Πορτογαλία - Νορβηγία
04/10 - 21:45
ΤΕΛΙΚΟ
2–1 (-)
#1 Η Ν Ν Ν Ν

ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ - ΝΟΡΒΗΓΙΑ

Η Ν Η Η Η #4
Estadio do Dragao (50.033) Αίθριος Mαουρίτσιο Μαριάνι (Italy) Κωδ. 368VAR
Σχόλια αγώνα:
Σχόλια αγώνα: League A – 4ος όμιλος. Οι δύο πρώτες ομάδες των τεσσάρων ομίλων προκρίνονται στα προημιτελικά. Οι δύο χειρότερες τρίτες οδηγούνται σε πλέι άουτ και οι άλλες δύο παραμένουν στη League A. Οι δύο καλύτερες τέταρτες παίζουν επίσης πλέι άουτ, ενώ οι δύο χειρότερες υποβιβάζονται απευθείας. 
ΤΟ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΟ ΜΑΣ
1 & G/G 2.60
ΠΑΙΞΕ ΝΟΜΙΜΑ*

Πορτογαλία - Νορβηγία Προγνωστικά

Εκτίμηση ειδικού Αναλυτής Foxbet
Η Πορτογαλία μπορεί να μην έχει τον Κριστιάνο Ρονάλντο, αλλά δείχνει να λειτουργεί εξαιρετικά και χωρίς αυτόν. Στη Δανία έδειξε τις δυνατότητές της και το ίδιο θέλει να κάνει και στη Νορβηγία. Δεν πατάει καλά η Νορβηγία στα τελευταία της ματς, ειδικά αμυντικά και το έχει πληρώσει στις δύο πρόσφατες ήττες. Υπάρχει κούραση, δεν αναμένεται όμως να γίνει εκτεταμένο ροτέισον κόντρα στην Πορτογαλία, με τον Χάαλαντ έχει επικινδυνότητα αλλά κάτι δεν έχει βρει ακόμη στο παιχνίδι της. Προβάδισμα στον άσο, αξίζει το μπετ με combo στο αμφίσκορο. 
ΤΟ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΟ 1 & G/G
Ποντάρισμα: 10.00 Κέρδος: +16.00
2.60
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Πορτογαλία - Νορβηγία Ανάλυση

Πορτογαλία

  • ⊙ 9-2-1 με την Νορβηγία γενικά
  • ⊙ G/G τα 4/8 τελευταία επίσημα
  • ⊙ Over 2,5 τα 4/8 επίσημα

Ανάλυση

Στον απόηχο του θέματος Κριστιάνο Ρονάλντο, η Πορτογαλία έδειξε να συσπειρώνεται και να βρίσκει τις λύσεις στο εκτός έδρας ματς με την Δανία. Κατάφερε να πάρει το προβάδισμα στο σκορ στο 13' με τον Ζοάο Κανσέλο και παρά το γεγονός ότι δέχτηκε την ισοφάριση στο 23' από τον Ντάσμγκαρντ, απάντησε άμεσα και μέσα σε δύο λεπτά πήρε ξανά το προβάδισμα στο σκορ με τον Γκονσάλο Ράμος. Στο 53' δέχτηκε εκ νέου την ισοφάριση από τον Χόιλουντ, όμως από εκεί και πέρα δεν ξανακοίταξε πίσω της. Πάτησε το γκάζι και πήρε οριστικά το προβάδισμα στο 67' με τον Βιτίνια για να βρει και 4ο γκολ με τον Ζοάο Φέλιξ να διαμορφώνει και το τελικό 2-4. Ο Ζεσούς στην συνέντευξη Τύπου για το ματς με την Νορβηγία, ξεκαθάρισε πως: «Ο Ρονάλντο είναι κεφάλαιο όχι μόνο για την Εθνική, αλλά για όλη την Πορτογαλία», αλλά πλέον ο σούπερ σταρ δεν είναι στις τάξεις της ομάδας και αν γίνει κάτι για επαναπροσέγγιση, θα γίνει στο μέλλον. Τον Νοεέμβριο θα υποδεχτεί την Δανία και θα κλείσει τις υποχρεώσεις εκτός με την Ουαλία.

Αγωνιστικά νέα

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο δεν υπολογίζεται φυσικά για το παιχνίδι και πλέον είναι άγνωστο αν έχει κλείσει και ο κύκλος του στην Εθνική ομάδα. Πρόβλημα υπάρχει με τον επιθετικό Ζοάο Φέλιξ, ο οποίος θα δοκιμάσει στην τελευταία προπόνηση. Αντίθετα ο εξτρέμ Κονσεϊσάο, ταλαιπωρείται από τραυματισμό και δεν θα αγωνιστεί.  Ενδεχομένως θα πάει σε κάποιες αλλαγές φρεσκαρίσματος. 

