foxbet.gr Για να είσαι αλεπού στο στοίχημα
foxbet.gr Για να είσαι αλεπού στο στοίχημα
ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ
ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ*
ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΣΗΜΕΡΑ116
PROMO CODE ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Όλα
3 ώρες
8 ώρες
12 ώρες

Το παναθηναϊκό χιλιάρι, τα 18 χρόνια φαγούρας και η τρικυμία εν κρανίω

Μποζιονέλος | 07 Νοε 2020 13:25
Το-παναθηναϊκό-χιλιάρι-τα-18-χρόνια-φαγούρας-και-η-τρικυμία-εν-κρανίω1.jpg

Καραντίνα, μέρος δεύτερον λοιπόν. Και θα επακολουθεί και τρίτο, και τέταρτο. Οι κυβερνήσεις, όπως και η δική μας, είναι τρικυμία εν κρανίω: μια εβδομάδα πριν συζητούσαμε για το αν θα μπει η Αττική σε… φούσκα, ή όχι, και τρεις ημέρες μετά κάναμε σε όλη τη χώρα. Που θα ΕΠΡΕΠΕ να είχε γίνει ένα μήνα πριν.

Θυμίζω ότι τον Μάρτιο πήγαμε, ως Ελλάδα, σε καραντίνα όταν τα κρούσματα ξεπέρασαν τα 80 (επίσημα, κατ’ εκτίμηση στο 500άρικο ήταν). Και το φθινόπωρο φτάσαμε τα 2.000 και… ακόμη το σκέφτονταν.

Κι αφού, έστω και πολύ αργά, το αποφάσισαν, κάνουν το ένα λάθος μετά το άλλο. Το ανακοινώνουν μόλις μιάμισι μέρα πριν και το κατοχικό σύνδρομο (σ.σ. κλασικά εικονογραφημένα) του Έλληνα ξυπνά, τρέχει να αγοράσει ό,τι βρει, λες και δεν θα μπορεί από βδομάδα. Μοιράζουν 800άρια, που τελικά είναι 600άρια, οι νέοι φαντάροι θα παρουσιαστούν κανονικά και, γενικώς, λες και πάμε σε… πόλεμο.

Για τον Θεό, δηλαδή.

Εκαστος εφ’ ω ετάχθη


Αυτή η ουρά δεν είναι έξω από σούπερ μάρκετ, αλλά έξω από το βιβλιοπωλείο Furet du Nord στη Γαλλία, υπό βροχή, για να αγοράσουν βιβλία πριν από το lockdown. Μια φωτό υψηλού συμβολισμού για τα είδη πρώτης ανάγκης την εποχή της πανδημίας: ο Γάλλος αγοράζει βιβλία, ο Ελληνας κωλόχαρτα και μακαρόνια (ενώ τα σούπερ μάρκετ ΔΕΝ θα κλείσουν κατά τη διάρκεια του lockdown).

🦊 Μηδέν ως το πηλίκον χθες, συν μια επιστροφή από τη μη ήττα της Κολωνίας στη Βρέμη. Ρισκάραμε, δεν βγήκε, το κρίμα είναι που η Χίμκι έτρωγε στο τέλος αβέρτα πόντους και χάθηκε η ωραία δυάδα του 2.76 για… ενάμισι καλάθι, όπως ο Αστέρας έπαθε «μπλακ άουτ» στο τέλος στο Μόναχο.

Θυμίζω, ανοιχτό pick η Εβερτον, το μεσημέρι, με τη Γιουνάιτεντ.

Βαρύ το κλίμα



Από Τουρκία, το Ερζουρούμσπορ – Γκιόζτεπε έχει ενδιαφέρον: χωρίς νίκη επί τρία σερί ματς η γηπεδούχος που έρχεται από 5άρα από την έτερη νεοφώτιστη Φατίχ Καραγιουμρούκ, από έντονη ψυχολογική επιβάρυνση οι Σμυρνιοί μετά τον φονικό σεισμό, όπου υπήρξαν μάλιστα ανθρώπινες απώλειες και μελών, αλλά και οργανωμένων οπαδών, του συλλόγου. Αν εξαιρεθεί τούτο, έρχεται μεν από σερί 0-3-5 εκτός αλλά οι ισοπαλίες ήρθαν στα ισάριθμα φετινά, γκολ βρίσκει. Ποντάρεται, αλλά με κάλυψη.



