Τα Esports στον κόσμο του στοιχήματος

στοιχημα esports

Τα esports τα τελευταία χρόνια γνωρίζουν μεγάλη «άνθηση» και σε αυτό βοήθησε η ταχεία εξάπλωση του ίντερνετ και ακόμα περισσότερο των social media. Υπήρχαν αρκετά χρόνια πριν, αλλά δεν ήταν τόσο διαδεδομένα. Διοργανώνονται τουρνουά σε παγκόσμιο επίπεδο, με μεγάλα χρηματικά έπαθλα και από αυτά δεν θα μπορούσε να λείπει το στοίχημα. Όλο και περισσότερες είναι οι εταιρίες στοιχημάτων ανά τον κόσμο που προσφέρουν αυτά τα τουρνουά προς στοιχηματισμό και μέσα σε αυτές είναι οι νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες που λειτουργούν στην Ελλάδα.

Esports και στοίχημα

Με την ολοένα ανοδική πορεία των esports και την μεγάλη προβολή που έχουν, δεν θα μπορούσαν να εξαιρεθούν από τα κουπόνια των στοιχηματικών εταιριών, οι οποίες έχουν συμπεριλάβει στις αγορές τους τα μεγαλύτερα τουρνουά ανά τον κόσμο. Η πληροφόρηση που υπάρχει πλέον από τα sites, έχουν κάνει και αυτά τα στοιχήματα πολύ διαδεδομένα κυρίως στο εξωτερικό, αλλά πλέον και στη χώρα μας ο τζίρος σε αυτά τα στοιχήματα αυξάνεται. Υπάρχει η δυνατότητα να στοιχηματίσετε νόμιμα σε pregame αγορές, ακόμα και σε παρολί σε συνδυασμό με στοιχήματα ποδοσφαίρου για παράδειγμα, αλλά και στο live betting. 

LoL esports και άλλα δημοφιλή παιχνίδια

Το League of Legends (LoL) είναι ίσως το πιο διαδεδομένο ψηφιακό παιχνίδι στρατηγικής (ΜΟΒΑ) παγκοσμίως, το οποίο έχει εκατομμύρια παίκτες και αυτό σε όλο τον κόσμο. Σε αυτό το game έχετε τη δυνατότητα να επιλέξετε ανάμεσα σε αρκετές αγορές στοιχημάτων, όπως τον νικητή στο εκάστοτε ζευγάρι, στο ακριβές σκορ και στο over / under χαρτώνΕπίσης είναι διαθέσιμος ο στοιχηματισμός σε ειδικά στοιχήματα, όπως το “νικητής χάρτη”.

Το Dota 2 είναι το δεύτερο πιο δημοφιλές παιχνίδι στρατηγικής, στο οποίο παίζουν εκατομμύρια παίκτες ανά τον κόσμο και στα μεγάλα τουρνουά είναι επίσης τεράστιος ο αριθμός που το παρακολουθούν. Οι στοιχηματικές εταιρείες προσφέρουν αγορές για αυτό το παιχνίδι, με στοιχήματα όπως “νικητή αγώνα“, “νικητή αγώνα με χάντικαπ” αλλά και ειδικά στοιχήματα, όπως over / under χαρτών,  “νικητή χάρτη” αλλά και ακριβές σκορ ζευγαριού.

Τρίτο παιχνίδι σε προτίμηση στον κόσμο στα esports, είναι το Counter – Strike (CS:GO), το οποίο ανήκει στην κατηγορία First Person Shooter (FPS). Αποτελεί επίσης παιχνίδι στρατηγικής και όπως τα υπόλοιπα παίζει μεγάλο ρόλο η ομαδικότητα. Συγκεντρώνει εκατομμύρια παίκτες κάθε χρόνο στα διάφορα τουρνουά και μπορείτε να βρείτε τις ίδιες διαθέσιμες αγορές με τα προαναφερόμενα παιχνίδια.

Περισσότερες επιλογές

esportsΑκολουθεί τέταρτο σε δημοτικότητα το ψηφιακό παιχνίδι StarCraft II το οποίο κυκλοφόρησε για πρώτη φορά το μακρινό 1998. Ανήκει στην κατηγορία MOBA, με τις εταιρίες στοιχημάτων να προσφέρουν την κλασική επιλογή για στοίχημα “νικητή αγώνα”, αλλά και ειδικά στοιχήματα όπως “νικητή γκέιμ” με την επιλογή αυτή να προσφέρεται και με χάντικαπ. Επίσης υπάρχει η αγορά για να ποντάρετε στο σύνολο over / under γκέιμς, αλλά και στο ακριβές σκορ.

