foxbet.gr Για να είσαι αλεπού στο στοίχημα
ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ*
ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΣΗΜΕΡΑ27
PROMO CODE ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Όλα
3 ώρες
8 ώρες
12 ώρες

Η «πράσινη» ☘️ βοήθεια στην ΑΕΚ, ροντέο 🆚 μπετόν στην Τούμπα 🏟️

Μποζιονέλος | 07 Ιουν 2020 11:59
pao-aek-1971.jpg

Σε ηλικία 17 ετών και 34 ημερών, έγινε ο νεότερος σκόρερ στην ιστορία της Bundesliga, μετά το «παρθενικό» γκολ της επαγγελματικής καριέρας του, το οποίο σημείωσε στην ήττα με 4-2 από την Μπάγερν, χθες. Ο Φλόριαν Βιρτζ της Λέβερκουζεν έγραψε ιστορία, στο 89’ του ματς της «Μπάι Αρίνα» με ένα εντυπωσιακό τελείωμα και αφού πρώτα είχε ανακόψει την προσπάθεια του Λούκας Ερναντέζ.

Εχει μέλλον η Μπάγερ και μετά τον Χάβερτς, η οποία του οποίου ήταν εμφανής.

Ο Βιρτζ είχε κάνει τα πρώτα βήματά του στην ακαδημία νέων της Κολωνίας και τον Ιανουάριο του 2020 εντάχθηκε στη Λεβερκούζεν. Το ρεκόρ, του νεότερου σκόρερ στην Bundesliga κατείχε ο Νούρι Σαχίν, ο οποίος είχε σκοράρει για την Μπορούσια Ντόρτμουντ το 2005 σε ηλικία 17 και 82 ημερών.

Να αναδεικνύουμε και καμιά ευχάριστη είδηση, εν μέσω όλων αυτών…

Vistabet
Βαθμολογία
8.9/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Εύκολη πλοήγηση
check_3c
24/7 support στα ελληνικά 
check_3c
Auto Cash Out*
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ωραιότατο, και με κέρδος, ήταν το Σάββατο στοιχηματικά.

🦊 Πλήρωσε η αξία του 2.10, το να μπει γκολ μετά το 75:00 στο Αρης – ΟΦΗ, πάλι καλά διότι το δεύτερο το Αρεως (sic) είχε επιτευχθεί στο 73’ και έβριζα…

🦊 Πλήρωσε (όχι πλήρως) η δυάδα του 2.65 με το ασιατικό +0,25 της Χόφενχαϊμ στο Ντίσελντορφ (μισή πληρωμή) και το +0,75 της Μάιντζ στη Φρανκφούρτη, η οποία είχε και δύο ακυρωθέντα γκολ.

🦊 Πλήρωσε 1.97 το ασιατικό +2,75 της Ασγκαμπατ με την Αλτίν Ασίρ στο Τουρκμενιστάν, μόνο 0-1 πήγε.

🦊 Πλήρωσε κάτι… ψίχουλα, αλλά πλήρωσε όμως, η δυάδα του 3.44, με cash out (στο 75’), με το draw no bet της Πόγκο και το ασιατικό over 2 στο Μποαβίστα – Μορεϊρένσε, όπου η γηπεδούχος έχασε πέναλτι στο 95’.

🦊 Αντίθετα, δεν κάσαρα στο combo (με over 1,5) στο Ζλιν – Πρίμπραμ, που έσβησε στο 1-0, εκτέθηκα με τη Χαποέλ Χαντέρα που έφαγε 5άρα και «έσκασα» με τις τρεις ευκαιρίες του Λεβαντόφσκι στο πρώτο ημίχρονο του Λέβερκουζεν – Μπάγερν (3.25 ήταν αυτό…) καθότι ο Γκνάμπρι και οι συν αυτώ πήγαν να σκοράρουν και όχι να βοηθήσουν τον Πολωνό. Που εντέλει το έβαλε στο β’ ημίχρονο, έτσι για να μας τρολάρει λίγο…

🦊 Χαμένο και, Κυριακή μεσημέρι, το Σέονγκναμ – Νταεγού, 1-0 στο 57', 1-2 τελικό.

