foxbet.gr Για να είσαι αλεπού στο στοίχημα
foxbet.gr Για να είσαι αλεπού στο στοίχημα
ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ
ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ*
ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΣΗΜΕΡΑ57
COSMOTE TV ΔΩΡΕΑΝ* ΕΔΩ 📺 ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Όλα
3 ώρες
8 ώρες
12 ώρες

Ο Μουρίνιο, ο Μαραντόνα και ο… Μπέος

Μποζιονέλος | 23 Αυγ 2019 12:23
mourinho-maradona1.jpg

Πολλαπλή η κουβέντα των τελευταίων ημερών. Από τις μεγαλύτερες, αν ήταν ή δεν ήταν πέναλτι της Κρασνοντάρ στο Καραϊσκάκη, και με το σκορ στο 0-0. Δεν είναι οπαδική η κουβέντα, είναι στοιχηματική (στο 3.30 το είχα ποντάρει) και… διαιτητική, σύμφωνα με τους νέους κανονισμούς δεν ήταν. Για να τα λέμε όλα έτσι;

Στο ίδιο ματς ο Ολυμπιακός, όχι τόσο ελέω του 4-0 (αφού μπήκε μέσα ό,τι… δοκίμασε) αλλά ελέω αυτοπεποίθησης και ψυχολογίας, σκόρπισε έκσταση στους φίλους του. Κυρίως όμως η διοίκηση… εκτέθηκε.

Όταν τόσο χρόνια ξεκινούσε ένα μοντέλο και δεν το στήριζε, τα αποτελέσματα τα είδατε. Κι όμως, ενώ πέρυσι δεν πήρε… τίποτε, ενώ μετά την Τούμπα σε άλλες εποχές θα μπορούσε κάλλιστα τη νύφη να την έχει πληρώσει ο προπονητής, στηρίχθηκε ο Πέδρο Μαρτίνς, ο οποίος είναι εξαιρετικός, αλλά δεν περιμέναμε την Κρασνοντάρ για να το μάθουμε.

Γενικώς οι Πορτογάλοι προπονητές σπάνια θα σου βγουν… σαπάκια. Ένας… στους 20, στους 30. Η ΑΕΚ μάλλον έπεσε σε τέτοια περίπτωση. Κακά τα ψέματα, δύο σοβαρά δείγματα, ένα με την Ουνιβερσιτάτεα κι ένα χθες, με την Τράμπζονσπορ, (απ)έδειξαν ότι η αλλαγή προπονητή είναι μονόδρομο. Αν το ρυάκι ξεκινήσει στραβά, δεν ορθοδρομεί πάλι εύκολα.

Αντίθετα, γούσταρα εξ αρχής την κίνηση του ΠΑΟΚ που, όταν ο Ραζβάν Λουτσέσκου τον παράτησε στα κρύα του λουτρού, πήγε και πλήρωσε, αγόρασε από την Μπράγκα ένα προπονητή που σε 2-3 χρόνια θα ήταν στην Πόρτο ή την Μπενφίκα. Έχει περγαμηνές ο Αμπελ Φερέιρα, έχει ταλέντο, έχει κοφτερό μυαλό. Θα κριθεί βεβαίως αλλά, ως τώρα, τα αποτελέσματα είναι ενθαρρυντικά.

Οι τρεις Πορτογάλοι προπονητές στους, εν δυνάμει, ισάριθμους διεκδικητές του τίτλου της Super League μου θυμίζουν εκείνη την αλήστου μνήμης χρονιά των… τριών Γιάννηδων στο ΠΟΚ: Γιάννης Ματζουράκης, Γιάννης Κυράστας και Γιάννης Παθιακάκης, δυστυχώς οι δύο έχουν φύγει πια από τη ζωή…

«Ερυθρόλευκη» αξία, κόντρα στο Περιστέρι


Στοιχηματικώς, ο νταμπλούχος ΠΑΟΚ προβάλλει φαβορί για τον τίτλο αλλά με μικρή διαφορά με τον Ολυμπιακό, που θαρρώ (και το είχα γράψει και πριν καιρό…) ότι αξίζει το ποντάρισμα βάση των όσων έδειξε φέτος στα προκριματικά. Προφανώς μιλάμε για τον… Μάη, όχι σε λίγο καιρό, πολλά μπορούν να αλλάζουν. Αλλά η αξία υπάρχει… Μάλιστα σε ορισμένους μπουκ ο Ολυμπιακός είναι φαβορί στο 1.90-1.95…

Γενικώς το πρωτάθλημα είναι φέτος δύσκολο, για δύο λόγους: την παρουσία του VAR αλλά και τα play offs και play out. Συν ότι οι αλλαγές στους πάγκους ήταν εννέα (από τις 14!) προ της σέντρας και… ακολουθεί η ΑΕΚ, οσονούπω, προς ώρας επτά Ελληνες, τρεις Ισπανοί και τέσσερις Πορτογάλοι είναι οι… σουπερλιγκίστικοι προπονητές.

