foxbet.gr Για να είσαι αλεπού στο στοίχημα
foxbet.gr Για να είσαι αλεπού στο στοίχημα
ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ
ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ*
ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΣΗΜΕΡΑ56
COSMOTE TV ΔΩΡΕΑΝ* ΕΔΩ 📺 ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Όλα
3 ώρες
8 ώρες
12 ώρες

Το 6-1 που έσωσε τη Βέρντερ και τα 114 χρόνια της Μπέρνλι

Μποζιονέλος | 06 Νοε 2020 09:43
6-1.jpg

Γκερντ Μίλερ. Έκλεισε τις προάλλες τα 75 και, ως (δυστυχώς) γράφουν οι Γερμανοί, μεγαλύτερος Γερμανός γκολτζής όλων των εποχών κι ένας από τους μεγαλύτερους παγκοσμίως, συνεχίζει να νοσηλεύεται σε γηροκομείο της Βαυαρίας, βυθισμένος στη λήθη. Η άνοια τον χτύπησε πολύ νωρίς, μόλις στα 63 του χρόνια, και την τελευταία πενταετία ήταν πρακτικά αδύνατο να ζει σπίτι. Τους, δε, τελευταίους μήνες η κατάσταση της υγείας του έχει χειροτερέψει δραματικά.

Το 1981 αποσύρθηκε από μια τεράστια καριέρα αλλά του κόστισε και το αλκοόλ έγινε ο μοναδικός του σύντροφος, όπως εξομολογείται στην αυτοβιογραφία του, τούτο έπαιξε ρόλο στο Αλτσχάιμερ, τα σημάδια του οποίου εμφανίστηκαν το 2008…

Η καταστροφική Τρίτη έδωσε τη θέση της σε μια καλή Τετάρτη, καλή κυρίως…

🦊 Στο 9.75 του άσου της Μπασάκσεχιρ με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Δωράκι.

🦊 Στο 2.35 του combo over 2,5 και goal/goal στο Φέρεντβαρος – Γιουβέντους, επειδή οι Μαγυάροι τους βρήκαν μπόσικους και μείωσαν στο τέλος.

🦊 Ο Πέδρι δεν σκόραρε για την Μπάρτσα, η δυάδα χάλασε επειδή δεν σκόραρε η Ρεν στην Τσέλσι.

Sportingbet
Βαθμολογία
9.1/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Ευελιξία στις συναλλαγές
check_3c
24ωρo chat στα Ελληνικά
check_3c
Εξελιγμένο Cash Out*
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ



Ψυλλιασμένη η Μπεσίκτας


Στο Γκαζιαντέπ δοκιμάζεται απόψε η Μπεσίκτας, ήτοι ενάντια σε μια ομάδα που είναι αήττητη μετά την πρεμιέρα αλλά με πέντε ισοπαλίες σε έξι ματς. Όχι πως παίζει ανάλογα, απλά έχει καλοδουλεμένη άμυνα. Η Μπεσίκτας για πρώτη φορά στη σεζόν δεν δέχθηκε γκολ, νίκησε τη Μαλάτιασπορ κάνοντας δεύτερη σερί νίκη για πρώτη φορά στη σεζόν αλλά θέλει δουλειά ακόμη για να αποκτήσει σταθερότητα.


Στο περσινό, μόνο τους άλλο στο πρωτάθλημα, οι «αετοί» ηττήθηκαν με 3-2 βάζοντας δύο στο τέλος αλλά από το 6’ έπαιζαν με δέκα. Ψυλλιασμένοι, σε μια δύσκολη έδρα. Επιλογή;

Είχα καιρό, αλλά αυτό το στοιχηματάκι με τις διπλές ευκαιρίες, ήτοι να μη νικά η Μπεσίκτας στο ημίχρονο και να μην ηττηθεί, τελικό, κακό δεν είναι. Εναλλακτική σε matchcombo, πρώτο γκολ Γκαζιαντέπ και Χ2 τελικό, είναι στο 4.30 για όποιον ψήνεται.