Επτά ματς χωρίς νίκη η μεν, ένδεκα η δε

🇩🇪 Ουνιόν εναντίον Σάλκε στο άδειο, ελέω πανδημίας, «Στάντιον αν ντερ Αλτεν Φέρστεραϊ» του Βερολίνου για την Bundesliga.

🔴 Η Ουνιόν του Ουρς Φίσερ συμπλήρωσε, μαζί με τα προ διακοπής, επτά σερί επίσημα ματς δίχως νίκη (0-2-4 στο πρωτάθλημα), εμφανώς η απουσία φιλάθλων της κοστίζει. Διαλύθηκε με 4-1 στο Μένχενγκλαντμπαχ στο τελευταίο, όπου παραδόξως έπαιξε πιο ανοιχτά από ό,τι συνηθίζει. Μόνο της Αουγκσμπουργκ επιβλήθηκε στα τελευταία έξι στην πρωτεύουσα (1-2-3). Εξέτισε ο σημαντικός χαφ Αντριχ.

🔵 Η Σάλκε του Ντάβιντ Βάγκνερ είναι σε… ελεύθερη πτώση, πνέει τα λοίσθια αγωνιστικά: τέσσερα ματς μετά το lockdown, ισάριθμες ήττες για τους «κένιχσμπλαουεν» (με έσχατη από τη Βέρντερ) και 1-10 γκολ, συνολικά «τρέχει» σερί 11 αγωνιστικών (0-4-7) χωρίς νίκη, από το 2-0 επί της Γκλάντμπαχ στα μέσα Ιανουαρίου. Κι αν δεν νικήσει και σήμερα θα ισοφαρίσει το μεγαλύτερο αρνητικό της σερί με 12 ματς (από το 1993-94). Λειψή στα χαφ: τιμωρημένος ο ΜακΚένι, εκ νέου εκτός Σερντάρ, Αρίτ και Μασκαρέλ.

🦊 Διπλό pick. Πρώτο, από στατιστικά, η Σάλκε είναι η μόνη ομάδα της Bundesliga που δεν έχει σκοράρει στο πρώτο 15λεπτο των αγώνων της ενώ στο διάστημα 15’-30’ έβαλε γκολ μονάχα στο 1-1 με τη Χόφενχαϊμ στις 7 Μαρτίου (στο 20’) και στο 2-1 επί της Ουνιόν, στον πρώτο γύρο, στο 23’ (29 Νοεμβρίου)! Το over 0,5 του ματς στο πρώτο 15λεπτο είναι στο 3.50 στη Netbet και το να νικά η Σάλκε ως και το 15:00 είναι στο ωραιότατο 7.80. Ας ελπίζουμε να μη το δεχθούν πρώτοι, οι άμπαλοι…

Betshop
Βαθμολογία
8.2/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Καταθέσεις από 1€
check_3c
Εύκολη πλοήγηση
check_3c
Αναλήψεις εντός 24ωρών
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ


🦊 Και το δεύτερο. Η Σάλκε κινείται στο 3.10, unfair ως τιμή (και ελέω ντεφορμαρίσματος, και ελλείψει ΜακΚένι). Και… ξερό διπλό βλέπω, αλλά θέλει κάλυψη, ανάμεσα στο draw no bet του 2.17 και το combo Χ2 με over 1,5 στο 2.25, κράτησα το δεύτερο…

Combo 🇩🇪

⏩ 16:30 Ουνιόν Βερ. – Σάλκε: Χ2 & over 1,5 🦊 2.25. (Betshop) 

💣 Fun bet 🇩🇪

⏩ 16:30 Ουνιόν Βερ. – Σάλκε: Νίκη Σάλκε στο 00:01 – 15:00 🦊 7.80. (Novibet)

Η μία για σωτηρία, η άλλη για τίτλο


🇵🇱 Βίσλα εναντίον Λέγκια στο άδειο, ελέω πανδημίας, «Μιέτσκι» της Κρακωβίας για την πολωνική Ekstraklasa και σε ένα από τα μεγαλύτερα ντέρμπι της χώρας. Αν είχε κόσμο, θα ήταν κάπως έτσι…


