foxbet.gr Για να είσαι αλεπού στο στοίχημα
ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ*
ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΣΗΜΕΡΑ27
ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Όλα
3 ώρες
8 ώρες
12 ώρες

Ενας Τούρκος (υδραυλικός), ένας Νορβηγός (killer) και ένας Αιγύπτιος (φορ)!

Μποζιονέλος | 01 Φεβ 2020 11:43
702e868c8a4a44fa3973f25830407fc7.jpg

Περίεργη η μέρα, επί… προσωπικού. Ξύπνησα χαράματα (όπως, όταν δεν μελετάω και γράφω στήλη αποβραδίς), έφτιαξα καφέ, άναψα τσιγάρο (κι μας απειλεί η σύζυγος ότι θα καλέσει το 1142), άνοιξα PC, ιδού. Άλλη μια μέρα στη δουλειά. Η πέμπτη δεκαετία ενός ανθρώπου δε διαφέρει και πολύ από την τέταρτη αλλά… θα σας πω σε δέκα χρόνια πάλι (χεχε).

Ευχαριστώ για τις ευχές σας, με γέμισαν αισιοδοξία και αυτοπεποίθηση.  

Στα της Παρασκευής, ήταν to the point η επιλογή να βγάλω δυάδα του 2.75 με δύο χαμηλές (1.67 και 1.65) αποδόσεις με γκολ, βγήκαν (Κραϊόβα – Γκαζ και Ρεν – Ναντ) αλλά… ως εκεί. Ούτε τα ρίσκα ούτε τα fun bets πέρασαν, ενώ στο σνούκερ χάθηκαν και τα δύο, της δυάδας του 3.03, ακριβώς για… ένα frame αμφότερα. Κλασικά…

Περισσότερο κι από τις ευχές όμως χάρηκα για τα μνμ (sic) που έλαβα για το χθεσινό «Βόρειοι και Νότιοι» κείμενο, θα ακολουθήσουν κι άλλα λοιπόν…

Σάββατο σήμερα, αμέτρητες οι επιλογές, το πήγα όσο δυνατόν με ρέγουλο και έμπνευση. Καλή επιτυχία σε ό,τι κι αν επιλέξετε…

Ρολάρουν δειλά δειλά οι «ροντινέλε»

🇮🇹  Η Μπρέσια έκανε ένα από τα καλύτερα φετινά της παιχνίδι, δεν άξιζε την ήττα από τη Μίλαν, είχε αρκετές ευκαιρίες και, κυρίως, εμφανίστηκε άκρως βελτιωμένη αμυντικά. Ηταν ένα αποτέλεσμα αν μη τι άλλο με ψυχολογικό κέρδος, στον δρόμο για την παραμονή. Εκ νέου τιμωρημένος στους «ροντινέλε» ο Μπαλοτέλι, εν τη απουσία του η ομάδα του Εουτζένιο Κορίνι έπαιξε σαφώς πιο ομαδικά. Σήμερα δοκιμάζεται στην Μπολόνια η οποία νίκησε εύκολα 3-1 τη ΣΠΑΛ στη Φεράρα, καίτοι δέχτηκε γκολ για 16ο συνεχόμενο παιχνίδι. Απών ο τεχνικός Σίνισα Μιχάιλοβιτς που μπήκε στο νοσοκομείο για προληπτική παρακολούθησε ελέω πυρετού.

Στο 16-4-7 η συνολική τους παράδοση στο «Ρενάτο Ντα’ Αρα», τρομερό ότι ανεξαρτήτως διοργάνωσης έχουν φέρει μονάχα μια ισοπαλία εκεί στα τελευταία… 74 χρόνια: 0-0 τον Φεβρουάριο του 1946 και 2-2 τον Σεπτέμβριο του 2007 στη Serie B! Από το ’16, το ρεκόρ είναι 10-1-7!

