Trading στο στοίχημα – Πώς λειτουργεί στα ανταλλακτήρια

Trading ανταλλακτηρια στοιχηματωνΣε προηγούμενα άρθρα περιγράψαμε αναλυτικά τι σημαίνει το στοίχημα υπέρ και κατά στο ανταλλακτήριο και τί είναι ταιριασμένα, αταίριαστα στοιχήματα . Στο παρόν κεφάλαιο θα εξηγήσουμε τί είναι το trading και πώς μπορούμε να “κλειδώσουμε” κάποιο κέρδος ή να μειώσουμε τις απώλειες μας.
Για να γίνει κατανοητή η διαδικασία, θα εφαρμόσουμε ένα υποθετικό trading  στον αγώνα  Στόουκ – ‘Αρσεναλ. Oι εικόνες είναι από το ανταλλακτήριο της Betfair, όμως με τον ίδιο τρόπο λειτουργεί και στο Matchbook.
Στον παραπάνω αγώνα, θεωρούμε ότι η ‘Αρσεναλ θα κερδίσει τον αγώνα ή θα σκοράρει πρώτη και τοποθετούμε ένα στοίχημα £100 υπέρ της ‘Αρσεναλ.
Βλέπουμε ότι εάν επικρατήσει η ‘Αρσεναλ θα έχουμε ένα κέρδος £122, ενώ αν έθει ισοπαλία ή κερδίσει η Στόουκ θα χάσουμε £100.
Έστω ότι η ‘Αρσεναλ σκόραρει και η απόδοση πέφτει περίπου στο 1.50 . Τότε θα παίξουμε ένα στοίχημα κατά της ‘Αρσεναλ και θα “κλειδώσουμε” κέρδος στο σημείο ή ανεξαρτήτως αποτελέσματος (greenbook).

1) Κέρδος σε ένα σημείο

Στο παράδειγμα μας, έχουμε στοιχηματίσει αρχικά υπέρ της ‘Αρσεναλ £100 σε απόδοση 2.22. Στη συνέχεια τοποθετούμε ένα στοίχημα κατά της ‘Αρσεναλ £100 σε απόδοση 1.50. ‘Εχουμε πραγματοποιήσει το trading που επιθυμούμε. Το ποντάρισμα των £100 θα επιστραφεί άμεσα στο λογαριασμό μας, ενώ μετά τη λήξη του αγώνα θα λάβουμε επιπλέον £72 εάν κερδίσει η ‘Αρσεναλ. Το κέρδος υπολογίζεται ως εξής:
(Απόδοση στο υπέρ – Απόδοση στο κατά) x ποντάρισμα = (2.22 – 1.50) x £100 = 0.72 x £100 = £72.
Eάν το παιχνίδι λήξει ισόπαλο ή κερδίσει η Στόουκ, δεν θα έχουμε κέρδος.
Κανόνας: Eάν σε ένα σημείο η απόδοση του στοιχήματος στο υπέρ είναι μεγαλύτερη από την απόδοση του στοιχήματος στο κατά και ποντάρουμε το ίδιο πόσο, θα έχουμε κέρδος στο σημείο αυτό εάν η επιλογή μας επαληθευτεί.

2) Κέρδος σε όλα τα σημεία

Στο δεύτερο παράδειγμα ποντάραμε αρχικά υπέρ της ‘Αρσεναλ £100 σε απόδοση 2.22. Στη συνέχεια τοποθετούμε ένα στοίχημα κατά της ‘Αρσεναλ 148£ σε απόδοση 1.50. Το ποντάρισμα επιστρέφεται άμεσα στο λογαριασμό μας. Αριστέρα στην φωτογραφία, στο μαρκαρισμένο πλαίσιο με κίτρινο χρώμα, βλέπουμε ότι έχουμε ένα προσδωκόμενο κέρδος £48 ανεξαρτήτως αποτελέσματος του αγώνα. ‘Εχουμε δηλαδή εγγυημένο κέρδος ή όπως είναι γνωστό greenbook.

