Χιούστον Ρόκετς
Χιούστον Ρόκετς

ΧΙΟΥΣΤΟΝ ΡΟΚΕΤΣ - ΣΑΝ ΑΝΤΟΝΙΟ ΣΠΕΡΣ

Σαν Αντόνιο Σπερς
134 - 96
Τέλος Αγώνα
Top αποδόσεις
field
Toyota Center (18.055)

Χιούστον Ρόκετς - Σαν Αντόνιο Σπερς Προγνωστικά

Ματς που θυμίζει περισσότερο Summer League παρά preseason. Από τα ρόστερ που είδαμε στο Summer League για τις δύο ομάδες, δεν θα υπάρξουν τρομερές αλλαγές. Πάνω-κάτω οι ίδιοι θα είναι. Από τα ματς που είχαν μεγάλο ψηλό σκορ, το μεταξύ τους στο Summer League, πάμε στη λογική του over και σήμερα.

Χιούστον Ρόκετς

Κατάταξη: 14η

?
Η Η Ν Ν Η Η

Σαν Αντόνιο Σπερς

Κατάταξη: 15η

?
Ν Η Η Η Η Η

Σύγκριση αποδόσεων

Bookmaker 1 2 Γκανιοτα Γκανιοτα Γκανιοτα
1.50 2.70 3.57% -51.90 +51.90 5.00% 218.51.90 218.51.90 5.00%
1.50 2.65 4.22% -4.51.87 +4.51.95 4.54% 218.51.91 218.51.91 4.50%
Εσύ που θα πόνταρες;
Επίλεξε και δες που ποντάρουν οι αναγνώστες μας!
1
1.50
2
2.70

Αναλύσεις Ομάδων

Χιούστον Ρόκετς
Κατάταξη: 14η
?
Η
Η
Ν
Ν
Η
Η
Φόρμα ομάδας

Ανάλυση

Μια ακόμα fun σεζόν για τους Rockets ολοκληρώθηκε, μια ακόμα έρχεται. Από τις χειρότερες ομάδες του ΝΒΑ οι Τεξανοί και πέρυσι κι όπως φαίνεται δε θα δούμε δραματικές αλλαγές και φέτος. Έπαιξαν για να πάρουν ένα καλό pick και επέλεξαν στο Νο3 στον Jabari Smith Jr. Που ως και τη βραδιά του draft, δινόταν το μεγάλο φαβορί για το Νο1. Νεανικό το core της ομάδας που θα διαχειριστεί και φέτος ο Silas, δεν υπάρχει πραγματικά καθόλου εμπειρία. Στο "στρατόπεδο" των Τεξανών αναμένουν το μεγάλο step up του Νο2 του περσινού draft, Jalen Green. Επίσης, περιμένουν να δείξει στοιχεία ηγέτη όσο μπορεί ο Kevin Porter Jr. Θέλουν να μπει στα παπούτσια ενός πολύ δυνατού center, o Alperen Sengun. Και τέλος, να δουλέψουν οι rookies, Tari Eason και TyTy Washington Jr.Υπάρχουν ωραία "στοιχήματα" γενικά στην ομάδα του Texas και φέτος. Δεν παίζει απόψε ο Jae'Sean Tate. Διαθέσιμοι οι υπόλοιποι.
Σαν Αντόνιο Σπερς
Κατάταξη: 15η
?
Ν
Η
Η
Η
Η
Η
Φόρμα ομάδας

Ανάλυση

Και τα "σπιρούνια" φαίνεται πως επιλέγουν τον δρόμο του tanking για φέτος. Έδωσαν με trade τον καλύτερό τους παίκτη, Dejounte Murray, πήραν πίσω picks, οπότε θα πορευτούν με αρκετά στοιχήματα στη φετινή regular season και αυτοί. Μόνο στο φετινό draft, πίκαραν τρεις rookies. Ο λόγος για τους Jeremy Sochan, Malaki Branham και Blake Wesley. Θα πάρουν χρόνο συμμετοχής φέτος, σίγουρα. Και τα παιχνίδια τους στο Summer League, αλλά και αυτά που θα δώσουν στην preseason, θα είναι ότι πρέπει για να κάνει δοκιμές με τα rotation ο Popovich. Δεν υπάρχει για σήμερα ο Keldon Johnson, που είναι τραυματίας. Λογικά, αυτός θα είναι και ο ηγέτης των φετινών Spurs. 
Βαθμολογία
8.6/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Αποδόσεις/Αγορές:      8.4
check_3c
Ταχύτητα αναλήψεων: 8.2
check_3c
Κριτικές παικτών:        7.4
Εγγραφή »
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