Μονό


🇹🇷 19:00 Γκαζιαντέπ 🆚 Μπεσίκτας 1Χ ημίχ. / Χ2 τελ. 🦊 2.45. (Stoiximan)

Πάρε τη μία, χτύπα την άλλη


Από εκ διαμέτρου αντίθετες εμφανίσεις έρχονται Μπράιτον και Μπέρνλι. Η Μπράιτον έπαιξε στα ίσα την Τότεναμ χάνοντας οριακά με 2-1, συμπληρώνοντας έτσι πέντε ματς χωρίς νίκη (0-2-3) και επτά, με τα περσινά, χωρίς νίκη εντός, ήτοι από τις 20 Ιουνίου (0-2-5) ενώ της λείπει ο στόπερ Ντανκ. Η, δε, Μπέρνλι, δέχθηκε μια… αναμενόμενη 3άρα από την Τσέλσι και παραμένει χωρίς νίκη φέτος (0-1-5) ενώ από το 1927 είχε να μετρήσει πέντε ήττες στα πρώτα έξι, στη μεγάλη κατηγορία! Πλάκα πλάκα όμως, και προ διετίας έκανε κακό σερί, 0-1-6 και το τερμάτισε με νίκη… επί της Μπράιτον. Οι Άγγλοι αλίευσαν μάλιστα ότι έχει από το… 1926 να κάνει νίκη ημέρα Παρασκευή (0-4-6 έκτοτε) ενώ η Μπράιτον έχει 5/6 νίκες.


ΟΚ, πάρε τη μία, χτύπα την άλλη είναι αλλά δεν έχουν τόσο μεγάλες διαφορές ώστε ο άσος να παίζει κάτω από το δίφραγκο. Καλό το draw no bet στο 3.20 για την Μπέρνλι, που θεωρώ αργά ή γρήγορα ότι θα σπάσει το ρόδι. Εναλλακτική ο μη άσος με τουλάχιστον δύο γκολ στο ματς. Εκτός κι αν σβήσει πιο κάτω, πιθανό, αλλά πήρα το ρίσκο.



Combo 


🏴󠁧󠁢󠁥󠁮󠁧󠁿 19:30 Μπράιτον 🆚 Μπέρνλι Χ2 & over 1,5 🦊 2.78. (Betshop)

Τα χρωστούμενα, το turning point και το 16άρι


Βέρντερ εναντίον Κολωνίας στη Βρέμη και για τους έχοντες καλή μνήμη, έρχεται στο νου το 6-1: η Βέρντερ καλά καλά δεν είχε νίκη από τον… Σεπτέμβριο στο «Βέζερσταντιον» και έριξε 6άρα στους «τράγους» στις 27 Ιουνίου, τελευταία αγωνιστική της Bundesliga. Τότε η Κολωνία ήταν αδιάφορη βέβαια και η Βέρντερ δεν σώθηκε απόλυτα: πήγε στα μπαράζ αντί της Φορτούνα Ντίσελντορφ, ενάντια στην αδύναμη Χάιντενχαϊμ, και τα κατάφερε.


Αναρωτιέστε αν παίζει κάνα… χρέος; Μακάρι να ξέραμε. Αν ξέραμε βέβαια, θα το γνώριζαν και οι μπουκ.

Αγωνιστικά, οι «πράσινοι» πήραν 1-1 στη Φρανκφούρτη, «τρέχουν» αήττητο πέντε αγώνων (2-3-0) αλλά είχαν και ρέντα, ειδικά ανασταλτικά. Η Κολωνία δεν έχει νίκη στο πρωτάθλημα, ωστόσο με την Μπάγερν ήταν ανταγωνιστική (ηττήθηκε 2-1), έστω και με την Μπάγερν των… αλλαγών, για τρίτο σερί ματς έπαιξε με πλάνο. Της λείπει ένα αποτέλεσμα – turning point στη σεζόν, κομβικό ρόλο έχει παίξει ότι δεν προηγήθηκε ακόμη στο σκορ. Νομίζω ήρθε η ώρα της, ψυχολογικό πλέον το θέμα αφού «τρέχει» 16 σερί αγωνιστικές (!) χωρίς νίκη στην Bundesliga (0-6-10).

Και είναι και το άλλο: εδώ και 25 χρόνια (15 αγώνες) η Κολωνία μόνο μια φορά νίκησε στη Βρέμη. Ποντάρεται, αλλά έβαλα και κάλυψη.



Μονό


🇩🇪 21:30 Βέρντερ Βρ. 🆚 Κολωνία 2 dnb 🦊 2.04. (Betshop)

Ο Καρλέτο, ο Χάμες και η άμυνα της πλάκας


Από τα early bets που δεν συνηθίζω αλλά γιατί αουτσάιντερ η Εβερτον, στο 2.90+ – αν και εκτιμώ ότι ως απόψε, βία το πρωί, θα έχει γυρίσει φαβορί.


