Ποιος θα είναι ο άνθρωπος που θα κάθεται στον πάγκο του Άρη στην έναρξη της επόμενης σεζόν; Η Novibet απαντά…
Δεν είναι μυστικό, ότι ο Άρης τα τελευταία χρόνια έχει προχωρήσει σε πολλές λανθασμένες αποφάσεις. Είτε αγωνιστικές, είτε διοικητικές. Μέσα σε αυτά και συνεχόμενες αλλαγές προπονητών, με κανέναν σχεδόν εξ αυτών να μην μακροημερεύει.
Αν εξαιρέσουμε τον Άκη Μάντζιο που, από το 2020 και έπειτα, συμπλήρωσε σε δύο θητείες κάτι παραπάνω από 3,5 χρόνια, ουδείς άλλος έχει ξεπεράσει τον έναν χρόνο.
Ας βγάλουμε εκτός και τον Τόλη Τερζή, που εκτελεί χρέη υπηρεσιακού όποτε του ζητηθεί, ο Μιχάλης Γρηγορίου είναι ο πέμπτος διαφορετικός τεχνικός την τελευταία πενταετία. Και αν θέλουμε να είμαστε απόλυτα ρεαλιστές, η επόμενη σεζόν μάλλον θα τον βρει κάπου αλλού.
Την ώρα, λοιπόν, που ο Άρης παλεύει να μπει στα πλέι οφ 5-8 και να διεκδικήσει, κόντρα στα προγνωστικά, την πέμπτη προνομιούχα (υπό την προϋπόθεση ότι ο ΠΑΟΚ παίρνει το Κύπελλο) θέση, η Novibet έβγαλε αγορά, σχετικά με τον επόμενο προπονητή των Θεσσαλονικέων.
Εδώ βρίσκεις μία 🎯αποκλειστική προσφορά* γνωριμίας
Πρώτο φαβορί, για να μιλήσουμε και λίγο αμιγώς στοιχηματικά, στο 2.80 ο Νίκος Παπαδόπουλος, που έχει υπάρξει παίκτης του Άρη από το 1999-2004. Εκτός των τεσσάρων γραμμών, το έργο του 54χρονου τεχνικού με τον Λεβαδειακό το έχουμε εκθειάσει όλοι ουκ ολίγες φορές φέτος. Και αν όλα κυλήσουν βάσει λογικής, ο ίδιος θα έχει βάλει την υπογραφή του φαρδιά πλατιά στην πρώτη ευρωπαϊκή έξοδο στην ιστορία των Βοιωτών.
Έπειτα, ακολουθεί ο Άκης Μάντζιος στο 5.00. Λύση σιγουριάς θα λέγαμε περισσότερο, με τον Άρη να φτάνει πιο κοντά από ποτέ στην κατάκτηση ενός τροπαίου με εκείνον προπονητή, όταν έχασε στον τελικό Κυπέλλου 2023-24 από τον Παναθηναϊκό με 1-0.
Την τριάδα συμπληρώνει ο Χρήστος Κόντης, επίσης στο 5.00. Ο νυν τεχνικός του ΟΦΗ έχει μετατρέψει τους Κρητικούς σε ελκυστικό σύνολο, την ώρα που ετοιμάζεται να τους οδηγήσει σε έναν ακόμη τελικό Κυπέλλου, απέναντι στον ΠΑΟΚ αυτή τη φορά (επαναλαμβάνοντας το περσινό επίτευγμα του ομολόγου του Μίλαν Ράσταβατς).
Αξιόλογα ονόματα στη λίστα οι Σεμπάστιαν Λέτο, Ιβάν Γιοβάνοβιτς, Πέδρο Μάρτινς, ενώ σε εξωφρενικές αποδόσεις συναντάμε τους Άγγελο Ποστέκογλου και Ματίας Αλμέιδα.
Παρακάτω θα βρεις:
Δες παρακάτω αναλυτικά τη λίστα με τις αποδόσεις για τον επόμενο προπονητή Άρη. Όποια επιλογή σου έκανε το κλικ, μπορείς να τη συνδυάσεις με μία 🏆ΑΠΟΛΥΤΗ Προσφορά* Γνωριμίας από τη Novibet!
| Προπονητής | Απόδοση |
| Νίκος Παπαδόπουλος | 2.80 |
| Άκης Μάντζιος | 5.00 |
| Χρήστος Κόντης | 5.00 |
| Σεμπάστιαν Λέτο | 6.00 |
| Γκουστάβο Πογιέτ | 6.00 |
| Μιχάλης Γρηγορίου | 7.00 |
| Μίλαν Ράσταβατς | 11.00 |
| Ιβάν Γιοβάνοβιτς | 26.00 |
| Άγγελος Ποστέκογλου | 51.00 |
*Οι αποδόσεις ίσχυαν 12/3, 16:00
Δείτε στον παρακάτω πίνακα, όλους τους προπονητές του Άρη, από τον Σεπτέμβριο του 2020 και έπειτα, με τον Μιχάλη Γρηγορίου να είναι το έβδομο διαφορετικό πρόσωπο στον «κιτρινόμαυρο» πάγκο.
| Προπονητής | Διάστημα θητείας |
| Μιχάλης Γρηγορίου | 26/2/26 - παρόν |
| Μανόλο Χιμένεθ | 9/9/25 - 26/2/26 |
| Μαρίνος Ουζουνίδης | 12/12/24 - 9/9/25 |
| Άκης Μάντζιος | 29/8/23 - 12/12/24 |
| Τόλης Τερζής | 6/2/23 - 29/8/23 |
| Άλαν Πάρντιου | 14/9/22 - 6/2/23 |
| Τόλης Τερζής | 30/8/22 - 14/9/22 |
| Ερμάν Μπούργος | 22/2/22 - 30/8/22 |
| Τόλης Τερζής | 15/2/22 - 22/2/22 |
| Άκης Μάντζιος | 21/9/20 - 15/2/22 |