🦊 Η εν λόγω παράδοση ιντριγκάρει… τα μάλλα για να ποντάρεις την ισοπαλία που είναι στον υπερτετραπλασιασμό, ωστόσο δεν αποκλείω ακόμη και νίκη της Μπρέσια, η οποία δείχνει βελτίωση στο γήπεδο. Στα τελευταία επτά εκτός έδρας δε, δεν σκόραρε μόνο με τη Ρόμα. Στο ωραιότατο 2.07 το ασιατικό +0,75 της Μπρέσια με πληρωμή αν δεν ηττηθεί και μισή μίζα χαμένη σε άσο ως ένα γκολ διαφορά, προσωπικά μπουμπούνισα και μια ψιλή στο… ξερό διπλό της, που το βρήκα στο 6άρι.

Αξία 🇮🇹

⏩ 16:00 Μπολόνια – Μπρέσια: 2 +0,75 ΑΗ (2.07, Netbet)

Ωδή στον… Λάζαρο της Τουρκίας!

🇹🇷 Ο Σεργκέν Γιαλτσίν ήταν ένας από τους τελευταίους παιχταράδες που έβγαλε η Τουρκία. Κλασικό «δεκάρι» στα ντουζένια του, «υδραυλικός» στις ντρίπλες, γενικώς θεούλης (εκείνα τα χρόνια που ανέλυα τη SuperLig για στοιχηματικά έντυπα και sites). Επαιξε στους «αετούς» το 1991-97 και το 2002-06, του… συγχώρησαν ότι στο μεσοδιάστημα έπαιξε και στις άλλες τρεις μεγάλες της χώρας: Φενερμπαχτσέ (1999-00), Τραμπζονσπόρ (2000-010) και Γαλατασαράι (2001-02), σαν να λέμε ο… Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος της Τουρκίας!

Και σκόραρε μάλιστα με όλες! Από το 2008 είναι προπονητής, ξεκίνησε από τις ακαδημίες της Μπεσίκτας, πέρασε από μικρομεσαίες ομάδες όπως η Γκαζιαντέσπορ, η Σίβασπορ, η Εσκισεχίρσπορ κλπ., στον πρώτο γύρο εργαζόταν στη Μαλάτιασπορ και κάνει ντεμπούτο σήμερα στον πάγκο των «καρά καρταλάρ». Στη φωτό, η υποδοχή χιλιάδων οπαδών μετά την παρουσίαση του. Μυθικές στιγμές.

Παιχταράς μεν αλλά έχει το ειδικό βάρος για να συνεφέρει την Μπεσίκτας, η οποία μετά από τέσσερις σερί ήττες απέλυσε τον… Γιώργο Παράσχο της χώρας, Αμπντουλάχ Αβτσί; Καλό το timing πάντως αφού παίζει στη Ριζούντα ενάντια σε μια Ρίζεσπορ που λίγο έλειψε να κάνει… κηδεία στην πρωτοπόρο Σίβασπορ (ισοφαριζόμενη στο 93’)

6-3-10 η συνολική τους παράδοση στη Ριζούντα, επιμέρους 5-2-11 σε επίπεδο SuperLig. Ανεξαρτήτως έδρας η Μπεσίκτας έχει να ηττηθεί από τον Φεβρουάριο του 2006, στο «Ινονού» τότε με 1-0 (και τον Γιαλτσίν να μπαίνει αλλαγή στο 46’!) και 10-5-0 έκτοτε.

🦊 Unfair πάντως η τιμή του διπλού, θα έπρεπε να ήταν παραπάνω, το ανέβασα… από μόνος μου συνδυάζοντάς το με δύο γκολ στον αγώνα…

Από τότε που έπαιζαν Κέιχιλ και… Αρτέτα

🏴󠁧󠁢󠁥󠁮󠁧󠁿  Γουότφορντ και Εβερτον δεν είχαν υποχρεώσεις μεσοβδόμαδα, οι «χόρνετς» είχαν αποκλειστεί μια εβδομάδα πριν από την Τράνμιρ και οι «τόφις» πριν καιρό. Η Εβερτον έρχεται όμως από την… ψυχρολουσία της βέβαιης νίκης με τη Νιούκαστλ, με αβάτζο δύο γκολ ως το 53’, δεχόμενη δύο γκολ στις καθυστερήσεις (2-2), θέλει δουλειά και ο Κάρλο Αντσελότι το γνωρίζει, η αλλαγή στην ψυχολογία πάντως είναι εμφανής.