Μονό


🇹🇷 15:00 Ερζουρούμσπορ 🆚 Γκιόζτεπε 2 dnb 🦊 2.32. (Betshop)

Μπάζει, αλλά σκοράρει


Ένα ακόμη απογευματινό, το Μιάλμπι – Νόρσεπινγκ στην Allsvenskan. Η μεν έρχεται από ένα από τα καλύτερα φετινά της μας, το 3-0 με την Εστερσουντ, η δε από ήττα στο Μπορός από την Ελφσμποργκ που ίσως την αφήσει εκτός Ευρώπης ενώ, η Νόρσεπινγκ, διαθέτει τη χειρότερη άμυνα και την καλύτερη επίθεση εκτός έδρας στην κατηγορία: γκολ και οι δύο, τουλάχιστον τρία στο ματς και να μην ηττηθεί η Νόρσεπινγκ, στέκει ως σενάριο.

Interwetten
Βαθμολογία
8.3/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Παγκόσμιο brand name
check_3c
Ανταγωνιστικές αποδόσεις στα φαβορί
check_3c
Πλούσιο Live Betting με Cash Out*
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ




Matchcombo


🇸🇪 16:00 Μιάλμπι 🆚 Νόρσεπινγκ Χ2 & over 2,5 & goal/goal 🦊 2.35. (Stoiximan)

Ο Νόιχαους ενάντια στην πρώην


Η Ουνιόν παίζει με την Αρμίνια στο Βερολίνο, στο 6-9-3 η συνολική τους παράδοση αλλά, επιμέρους στην πρωτεύουσα είναι στο 5-4-0. Κεντρικό πρόσωπο ο Ούβε Νόιχαους, νυν τεχνικός της Αρμίνια κι αυτός που κάθισε στον πάγκο της Ουνιόν περισσότερα χρόνια από κάθε άλλον: 2007-14, την ανέβασε στην Zweite, τη δυνάμωσε.


Έθεσε τις βάσεις για να παίζει σήμερα ο σύλλογος στην Bundesliga, ο ίδιος δηλώνει «αμετανόητος οπαδός» της αλλά συναισθηματισμοί δεν χωρούν, άλλωστε καλείται να κρατήσει την Αρμίνια στην πρώτη κατηγορία και με τέσσερις σερί ήττες το έργο δυσκολεύει. Προβληματισμό και για τον περσινό αρχισκόρερ (21 γκολ) Κλος που παραμένει… άσφαιρος φέτος, ενώ η Ουνιόν «τρέχει» αήττητο πέντε αγώνων (2-3-0) μετά την πρεμιέρα.

Ξεκίνησα να γράφω την ανάλυση προσπαθώντας να σκεφτώ ένα, έστω ένα, επιχείρημα για διπλό, για κόντρα. Βλέπω εκπληξούλα, πείτε το ένστικτο. Συν τον Κλος, το γύρισα σε funbetικο combo: να μη νικήσει η Ουνιόν και να σκοράρει ο εν λόγω. Ρίσκο είναι, υπό… νορμάλ συνθήκες το ματς είναι για 2-0.



Matchcombo, fun bet


🇩🇪 16:30 Ουνιόν Βερ. 🆚 Αρμίνια Μπιλ. Χ2 & γκολ Κλος 🦊 6.50. (Stoiximan)

Κρίμα που λείπει ο Φεκίρ


Η Μπέτις παίζει καλή, πολύ καλή μπαλίτσα φέτος, διότι πήρε καλό προπονητή: τον Μανουέλ Πελεγρίνι. Εύκολα 3-1 την Ελτσε, ανταγωνιστική φέτος με τις «μεγάλες» (το είδαμε και στις οριακές ήττες από Ρεάλ και Ατλέτικο), πλήγμα όμως η απώλεια του τραυματία Φεκίρ. Η Μπάρτσα, ακόμη και με αλλαγές, ακόμη και με την αποδεκατισμένη Ντινάμο Κιέβου, δύσκολα νικά, δύσκολα σκοράρει (ενώ κάνει φάσεις), γενικώς στη μετριότητα εν μέσω της μετάβασης στη λογική του νέου προπονητή. Στο πρωτάθλημα συμπλήρωσε τέσσερις αγωνιστικές δίχως νίκη μετά το 1-1 με την Αλαβές, παραμένουν εκτός Κοουτίνιο, Αραούχο και Ουμτιτί με Ντεμπελέ, Πέδρι, Φάτι πίσω από τον Μέσι οι Καταλανοί.


