Παναθηναϊκός - Ρεάλ Μαδρίτης
07/12 - 21:15
ΤΕΛΙΚΟ
78–90 (-)
#2 Ν Ν Ι Ν Η

ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ - ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Ν Ν Ι Ν Ν #1
ΟΑΚΑ (18.000) 2.370 χλμ. Κωδ. 5249
Σχόλια αγώνα:
Σχόλια αγώνα:

Τα εισιτήρια έχουν εξαντληθεί

ΤΟ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΟ ΜΑΣ
Κέντρικ Ναν Over 11.5 πόντοι 1.83
ΠΑΙΞΕ ΝΟΜΙΜΑ*

Παναθηναϊκός - Ρεάλ Μαδρίτης Προγνωστικά

Ο Παναθηναϊκός δεν μπορεί να κοντράρει το βάθος της Ρεάλ Μαδρίτης στην front line. Σίγουρα μπορεί να παλέψει το ματς μέσα στο ΟΑΚΑ, έχει πιθανότητες και να το πάρει, αλλά η Ρεάλ είναι το φαβορί. Πάμε με το Οver 11.5 πόντοι του Κέντρικ Ναν, μιας και ο Αμερικανός έχει ανεβάσει στροφές και παίρνει χρόνο και σουτ.
ΤΟ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΟ Κέντρικ Ναν Over 11.5 πόντοι
Ποντάρισμα: 10.00 Κέρδος: +8.30
1.83
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Παναθηναϊκός - Ρεάλ Μαδρίτης Ανάλυση

Παναθηναϊκός

Ανάλυση

Για δεύτερο συνεχόμενο εκτός έδρας παιχνίδι της EuroLeague, ο Παναθηναϊκός ήταν κοντά σε ένα «διπλό», αλλά τα έκανε όλα λάθος στο τελευταίο δίλεπτο και έτσι μετά την Παρτιζάν, έχασε και από την Εφές με 71-68. Στην συγκεκριμένη περίπτωση, όμως, η ήττα «πόνεσε» ακόμα περισσότερο, μιας και η Εφές παρατάχθηκε με πολλές και κομβικές απουσίες, οπότε το ματς έμοιαζε στα μέτρα των «πράσινων». Ο Παναθηναϊκός έμεινε πίσω στο σκορ ακόμα και με 13 πόντους στο πρώτο μέρος, καθώς μπήκε πολύ νωθρά στο γήπεδο, αλλά σταδιακά έκλεισε τη διαφορά και έφερε το παιχνίδι στα ίσα. Στο τέλος, ένα φάουλ του Γκραντ στον Λάρκιν πάνω σε τρίποντο (που σήκωσε συζήτηση, αλλά το σφύριγμα ήταν σωστό), ένα λάθος του Κώστα Σλούκα στην επόμενη επίθεση και ένα άστοχο τρίποντο του Ντίνου Μήτογλου με τη λήξη, έκριναν τον νικητή. Ματίας Λεσόρ και Κέντρικ Ναν είχαν από 13 πόντους, ενώ ο Γκραντ είχε 12 και οι Σλούκας και Μήτογλου από 9. Τρεις παίκτες (Λεσόρ, Γκραντ, Μήτογλου) έμειναν στο παρκέ για πάνω από 31 λεπτά, γεγονός που μπορεί να παίξει τον ρόλο του σε μια «διαβολοβδομάδα». Παραμένουν εκτός οι Παπαπέτρου και Ερνανγκόμεθ. Τα εισιτήρια έχουν εξαντληθεί.

Ρεάλ Μαδρίτης

Ανάλυση

Σε ένα παιχνίδι που είχε κάποιες ομοιότητες με τον περσινό τελικό του Final Four, η Ρεάλ Μαδρίτης κατάφερε να μπλοκάρει και πάλι την επιθετική λειτουργία του Ολυμπιακού στα τελευταία λεπτά και έφυγε με τη νίκη από το ΣΕΦ με 71-77, η οποία ήταν η 11η στις 12 πρώτες αγωνιστικές της EuroLeague. Η «βασίλισσα» είχε σε εξαιρετική μέρα τον Τζάναν Μούσα, που σημείωσε 23 πόντους (τους 21 στο δεύτερο μέρος) με 5/7 τρίποντα, αλλά και τον Μάριο Χεζόνια που έγραψε νταμπλ νταμπλ με 18 πόντους και 10 ριμπάουντ. Ο Τσους Ματέο έδωσε το τρίποντο σε… επιλεγμένους παίκτες, καθώς άφησε 33 προσπάθειες από την περιφέρεια στους «ερυθρόλευκους», αλλά οι Κάνααν και Πίτερς πήραν μόνο έξι από αυτά, τα δύο εκ των οποίων στο τέλος του χρόνου. Ο Ματέο διαχειρίστηκε καλά τον χρόνο συμμετοχής των παικτών του, καθώς κανείς δεν έμεινε στο παρκέ για πάνω 28 λεπτά. Δεν έχουν ταξιδέψει στην Ελλάδα οι Γκερσόν Γιαμπουσέλε και Σέρχιο Ροντρίγκεθ, ενώ οι Αλμπέρτο Αμπάλδε και Ρούντι Φερνάντεθ έπαιξαν ούτε δευτερόλεπτο.

Παναθηναϊκός - Ρεάλ Μαδρίτης Αποδόσεις

Εσύ που θα πόνταρες;
Επίλεξε και δες που ποντάρουν οι αναγνώστες μας!
1
2.45
2
1.65

Παναθηναϊκός - Ρεάλ Μαδρίτης Προιστορία

Δες τις αναλύσεις της ημέρας για όλα τα πρωταθλήματα 190
Βαθμολογία
9.5/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Αποδόσεις/Αγορές: 9.2
check_3c
Ταχύτητα αναλήψεων: 9.5
check_3c
Κριτικές παικτών: 8.1
Εγγραφή »
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