Αντιθέτως, λείπει από τη Γουότφορντ, φάνηκε και στην ήττα από τη Βίλα με 2-1, που την κράτησε κάτω από τη γραμμή. Γυρίζουν οι Γουέλμπεκ και Χιουζ στη γηπεδούχο, επανέρχονται στους λιμανίσιους ο μέσος Σίγκουρντσον, ο σταρ Ρισάρλισον και ο φορ Ιγουόμπι.

Στις 24 Φεβρουαρίου 2007 το τελευταίο διπλό της Εβερτον στο «Βίκαρεϊτζ Ρόουντ», 3-0 τότε με Μανού Φερνάντες, Οσμαν και αυτογκόλ του Τζόνσον, με Ντέιβιντ Μόγες  στον πάγκο, σταρ τον Τιμ Κέιχιλ και δίπλα του τον νυν τεχνικό της Αρσεναλ, Μίκελ Αρτέτα. Εκτοτε, 3-1-0, στη φετινή σεζόν η Εβερτον τη νίκησε δις στο «Γκούντισον Παρκ»: 1-0 τον Αύγουστο στο πρωτάθλημα και 2-0 τον Οκτώβριο στο Λιγκ Καπ.

🦊 Οριακώς φαβορί η Εβερτον αλλά σε υψηλές τιμές. Η παρουσία του Αντσελότι προσδίδει κίνητρο στους παίκτες, η Γουότφορντ… καίγεται, αλλά, ας πρόσεχε. Επιλογή matchcombo με κάλυψη: τουλάχιστον δύο γκολ με μη ήττα της Εβερτον.

🦊 Plus, μια funbetιά: η Εβερτον έχει 35 αγώνες να νικήσει έχοντας μείνει πρώτη πίσω στο σκορ (0-7-28 στο εν λόγω). 35! Ε, όλα τα σερί τελειώνουν…

 Fun bet 🏴󠁧󠁢󠁥󠁮󠁧󠁿

⏩ 17:00 ΓουότφορντΕβερτον: 1ο γκολ Γουότφορντ & 2 τελικό (13.50, Stoiximan)

Ο επόμενος ήρωας του Νέσμπο…

🇩🇪 Η Ντόρτμουντ έκανε ίσως το deal της δεκαετίας, αποκτώντας τον Χάαλαντ με όσα πάνω κάτω πούλησε (στη Βιγιαρεάλ) στον Πάκο Αλκάθερ, ήδη ο Νορβηγός… serial killer (που με τέτοιο πρόσωπο, άνετα γινόταν ο επόμενος ήρωας του Τζο Νέσμπο μετά τον Χάρι Χόλε!) έχει βάλει πέντε γκολ σε δύο αγώνες (σε 56 επακριβώς αγωνιστικά λεπτά!) που μπήκε… ως αλλαγή. Και ο μυρωδιάς Λουσιέν Φαβρ δεν ξέρει, λέει, αν θα τον ξεκινήσει σήμερα, με την Ουνιόν στη Βεστφαλία…

Betshop
Βαθμολογία
8.2/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Καταθέσεις από 1€
check_3c
Εύκολη πλοήγηση
check_3c
Αναλήψεις εντός 24ωρών
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η Μπορούσια τυχόν βάλει σε τρίτο σερί παιχνίδι της πέντε γκολ, θα ισοφαρίσει τα ρεκόρ των Αννόβερου (1965), Κάιζερσλαουτερν (1984) και Μπάγερν (2019), είναι 4 βαθμούς πίσω από την πρωτοπόρο Λειψία, πήρε και τον Εμρέ Τσαν από τη Γιουβέντους αλλά τον προορίζει για στόπερ ενώ στα 25/26 παιχνίδια της στη Βεστφαλία με προπονητή τον Φαβρ στο πρωτάθλημα έχει σημειώσει τουλάχιστον 2 γκολ. Η Ουνιόν θα διεκδικήσει ό,τι μπορεί.