Στα της παράδοσης, και στις δύο έδρες η Μπέτις έχει μονάχα μια νίκη (στο πρωτάθλημα) στα τελευταία… 18 (η Μπάρτσα μετρά 14-3-1 στο εν λόγω διάστημα, από τον Μάρτιο του 2008), σερί που ξεκίνησε από το 3-2 της Σεβίλλης τότε και εποχή που η Μπάρτσα είχε τον Φρανκ Ράικαρντ αλλά και τρεις παίκτες που κατόπιν πέρασαν από τα ελληνικά γήπεδα: Αμπιντάλ, Γιαγιά Τουρέ, Γκούντιονσεν! Μόνη «βερδιμπλάνκο» νίκη τα τελευταία 12 χρόνια, το 4-3 στο «Καμπ Νου» του Νοεμβρίου 2018 με αποβολή του Ράκιτιτς στο 80’ και… όργια από Χοακίν, Κανάλες, Γουαρδάδο.

Και διπλό βλέπω, γιατί όχι; Αλλά με χαλάει η απουσία του Φεκίρ, στροφή στο ασιατικό: στο +1,25 πληρώνεσαι αν δεν ηττηθεί η Μπέτις και τα μισά αν ηττηθεί ως ένα γκολ διαφορά. Σε μεγαλύτερο ρίσκο, γκολ θα έχει, αν δεν ηττηθεί η Μπέτις ανεβαίνει ψηλά η τιμή, για ένα ρίσκο που δεν θεωρώ και τόσο απίθανο.

Α, και παίξτε γκολ Πέδρι: όταν χάνω σκόρερ, το βάζει στο επόμενο…



Ρίσκο


🇪🇸 17:15 Μπαρτσελόνα 🆚 Μπέτις Χ2 & over 1,5 🦊 3.50. (Stoiximan)

Το παναθηναϊκό… χιλιάρι


Προερχόμενος από τις πρώτες δύο του νίκες, ο Παναθηναϊκός θα επιδιώξει την τρίτη σε διάστημα οκτώ ημερών υποδεχόμενος έναν Ατρόμητο που περισσότερο προβληματίζει παρά αφήνει υποσχέσεις. Όχι ότι το «τριφύλλι» πάει καλύτερα, ακόμη και με τον Απόλλωνα μεσοβδόμαδα, «ασθενικό» 1-0 έκανε. Εξέτισαν Κουρμπέλης, Σάντσες, γυρίζουν Χουάνκαρ, Βέλεθ, τιμωρημένος ο Μολό, εκτός οι Μπουζούκης, Πούγγουρας, Αντονίτο, Αγιούμπ, Χατζηθεοδωρίδης. Εμμένει στο 4-4-2 ο Λάζλο Μπόλονι με Μακέντα, Καρλίτος μπροστά, στον 1.000ό εντός έδρα αγώνα του Παναθηναϊκού στην ιστορία του στη μεγάλη κατηγορία.


Στα της παράδοσης, δεν έχουν ισοπαλία στα τελευταία πέντε (4-0-1), η νίκη του Ατρομήτου τον Απρίλιο του 2019 είναι η μοναδική του στα τελευταία δέκα, μόνα του διπλά επί του ΠΑΟ το 2007 στο ΟΑΚΑ και το 2013 στη Λεωφόρο, 16-4-2 συνολικά. Συν ότι οι Περιστεριώτες έχουν σχεδόν δύο χρόνια να κερδίσουν σε έδρα ομάδας του Λεκανοπέδιου, ήτοι από τον Νοέμβριο του 2018 και το 2-0 επί της ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ.

Ίσα ίσα για να δω το ματς έχοντας ποντάρει κάτι, ψάχτηκα σε σκόρερ μιας και το 1.95 του άσου μου αρκεί, και δεν είμαι και «ζεστός». Στο περσινό, 3-0 είχε λήξει, είχαν σκοράρει Κουρμπέλης, Σένκεφελντ και Περέα, ξεκούραστος ο πρώτος, δεν πληρώνει κι άσχημα ο κάπτεν.



Σκόρερ, fun bet


🇮🇹 19:30 Παναθηναϊκός 🆚 Ατρόμητος Γκολ Κουρμπέλης 🦊 9.50. (Bet365)

Αξιος, άξιος


Η Φένλο δεν είναι ομάδα για να τρώει… 13άρες, επηρεασμένη από τη συντριβή έχασε 2-1 στη Χρόνινχεν όπου ο Γιακουμάκης έφτασε τα 6 γκολ σε επτά ματς και, δη, με ψαλιδάκι. Αξιος, άξιος, άξια και η κλήση του στην Εθνικη (κατ’ εμέ, ο καλύτερος Ελληνας φορ αυτή την εποχή).

