Ανάλυση: Η αποστολή της στις Βρυξέλλες, απέναντι στην Άντερλεχτ, ήταν εξ αρχής πολύ δύσκολη. Πάλεψε, αλλά δεν απέφυγε την ήττα. Έχασε με 4-2. Τα γκολ της αντιπάλου της έβαλαν οι Σέρχιο Γκόμεζ (45’+2’ πέναλτι), Σάνκλαντ (54’ αυτογκόλ), Κουαμέ (69’) και Ασιμέρου (78’). Η ίδια μείωσε προσωρινά σε 2-1 με τον Σάνκλαντ (56’). Το τελικό σκορ διαμόρφωσε ο Ντομ (81’). Το ότι ήταν αξιόμαχη στην πρωτεύουσα θεωρήθηκε αρκετό. Τώρα όμως, δεν έχει το παραμικρό περιθώριο. Μπορεί να μην έχουμε φτάσει ακόμη στα μισά της κανονικής διάρκειας, όμως αν δεν επικρατήσει θα πρέπει ν’ αρχίσει να ετοιμάζεται για τη Β’ κατηγορία. Αν δεν μπορεί να νικήσει εντός μία ισάξια αντίπαλο, που προβιβάστηκε φέτος, ποια θα νικήσει; Πήρε ψυχολογική ώθηση με την 1η επίσημη νίκη που σημείωσε φέτος. Αυτή ήρθε στο Κύπελλο, επί της Φανκ Μπορέν της Γ’ κατηγορίας και μάλιστα, ήταν και… μεγάλη. Επικράτησε με 4-0, χάρη στα γκολ των Νουμπίσι (2’), Καϊσέδο (60’), Χολζχάουζερ (78’) και Βάκα (93’).
Αγωνιστικά νέα: Ο προπονητής Τορέντε δεν ανακοινώνει αποστολή την παραμονή των αγώνων. Αρκέστηκε απλώς να τονίσει -πολλές φορές- στη χτεσινή συνέντευξη Τύπου πως το αποψινό ματς είναι οριακό για την ομάδα του. Επιστρέφει ο Ντε Σμετ, που εξέτισε στο Κύπελλο και την 4η αγωνιστική της ποινής του. Τραυματίας παραμένει ο Φρανς.
Ανάλυση: Φιλοξένησε τη Σαρλερουά και ήταν αποκαρδιωτική, ειδικά στο α’ μέρος. Γνώρισε την ήττα με 3-1. Η φιλοξενούμενη προηγήθηκε στο 9’ με τον Νίκολσον και στο 23’ έκανε το 2-0 με τον Γκολιζαντέχ. Στο 51’ ο Μοριόκα έβαλε το τρίτο γκολ για τις «ζέβρες». Η ίδια το μόνο που κατάφερε ήταν να μειώσει με αυτογκόλ του Κνέζεβιτς, στο 87ο λεπτό. Αυτό το αποτέλεσμα την κράτησε πίσω. Όμως, βρήκε το σθένος ν’ αντιδράσει στο Κύπελλο. Φιλοξένησε τη Σεντ Τρούιντεν, σ’ ένα από τα δύο ντέρμπι ομάδων της Α’ κατηγορίας στη φάση των «32». Προηγήθηκε με τον Μάριους στο 35’. Με δύο γκολ σε τρία λεπτά (Ματσουμπάρα 53’, Κοϊτά 56’) βρέθηκε να χάνει. Ισοφάρισε με τον Μαζίζ στο 79’. Ο ίδιος παίκτης σημείωσε το νικητήριο γκολ στο 4ο λεπτό της παράτασης και της χάρισε την πρόκριση. Με ανεβασμένη ψυχολογία λοιπόν, ψάχνει το αποτέλεσμα που θα της δώσει τεράστια ώθηση στη «μάχη» της παραμονής. Θα φέρει το ματς στην ταχύτητα.
Αγωνιστικά νέα: Όπως ο συνάδελφός του, έτσι κι ο Ισπανός τεχνικός Κοντόμ δεν γνωστοποιεί ποτέ την αποστολή παραμονή των αγώνων. Λείπει πλέον καιρό ο χαφ Τζετζέ. Από εκεί και πέρα, δεν έχουν γίνει γνωστές καινούριες απουσίες. Πάντα εκτός και κάποιοι «εφεδρικοί», με ελάχιστα λεπτά συμμετοχής, που δεν επηρεάζουν.
4 σερί και 5/6 G/G & Over 2,5 σε επίσημα
5 ήττες σε 6 ματς πρωταθλήματος
1 νίκη εκτός σε 6 ματς πρωταθλήματος
Μπέρσχοτ - Σερένγκ Προγνωστικά
Ομάδα
Θέση
Goal/Goal
1.5+
2.5+
Τελ. 5
Εκτίμηση
18η
41.7%
58.3%
58.3%
16η
58.3%
83.3%
75%
Με την τόσο τραγική εικόνα που παρουσιάζουν οι δύο ομάδες, το G/G & Over 2,5 μοιάζει με... στανταράκι. Σε ό,τι αφορά στο σημείο, θα ρισκάρουμε στην Μπέιρσχοτ. Όλα ή τίποτα για την 1η της νίκη στο πρωτάθλημα. Δεν θα έχει πολλές ευκαιρίες εξάλλου.
Εκτίμηση
Με την τόσο τραγική εικόνα που παρουσιάζουν οι δύο ομάδες, το G/G & Over 2,5 μοιάζει με... στανταράκι. Σε ό,τι αφορά στο σημείο, θα ρισκάρουμε στην Μπέιρσχοτ. Όλα ή τίποτα για την 1η της νίκη στο πρωτάθλημα. Δεν θα έχει πολλές ευκαιρίες εξάλλου.