🔴 🆚 🟢 Η ιστορική Βίσλα πασχίζει για την παραμονή, είχε μπει στη διακοπή με εξάρι αήττητο (4-2-0) και επανήλθε με συντριβή 4-0 από την Πιάστ στο Γκλιβίτσε, αήττητη στα τελευταία πέντε εντός (2-3-0), εκτός ο μέσος Σαβίσεβιτς, οι μπακ Σάλντοκ και Χολόβνια, ο εξτρέμ Ντρζάζγκα και ο εμβληματικός φορ Μπρόζεκ που χάνει τη σεζόν και η καριέρα του τελείωσε. Η πρωτοπόρος Λέγκια επέστρεψε με 1-0 επί της Λεχ στο Πόζναν, δεν ήταν καλή αλλά έπαιξε κυνικά και προσεκτικά. Εκ νέου τιμωρημένος αρχισκόρερ της, Καντέ (10 «τεμάχια» σε 21 ματς, τραυματίες οι εξτρέμ Ροσόλεκ και Νοβικόβας.

🏟️ Με το περσινό 4-0 η Βίσλα νίκησε τη Λέγκια μετά από έξι χρόνια στην Κρακωβία, no goal και τα επτά τελευταία τους εκεί και τα τελευταία 10/12.


🦊 Ερώτημα αν η Βίσλα συνέλθει αλλά έχει κομβικές απουσίες, λογικό φαβορί (και η τιμή της, 1.55…) η Λέγκια αλλά ελλείψει Καντέ της λείπει το εύκολο γκολ, ντέρμπι με αντιπαλότητα το ματς (αλλά ως σύλλογοι / οργανισμοί έχουν εξαιρετικές σχέσεις). Παρά το σερί του να σκοράρει μόνο η μία στα μεταξύ τους στην Κρακωβία, σε τιμή αουτσάιντερ αμφίτερμα, ακόμη καλύτερο το any time σκοράκι…

🥅 Goalbetting 🇵🇱

⏩ 18:30 Βίσλα Κρακ. – Λέγκια Βαρσ.: Anytime σκορ 1-1 🦊 2.72. (Stoiximan)

12 χρόνια χωρίς διπλό


🇩🇪 Αουγκσμπουργκ εναντίον Κολωνίας στην άδεια, ελέω πανδημίας, «WWK Αρίνα» για την Bundesliga.

🟢 Η Αουγκσμπουργκ μπήκε στην επανέναρξη με μια νίκη σε καρέ αγώνων (και μόνο μία στα τελευταία εννέα), κι αυτή επί της παραπαίουσας Σάλκε, τα… πειράματα του Χάικο Χέρλιχ δεν τη βοηθούν, φάνηκε και στο 2-0 από τη Χέρτα, στο Βερολίνο, στο τελευταίο. Εντός δεν νίκησε στα τελευταία τέσσερα (0-2-2), έσχατη επικράτηση με τη Βέρντερ. Εξέτισε ο στόπερ Χάουελου, διαθέσιμος και ο γνωστός μας Φινμπόγκασον.

🔴 Η Κολωνία του Μάρκους Γκίζντολ είναι άνευ νίκης μετά τη διακοπή, 0-2-2 με 11 γκολ παθητικό, με τη Λειψία το πάλεψε αλλά λύγισε με 4-2 παρασυρόμενη από τον γρήγορο ρυθμό. Στις 15 οι σερί αγωνιστικές που σκοράρει. Επανέρχεται ο μεσοεπιθετικός φορ Ουτ, τιμωρημένοι ο στόπερ Μπορνό και ο Ντρέξλερ, αμφίβολος ο αρχισκόρερ Κόρδοβα (12 γκολ σε 25 ματς) άρα ίσως πάρει φανέλα βασικού ο Γάλλος σταρ Μοντέστ.

🏟️ 5-6-4 συνολικά η παράδοση, χωρίς νίκη στα τελευταία 10 η Κολωνία (0-5-5), ήτοι από το 2-0 του Οκτωβρίου 2011 με δύο γκολ του Λούκας Ποντόλσκι για την ομάδα, τότε, του Νορβηγού Στόλε Σολμπάκεν. Επιμέρους 3-2-2 στο Αουγκσμπουργκ, και τα δύο διπλά για τη β’ κατηγορία, έσχατο εκ των οποίων τον Μάιο του 2008 (και έκτοτε 3-2-2).