Κατά τα λοιπά, πλην των τριών, Αρης, Ατρόμητος και Παναθηναϊκός είναι τα γκραν φαβορί (βάσει αποδόσεων) για πλασάρισμα στην 6άδα, αν και με τον Ατρόμητο δεν είμαι τόσο αισιόδοξος φέτος, ομολογώ. Αν ο Αστέρας επανέλθει στα… καλά του στάνταρ, έχει ελπίδα να μπει σφήνα. Ο οποίος Αστέρας πήρε, ύστερα από καιρό, Ισπανό προπονητή, τον 34χρονο (!) Μπόρχα Χιμένεθ και απέκτησε καμιά 10αριά ισπανόφωνους. Τα πρώτα δείγματα στα φιλικά δε, ήταν άκρως ενθαρρυντικά…

Sportingbet
Βαθμολογία
9.1/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Ευελιξία στις συναλλαγές
check_3c
24ωρo chat στα Ελληνικά
check_3c
Εξελιγμένο Cash Out*
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Οσο για την παραμονή; Κι όμως, πρώρα φαβορί είναι η Λαμία και ο Πανιώνιος (με 1.80 και 1.90 για την τελευταία δυάδα), οι Νεοσμυρνιώτες κυρίως επειδή ξεκινούν με -6 βαθμούς στη σεζόν. Θυμίζω, ένας πέφτει απευθείας κι ένας πάει στα μπαράζ, μετά τα play out όμως (όπου θα είναι ένα μίνι πρωτάθλημα 14 αγωνιστικών, με ό,τι αυτό συνεπάγεται!). Και έπονται, κατά απόδοση (για τελευταία δυάδα) η ΑΕΛ στο 2.75, ο0 ΟΦΗ στο 2.90 και ο Παναιτωλικός στο 3.25.

Αντίθετα, ο νεοφώτιστος Βόλος, που συνδυάζεται με την επάνοδο του Αχιλλέα Μπέου στη λίγκα, δείχνει να έχει ρόστερ για… ψηλά, 6άδα όχι αλλά στη 10άδα μπορεί. Συνεχίζει για τρίτη σεζόν με τον Χουάν Φεράντο, αποχώρησαν 22 παίκτες και αποκτήθηκαν καμιά 15αριά, γενικώς είναι νέα ομάδα αλλά δείχνει καλά στοιχεία.

 Στη… σούμα κράτησα Ολυμπιακό για τίτλο, Αστέρα για 6άδα, Ατρόμητο εκτός αυτής και τον ΟΦΗ πάνω από τη Λαμία…

Σέντρα σε Serie A με Ιταλούς… προδότες 

Θυμάστε την περιβόητη ατάκα του Τάκη Τσουκαλά σε εκπομπή, όταν βγήκε στη γραμμή ακροατής…αυτό συστηνόμενος ως «Παναθηναϊκός στο ποδόσφαιρο και Ολυμπιακός στο μπάσκετ;». Ε… κάπως έτσι ξεκινά η φετινή Serie A, στους πάγκους βεβαίως βεβαίως. Διότι το ίνδαλμα των οπαδών της Νάπολι ονόματι Μαουρίτσιο Σάρι έκανε ό,τι πιο απαγορευμένο στον ιταλικό νότο: ανέλαβε τη Γιουβέντους. Οι τιφόζι της Γιούβε βέβαια θα το… ζήσουν από την ανάποδη καθώς ένα δικό τους ίνδαλμα όταν κλοτσούσε το τόπι στο «Ντέλε Αλπι», ο Αντόνιο Κόντε, ανέλαβε προπονητής στη (μισητή τους) Ιντερ!