Εβερτον – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ λοιπόν, στο ενσταντανέ η… καταπληκτική άμυνα της Γιουνάιτεντ στο 11ο λεπτό, δευτερόλεπτα προτού η Μπασάκσεχιρ ανοίξει το σκορ την Τετάρτη (σ.σ. τι ωραίο ήταν αυτό το 9.75…). Ομάδα χωρίς αρχή και τέλος, άμυνα της πλάκας, ανύπαρκτοι συνδυασμοί ενώ, μετά το 1-0 από την Αρσεναλ την Κυριακή, για πρώτη φορά από το 1972 δεν έχει νίκη στα πρώτα τέσσερα εντός έδρας παιχνίδια της!

Το ερώτημα είναι η Εβερτον, που μπήκε… φορτσάτη αλλά έκτοτε έκανε, σε τρία ματς, μια ισοπαλία, έρχεται από ήττα 2-1 στο Νιούκαστλ αλλά εκεί έπαιξε με ελλείψεις. Εξ αυτών γυρίζει ο μπακ Ντιν, παραμένει τιμωρημένος ο Ρισάρλισον, το ερώτημα είναι αν προλάβει να γυρίσει ο Χάμες, που θεωρείται το πιθανότερο.

Ισόπαλα και τα δύο περσινά τους, μονάχα μια νίκη η Εβερτον στα τελευταία δέκα και στις δύο έδρες (1-4-5), μόνο ένας άσος στα τελευταία πέντε στο «Γκούντισον Παρκ», συνολικά εκεί 42-21-28 στο πρωτάθλημα.

Ενδιαφέρον έχει και το αντάμωμα του Κάρλο Αντσελότι με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, την οποία αντιμετωπίζει για 16η φορά μετρώντας 6-3-6 ως τώρα και, επιμέρους, 4-1-2 ως γηπεδούχος. Οι μόνες του ήττες ήταν το ’99 ως τεχνικός της Γιουβέντους (2-3 στον ημιτελικό) και το ’11 ως τεχνικός της Τσέλσι (0-1, προημιτελικός Champions League). Στην Premier League όμως, και σε τρία ματς ως γηπεδούχος, δύο με την Τσέλσι (ισάριθμες νίκες) κι ένα με την Εβερτον (το περσινό 1-1) είναι αήττητος…


Στο οποίο 1-1 ακυρώθηκε στο 93’ μέσω VAR γκολ του Κάλβερτ Λιούιν, με την μπάλα να κοντράρει στον Χάρι Μαγκουάιρ προτού καταλήξει στα δίχτυα. Ο διαιτητής Κρις Κάβανα υπέδειξε οφσάιντ τον Σίγκουρντσον, ο οποίος όμως δεν είχε ακουμπήσει καν την μπάλα, κάνοντας έξαλλο τον «Καρλέτο»!

Κοντολογίς; Εβερτον φυσικά… Ευκαιρία να ανακάμψει, και σε κομβικό ματς για τη συνέχεια. 



Μονό


🏴󠁧󠁢󠁥󠁮󠁧󠁿 7/11, 14:30 Εβερτον 🆚 Μάντσεστερ Γ. 1 🦊 2.95. (Bwin)

Ιντριγκες και κόντρες


Euroleague κι απόψε με πέντε αγώνες. Ιντριγκάρει λίγο η Χίμκι, γύρισε ο… Σβένταρος κι έκανε σεφτέ στις νίκες αλλά παίζει με μια ομάδα που δίνει πλέον βάρος στην άμυνα, τη Φενέρμπαχτσε, έχοντας μάλιστα μόνο ήττες, έξι, στην Κωνσταντινούπολη εναντίον της. Ένα το κρατούμενο.


Δεύτερον, η Ρεάλ, που δεν βλέπεται ως τώρα για τα κυβικά της, στο 2-4 είναι και δεν ξεγελά η 100άρα στην Μπάγερν. Και πού παίζει; Στο Κάουνας, όπου έχει 9/11 νίκες (!) αλλά η φετινή Ζάλγκιρις είναι χάρμα οφθαλμών ως τώρα. Πλην… Λιόν, όπου με τη Βιλερμπάν, την αποδεκατισμένη Βιλερμπάν, νίκησε με κόπο και ιδρώτα στο τέλος.

