foxbet.gr Για να είσαι αλεπού στο στοίχημα
foxbet.gr Για να είσαι αλεπού στο στοίχημα
ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ
ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ*
ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΣΗΜΕΡΑ61
PROMO CODE ΔΩΡΑ* ΕΔΩ ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Όλα
3 ώρες
8 ώρες
12 ώρες

Ελληνικά outrights, λάθη στις μπασκετικές τιμές

Μποζιονέλος | 14 Νοε 2019 11:43
donis-pao.jpg
Break εθνικών ομάδων, άρα καλή ευκαιρία για ματιές στα μακροχρόνια και, εν προκειμένω, στα καθ’ ημάς. Για τίτλο, ο Ολυμπιακός είναι πλέον σε… season low αναφορικά με τις τιμές, όντας στο 1.55 (ενώ προ της πρώτης σέντρας βρισκόταν στο 2.20), με τον ΠΑΟΚ από το 2.05 του καλοκαιριού να έχει ανέβει στο 2.35.

Βεβαίως, υπό το νέο σύστημα διεξαγωγής και με το μίνι πρωτάθλημα έξι ομάδων στα play offs της άνοιξης, τίποτε δεν είναι σίγουρο. Εξ αρχής Ολυμπιακό είχα ποντάρει, θυμίζω, αν τυχόν πάρει κάποια διαφορά 6-7 βαθμών μέσα στη σεζόν, αξίζει και για cash out.

⚽ 🇬🇷 Η αναφορά στα play offs έχει να κάνει με τη δυσκολία αυτών, έστω κι αν η Ελλάδα… πρωτοτύπησε εκ νέου αφού οι πρώτοι 6 θα μεταφέρουν τους βαθμούς τους σε μίνι πρωτάθλημα δέκα αγωνιστικών και δεν θα μπουν στα play offs με, ας πούμε (όπως συμβαίνει σε άλλες χώρες) τους μισούς βαθμούς. Ποιοι θα μπουν, πλην του ντουέτου των διεκδικητών του τίτλου και της ΑΕΚ; Αντε, ας βάλουμε και τον Αρη στην καταμέτρηση που μια χαρά ομάδα έχει φέτος. Εκκρεμούν δύο θέσεις. Προς ώρας, βρίσκονται εντός αυτών ο ΟΦΗ και η Ξάνθη έχοντας από 16 βαθμούς, ο Αρης έχει 15, όσους και η ΑΕΛ ενώ ο Παναθηναϊκός (όπως και ο Βόλος) είναι στους 12.

Αν η ομάδα του Γιώργου Δώνη όντως βρήκε ρυθμό, αυτοπεποίθηση και… τρόπο να νικά, ως έδειξε στα απανωτά ντέρμπι με ΠΑΟΚ και ΑΕΚ, τότε έχει καλές ελπίδες για να μπει, έως και ως 6ος. Θα είναι κηλίδα στην ιστορία του συλλόγου να μετάσχει, ως (φερ’ ειπείν) ως 7ος στη διαδικασία των play out για να βγουν η ομάδα που θα πέσει και η ομάδα που θα πάει στα μπαράζ ανόδου / παραμονής με τον 2ο της Super League 2.





Αίσθησή μου είναι ότι ο Παναθηναϊκός θα είναι στην τελική εξάδα, άρα μας λείπει… μία. Προ της σέντρα οι περισσότεροι έβλεπαν τον Ατρόμητο (όχι ο υπογράφοντας όμως, και το ‘χα γράψει), εννοείται πως ο ΟΦΗ παίζει εξαιρετική μπάλα και, εξίσου εννοείται, ότι αξίζει. Αν θα καταφέρει να αντέξει ως τέλους, θα φανεί. For the record, 1.80 πληρώνει.

Απέμεινε… η ουρά. Το χάντικαπ του Πανιωνίου με την τιμωρία 6 βαθμών αποδείχθηκε πιο μεγάλο από ό,τι φανταζόμασταν, ο Παναιτωλικός πολύ χειρότερος από ό,τι εκτιμούσαμε και η Λαμία καλύτερη του αναμενομένου. Νομίζω πάντως ότι, στο τέλος, ο Πανιώνιος δεν θα πέσει, οι Αγρινιώτες θα είναι τελευταίοι και η Λαμία (αν δεν αλλάξει κάτι, συνταρακτικά) στα μπαράζ.

Σκέψεις και σκόρερ


⚽ 🦊🇪🇺 Δεν έχω χειρότερο, στοιχηματικά πάντα, από τα προκριματικά των εθνικών, ειδικά όταν δεν είναι τελευταία ματς ώστε να ξεχωρίζει το βαθμολογικό κίνητρο ή όχι. Ματς που, πλην σπανίων περιπτώσεων, δεν αξίζει να εμπλακείς, ειδικά στα ευρωπαϊκά.

