Ντεπορτίβο Περέιρα - Όνσε Κάλδας
02/03 - 01:00
ΤΕΛΙΚΟ
2–0 (-)
#14 Η Η Η Ι Η

ΝΤΕΠΟΡΤΙΒΟ ΠΕΡΕΙΡΑ - ΟΝΣΕ ΚΑΛΔΑΣ

Ν Ι Η Ι Η #15
Hernán Ramírez Villegas (30.297) Αίθριος 53 χλμ. Κωδ. 548

Ντεπορτίβο Περέιρα - Όνσε Κάλδας Προγνωστικά

Γιώργος Τατάκης
Εκτίμηση ειδικού Αναλυτής Foxbet
Περίεργο ματς, αφού από τη μια η Περέιρα δεν πείθει, αλλά πάει με αλλαγή προπονητή και αναλαμβάνει μάλιστα ένας άνθρωπος που πέρυσι έδειξε εξαιρετικά στοιχεία. Πιεσμένη από την άλλη η Όνσε Κάλδας που υπερισχύει βέβαια από άποψη ρόστερ, αλλά δεν είναι και πολύ καλά τον τελευταίο καιρό. Θεωρούμε πιθανή τη μοιρασιά, δεν είναι για πολλά-πολλά όμως.

Ντεπορτίβο Περέιρα - Όνσε Κάλδας Ανάλυση

Ντεπορτίβο Περέιρα

  • ⊙ 8 ήττες στα 15 τελευταία του πρωταθλήματος
  • ⊙ Χωρίς νίκη για 14 σερί εντός
  • ⊙ 3 συνεχόμενα N/G & Under 2,5

Ανάλυση

Ακόμα μια κακή εμφάνιση, υπέστη εύκολη ήττα με 2-0 από την Τζαγκουάρες εκτός έδρας, αποτέλεσμα που έφερε και την απόλυση του κόουτς Αρτίγας. Εφιαλτικό ξεκίνημα, δεχόμενη γκολ μόλις στα πρώτα δευτερόλεπτα, δεν είχε την αναμενόμενη αντίδραση στη συνέχεια, αν και έφτασε σε μια καλή φάση για ισοφάριση, δεν σκόραρε τότε και έτσι στο 31’ η γηπεδούχος βρήκε και δεύτερο γκολ. Ακόμα χειρότερο το κλείσιμο του ημιχρόνου αφού αναγκάστηκε να πάει στα αποδυτήρια με παίκτη λιγότερο. Σαν να μην έγινε το δεύτερο μέρος, έχοντας πετάξει «λευκή πετσέτα». Στον πάγκο θα βρεθεί με τη μορφή υπηρεσιακού ο Αλέξις Μάρκες ο οποίος είχε αναλάβει και πέρυσι ως υπηρεσιακός και ολοκλήρωσε πολύ καλά τη χρονιά, οδηγώντας την Περέιρα σε καλή πορεία στα πλέι οφ του Σουνταμερικάνα όπου έφτασε μέχρι τον τελικό, τον οποίο έχασε από τη Μιγιονάριος. Τραυματίας συνεχίζει ο μέσος Ναβάρο (2/0). Εκτός ο αποβληθείς στόπερ Μοσκέρα (4/0), ενώ αμφίβολος είναι ο φορ Μουνίς (5/0) που αποχώρησε τραυματίας από το προηγούμενο.

Όνσε Κάλδας

  • ⊙ 5 ήττες στα 13 τελευταία πρωταθλήματος
  • ⊙ Μία νίκη στα τελευταία 9
  • ⊙ 4 συνεχόμενα 0-1 G

Ανάλυση

Το πάλεψε αρκετά στο δεύτερο ημίχρονο εντός κόντρα στην Πάστο ωστόσο δεν μπόρεσε να βρει κάποιο γκολ και έτσι αναγκάστηκε να ηττηθεί με 0-1. Δεν μπήκε καλά στο ματς, πολύ κακό πρώτο ημίχρονο, με την Πάστο να βρίσκει δίκαια το 0-1 στο 17’ αλλά και να έχει δύο δοκάρια μεταξύ άλλων φάσεων για να διευρύνει ακόμα περισσότερο το προβάδισμα της. Στο β’ μπήκε με άλλη διάθεση, είχε βέβαια και την εμφανή οπισθοχώρηση της φιλοξενούμενης, πίεσε αρκετά, έφτασε σε σημαντικές στιγμές, ωστόσο δεν μπόρεσε να βρει το πολυπόθητο γκολ. Πολλή γκρίνια και πίεση για τον κόουτς Λάρα ο οποίος πάντως έχει να δουλέψει και με ένα μετρίων δυνατοτήτων ρόστερ. Εκτός συνεχίζει λόγω τραυματισμού ο σημαντικός μέσος Γκουζμάν (5/0).

Ντεπορτίβο Περέιρα - Όνσε Κάλδας Στατιστικά

Ντεπορτίβο Περέιρα - Όνσε Κάλδας Προιστορία

Βαθμολογία Α Κολομβίας

Δες τις αναλύσεις της ημέρας για όλα τα πρωταθλήματα 202