🦊 Ο Γκίζντολ ίσως παίξει με ρόμβο στο Αουγκσμπουργκ για να «χωρέσει», δίπλα στον Κόρδοβα, τον ανεβασμένο Αντονί Μοντέστ, ειδάλλως θα παίξει μόνος μπροστά ο Γάλλος που αρχίσει να επαναπροσαρμόζεται μετά το αποτυχημένο πέρασμά του από την Κίνα. Παίζει και να μην αλλάξει κάτι, ήτοι να ξεκινήσει ο Κόρδοβα και στο 60’-65’ να μπει ο Γάλλος, ως συμβαίνει εσχάτως.

🥅 Σκόρερ 🇩🇪

⏩ 19:00 Αουγκσμπουργκ – Κολωνία: Γκολ Μοντέστ 🦊 3.60. (Sportingbet)

«Ροντέο» ο ένας, «μπετόν» ο άλλος… εν αναμονή CAS


🇬🇷 ΠΑΟΚ εναντίον Ολυμπιακού στην άδεια, ελέω πανδημίας, Τούμπα και στην πρεμιέρα των play offs της Super League. Οι δύο ΠΑΕ σε οξεία αντιπαλότητα εδώ και μερικά χρόνια, επόμενο «επεισόδιο» το CAS για το αν ο ΠΑΟΚ τιμωρηθεί όντως με αφαίρεση 7 βαθμών ελέω πολυϊδιοκτησίας – ή όχι.


Στο ίδιο γήπεδο έδωσαν και το τελευταίο τους –προ καραντίνας- επίσημο, 3-2 (από 0-2) στον πρώτο ημιτελικό του Κυπέλλου ενώ κεκλεισμένων έπαιξαν πάλι άλλη μια φορά στην ιστορία τους στην Τούμπα: ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός 0-2 στις 24 Αυγούστου 2003 με γκολ των Γ.Χ. Γεωργιάδη και Παντελή Καφέ (ήτοι, παίκτες που φόρεσαν και τη φανέλα του ΠΑΟΚ!), με Αγγελο Αναστασιάδη και Ολεγκ Προτάσοφ στους πάγκους και, παρόντες στο τερέν, «θεούληδες» όπως οι Φουτσίνι, Χάγκαν, Καραγιαννίδης από τη μια και Βάλλας, Χούτος, Γκώνιας από την άλλη!

⚫ Στον ΠΑΟΚ βγαίνει, τουλάχιστον σύμφωνα με το ρεπορτάζ, κλίμα συσπείρωσης και με κοινής αποδοχής μειώσεις μισθών ελέω πανδημίας, και στήριξη προς τον Αμπελ Φερέιρα. Στόχος, ως λένε, να παίξουν σαν να είναι η διαφορά στους 7 (και όχι στους 14) βαθμούς. Λαβωμένος κατεβαίνει όμως ο «δικέφαλος» του Βορρά μιας και είναι τιμωρημένοι στην άμυνα οι Ινγκασον, Γιαννούλης, χτύπησε ο μέσος Αουγκούστο, ανέτοιμος ο Βέρνμπλουμ, πάγια εκτός οι Κρέσπο, Ζαμπά. Ο Πέλκας ή ο Λημνιός, με Μπίσεσβαρ και Ελ Καντουρί και μπροστά ο Ακπομ, για τον ΠΑΟΚ.

Bwin
Βαθμολογία
9.2/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Κορυφαία αξιοπιστία
check_3c
Live Streaming* 
check_3c
Καθημερινές προσφορές*
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ


🔴 Ο Ολυμπιακός είναι, κακά τα ψέματα, εν αναμονή πρωταθλητής, παραμένει αήττητος στο πρωτάθλημα φέτος (20-6-0) και συνολικά από τον Φεβρουάριο του ’19 και την κομβική ήττα με 3-1 στην Τούμπα, και σε 36 αγωνιστικές έκτοτε (και, συνάμα, 18 σερί εκτός Καραϊσκάκη). Νοκ άουτ ο άτυχος Χριστοδουλόπουλος, πάγια εκτός ο Σουντανί, με Μασούρα, Ελ Αραμπί και Βαλμπουενά μπροστά οι «ερυθρόλευκοι».