🦊 Στο 50-50 να ξεκινήσει ο Χάαλαντ, για πρώτος σκόρερ (στο 3.50) αξίζει, αν δείτε ενδεκάδες. Για any time είναι στο 1.55 – 1.60 μόνο. Εναλλακτικά, κράτησα το να μπουν τουλάχιστον δύο γκολ ως την ανάπαυλα, σε καλή τιμή. 

Ποτέ διπλό στον Πειραιά και… 20-0 στα τελευταία επτά

🇬🇷 Ο Ολυμπιακός παραμένει μοναδική αήττητη ομάδα στο πρωτάθλημα αλλά έπεσε στη 2η θέση μετά την ισοπαλία στο ντέρμπι με την ΑΕΚ, με… ερώτημα βέβαια ως πότε (ελέω της επικείμενης τιμωρίας του ΠΑΟΚ). Είναι αήττητος επί 31 σερί αγώνες πρωταθλήματος, μετά την ήττα στην Τούμπα στις 10 Φεβρουαρίου 2019 και μόνο σε τρία ματς δεν σκόραρε φέτος: σε Ξάνθη, Βόλο και με την ΑΕΚ. Ο ΠΑΟΚ είναι και η τελευταία ομάδα που του έκοψε βαθμούς και η τελευταία που νίκησε στο Φάληρο. Η Ξάνθη έφερε 2-2 με τον ΟΦΗ και βρέθηκε εκτός εξάδας, δεν έχει σκοράρει στα 11 από τα 21 φετινά της ενώ 14 από τα 21 ημίχρονά της έληξαν… 0-0!

Συντριπτική, βεβαίως, η παράδοση υπέρ του Ολυμπιακού: 12-3-0 στα τελευταία 15 ανεξαρτήτως έδρας, οι ισοπαλίες είναι στα τελευταία πέντε ενώ σε αυτά τα 15 παιχνίδια η Ξάνθη έχει βάλει μόλις πέντε γκολ. Με γηπεδούχο δε τον Ολυμπιακό, δεν υπάρχει διπλό (23-7-0), εννέα σερί άσοι μετά το 0-0 που είχε πάρει η Ξάνθη στις 28 Μαρτίου 2010. Η Ξάνθη μάλιστα δεν σκόραρε στα τελευταία επτά (20-0 τα γκολ), ήτοι από τις 18 Σεπτεμβρίου 2011 με τον Μαρσελίνιο, που άνοιξε το σκορ στο 14’ αλλά στο 96’ ο Πάντελιτς και στο 91’ ο Τζιμπούρ έκαναν την ανατροπή!

Χωρίς Καμαρά, Χριστοδουλόπουλο ο Ολυμπιακός, γυρίζει ο Σεμέδο, παρών ο Γκιλιέρμε, στην αποστολή και ο Χασάν (που στην Πορτογαλία ήταν γνωστός ως «Κόκα» ο Αιγύπτιος αλλά… λογικό να μην το καθιερώσουμε εδώ). Χωρίς Μπαξεβανίδη και Τερκί οι ακρίτες.

🦊 Χαμηλά οι περισσότερες αποδόσεις, περιμένω τον Ολυμπιακό πάντως να μπει φορτσάτος. Και το να μπουν δύο γκολ ως το 45’ είναι σε ωραιότατη τιμούλα…  

⚽ ⚽ Δυάδα ρίσκου (απόδοσης 4.08) 🇩🇪 🇬🇷

⏩ 16:30 Ντόρτμουντ – Ουνιόν Βερολίνου: Over 1,5 στο α’ ημίχ. (2.02, Sportingbet)
⏩ 19:30 Ολυμπιακός –Ξάνθη: Over 1,5 στο α’ ημίχ. (2.05, Sportingbet)

27 χρόνια χωρίς νίκη στο «Γεντί Κουλέ»!