Η VVV δεν έχει νίκη από την πρεμιέρα βέβαια, δεν θα αργήσει η επόμενη και υποδέχεται μια Χέρακλες που προέρχεται από το εμφατικό 4-1 επί της Ουτρέχτης. Δεν έχουν τόσο μεγάλες διαφορές αγωνιστικά, κακώς τόσο αουτσάιντερ ο άσος, πάντως στον Γιακουμάκη πόνταρα εκ νέου.



Σκόρερ


🇳🇱 19:45 Φένλο 🆚 Χέρακλες Γκολ Γιακουμάκης 🦊 3.10. (Bet365)

Klassiker…


…στη Βεστφαλία, Μπορούσια Ντόρτμουντ εναντίον Μπάγερν Μονάχου, αντάμωσαν και προ 38 ημερών στο Σούπερ Καπ (3-2 οι Βαυαροί) όπου ο Ερλινγκ Χάαλαντ σκόραρε για πρώτη φορά εναντίον τους και μετρά φέτος 10 γκολ σε ισάριθμα επίσημα. Από καρέ νικών σε επίσημα έρχεται η Μπορούσια, 3-0 στην Μπριζ μεσοβδόμαδα. Η Μπάγερν, στο δικό της μεσοβδόμαδο, επικράτησε 6-2 στο Σάλτσμπουργκ αλλά το σκορ ήταν μαγική εικόνα, για ώρα προβλημάτισε, ειδικά ανασταλτικά. Τις οκτώ σερί νίκες σε επίσημα έφτασαν οι Βαυαροί.


Αμφίβολοι οι Χούμελς και Εμρέν Τσαν στους Βεστφαλούς, με Γκορέτσκα και Τολισό να ανακάμπτουν η Μπάγερν αλλά λείπει ο Ζίλε.

Στα της παράδοσης, η Μπάγερν νίκησε στα έξι από τα τελευταία επτά στην Bundesliga, λίγο πιο πριν (Μάιος 2016) η τελευταία ισοπαλία, 1-1 στο Ντόρτμουντ. Για πρώτη φορά από το 2009 αναμετρώνται ούσες ισόβαθμες, τότε (ξανά στη Βεστφαλία) η Μπάγερν είχε συνθλίψει με 5-1 την Μπορούσια του Γιούργκεν Κλοπ…


Μια σκέψη ο Χάαλαντ, αλλού κυκλοφορεί στο 1.70 για anytime σκόρερ κι αλλού ως και 2.40, μια άλλη να μη νικήσει η Μπάγερν, επιλογή που μπορεί βεβαίως να σε… εκθέσει. Ντέρμπι είναι, γίγαντες και οι δύο, δεν γίνεται τέτοια απόκλιση στις τιμές ειδικά όταν η Μπάγερν πίσω δεν είναι φερέγγυα. Με τη σκέψη ότι έχει… πολύ ισοπαλία, πόνταρα την Μπορούσια σε draw no bet – και τίποτε άλλο. Ας… πάει 1-0.

Ανεβοκατεβαίνει ο άσος


Η Μπενεβέντο μπήκε με φόρα στη σεζόν αλλά έκτοτε η μαγιά χάλασε, κυρίως διότι δέχεται γκολ κι από… μισή φάση. Ως και από τη Βερόνα λύγισε, τρίτη διαδοχική ήττα στη Serie A, ο Φιλίπο Ιντζάγκι ψάχνει τρόπο κάνοντας πειραματισμούς σε πρόσωπα στα μετόπισθεν ενώ ο πρόεδρος Ορέστε Βιγκορίτο έδωσε εντολή για ritiro μεσοβδόμαδα, ήτοι αποκλεισμό σε ξενοδοχείο, ενόψει Σπέτσια.