Από τα αποψινά, απλή αναφορά. Οι Τούρκοι έχουν 4/4 νίκες με 8-0 γκολ ως γηπεδούχοι, υποδέχονται μια Ισλανδία που, και να νικήσει, ελπίδες δεν έχει για τη δυάδα αφού στα τελευταία ματς η Τουρκία παίζει με την Ανδόρα και η Γαλλία με τη Μολδαβία. Αν εξελιχθεί… πιο χαλαρό από ό,τι αναμένεται, το αμφίτερμα στο 2.00 έχει… ελπίδα.

To απόλυτο (3/3) έχουν και οι Τσέχοι, έχουν κι ένα βαθμό διαφορά από το Κόσοβο το οποίο υποδέχονται, για 1.65 δεν είναι ο άσος, οι Κοσοβάροι σκοράρουν εύκολα, στο 1.90 το goal/goal εδώ.

Stoiximan
Βαθμολογία
9.5/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Άμεσες πληρωμές
check_3c
Εξαιρετικές Αποδόσεις
check_3c
Βελτιωμένο Bet Builder*
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ



Μόνη ενασχόλησή μου, μια funbetιά. Ο Αντουάν Γκριζμάν δεν τη βρίσκει φέτος στην Μπαρτσελόνα, θέλει τον χρόνο του, με την εθνική του όμως είναι ηγέτης, θα πλαισιώσει απόψε με τη Μολδαβία την τριάδα, μαζί με Εμπαπέ και Κομάν, πίσω από τον Ζιρού. Τίμιο να βάλει, τουλάχιστον… δύο. Ετσι, για την αλητεία...

Λανθάνουν οι τιμές


⚽ 🦊🇾🇪🇵🇸 Στο μόνο ματς προκριματικών που στάθηκα διεξάγεται στη Μουχαράκ του Μπαχρέιν, ουδέτερη έδρα, Υεμένη εναντίον Παλαιστίνης. Η πλειονότητα των διεθνών της Υεμένης αγωνίζεται πλέον σε ομάδες του Κατάρ, είναι η μόνη ομάδα του ομίλου που δεν έχει νίκη ακόμη.

Η Παλαιστίνη τα τελευταία χρόνια έχει ανέβει αγωνιστικά με δύο συμμετοχές σε Asian Cup, έχει καλή ομάδα (το έδειξε και στη νίκη επί του ισχυρού Ουζμπεκιστάν) αλλά δεν έχουν τόσο διαφορές οι δύο ομάδες ώστε ο άσος, έστω και σε ουδέτερη έδρα, να τιμάται τόσο ψηλά. Επιλογή το ασιατικό +0,25 με μισή πληρωμή σε ισοπαλία.

Οι πόντοι της Αλμπα, η αξία της Μπάρτσα


🏀 🇷🇺🇮🇹 Χίμκι (5-2) εναντίον Αρμάνι Μιλάνο (6-1), ματς ανάμεσα σε δύο ομάδες που έχουν κάνει εκ διαμέτρου αντίθετο, με πέρυσι, ξεκίνησα και… ήδη ορέγονται play offs. Στο 3-3 η παράδοσή τους συνολικά, 2-1 οι Λομβαρδοί επιμέρους στη Ρωσία, απ’ όπου έφυγαν νικηφόρα την τελευταία διετία. Να… τριτώσει; Εξαρτάται από τις ορέξεις, και τη φόρμα, του Αλεξέι Σβεντ και των συν αυτώ, έχω την αίσθηση ότι το σερί των έξι νικών της Αρμάνι (η οποία παίζει χωρίς Γκουντάιτις και Ντέλα Βάλε) θα τερματιστεί.

🏀 🇹🇷🇷🇺 Εκ διαμέτρου αντίθετο ρεκόρ για Εφές (5-2) και Ζενίτ (2-5), οι Τούρκοι έκαναν… βόλτα στο ΣΕΦ και στο «Σινάν Ερντέν» έχουν ηττηθεί μόνο από την Μπαρτσελόνα. Η Ζενίτ με το 89-80 επί της Γενισέι νίκησε για πρώτη φορά φέτος ως γηπεδούχος σε επίσημο (!). Γκραν φαβορί η Εφές, η Ζενίτ πάντως βρίσκει τρόπους σκοραρίσματος και λογικά το 74άρι το πιάνει.



🏀 🇬🇷🇩🇪 Ο Παναθηναϊκός (4-3), μετά την αποτυχία με τον Προμηθέα στο Κύπελλο, ορέγεται τρίτη συνεχόμενη νίκη στο ΟΑΚΑ, μετά τις Εφές και Βαλένθια, υποδεχόμενος την αδύναμη Αλμπα (1-6), από την οποία μάλιστα το 2014-15 λίγο έλειψε να μείνει εκτός της προνομιούχου 4άδας στον όμιλο του Top-16, χάνοντας με 66-68 στο ΟΑΚΑ.