🏟️ Η ισοπαλία του πρώτου γύρου ήταν η πρώτη μετά από δέκα επίσημα μεταξύ τους και η μοναδική στα τελευταία 13 (στο 4-1-8 ο απολογισμός), τρεις όμως από τις νίκες του Ολυμπιακού είναι με μηδενισμό. Στο 41-23-60 η παράδοσή τους συνολικά και, επιμέρους, 31-15-16 στην Τούμπα.


🗓️ Σημειωτέον ότι αντάμωσαν ξανά, για τελευταία φορά, Ιούνιο μήνα μόνο στις 12 Ιουνίου 1983, όταν ο Ολυμπιακός νικούσε με 2-0 και έπαιρνε μαθηματικά το πρωτάθλημα. Νωρίτερα, 25 Ιουνίου 1972, είχαν αναμετρηθεί για την τελευταία αγωνιστική στην Τούμπα και ο ΠΑΟΚ είχε επιβληθεί με 4-3.

🦊 Περίεργο ματς για να κυνηγήσεις κάτι άλλο εκτός από σημείο, το ματς είναι… τριπλή για ΠΡΟ-ΠΟ πάντως. Εναλλακτικά, στα γκολ, σημείωσα ότι στα ματς του ΠΑΟΚ έχουν μπει 73 γκολ συνολικά, περισσότερα από κάθε άλλης ομάδας στην κατηγορία και υποδέχεται τη, μακράν, καλύτερη άμυνα του πρωταθλήματος με τον Ολυμπιακό να μην έχει δεχθεί γκολ εκτός Καραϊσκάκη στις τελευταίες οκτώ εξορμήσεις του, ήτοι από το τέρμα του Εμμανουηλίδη στη Νέα Σμύρνη με τον Πανιώνιο, στις 23 Νοεμβρίου! Τέσπα (sic), Ελληνας ο διαιτητής ελέω πανδημίας, ο Παπαπέτρου, κακός δεν είναι. Και στα μεταξύ τους βγαίνουν συχνά πέναλτι (καταλογίστηκαν δύο, φερ’ ειπείν, στο 3-2 του Κυπέλλου).

🥅 Special bet 🇬🇷

⏩ 19:30 ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός: Καταλογισμός πέναλτι 🦊 3.05. (Novibet)

Αυστριακο-λευκορώσικα γκολ


🇦🇹 🟢🆚⚫ 🦊 Η Ραπίντ, καίτοι πλέον ισχύουν οι πέντε αλλαγές και στην αυστριακή Bundesliga, κατόρθωσε να παίξει με τη Σάλτσμπουργκ από το 75’ με δέκα ελέω αναγκαστικών, λύγισε με 2-0, πρώτη ήττα μετά από 9 αγωνιστικές (4-5-0) ενώ δεν έχει για σήμερα τους αμυντικούς Ντιμπόν, Ζονλάιτερ, Μπάρατς και τον μέσο Μουργκ. Υποδέχεται τη Στουρμ που μπήκε στα play offs με ήττα 2-1 υποδεχόμενη τη Βόλφσμπεργκερ (aka ΒΑΚ) κι έχασε με τιμωρία τον… δικό μας, Αυλωνίτη. Με αλχημείες οι Βιεννέζοι στην άμυνα που έχουν νικήσει μόνο μια φορά στα τελευταία 13 επίσημα τη Στουρμ, δεν είναι κακό το αμφίτερμα.