🇬🇷  Το αντάμωμα ΟΦΗ και ΑΕΛ αποτελεί ίσως το… clasico της ελληνικής περιφέρειας στο πρωτάθλημα. Οι Κρητικοί ήταν εξαιρετικοί ως τα τέλη του ’19 αλλά στο νέο έτος έχασαν από Βόλο και Ολυμπιακό στο «Γεντί Κουλέ», όπου αντλούσαν ισχύ και βαθμούς, στο τελευταίο πήραν in extremis 2-2 στην Ξάνθη ενώ δέχονται γκολ επί εννέα σερί αγωνιστικές. Και, όμως, ακόμη να προηγηθούν φέτος στο πρώτο ημίχρονο στο Ηράκλειο, σε δέκα ματς!

Οι Λαιρσαίοι με δύο πέναλτι πήραν βαθμό από τον Παναιτωλικό, με δύο πέναλτι (από τα συνολικά τρία, συν ένα που δεν δόθηκε!) έχασε από τον Παναθηναϊκό, δεν έχουν νίκη μέσα στο 2020, μόνη επιτυχία στα τελευταία εννέα αυτή επί του Πανιώνιου.

Σημαντική η απώλεια του στόπερ Γιαννούλη, διαθέσιμοι οι Μαρινάκης, Σεμέδο, Μάνος στους «Ομιλίτες», χωρίς Κάτσε, Καρανίκα οι Θεσσαλοί.

Οσο για την παράδοση; Η ΟΦΗ έχει να νικήσει την ΑΕΛ από τον Μάρτιο του 2007, 2-1 στη Λάρισα τότε (με γκολ από Νταμιάο, Ντρούλιτς, προπονητή τον Γερμανό Ράινερ Μάουερ και επιθετικούς τους Νουαφόρ και Οφορίκουε!) και έκτοτε 0-3-4, είναι και η μοναδική του νίκη στα τελευταία 12, εξ αυτών δέκα στο πρωτάθλημα ενώ και οι πέντε τελευταίες ισοπαλίες τους έληξαν 0-0. Η δε ΑΕΛ έχει φύγει αήττητη και τις τέσσερις τελευταίες φορές από το Ηράκλειο, τρεις με 0-0 και μια νίκησε με 2-1, στο Παγκρήτιο όμως. Στο δε «Θεόδωρος Βαρδινογιάννης» ο ΟΦΗ έχει να τη νικήσει από τον Οκτώβριο του 1993 (!), έκτοτε η ΑΕΛ έχει μια νίκη το 1995 και δύο ισοπαλίες, το 1996 και το 2019.

🦊 Ασο το βλέπω, με «αλλά». Ο ΟΦΗ έχει και Τούμπα να πάει την άλλη εβδομάδα, αν δεν το πάρει η 6άδα θα αρχίσει να χλωμιάζει αλλά σε τέτοιες τιμές δεν ποντάρεται. Κράτησα, ελέω του προαναφερθέντος στατιστικού, την πρώτη του φετινή νίκη ως γηπεδούχος… στο ημίχρονο. Κι ας βγάλουν τα μάτια τους μετά…

Αν όχι φέτος, πότε;

🏴󠁧󠁢󠁥󠁮󠁧󠁿 Για τη Γουλβς έχω αναφέρει ξανά πόσο, και πώς, έχει ανέβει επίπεδο την τελευταία διετία. Ομάδα με πλάνο, με σωστούς ανθρώπους στις σωστές θέσεις και, κυρίως, με άρτια διαχείριση κρίσεων εντός και εκτός γηπέδου. Με τη Λίβερπουλ την περασμένη Πέμπτη ήταν άκρως ανταγωνιστική στο «Μόλινιου», ηττήθηκε μεν με 2-1 αλλά με τρομερή χαμένη ευκαιρία στο 92’. Οι «λύκοι» δοκιμάζονται στο «Ολντ Τράφορντ» αντιμετωπίζοντας τη Γιουνάιτεντ για τρίτη φορά μέσα σε ένα μήνα καθώς έπαιξαν δις στο Κύπελλο, δεν σκόραραν και αποκλείστηκαν με 0-0 στο Γούλβερχαμπτον και ήττα 1-0 στο Μάντσεστερ, όπου πάντως είχε γίνει μικρό rotation.

