά το Martingale είναι εξαιρετικά επιθετικό και οι απώλειες μπορεί να ξεφύγουν σε δυσθεώρητα ύψη.

Σύστημα με ισοπαλίες

Ουσιαστικά εφαρμόζεται παράλληλα με το Martingale ή έστω με μισό διπλασιασμό και βρίσκει εφαρμογή σε μεγάλες διοργανώσεις, όπως μπορεί να είναι ένα Παγκόσμιο Κύπελλο, ή ένα Euro. Θα μπορούσαμε να πούμε ότι δύναται να εφαρμοστεί και στο Τσάμπιονς Λιγκ στη φάση των ομίλων. Επιλέγετε λοιπόν το πρώτο, χρονικά, παιχνίδι, ποντάρετε στην ισοπαλία και αν επαληθευτεί συνεχίζετε στο επόμενο με το αρχικό ποσό που έχετε ορίσει ως πρώτο ποντάρισμα.

Αν δεν έρθει ισοπαλία, τότε διπλασιάζετε το ποσό. Σε αυτήν την περίπτωση το κέρδος θα είναι μεγαλύτερο από το Martingale που προαναφέρθηκε, επειδή οι ισοπαλίες συνήθως πληρώνουν από 3.00 και πάνω. Γι' αυτό το λόγο αν θέλετε να προστατεύσετε το κεφάλαιό σας, μπορείτε να αυξήσετε το ποσό κατά το ήμισυ και όχι να το διπλασιάσετε. Με αυτόν τον τρόπο θα ανέβει πιο αργά το συνολικό ποσό σε περίπτωση ενός άσχημου σερί.

Αυτό είναι ουσιαστικά και το θετικό του συγκεκριμένου συστήματος, ενώ στα αρνητικά του συγκαταλέγεται ότι και εδώ χρειάζεται γερή τσέπη για να αντέξει ένα μεγάλο σερί, ενώ επίσης οι ισοπαλίες είναι το σημείο με το μικρότερο ποσοστό επαλήθευσης σε σχέση με τον άσο και το διπλό.

Συστήματα με στάνταρ

Εδώ υπάρχει ένας συνδυασμός -κατά κάποιον τρόπο- του συστήματος με το παρολί. Αυτό είναι το σύστημα με στάνταρ. Λειτουργεί όπως όλα τα άλλα συστήματα, αλλά ορίζεται κάποιος αγώνας ως στάνταρ. Αυτό σημαίνει πως αυξάνονται τα κέρδη, υπάρχει όμως ένα μεγάλο «αλλά», το οποίο μας κάνει να μην το προτιμούμε και φυσικά να μην το προτείνουμε. Το στάνταρ πρέπει να πιαστεί οπωσδήποτε. Αν χαθεί, ακόμη κι αν έχετε πιάσει όλα τα ζητούμενα, τότε χάνετε όλο το ποντάρισμά σας. Σκεφτείτε λοιπόν να έχετε πιάσει ένα 5-4 με μεγάλες αποδόσεις και να έχετε βάλει ένα σημείο που θεωρείτε «άχαστο» (δεν υπάρχει κάτι τέτοιο στο στοίχημα) για να μεγαλώσετε τη συνολική απόδοση. Αν λοιπόν αυτό το σημείο σπάσει, τότε όλο το κεφάλαιο που ποντάρατε έχει απλά χαθεί. Σας προτείνουμε λοιπόν ανεπιφύλακτα να το αποφύγετε.

21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

Στοιχηματική
Άδεια
Προσφορές
Υπηρεσίες
Stoiximan
☆☆☆☆☆
★★★★★
Stoiximan
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.5
GR
Stoiximan Master
Δύο και... ταμείο
Λευκή Επιστροφή
Cash out* Android App iOS App
+6
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Pamestoixima.gr
☆☆☆☆☆
★★★★★
Pamestoixima.gr
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
GR
Auto & Partial Cash Out*
Βελτιωμένο Bet Builder*
ΣΤΟ ΠΑΡΑ1 & Boost Νίκης
Cash out* Android App Βig Screen Mobile
+9
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Novibet
☆☆☆☆☆
★★★★★
Novibet
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.1
GR
Ενισχυμένες* Αποδόσεις
Επιστροφή στο 0-0
Cash Out* (Partial, Auto & Stop Loss)
Cash out* Μερικό Cash Out* Αυτόματο Cash out*
+11
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Bwin
☆☆☆☆☆
★★★★★
Bwin
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.2
GR
Build A Bet
Auto Cash Out*
Υπηρεσία Edit My Bet*
Ενισχυμένες* αποδόσεις Cash out* Αυτόματο Cash out*
+9
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Betsson
☆☆☆☆☆
★★★★★
Betsson
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.4
GR
Ασιατικά
Bet Builder*
Cash Out*
Ενισχυμένες* αποδόσεις Cash out* Android App
+10
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Fonbet
☆☆☆☆☆
★★★★★
Fonbet
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
GR
Άμεσο cash out*
Ικανοποιητικές αποδόσεις
Πλήθος ειδικών στοιχημάτων
Cash out* Quick Log In Aσιατικά
+2
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Bet365
☆☆☆☆☆
★★★★★
Bet365
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.3
GR
Φτιάξτε Αγορά
Υπηρεσία Live Streaming*
Μερικό, Ολικό & Αυτόματο Cash Out*
Cash out* Μερικό Cash Out* Αυτόματο Cash out*
+8
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Netbet
☆☆☆☆☆
★★★★★
Netbet
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.7
GR
Cash Out*
Φιλικό mobile site
Boost νίκης
Cash out* Υψηλά όρια
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Interwetten
☆☆☆☆☆
★★★★★
Interwetten
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.3
GR
Cash Out*
VAR Cashback
Αποδόσεις κάτω του 2.00
Cash out* Quick Log In Aσιατικά
+1
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
kipello_icon
Top Στοιχηματικές
λογότυπο Stoiximan
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.5
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.5
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Pamestoixima.gr
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Novibet
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.1
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.1
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Bwin
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.2
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.2
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Betsson
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.4
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.4
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Fonbet
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Bet365
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.3
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.3
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Netbet
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.7
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.7
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Interwetten
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.3
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.3
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