Bwin
Βαθμολογία
9.2/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Κορυφαία αξιοπιστία
check_3c
Live Streaming* 
check_3c
Καθημερινές προσφορές*
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ


🇧🇾 🟡🆚🔵 🦊 Σακχτιόρ Σάλιχορσκ και Ενερχέτικ (aka Ζβέζντα Μινσκ) δεσπόζουν στην πρώτη τετράδα της λευκορώσικης Vysheyshaya Liga. Η Σακχτιόρ έκανε σπουδαία νίκη επί της Ντινάμο στο Μινσκ (1-0), στο 5-1-0 το σερί της και δίχως να έχει δεχθεί γκολ στην εν λόγω εξάδα. Η Ενερχέτικ ερχόταν από καρέ σερί νικών και παραχώρησε 3-3 στην Βίτσεμπσκ παίζοντας από το 56’ με παίκτη λιγότερο - και δεχόμενη γκολ στο τέλος, έχασε και με τιμωρία τον ηγετικό μέσο Γιούντσιτς αλλά γυρίζει ο αρχισκόρερ Γιατσιμπόεφ. Αναίτια τόσο χαμηλά ο άσος (1.40), επιλογή –σε αουτσάιντερ τιμή- το αμφίτερμα, ως έληξαν και τα (μονάχα) άλλα τέσσερα επίσημά τους, δύο το 2005 και δύο πέρυσι. 

Δυάδα (απόδοσης 3.01) 🇧🇾 🇦🇹

⏩ 20:00 Σακχτιόρ Σάλιχορσκ – Ενερχέτικ: Goal/goal 🦊 1.83. (Vistabet)
⏩ 20:30 Ραπίντ Βιέννης – Στουρμ Γκρατς: Goal/goal 🦊 1.68. (Vistabet)

Το clasico, η ίδρυση με «πράσινη» βοήθεια και τα stats του Ιουνίου!


🇬🇷 ΑΕΚ εναντίον Παναθηναϊκού στο clasico της Αθήνας που διεξάγεται στο άδειο, ελέω πανδημίας, ΟΑΚΑ (κοινή τους έδρα εδώ και καιρό) στην πρεμιέρα των play offs της Super League.


⏳📜 Οι δύο σύλλογοι σε λίγα χρόνια θα συμπληρώσουν έναν αιώνα αγώνων, μετά το φιλικό στη Λεωφόρο το 1924 (1-0), λίγους μήνες μετά ίδρυση της «Ενωσης». Στις 6 Ιανουαρίου 1925 διεξήχθη το πρώτο επίσημο ματς μεταξύ τους, ξανά με σκορ 1-0. Εκτός από το πιο παλιό ντέρμπι, το clasico είναι και αυτό με τους περισσότερους αγώνες από όλα τα υπόλοιπα ζευγάρια στην ιστορία του ελληνικού ποδοσφαίρου: 335 φορές γράφτηκαν μαζί σε φύλλο αγώνα, 140-94-101 ο απολογισμός (υπέρ του ΠΑΟ).

Σε αθηναϊκό ντέρμπι ο Τάκης Οικονομόπουλος απέκτησε το παρατσούκλι «πουλί», κατεβάζοντας τα ρολά στη Νέα Φιλαδέλφεια στις 3 Ιανουαρίου 1965 (2-2) και το «τριφύλλι» του Στιέπαν Μπόμπεκ να τελειώνει το ματς με εννέα, σε αθηναϊκό ντέρμπι (ξανά στο γήπεδο της ΑΕΚ) εγκαινιάστηκε η διάσημη «σκεπαστή» (7 Οκτωβρίου 1979, 1-0 ο ΠΑΟ).

Και, πρακτικά η Αθλητική Ένωση Κωνσταντινουπόλεως ιδρύθηκε το 1924 με τη συμβολή του Παναθηναϊκού, από Μικρασιάτες πρόσφυγες. Μετά τον ξεριζωμό, αρχικώς οι Ελληνες αθλητές από την άλλη πλευρά του Αιγάιου εντάχθηκαν στους κόλπους του Πανιωνίου και του Παναθηναϊκού, έως ότου ιδρυθεί η ΑΕΚ στις 13 Απριλίου 1924 και λίγο καιρό μετά δόθηκε η άδεια για να χρησιμοποιεί το γήπεδο του Παναθηναϊκού, έως ότου το 1929 ο Ελευθέριος Βενιζέλος έδωσε την άδεια να παραχωρηθεί η έκταση στη Νέα Φιλαδέλφεια.