Το Heroes of the Storm είναι σχετικά νέο παιχνίδι, ανήκει στην κατηγορία MOBΑ και ανεβαίνει με αλματώδη ρυθμό στις προτιμήσεις του κοινού των esports. Σε αυτό το ψηφιακό παιχνίδι, μπορείτε να ποντάρετε στο “νικητή αγώνα”, αλλά και σε ειδικά στοιχήματα, με τις προσφερόμενες επιλογές, να είναι ο “νικητής του 1ου γκέιμ” ή το αν θα παιχθεί το 3ο γκέιμ όταν υπάρχει μεγάλο φαβορί στο παιχνίδι.

Live streaming για ζωντανό στοίχημα:

Όλο και περισσότερες εταιρείες στοιχήματος συμπεριλαμβάνουν τα e sports στα πακέτα Live Streaming που προσφέρουν. Τα μεγαλύτερα παγκόσμια τουρνουά των esports δεν έχουν να ζηλέψουν τη λάμψη των μεγάλων αθλητικών γεγονότων, καθώς και αυτά μεταδίδονται ζωντανά από τις πλατφόρμες Live Betting των στοιχηματικών εταιριών.

Το γεγονός αυτό, σας δίνει την ευκαιρία να έχετε όσο το δυνατόν καλύτερη άποψη για το game, προκειμένου να στοιχηματίσετε ζωντανά με μεγαλύτερες πιθανότητες επαλήθευσης, σε μία πλούσια γκάμα επιλογών ειδικών στοιχημάτων. Το Live Streaming κορυφώνει τη διασκέδαση κάνοντας τη δράση ακόμα πιο συναρπαστική.

Ξένοι Book και η “σκοτεινή πλευρά”

Στο εξωτερικό υπάρχουν bookmakers, με 100% εξειδίκευση στα esports και οι αγορές που προσφέρουν είναι αποκλειστικά για τα ψηφιακά παιχνίδια. Έχουν το πλεονέκτημα απέναντι στις παραδοσιακές εταιρίες, οι οποίες όμως δίνουν όλο και περισσότερη σημασία σε αυτή την αγορά, που ανεβαίνει στις προτιμήσεις των παιχτών του στοιχήματος ταχύτατα.

Υπάρχει όμως και ένα «σκοτεινό σημείο» στα esports, με στημένα παιχνίδια, τα οποία οδήγησαν σε μπανάρισμα αρκετών επαγγελματιών παικτών από τα παγκόσμια τουρνουά. Χαρακτηριστικό είναι το παράδειγμα στην Ν. Κορέα, όπου απαγγέλθηκαν κατηγορίες σε 10 επαγγελματίες παίκτες του StarCraft, ανάμεσα στους οποίους και οι δύο κορυφαίοι του παιχνιδιού, οι οποίοι φέρεται να εισέπραξαν τεράστια ποσά για να ηττηθούν σκόπιμα σε διάφορα τουρνουά.

BookmakerInfo+RatingVisit
Stoiximan

Ο Stoiximan είναι αναμφίβολα η Νο1 εταιρία της αγοράς. Διαθέτει φιλική πλατφόρμα, μεγάλη γκάμα αγορών pre-game αλλά και στο live, όπως και κορυφαίο mobile. Συναλλαγές απευθείας με ελληνικές κάρτες, άμεσες αναλήψεις και πολλές προσφορές είναι μερικά ακόμα ατού του.

Γκανιότα 0-3%
Ασιατικά
94/100ReviewΠαίξε Νόμιμα
Novibet

Η Novibet έχει βελτιωθεί αισθητά, προσφέρει μεγάλη γκάμα αγορών, αγώνες με 0% γκανιότα* (*Αφορά την επιλογή «Νικητής Αγώνα» σε επιλεγμένα παιχνίδια πριν την έναρξη) καθημερινά αλλά και Live Streaming. Η σελίδα της είναι μοντέρνα, ενώ η εταιρία υποστηρίζει πολλούς τρόπους συναλλαγών και άμεσες πληρωμές. Επιπλέον, υπάρχει δυνατότητα διαπραγμάτευσης ορίων μέσω του Bet Referral.

Γκανιότα 3.01-6%
Ασιατικά
88/100ReviewΠαίξε Νόμιμα
Netbet

Η Netbet ανήκει στις top εταιρίες στην Ελλάδα αλλά και σε Βρετανία, Γαλλία. Διαθέτει ένα πολύ καλό προϊόν, με πολλές αγορές, ασιατικά χάντικαπ και κορυφαίο Live της Sbtech με Asian View και Fast Markets. Οι καλές αποδόσεις, το VIP πρόγραμμα, τα υψηλά όρια και το μοντέρνο mobile συγκαταλέγονται επίσης στα «συν» της.  

Γκανιότα 3.01-6%
Ασιατικά
84/100ReviewΠαίξε Νόμιμα
Interwetten

Η Αυστριακή εταιρία είναι από τις παλαιότερες στον χώρο, προσφέρει μεγάλη ποικιλία αγορών στο ποδόσφαιρο με ασιατικά χάντικαπ και καλές αποδόσεις στα φαβορί. Η Interwetten διαθέτει εξαιρετικό mobile, πλούσιο Live και υποστηρίζει όλες τις συναλλαγές.

