Ανάλυση: Επιστροφή στις νίκες για τη Λεχ Πόζναν, η οποία μετά και τη διακοπή του πρωταθλήματος ταξίδεψε στο Γκλίβιτσε και κατάφερε να «κάμψει» την αντίσταση της τοπικής Πιαστ με 1-0. Σκόρερ της σπουδαίας αυτής νίκης ο Αμαράλ στο 55ο λεπτό του παιχνιδιού, σε ένα ενενηντάλεπτο που η Λεχ είχε 24 τελικές έναντι 4 μόλις του αντιπάλου. Αυτό το καθοριστικό διπλό, ήταν πολύ σημαντικό, καθώς σε συνδυασμό με το στραβοπάτημα της Λέχια, η ομάδα από το Πόζναν «σκαρφάλωσε» στην πρώτη θέση ξανά. Οι σημαντικές γκέλες κόντρα σε Λέτζνα και Σταλ Μίελετς ανήκουν στο παρελθόν, η Λεχ Πόζναν δεν άλλαξε νοοτροπία, είχε εκ νέου την εδαφική υπεροχή και αυτή τη φορά δικαιώθηκε. Αήττητη στην έδρα της με 6-2-0 και 19-2 τέρματα! Εκτός ο κίπερ Φαν ντερ Χαρτ.
Σημειώθηκαν κάτω από τρία τέρματα στα τέσσερα τελευταία
Ανάλυση: Ο κόουτς Σζούλτσεκ έκανε ντεμπούτο, η Βάρτα έδειξε βελτιωμένη στο εντός έδρας ματς με τη Βίσλα Πλοκ, εντούτοις δεν κατάφερε να αποφύγει την ήττα με 2-1. Ήταν από το πρώτο λεπτό το «αφεντικό» της αναμέτρησης, ήλεγχε τον ρυθμό, αλλά ηττήθηκε από τα λάθη της. Στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους δέχθηκε γκολ από το πουθενά, ενώ από ένα τραγικό λάθος του κίπερ Λις, ο Σεκούλσκι διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του. Με αυτογκόλ η Βάρτα κατάφερε να μειώσει στο ματς (1-2) στις καθυστερήσεις, εντούτοις δεν μπόρεσε να διεκδικήσει κάτι παραπάνω στις καθυστερήσεις. Παραμένει εντός επικίνδυνης ζώνης η Βάρτα με μόλις μια νίκη στα 13 τελευταία της ματς και 11 βαθμούς συγκομιδή. Με τα γνωστά προβλήματα κι απόψε.
Under 2,5 στα 4/5 τελευταία της ματς
Πέντε ήττες στα έξι τελευταία εκτός
Ν/G σημειώθηκε στα έξι τελευταία εκτός
Λεχ Πόζναν - Βάρτα Πόζναν Προγνωστικά
Ομάδα
Θέση
Goal/Goal
1.5+
2.5+
Τελ. 5
Εκτίμηση
1η
40%
66.7%
40%
16η
26.7%
66.7%
26.7%
Βελτιωμένη και με τον αέρα του... Σζούλτσεκ η Βάρτα, ωστόσο θα έχει πολύ δύσκολο έργο απόψε με την πρωτοπόρο Λεχ Πόζναν που δεν θέλει να δώσει περισσότερα «δώρα». Ο άσος είναι αυτονόητος, αλλά και σε τρομερά χαμηλά επίπεδα από τον διαβασμένο μπουκ.
Εκτίμηση
Βελτιωμένη και με τον αέρα του... Σζούλτσεκ η Βάρτα, ωστόσο θα έχει πολύ δύσκολο έργο απόψε με την πρωτοπόρο Λεχ Πόζναν που δεν θέλει να δώσει περισσότερα «δώρα». Ο άσος είναι αυτονόητος, αλλά και σε τρομερά χαμηλά επίπεδα από τον διαβασμένο μπουκ.