Ένας εκ των Κωνσταντινουπολιτών αθλητών που εντάχθηκαν στον Παναθηναϊκό το 1921 ήταν ο Κωνσταντίνος Δημόπουλος (στη φωτό, σε πράσινο φόντο), έλαβε μέρος και ως ποδοσφαιριστής και ως αθλητής στίβου σε αγώνες και το 1924, μαζί τους αδελφούς Αιμίλιο και Μενέλαο Ιωνά (διατηρούσαν κατάστημα με αθλητικά είδη στην Πατησίων, απέναντι από τη λέσχη του Παναθηναϊκού, το περίφημο μέγαρο Αλάμπρα), ίδρυσαν την ΑΕΚ. Όταν μάλιστα, είχε ανάγκη από αθλητικά είδη το τμήμα στίβου του «τριφυλλιού», δώριζαν εξοπλισμό στους «πράσινους», ως ένδειξη σεβασμού και αλληλεγγύης.

🟡⚫ Η ΑΕΚ, μετά την τιμωρία του ΠΑΟΚ, απέκτησε μεγάλο κίνητρο και σοβαρές ελπίδες για τη 2η θέση, ούσα ως και τη διακοπή η πιο φορμαρισμένη στο πρωτάθλημα (και με μόλις δύο γκολ παθητικό στα τελευταία οκτώ), έσχατό της ματς το 2-1 επί του Αρη στον ημιτελικό του Κυπέλλου. Η ΑΕΚ «τρέχει» λοιπόν σερί 13 επίσημων αγώνων αήττητη, η ήττα από τον ΠΑΟΚ ήταν η μοναδική στα τελευταία 19 επίσημα και μετά το 3-2 από τον ΠΑΟ στον α’ γύρο, και σε 16 αγωνιστικές, ουδέποτε δέχθηκε περισσότερα από ένα γκολ! Εντός ΟΑΚΑ είναι αήττητη μετά την απρόσμενη ήττα της πρεμιέρας από την Ξάνθη (9-3-0, οι ισοπαλίες, με ΠΑΟΚ, Αρη και Ολυμπιακό). Αποθεραπεύτηκαν εγκαίρως οι φορ Ολιβέιρα, Αραούχο και Τσιγκρίνσκι, εκτός οι Γαλανόπουλος, Παουλίνιο, με Βέρντε, Μάνταλο, Λιβάγια στην τριάδα πίσω από τον Ολιβέιρα η «Ενωση».

Stoiximan
Βαθμολογία
9.5/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Άμεσες πληρωμές
check_3c
Εξαιρετικές Αποδόσεις
check_3c
Βελτιωμένο Bet Builder*
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ


🟢☘️ Ο Παναθηναϊκός διάγει δύσκολες ημέρες, ο Γιάννης Αλαφούζος λέει πως ο Τσάβι Ρόκα δεν ήθελε τον Γιώργο Δώνη, ο Ισπανός τεχνικός διευθυντής υποστηρίζει ότι είναι απόφαση ιδιοκτησίας, προς τιμήν του το «τρένο» συνεχίζει και σχεδόν το… μισό ρόστερ δεν ξέρει αν θα συνεχίσει και του χρόνου. Ό,τι να’ ναι, συν έναν τυχάρπαστο τύπο ονόματι Ντάνι Πογιάτος από τις ακαδημίες της Ρεάλ να είναι έτοιμος για αντι-Δώνης. Ο Παναθηναϊκός μπήκε βέβαια στη διακοπή με επτά νίκες στα τελευταία εννέα, έχει 2 ήττες στα τελευταία 18 (από Ολυμπιακό και ΑΕΚ) ενώ με το 3-2 του α’ γύρου επί της «Ενωσης» νίκησε για πρώτη φορά μετά από 13 ντέρμπι με ΑΕΚ, Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ. Και στον δεύτερο γύρο νίκησε και τον ΠΑΟΚ.Εκτός αποστολής οι Πούγγουρας, Μπεκ, Περέα, αμφίβολος ο αρχηγός Κουρμπέλης, στην αποστολή και οι φευγάτοι Ινσούα, Γιόχανσον, όχι όμως και οι Αποστολάκης και Βαγιαννίδης. Ζαχίντ, Μακέντα, Χατζηγιοβάννης στην επιθετική τριάδα του Δώνη.