Γκανιότα 6%+
Ασιατικά
78/100ReviewΠαίξε Νόμιμα
Goalbet

Η Goalbet είναι από τις κορυφαίες ποδοσφαιρικές εταιρίες, με ασιατικά και μεγάλη γκάμα ειδικών, ενώ παίζει με τη χαμηλότερη προμήθεια της αγοράς. Διαθέτει πολύ καλό live, εμπλουτισμένο με Live Streaming και Cash-out, ενώ προσφέρει μεγάλη ευελιξία στις συναλλαγές και αρκετά καλή mobile έκδοση.

Γκανιότα 0-3%
Ασιατικά
83/100ReviewΠαίξε Νόμιμα
Winmasters

Η Winmasters ήρθε στην Ελληνική αγορά για να... μείνει. Διαθέτει αξιοπιστία, προσφέρει πολλούς τρόπους συναλλαγών και δωρεάν αναλήψεις, ενώ «παίζει» πάνω σε μία μοντέρνα σελίδα. Διαθέτει πολλές αγορές και ξεχωρίζει το Live Betting της SBTech, με ασιατικά χάντικαπ, fast markets και δυνατότητα Cash Out. 

 

Γκανιότα 3.01-6%
Ασιατικά
80/100ReviewΠαίξε Νόμιμα

Εγγραφείτε στο Newsletter μας για να λαμβάνετε όλα τα τελευταία νέα του Foxbet στο email σας


Περισσότερα

Comments

Πάντα δίπλα στον παίκτη

Από το ξεκίνημα του site, το μότο μου είναι  ότι το στοίχημα δεν είναι μόνο αναλύσεις και προγνωστικά.  Ο σκοπός που δημιουργήθηκε ξεχωριστή ενότητα για τις στοιχηματικές εταιρίες, είναι για να ενημερώνουμε σωστά και να υποστηρίζουμε τους παίκτες που “ψάχνονται” περισσότερο για τους μπουκ, τη σοβαρή στοιχηματική θεωρία και την ειδησεογραφία. Στα reviews θα βρείτε την κριτική μου για κάθε εταιρία και μέσα από την προσωπική μου στήλη θα μαθαίνετε πρώτοι inside info για τις εταιρίες και τα δρώμενα του χώρου.

Στοιχηματικές εταιρίες με αξιολόγηση

Η έμπειρη ομάδα του Foxbet αξιολογεί και βαθμολογεί τις υπηρεσίες των στοιχηματικών εταιριών σε 8 διαφορετικές κατηγορίες. Δείτε όλες τις σημαντικές πληροφορίες για κάθε εταιρία συγκεντρωμένες σε ένα πίνακα.

Υποστήριξη παικτών και επικοινωνία

Το Foxbet team βρίσκεται καθημερινά δίπλα στους παίκτες. Επικοινωνήστε μαζί μας 7 ημέρες την εβδομάδα μέσω live chat, email ή social media για τυχόν απορίες ή αν προκύψει οποιοδήποτε πρόβλημα με τις στοιχηματικές εταιρίες.
Betting Guide

Οδηγοί για το στοίχημα

Έχετε απορίες για το πώς παίζετε στοίχημα στο ίντερνετ, για το σύστημα Fibonacci ή δεν ξέρετε τι είναι η γκανιότα; Το Betting School θα λύσει όλες τις απορίες σας και θα εμπλουτίσει τις στοιχηματικές γνώσεις σας.

Αποκλειστικές ειδήσεις και νέα

Ποιά εταιρία έρχεται στην Ελλάδα και τι αλλάζει στις στοιχηματικές εταιρίες; Μάθετε τα πάντα πρώτοι για το διαδικτυακό στοίχημα στην Ελλάδα και το εξωτερικό με πολλές αποκλειστικές ειδήσεις.

Σύγκριση εταιριών και εργαλεία

Βρείτε εύκολα την εταιρία που σας ταιριάζει με το Bookie Finder, συγκρίνετε τις υπηρεσίες των στοιχηματικών εταιρίων με τη H2H σύγκριση ή δείτε όλους τους τρόπους συναλλαγών κάθε εταιρίας με ένα κλικ.

Bonus και προσφορές

Όλα τα προγράμματα των στοιχηματικών εταιρειών συγκεντρωμένα στη σελίδα Bet Bonus. Ποιές εταιρίες δίνουν πριμ εγγραφής με ηλεκτρονικά πορτοφόλια και ποιές διαθέτουν Loyalty πρόγραμμα, 0% γκανιότα ή προσφορές moneyback.
Novibet Skin
Novibet Skin
hot7mob