Τρίτον, το Μπάγερν – Ερυθρός Αστέρας. Δεν θα χάνουν εσαεί εκτός Βελιγραδίου οι Σέρβοι, δύο φέτος και τέσσερις πέρυσι μέτρησαν, έσχατο διπλό στη Βιλερμπάν στις 10 Ιανουαρίου. Αν ο Λόιντ είναι πιο εύστοχος από την περιφέρεια και ο ψηλός Ο’Μπράιαντ κάνει νέο, όπως στην οριακή ήττα από τη Χίμκι, καλό ματς, κάτι γίνεται. Πέρασε κορωνοϊό, άλλωστε, όπως και ο Τέρι.

Τέταρτο, το Βαλένθια – Αρμάνι Μιλάνο. ΟΚ, η λογική για άσο λέει, οι Λεβαντίνοι έχουν εξαιρετική ομάδα φέτος, αλλά μετά την ήττα στη Μόσχα έχασαν δια περιπάτου από τη Ρεάλ για την ACB Liga, ματς με το οποίο χτύπησε ο Ντιλέινι για την Αρμάνι και χάνει το αποψινό.

Και, τέλος, Παναθηναϊκός – ΤΣΣΚΑ στο ΟΑΚΑ, κρίσιμο αναφορικά με το φετινό πλάνο των «πράσινων» που αμυντικά είναι καλύτεροι από πέρυσι, επιθετικά όμως όχι. Συν ότι δεν προσφέρθηκαν στον Σάικς όσα ζητούσε κι έχασαν μια καλή λύση στην περιφέρεια. Στο χέρι των Ρώσων το ματς, που έχουν 7-10 παράδοση στο ΟΑΚΑ.

Bet365
Βαθμολογία
9.3/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Παγκόσμιο brand name
check_3c
Ανταγωνιστικές αποδόσεις
check_3c
Υψηλά όρια στοιχηματισμού
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Στοιχηματικά; Χμ, πάει το χέρι για ρίσκο. Ένα, στο Μόναχο, υπερεκτιμήθηκε η Μπάγερν και ο Αστέρας τόσο κακός δεν είναι. Και ξερό, χωρίς αβάτζο, ως ρίσκο βραδιάς.

Αντίθετα, η Χίμκι ποντάρεται με αβάτζο, έστω κι αν είναι ικανή να χάσει με 30άρα στην Πόλη; Σε τιμή που πρέπει να μπει σε δυάδα, αλλά μαζί με ποιο; Στην άκρη το ΠΑΟ – ΤΣΣΚΑ, όπου δεν αποκλείω τίποτε, μπερδεμένα τα άλλα δύο. Άφησα στην άκρη το ματς της Βαλένθια και πήρα το πιο αμφίρροπο, το Ζάλγκιρις – Ρεάλ, σε σύνολο πόντων με χαμηλό line.

 

Ρίσκο 🏀

 

🇩🇪🇷🇸 21:30 Μπάγερν Μ. 🆚 Ερυθρός Αστέρας 2 🦊 2.92. (Stoiximan) 

Δυάδα (απόδοσης 2.76) 🏀

 

🇹🇷🇷🇺 19:45 Φενέρμπαχτσε 🆚 Χίμκι (+6,5) 2 🦊 1.75. (Novibet)

🇱🇹🇪🇸 20:00 Ζάλγκιρις 🆚 Ρεάλ Μ. Over 154,5 🦊 1.58. (Novibet)

Νίκος Μποζιονέλος

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 1114 | Υπεύθυνο Παιχνίδι

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | ΓΡΑΜΜΗ ΣΤΗΡΙΞΗΣ: 1114| Παίξε Υπεύθυνα

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε υπεύθυνα
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις διαθέσιμοι στο novibet.gr/info/oroi

Περισσότερα άρθρα
kipello_icon
Top Στοιχηματικές
λογότυπο Stoiximan
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.5
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.5
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Pamestoixima.gr
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Novibet
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.1
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.1
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Bwin
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.2
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.2
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Betsson
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.7
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.7
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Fonbet
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Bet365
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.3
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.3
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Netbet
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.7
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.7
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Interwetten
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.3
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.3
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