🏟️ Παράδοση: 38-40-55 συνολικά και, με γηπεδούχο την ΑΕΚ, 26-16-22. Μόνο μια ήττα στα τελευταία έξι, ανεξαρτήτως έδρας, για την ΑΕΚ. Με γηπεδούχο την «Ενωση» η περσινή ισοπαλία είναι η μοναδική στα τελευταία 15 τους (!), 9-1-5 ο απολογισμός. Τελευταίο διπλό τον Απρίλιο του 2017 με 3-2, η μοναδική νίκη του ΠΑΟ στις τελευταίες επτά επισκέψεις του (1-1-5). Συνολικά στα τελευταία 14 μεταξύ τους, και στις δύο έδρες, βγήκε μόνο ένα διπλό (3-2 ο ΠΑΟ τον Απρίλιο του 2017, με γκολ του Μπεργκ στις καθυστερήσεις).


🗓️ Συνάμα, έχουν να αγωνιστούν Ιούνιο σχεδόν… μισό αιώνα! Από τις 23 Ιουνίου 1971, όταν ο Παναθηναϊκός νικούσε 2-1 την ΑΕΚ (στη σεζόν του Γουέμπλεϊ), αλλά η ΑΕΚ ήταν ήδη πρωταθλήτρια. Με γηπεδούχο την ΑΕΚ έχουν να συναντηθούν Ιούνιο μήνα από τις 23 Ιουνίου 1963 (2-1 ο Παναθηναϊκός στη Νέα Φιλαδέλφεια). Συνολικά σε τέσσερα παιχνίδια που έπαιξαν Ιούνιο, ο ΠΑΟ έχει τρεις νίκες ενώ ένα παιχνίδι έληξε ισόπαλο.

🦊 Η ομάδα με τα περισσότερα γκολ, ενεργητικό, στο τελευταίο 15λεπτο στην κατηγορία είναι η ΑΕΚ: 11 ενώ δέχθηκε, στο ίδιο διάστημα, 7 και το εν λόγω είναι και το πλέον παραγωγικό 15λεπτο του Παναθηναϊκού σε σκοράρισμα (9 γκολ υπέρ, και 4 κατά).

🦊 Γενικώς δείχνει για ματς με περισσότερα γκολ στο δεύτερο ημίχρονο: τα 15/22 γκολ που δέχθηκε φέτος η ΑΕΚ μπήκαν στο δεύτερο 45λεπτο, όπως και τα 24/42 που σκόραρε ενώ ο ΠΑΟ έχει δεχθεί μονάχα ένα γκολ στο πρώτο ημίχρονο στα τελευταία 13 παιχνίδια, αυτό από τον… Αραούχο της ΑΕΚ, ενώ δεν σκόραρε στο α’ μέρος στα τελευταία πέντε ντέρμπι με την ΑΕΚ. Δεν πληρώνει κι άσχημα να μπουν περισσότερα στην «επανάληψη»…  

Goals time, αξία 🇬🇷

21:30 ΑΕΚ – Παναθηναϊκός: Over 0,5 στο 75:00 – λήξη 🦊 2.25. (Netbet)

🥅 Goalbetting 🇬🇷

21:30 ΑΕΚ – Παναθηναϊκός: Περισσότερα γκολ στο β’ ημίχρονο 🦊 2.15. (Stoiximan)

Sportingbet
Βαθμολογία
9.1/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Ευελιξία στις συναλλαγές
check_3c
24ωρo chat στα Ελληνικά
check_3c
Εξελιγμένο Cash Out*
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Νίκος Μποζιονέλος

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 1114 | Υπεύθυνο Παιχνίδι

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | ΓΡΑΜΜΗ ΣΤΗΡΙΞΗΣ: 1114| Παίξε Υπεύθυνα

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε υπεύθυνα
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις διαθέσιμοι στο novibet.gr/info/oroi

Περισσότερα άρθρα
kipello_icon
Top Στοιχηματικές
λογότυπο Stoiximan
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.5
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.5
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Pamestoixima.gr
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Novibet
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.1
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.1
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Bwin
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.2
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.2
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Betsson
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.4
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.4
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Fonbet
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Bet365
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.3
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.3
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Netbet
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.7
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.7
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Interwetten
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.3
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.3
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