Κανόνας: Eάν σε ένα σημείο η απόδοση του στοιχήματος στο υπέρ είναι μεγαλύτερη από την απόδοση του στοιχήματος στο κατά και ποντάρουμε μεγαλύτερο πόσο στο κατά, θα έχουμε κέρδος και στα τρια σημεία ανεξαρτήτως αποτελέσματος (greenbook).
Ομοίως αν το αρχικό μας στοίχημα είναι κατά μίας επιλογής, θα πρέπει να ανέβει η απόδοση υπέρ της επιλογής αυτής .
Συνoπτικά:
  • Πάντα η απόδοση στο υπέρ θα πρέπει να είναι μεγαλύτερη από την απόδοση στο κατά για να έχουμε κέρδος
  • Εάν ποντάρουμε στο υπέρ σε μεγαλύτερη απόδοση και στο κατά σε μικρότερη απόδοση το ίδιο ποσό σε ένα σημείο, μας επιστρέφεται άμεσα το ποσό του αρχικού πονταρίσματος, ενώ μετά το τέλος του αγώνα θα λαβόυμε επιπλέον κέρδος εάν το σημείο επαληθευτεί
  • Εάν ποντάρουμε στο υπέρ σε μεγαλύτερη απόδοση και στο κατά σε μικρότερη απόδοση, ποσό μεγάλυτερο στο κατά από το υπέρ, θα έχουμε εγγυημένο κέρδος και στα τρία σημεία (greenbook).

Εγγραφείτε στο Newsletter μας για να λαμβάνετε όλα τα τελευταία νέα του Foxbet στο email σας


Περισσότερα

Comments

Πάντα δίπλα στον παίκτη
Από το ξεκίνημα του site, το μότο μου είναι  ότι το στοίχημα δεν είναι μόνο αναλύσεις και προγνωστικά.  Ο σκοπός που δημιουργήθηκε ξεχωριστή ενότητα για τις στοιχηματικές εταιρίες, είναι για να ενημερώνουμε σωστά και να υποστηρίζουμε τους παίκτες που “ψάχνονται” περισσότερο για τους μπουκ, τη σοβαρή στοιχηματική θεωρία και την ειδησεογραφία. Στα reviews θα βρείτε την κριτική μου για κάθε εταιρία και μέσα από την προσωπική μου στήλη θα μαθαίνετε πρώτοι inside info για τις εταιρίες και τα δρώμενα του χώρου.
Στοιχηματικές εταιρίες με αξιολόγηση
Η έμπειρη ομάδα του Foxbet αξιολογεί και βαθμολογεί τις υπηρεσίες των στοιχηματικών εταιριών σε 8 διαφορετικές κατηγορίες. Δείτε όλες τις σημαντικές πληροφορίες για κάθε εταιρία συγκεντρωμένες σε ένα πίνακα.
Υποστήριξη παικτών και επικοινωνία
Το Foxbet team βρίσκεται καθημερινά δίπλα στους παίκτες. Επικοινωνήστε μαζί μας 7 ημέρες την εβδομάδα μέσω live chat, email ή social media για τυχόν απορίες ή αν προκύψει οποιοδήποτε πρόβλημα με τις στοιχηματικές εταιρίες.
Betting Guide
Οδηγοί για το στοίχημα
Έχετε απορίες για το πώς παίζετε στοίχημα στο ίντερνετ, για το σύστημα Fibonacci ή δεν ξέρετε τι είναι η γκανιότα; Το Betting School θα λύσει όλες τις απορίες σας και θα εμπλουτίσει τις στοιχηματικές γνώσεις σας.
Αποκλειστικές ειδήσεις και νέα
Ποιά εταιρία έρχεται στην Ελλάδα και τι αλλάζει στις στοιχηματικές εταιρίες; Μάθετε τα πάντα πρώτοι για το διαδικτυακό στοίχημα στην Ελλάδα και το εξωτερικό με πολλές αποκλειστικές ειδήσεις.
Σύγκριση εταιριών και εργαλεία
Βρείτε εύκολα την εταιρία που σας ταιριάζει με το Bookie Finder, συγκρίνετε τις υπηρεσίες των στοιχηματικών εταιρίων με τη H2H σύγκριση ή δείτε όλους τους τρόπους συναλλαγών κάθε εταιρίας με ένα κλικ.
Bonus και προσφορές
Όλα τα προγράμματα των στοιχηματικών εταιρειών συγκεντρωμένα στη σελίδα Bet Bonus. Ποιές εταιρίες δίνουν πριμ εγγραφής με ηλεκτρονικά πορτοφόλια και ποιές διαθέτουν Loyalty πρόγραμμα, 0% γκανιότα ή προσφορές moneyback.