Η οποία Γιουνάιτεντ νίκησε (ξανά, φέτος!) τη Σίτι στον επαναληπτικό ημιτελικό του Λιγκ Καπ την Τετάρτη αλλά δεν αρκούσε για την πρόκριση. Πήρε τον παιχταρά Μπρούνο Φερνάντες από τη Σπόρτινγκ, πήρε και τον Ιγκάλο από τη Σενχούα (γνωστός από τη Γουότφορντ), έφυγε για την Εστουδιάντες ο Ρόχο, λείπει ο κομβικός χαφ Μάτιτς ελέω τιμωρίας, πάγια εκτός οι Ράσφορντ, Πογκμπά, ΜακΤόμινι και Τουανζίμπε. Ο Φερνάντες μάλιστα ίσως ξεκινήσει βασικός. Στους δε  «λύκους» δεν είναι διαθέσιμος ο Ποντένσε (δέκατος Πορτογάλους του ρόστερ!).

Η Γουλβς δεν έχει νίκη, ανεξαρτήτως διοργάνωσης, στο «Θέατρο των Ονείρων» από τις 8 Φεβρουαρίου του… 1980, 1-0 τότε με γκολ του Ιβς και, έκτοτε, 9-2-0, οι μόνες ισοπαλίες το ’91 και το ’18. Στο 27-6-9 συνολικά η παράδοσή τους εκεί στο πρωτάθλημα.

🦊 Ναι, αν δεν τη νικήσει και φέτος εκεί, πότε θα έχει πάλι τέτοια ευκαιρία;

Ρίσκο 🏴󠁧󠁢󠁥󠁮󠁧󠁿

⏩ 19:30 Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Γουλβς: 2 (3.60, Bwin)

Μια ντουζίνα χρόνια χωρίς νίκη

🇫🇷 Τέσσερις σερί αγωνιστικές αήττητη η Ανζέ, πήρε μάλλον… εύκολα το 0-0 από τη Μαρσέιγ, ακολούθησε όμως ο αποκλεισμός στο Κύπελλο υποδεχόμενη τη Ρεν – και στην παράταση με 5-4. Πάντως έχει επτά σερί 90λεπτα αήττητη σε όλες τις διοργανώσεις αλλά είναι χωρίς νίκη εντός «Ραϊμόν Κοπά» από τα τέλη Νοεμβρίου (0-2-1). Υποδέχεται μια Ρεμς που έχει καρέ ηττών στα τελευταία έξι επίσημα και καμία νίκη στα τελευταία επτά, έσχατη βέβαια στον ημιτελικό του Λιγκ Καπ από την Παρί και τελευταία επιτυχία στα μέσα Δεκεμβρίου επί της ουραγού Τουλούζ.

Interwetten
Βαθμολογία
8.3/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Παγκόσμιο brand name
check_3c
Ανταγωνιστικές αποδόσεις στα φαβορί
check_3c
Πλούσιο Live Betting με Cash Out*
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ


Στα της παράδοσης, η Ανζέ έχει από τον Αύγουστο του 2008 να νικήσει τη Ρεμς ανεξαρτήτως έδρας και διοργάνωσης, 3-1 τότε για τη Ligue 2 και έκτοτε 0-3-7 (no goal τα 7/10).

🦊 Πού μπλέκω; Μα όταν βλέπω το over 2,5 σε τιμές τόσο ψηλές, σχεδόν τριπλασιασμού, είναι νομοτέλεια η ασιατική επιλογή: το over 1,75 στο 1.87 με μισή πληρωμή σε δύο γκολ, προφανώς και έχει αξία.

