Καρδίτσα
Καρδίτσα

ΚΑΡΔΙΤΣΑ - ΑΡΗΣ

Άρης
74 - 68
Live
Τέλος Αγώνα
03/10/2026 (17:30)
Top αποδόσεις
field
Kleisto Gymnasthrio Giannis Mpourousis (3.200)
Καρδίτσα - Άρης
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Καρδίτσα - Άρης Προγνωστικά

Νίκος Μοσχοβίτης
Εκτίμηση από Νίκος Μοσχοβίτης
Ο Άρης μπήκε όπως θα ήθελε στην πρεμιέρα του Eurocup, το ίδιο θέλει να κάνει και σήμερα, παίζοντας ξανά, με υποχρέωση νίκης. Η Καρδίτσα, παραδοσιακά, ποντάρει πολλά στην έδρα της, υπάρχει δεδομένη ποιοτική απόσταση όμως και πρέπει να κάνει υπερβάσεις σήμερα. Έχει αξία το διπλό μαζί με τους 15+ πόντους του Ρόμπινσον-Ερλ. Ειδικά Στοιχήματα
2 & Ρόμπινσον-Ερλ 15+ Πόντοι
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Σχόλια αγώνα:

1η αγωνιστική της Stoiximan GBL

Καρδίτσα

?
Ν Η

Άρης

Εσύ που θα πόνταρες;
Επίλεξε και δες που ποντάρουν οι αναγνώστες μας!
1
6.50
2
1.25

Αναλύσεις Ομάδων

Καρδίτσα
?
Ν
Η
Φόρμα ομάδας

Ανάλυση

Η παρθενική συμμετοχή της στην Ευρώπη, μπορεί να ήταν επιτυχημένη, πήγε όμως να κοστίσει την παρουσία στη Stoiximan GBL πέρσι. Έστω και στο τέλος, εξασφάλισε την παραμονή, αποφάσισε την παραμονή του προπονητή, Νίκου Παπανικολόπουλου, στον πάγκο για πέμπτη σεζόν και προχώρησε σε διάφορες αλλαγές στο ρόστερ της, έχοντας φέτος βέβαια, ένα παιχνίδι την εβδομάδα. Το διοικητικό σχήμα διευρύνθηκε, στην προσπάθεια να παραμείνει η Καρδίτσα όσο το δυνατόν περισσότερο ανταγωνιστική στο νέο περιβάλλον που διαμορφώνεται στο πρωτάθλημα. Δεν έχει γνωστοποιήσει κάποιο αγωνιστικό πρόβλημα για σήμερα, το τελευταίο της φιλικό ήταν στις 26/9, με τη Δόξα Λευκάδας που μετά από έξτρα πεντάλεπτο, έληξε ισόπαλο (87-87), με τον Τζάκσον να έχει 22 πόντους, όντας ο πρώτος σκόρερ.
Άρης
?
Η
Ν
Η
Ν
Η
Ν
Φόρμα ομάδας

Ανάλυση

Μετά από ένα εντυπωσιακό καλοκαίρι, με την έλευση του Βασίλη Σπανούλη στον πάγκο και τη μεγάλη αναβάθμιση του ρόστερ σε σχέση με πέρσι, ο Άρης είναι έτοιμος για την πρεμιέρα του στη Stoiximan GBL, μετά το 74-87 στην έδρα της Λε Μαν την περασμένη Τετάρτη, στο πρώτο επίσημο παιχνίδι της σεζόν για το Eurocup. Είχε ένα μέτριο πρώτο ημίχρονο στη Γαλλία, έβγαλε περισσότερη ένταση στην άμυνα στο δεύτερο, έβγαλε την ποιότητα του στην επίθεση και πήρε αυτό που ήθελε (Λιντέλ 19π., Ρόμπινσον 13π., Τολιόπουλος 13π.). Δεν αλλάζει κάτι με τους γνωστούς απόντες, αφού Γιόβιτς και Τανούλης δεν ξεπέρασαν τα προβλήματά τους και δεν είναι διαθέσιμοι ούτε σήμερα. Αναμένεται πολύ έντονη παρουσία του κόσμου του στην κερκίδα, την Τετάρτη (7/10) υποδέχεται τη Μπούργος για το Eurocup. «Το πιο σημαντικό είναι να σταθεροποιήσουμε την απόδοση μας και στις δύο πλευρές του γηπέδου και να επιβάλουμε το ρυθμό μας» ανέφερε ο άμεσος συνεργάτης του Σπανούλη, Ηλίας Καντζούρης.
Βαθμολογία
9.5/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Αποδόσεις/Αγορές: 9.2
check_3c
Ταχύτητα αναλήψεων: 9.5
check_3c
Κριτικές παικτών: 8.1
Εγγραφή »
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