Vistabet
Βαθμολογία
8.9/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Εύκολη πλοήγηση
check_3c
24/7 support στα ελληνικά 
check_3c
Auto Cash Out*
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η οποία Σπέτσια δεν άξιζε 4άρα από τη Γιουβέντους, το πάλεψε για κάμποση ώρα, δεν έχει «χημεία» ακόμη αλλά το χειρότερο είναι ότι γέμισε απουσίες: αμφίβολος ο Ερλιτς που ανάρρωσε από κορωνοϊό, νοκ άουτ ο γνωστός μας Βέρντε, ενώ παραμένουν εκτός ο κίπερ Ζουτ, οι μπακ Ράμος, Σάλα, οι μέσοι Μπαρτολομέι, Ακάμπορα και ο φορ Γκαλαμπίνοφ. Ο άσος άνοιξε στο 2.30, υποχώρησε χθες ως και στο 1.85 σε μερικές στοιχηματικές κι από το πρωί έλαβε εκ νέου την ανιούσα. Αν δεν πάρεις κι αυτό, ρε Πίπο…

18 χρόνια… φαγούρας

Φεβρουάριος 2004, προημιτελικός Κυπέλλου στο «Απτον Παρκ», Γουέστ Χαμ – Φούλαμ 0-3 με ΜακΜπράιντ, Χέιλς και Μπόα Μόρτε (ο οποίος αργότερα έπαιξε… στη Λάρισα), με Κρις Κόουλμαν τότε οι «κότατζερς» ενάντια στους «χάμερς» του Αλαν Πάρντιου. Προς τι η αναφορά; Ήταν η τελευταία νίκη της Φούλαμ επί της Γουέστ Χαμ, ως φιλοξενούμενη στο μίνι λονδρέζικο ντέρμπι, έκτοτε η Γουέστ Χαμ έχει 6-3-0 σε όλες τις διοργανώσεις. Για να βρει κανείς ανάλογο διπλό στο πρωτάθλημα, ήταν στην Premier League 2001-02, τότε 2-0 και με γκολ από Λεγκβίνσκι και Μαλμπράν, με τεχνικό τον Ζαν Τιγκανά και εποχή που οι «χάμερς» έπαιζαν με Ντι Κάνιο, Σινκλέρ, Κανουτέ.

Στα του σήμερα η Γουέστ Χαμ έρχεται από ήττα, όπου προηγήθηκε, στο Λίβερπουλ, έβγαλε δύσκολο πρόγραμμα ενάντια σε top ομάδες, πλήγμα με τον φορ Αντόνιο που θα λείψει τελικά για καιρό, ενώ ο Ντέιβιντ Μόγες έχει 12/13 νίκες ως γηπεδούχος ενάντια στη Φούλαμ. Η οποία Φούλαμ έσπασε το ρόδι για φέτος με το 2-0 επί της Γουέστ Μπρόμιτς, κέρδισε και σε ψυχολογία, επόμενος στόχος να… ξεμπουκώσει στα τοπικά ματς του Λονδίνου (έχει 0-1-15 στα τελευταία 16) αλλά και, γενικά, εκτός «Κρέιβεν Κότατζ» έχοντας μόνο ένα διπλό στα τελευταία… 24, αυτό με την Μπόρνμουθ την άνοιξη.

Η Φούλαμ υποτιμά εαυτόν, δεν έχει τόσο κακή ομάδα, ούτε και η Γουέστ Χαμ τόσο… καλή. Σε ματς που λογικό να περιμένεις γκολ, βγαίνει combo προς τα… δεξιά.

 

Σκόρερ

 

🇩🇪 19:30 Ντόρτμουντ 🆚 Μπάγερν Γκολ Χάαλαντ 🦊 2.40. (Stoiximan)

Trixie (απόδοση τριάδας: 17.90)

 

🇩🇪 19:30 Ντόρτμουντ 🆚 Μπάγερν 1 dnb 🦊 2.59. (Betshop)

🇮🇹 20:00 Μπενεβέντο 🆚 Σπέτσια 1 & over 1,5 🦊 2.57. (Betshop)

🏴󠁧󠁢󠁥󠁮󠁧󠁿 22:00 Γουέστ Χαμ 🆚 Φούλαμ X2 & over 1,5 🦊 2.69. (Betshop)

Νίκος Μποζιονέλος

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 1114 | Υπεύθυνο Παιχνίδι

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | ΓΡΑΜΜΗ ΣΤΗΡΙΞΗΣ: 1114| Παίξε Υπεύθυνα

Περισσότερα άρθρα
kipello_icon
Top Στοιχηματικές
λογότυπο Stoiximan
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.5
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.5
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Pamestoixima.gr
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Novibet
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.1
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.1
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Bwin
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.2
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.2
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Betsson
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.7
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.7
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Fonbet
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Bet365
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.3
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.3
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Netbet
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.7
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.7
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Interwetten
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.3
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.3
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