Περί έδρας και κακοδαιμονίας


🇪🇸 Καλή ήταν η εβδομάδα για τη Βαλένθια. Αρχικώς, παίζοντας εξαιρετική μπάλα υπέταξε με 2-0 την Μπαρτσελόνα στο… καυτό «Μεστάγια», αφετέρου καίτοι έπαιξε με αλλαγές απέκλεισε την Κουλτουράλ Λεονέσα (γ’ κατηγορίας) στο Κύπελλο, έστω και στα πέναλτι, σε νοκ άουτ προημιτελικό υποδέχεται την Τρίτη τη Γρανάδα. Οι Λεβαντίνοι, πλην του 3-0 από τον Αγιαξ, έχουν σκοράρει σε όλα τα φετινά τους ως γηπεδούχοι ενώ παραμένουν αήττητοι στο πρωτάθλημα (6-5-0). Στην αποστολή μπήκε ο νεοφερμένος (από τη Ρόμα) μπακ Φλορέντσι, εκτός οι Πιτσίνι και Τσερίσεφ, επανέρχεται ο ηγέτης Παρέχο που εξέτισε. Η Θέλτα έπαιξε σαν τη γάτα με το ποντίκι την Εΐμπαρ, κόλλησε όμως στο 0-0, έβδομο σερί ματς δίχως νίκη, σημαντικό ότι σβήστηκε η κάρτα του σταρ Ιάγο Ασπας και παίζει κανονικά.


Στο 36-12-5 η συνολική τους παράδοση στο «Μεστάγια», όπου η Θέλτα σκόραρε και στα επτά τελευταία της εκεί ενώ ηττήθηκε μόνο στα δύο από τα τελευταία έξι (μαζί με ένα στο Κύπελλο).

🦊 Επιλογή το αμφίτερμα, η Βαλένθια γκολ βρίσκει χωρίς… κόπο, η Θέλτα δεν θα έχει πάντα ατυχία μπροστά…

⚽ ⚽  Δυάδα (απόδοσης 3.51) 🇫🇷 🇪🇸

⏩ 21:00 ΑνζέΡεμς: Over 1,75 AH (1.87, Betshop)
⏩ 22:00 ΒαλένθιαΘέλτα: Goal/goal (1.88, Betshop)

Ισως ήρθε η ώρα


🇦🇷 Από το Torneo de Transición 2014 έχει να νικήσει τη Ροσάριο η Ιντεπεντιέντε στην Αβεγιανέδα, έκτοτε μια ήττα και μια ισοπαλία. Ηταν καλή στο 0-0 που πήρε από την Μπόκα η ομάδα του Λούκας Πουσινέρι, παίζοντας βέβαια από το 22’ ως το 73’ με παίκτη παραπάνω, αλλά δεν είχε καθαρό μυαλό μπροστά.

Χωρίς νίκη στα τελευταία πέντε η «ρόχα» ενάντια σε μια Ροσάριο που επικράτησε 2-1 της Ουρακάν με γκολ στο 84’ και στο 91’, χωρίς πάντως να πείσει, πολύτιμο αποτέλεσμα βέβαια στη μάχη της παραμονής. Γενικώς έχει ρέντα φέτος, αλλά ως πότε; Συν ότι έχασε με τιμωρία τον καλό στόπερ Νοβαρέτι.

🦊 Ισως ήρθε η ώρα για να γυρίσει η «ρόχα» στις νίκες, το συνδύασα πάντως και με γκολ.

 Ρίσκο 🇦🇷

⏩ 22:35 Ιντεπεντιέντε – Ροσάριο Σεντράλ: 1 & over 1,5 (2.80, Novibet)

Νίκος Μποζιονέλος

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 1114 | Υπεύθυνο Παιχνίδι

21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε υπεύθυνα
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις διαθέσιμοι στο novibet.gr/info/oroi

Περισσότερα άρθρα
kipello_icon
Top Στοιχηματικές
λογότυπο Stoiximan
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.5
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.5
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Pamestoixima.gr
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Novibet
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.1
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.1
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Bwin
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.2
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.2
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Betsson
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.4
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.4
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Fonbet
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Bet365
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.3
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.3
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Netbet
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.7
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.7
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Interwetten
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.3
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.3
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