Με Ντούσκο Ιβάνοβιτς στον πάγκο τότε οι «πράσινοι», δεν αρκούσαν οι 18 π. του Διαμαντίδη, οι 11 του Μπατίστα και οι 12 του Σλότερ, τη ζημιά για την ομάδα του Σάσα Ομπράντοβιτς έκαναν οι Ρέντινγκ (14 π.), Ρένφρο (16 π.) και ΜακΛιν (11 ρ.).

Στο 7-3 η συνολική παράδοση για τον «εξάστερο», τον οποίο αναμένει ένα μάλλον εύκολο βράδυ και σε ματς με χαμηλό σκορ μιας και οι Γερμανοί παίζουν χωρίς τον άλλοτε ΝΒΑer Καβάνο και τον πλέι μέικερ Σίβα. Δύσκολο, μην πω απίθανο, να περάσουν οι Γερμανοί τους 75 πόντους.

🏀 🇪🇸🇮🇱 Μπασκόνια (3-4) εναντίον Μακάμπι (5-2) στη Βιτόρια, θα κάνει έκτη σερί νίκη η… αφηνιασμένη ομάδα του Γιάννη Σφαιρόπουλου, για την οποία ακολουθούν άλλα δύο εκτός σε Μιλάνο και Βαρκελώνη; Στο 17-13 για την Μπασκόνια η συνολική παράδοση και, επιμέρους, 10-4 στη Βιτόρια, πέντε σερί άσους για τους Βάσκους μετά το 62-66 του Φεβρουαρίου ’13 για το Top-16 (με 36 π. εκείνο το βράδυ από τους… δύο Ντέιβιντ: 20 του Σμιθ και 16 του Λόγκαν). Σημαντικό ότι ο Γιάννης Σφαιρόπουλος θα στερηθεί τον ηγέτη Ομρί Κάσπι που τραυματίστηκε ενώ ο Σενγκέλια είναι κανονικά παρόντας στους Βάσκους.

🏀 🇪🇸🇪🇸 Clasico και… ματσάρα στη Μαδρίτη, Ρεάλ (4-3) εναντίον Μπαρτσελόνα (6-1), καμία σχέση με πέρυσι οι ομάδες οπότε, όμως, και πάλι η «βασίλισσα» είχε ηττηθεί στη Βαρκελώνη, ύστερα από δύο σεζόν με 100άρες επί της αιωνίας αντιπάλου της.


Η Ρεάλ, εμφανώς, ρυθμό δεν έχει βρει, ειδικά αμυντικά «πάσχει» και η Μπάρτσα έχει ανεβάσει πολύ το line του σκοραρίσματός της, δίχως μάλιστα να έχει Ερντέλ, Πάνγκος και, εδώ και δύο εβδομάδες, Κλαβέρ. Και, σε τέτοια τιμή αουτσάιντερ… αγοράζεις την Μπάρτσα και λες και «ευχαριστώ». Είναι μεγάλη η απόκλιση στις τιμές (στο 2.65 το διπλό χθες, στο 2.85 πλέον) για τέτοιο ματς. Συν, καθαρά από ένστικτο, μια funbetιά να κριθεί στην παράταση…

Ελλάδα, outrights


Play offs

➡️ Στην 6άδα: Παναθηναϊκός (2.20, Novibet)

Παραμονή

➡️ Εκτός τελευταίας 2άδας: Πανιώνιος (4.00, Stoiximan)

Ποδοσφαιρικά picks 


Ασιατικό 🦊🇾🇪🇵🇸

➡️ 17:00 Υεμένη – Παλαιστίνη: 1 +0,25 ΑΗ (2.45, Betshop) 

Σκόρερ 🥅 🇫🇷🇲🇩

➡️ 21:45 ΓαλλίαΜολδαβία: Γκριζμάν 2+ γκολ (3.10, Stoiximan)

Mπασκετικά picks 



Αξία 🔝 🏀 🇬🇷🇩🇪

➡️ 21:00 ΠαναθηναϊκόςΑλμπα: Αλμπα under 75,5 (2.40, Stoiximan) 



Ρίσκο 🏀 🇪🇸🇪🇸

➡️ 22:00 Ρεάλ ΜαδρίτηςΜπαρτσελόνα: 2 (2.85, Stoiximan)

 

Νίκος Μποζιονέλος

Περισσότερα άρθρα
kipello_icon
Top Στοιχηματικές
λογότυπο Stoiximan
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.5
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.5
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Pamestoixima.gr
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Novibet
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.1
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.1
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Bwin
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.2
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.2
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Betsson
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.7
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.7
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Fonbet
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Bet365
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.3
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.3
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Netbet
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.7
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.7
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Interwetten
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.3
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.3
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