Νορβηγία

  • ⊙ Τα 11 τελευταία επίσημα ήταν G/G
  • ⊙ Τα 12/13 τελευταία επίσημα ήταν Over 2,5
  • ⊙ Εκτός έδρας έχει 6/7 τελευταία Over 2,5

Ανάλυση

Πλήρωσε ακριβά το γεγονός πως έμεινε με παίκτη λιγότερο στην εκτός έδρας αναμέτρηση κόντρα στην Ουαλία και γνώρισε την ήττα με 2-1. Μπήκε επιθετικά στο ματς, είχε την κατοχή της μπάλας και δημιούργησε τις πρώτες ευκαιρίες, για να πάρει το προβάδισμα στο 11’ με τον Όσκαρ Μπομπ. Στη συνέχεια ήταν πιο συντηρητική και έχασε μέτρα στο γήπεδο, με συνέπεια να μείνει εκτεθειμένη στο 38’ και να ισοφαριστεί. Στο 46’ έμεινε με 10 στον αγωνιστικό χώρο λόγω ενός φάουλ που έκανε ως τελευταίος παίκτης ο Χέγκεμ, ενώ στην ίδια φάση ουσιαστικά έμεινε και πίσω στο σκορ, με την εκτέλεση του φάουλ να καταλήγει στα δίχτυα της. Στο υπόλοιπο είχε τις στιγμές της και πίεσε, δεν μπόρεσε όμως να πετύχει δεύτερο τέρμα και να ξαναμπεί στο ματς. Ήταν η δεύτερη συνεχόμενη ήττα για την ομάδα του Στόλε Σολμπάκεν, με την οποία παρέμεινε στους 3 βαθμούς και έπεσε στην 3η θέση του ομίλου, ισοβαθμώντας με τη 2η Δανία και την 4η Ουαλία, έχοντας απόσταση 6 πόντων από την πρωτοπόρο Πορτογαλία. 

Αγωνιστικά νέα

Μη διαθέσιμος για σήμερα είναι φυσικά ο βασικός αμυντικός Τόρμπιορν Χέγκεμ (Μπολόνια), ο οποίος είναι τιμωρημένος, με πρόβλημα και ο μπακ Τζούλιαν Ρίερσον (Ντόρτμουντ). Εννοείται πως μένει εκτός και πάλι ο βασικός επιθετικός Αλεξάντερ Σόρλοθ (Ατλέτικο Μαδρίτης), ο οποίος δεν ήταν στις κλήσεις του Σολμπάκεν επειδή είναι τραυματίας,. Λογικά μένει εκτός ο γκολκίπερ Νίλαντ που δεν τα έχει πάει καλά, με τον Σέλβικ (Μπρεστ) να ξεκινάει βασικός.

Πορτογαλία - Νορβηγία Ενδεκάδες

Απουσίες - Επιστροφές

Πορτογαλία Πορτογαλία
Παίκτης Αξιολ. Απουσίες Συμ/Γκολ
GK Ζόσε, Σα Άλλοι λόγοι
3 2
D Σεμέδο, Νέλσον Άλλοι λόγοι
3 2
D Σάμου Άλλοι λόγοι
2 2
F Γκεδές, Γκονσάλο Άλλοι λόγοι
3 2
F Cristiano Ronaldo Άλλοι λόγοι
5 1 1/0
F Κονσεϊσάο, Τσίκο Τραυματίας
4 1 1/0
F Φέλιξ, Ζοάο Αμφίβολος
5 0 3/3
Νορβηγία Νορβηγία
Παίκτης Αξιολ. Απουσίες Συμ/Γκολ
D Χέγκεμ, Τόρμπγιορν Τιμωρημένος
4 0 3/0
F Σόρλοθ, Αλεξάντερ Τραυματίας
4 3
F Τζουλιαν Ρισορν Τραυματίας
4 1 2/0
Εσύ που θα πόνταρες;
Επίλεξε και δες που ποντάρουν οι αναγνώστες μας!
1
1.73
X
4.50
2
4.65

Πορτογαλία - Νορβηγία Στατιστικά

Πορτογαλία - Νορβηγία Προιστορία

Betting Facts
Πορτογαλία
Η ομάδα Πορτογαλία νίκησε 7 φορές στους τελευταίους 10 αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις.
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Πορτογαλία
Στους τελευταίους 10 αγώνες της ομάδας Πορτογαλία, έχει επαληθευτεί 6 φορές το σημείο Over 2.5 γκολ (σε όλες τις διοργανώσεις).
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Νορβηγία
Η ομάδα Νορβηγία έχασε 5 φορές στους τελευταίους 10 αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις.
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Νορβηγία
Στους τελευταίους 10 αγώνες της ομάδας Νορβηγία, έχει επαληθευτεί 10 φορές το σημείο Over 2.5 γκολ (σε όλες τις διοργανώσεις).
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Βαθμολογία Nations League

Δες τις αναλύσεις της ημέρας για όλα τα πρωταθλήματα 78
Βαθμολογία
8.8/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Αποδόσεις/Αγορές: 8.6
check_3c
Ταχύτητα αναλήψεων: 8.8
check_3c
Κριτικές παικτών: 8.6
Εγγραφή »
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