Γουίκομ – Σέφιλντ Γουένσντεϊ

Γουίκομ

Σέφιλντ Γουένσντεϊ
ΗΗΗΙ
*5 N/G στα 8 τελευταία
*5 Under 2,5 στα 8 τελευταία
*Έχει σκοράρει 3 φορές φέτος στα έως τώρα 8 ματς
ΝΗΝΗ
*9 Under 2,5 στα 11 τελευταία
*9 N/G στα 11 τελευταία επίσημα
*3 νίκες στα 6 τελευταία εκτός
- Καιρός: 14oC Βροχή
- Σχόλια: Κεκλεισμένων των θυρών.
Ιδιαίτερα βελτιωμένη εντός κόντρα στη Γουότφορντ, κοίταξε στα μάτια μια από τις καλές ομάδες της Τσάμπιονσιπ, όφειλε να πάρει το τρίποντο, πλήρωσε τις πολλές χαμένες φάσεις και πήρε απλά το 1-1. Λογικό να μπει σε παθητικό ρόλο αφού η ποιοτικότερη Γουότφορντ μπήκε με σκοπό να τελειώσει από νωρίς. Γρήγορα όμως της πήρε το κολάι, ξεκίνησε να γίνεται απειλητική, με τον θηριώδη φορ Ακινφένουα να δίνει σημαντική ώθηση στην επίθεση της. Παρ’ όλα αυτά, παρά τις καθαρές φάσεις, δεν μπόρεσε να βρει τον δρόμο προς τα δίχτυα και κόντρα στη ροή ήρθε το 0-1 στο 52’. Δεν πτοήθηκε και πιέζοντας, βρήκε γρήγορα την ισοφάριση (67’), όχι με την ίδια ένταση στη συνέχεια, πίεσε αλλά δεν βρήκε κάτι καλύτερο. Ιδιαίτερα ικανοποιημένος ο κόουτς Έινσγουορθ που έχει δηλώσει εδώ και καιρό πως περιμένει σπουδαία πράγματα από την ομάδα του.
Όπως όλα δείχνουν μετράει τρεις σημαντικές επιστροφές αφού αποθεραπεύτηκαν ο στόπερ Ταφαζόλι (2/0), ο μέσος Γκέιπ και ο μπακ Μακάρθι (2/0), πιθανότατα θα είναι και στην αποστολή. Λογικά και πάλι ο κόουτς Έινσγουορθ θα πάει με τον θηριώδη φορ Ανκιφένουα στην κορυφή ο οποίος παρά την ηλικία του (38 χρ.) και το βάρος του, έδωσε σημαντική ώθηση στο τελευταίο κόντρα στη Γουότφορντ.
(4-2-3-1): Όλσοπ – Γκρίμερ, Στιούαρτ, Κινγκ, Γιάκομπσον –Αντενιράν, Τόμσον- Κάσκετ, Χόργκαν, Ουϊλερ - Ανκιφένουα
Πλήρωσε την κακή εκκίνηση και το αριθμητικό μειονέκτημα εκτός κόντρα στη Ρόδεραμ και έτσι γνώρισε τη βαριά ήττα με 3-0. Με το αριστερό στο ματς, δεχόμενη γκολ μόλις στο 5’, έπειτα από εκτέλεση στατικής φάσης. Έβγαλε αντίδραση, δημιουργώντας κάποιες καλές στιγμές, δεν μπόρεσε όμως να βρει την ισοφάριση. Στο 38’ διπλό κακό παραχωρώντας πέναλτι αλλά και αποβολή στην ίδια φάση για το 2-0, ενώ στο 44’ υπέστη το τρίτο γκολ. Στο β’ δίχως ψυχολογία, περιορίστηκε σε παθητικό ρόλο, δέχτηκε φάσεις αλλά οριακά γλύτωσε το μεγαλύτερο σκορ. «Ήταν μια απογοητευτική εβδομάδα για εμάς και εγώ είμαι πιο απογοητευμένος από όλους αφού ξέρω πόσο σκληρά έχουμε δουλέψει. Τώρα κόντρα στη Γουίκομ έχουμε μια χρυσή ευκαιρία να βάλουμε τα πράγματα στη θέση τους» τόνισε ο υπό πίεση κόουτς Μονκ.
Εκτός ο στόπερ Φλιντ (4/0) που χτύπησε στο προηγούμενο. Παραμένει τραυματίας ο σημαντικός μέσος Λουόνγκο (5/0). Τιμωρημένοι οι στόπερ Φαν Άκεν (7/0) και Λις (5/0) που αποβλήθηκε στο προηγούμενο. Προπονήθηκαν κανονικά οι μέχρι πρότινος τραυματίες φορ Μπράουν (3/0) και στόπερ Ιόρφα (3/0), με τον κόουτς Μονκ να αποφασίζει την ύστατη στιγμή αν θα τους υπολογίσει.
(3-4-3): Ντόουσον –Μπόμερ, Πάλμερ, Οντουμπάχο – Χάρις, Χαντ, Πελουπεσί, Ριτς – Κατσούνγκα, Πάτερσον, Μάριοτ
Αποδόσεις
Εκτίμηση
Σε κάκιστη κατάσταση η Σέφιλντ που είναι γεμάτη πίεση πλέον, τόσο οι παίκτες αλλά και ο κόουτς Μονκ ακούει έντονη γκρίνια από τους φίλους της ομάδας. Από την άλλη η Γουίκομ προέρχεται από δυνατή εμφάνιση κόντρα σε μια από τις καλύτερες ομάδες του πρωταθλήματος, ο κόουτς Έινσγουορθ πιστεύει στην ομάδα του και σε αυτό θα την στηρίξουμε και εμείς.
Στατιστικά