Αν οι αποδόσεις δεν διαψευστούν, η Γιουβέντους οδεύει για το ένατο συνεχόμενο σκουντέτο – και τούτο πληρώνει 1.50, με αουτσάιντερ (για τον τίτλο) τη Νάπολι στο 5.50 και την Ιντερ στο 6.50. Και μετά το εν λόγω «τριολέ» το… χάος, Μίλαν, Ρόμα, Αταλάντα και Λάτσιο να διεκδικούν το τέταρτο εισιτήριο για το Champions League.

Η αλήθεια είναι ότι αν η Γιουβέντους δεν πάρει ξανά το πρωτάθλημα, θα είναι επειδή… θα το χάσει η ίδια. Ισως λόγω της ρηξικέλευθης επιλογής του Σάρι για τον πάγκο, που σίγουρα θα φέρει εντάσεις σε μια ομάδα με πολλούς σταρ, Κριστιάνο Ρονάλντο προεξάρχοντος, γύρισαν Ιγουαΐν και Μπουφόν, πήρε και Ντανίλο, Ράμσεϊ, Ντε Λιχτ, το ρόστερ είναι πλήρες και όνειρο το Champions League.

Πρώτο αουτσάιντερ η Ιντερ που συμπλήρωσε εννέα χρόνια χωρίς σκουντέτο, ήτοι από την εποχή του Ζοσέ Μουρίνιο. Αν και οι οπαδοί της, σε διαδικτυακό γκάλοπ, απαίτησαν την επάνοδο του Πορτογάλου οι Ασιάτες της διοίκησης στράφηκαν στη λύση του Αντόνιο Κόντε, άνεργος πέρυσι μετά τη διετία του στην Τσέλσι. Εξίσου, με τον Σάρι, δύσκολος χαρακτήρας, μετά από 16 χρόνια (13 ως παίκτης και τρία ως προπονητής) στη Γιούβε δύσκολα θα γίνει αποδεκτός από τον οπαδικό πυρήνα των «νερατζούρι». Εχασε τον Πέρισιτς (Μπάγερν), πωλείται ο Ικάρντι, άδειασε λίγο το ρόστερ (Μιράντα, Ναϊνγκολάν, Βρσάλκο) και έκανε καλές μεταγραφές σε κάθε γραμμή: Γοδίν (Ατλέτικο) και Λουκάκου (Μάντσεστερ Γ.) συν τους χαφ Λατζάρο (Χέρτα), Μπαρέλα (Κάλιαρι), Σένσι (Σασουόλο).

Interwetten
Βαθμολογία
8.3/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Παγκόσμιο brand name
check_3c
Ανταγωνιστικές αποδόσεις στα φαβορί
check_3c
Πλούσιο Live Betting με Cash Out*
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Το ρεπορτάζ λέει ότι άνθρωποι της Μίλαν βρίσκονται στη Μαδρίτη και… παρακαλούν τον Ζινεντίν Ζιντάν για δανεικούς (Κέιλορ Νάβας, Χάμες κλπ.), δείγμα της… κατάντιας που έπεσαν οι Λομβαρδοί τα τελευταία χρόνια. Ο Τζενάρο Γκατούζο έφυγε, τη θέση του έλαβε ο Μάρκο Τζαμπάολο που επί τριετία της Σαμπντόρια όντως παρήγαγε έργο ενώ οι μεταγραφές ήταν κυρίως… προοπτικής (για πώληση), από τον φορ Λεάο της Λιλ ως τον στόπερ Ντουάρτε της Φλαμένγκο. Αντίπαλος των «ροσονέρι» για την 4άδα και φέτος η Αταλάντα του εξαιρετικού Τζαμπιέρο Γκασπερίνι, η οποία εδώ και μια διετία παίζει, κακά τα ψέματα, μπαλάρα. Ο αειθαλής στόπερ Σκρτελ (Φενέρ), ο χαφ Μαλινόφσκι (Γκενκ) και ο φορ Μουριέλ (Φιορεντίνα) ενίσχυσαν ένα ήδη καλό ρόστερ αλλά ίσως της λείπουν «κομμάτια» στην άμυνα, σε μια χρονιά που, μην ξεχνάτε, μετέχει στους ομίλους του Champions League.

Στο… μέτρημα και η Ρόμα, η οποία γύρισε σελίδα με την πρόσληψη του Πορτογάλου Πάουλο Φονσέκα ο οποίος πήρε τρία σερί νταμπλ στην Ουκρανία με τη Σαχτάρ. Η επιθετικογενής του λογική ταιριάζει με το dna των «τζιαλορόσι» που ορέγονται, και όχι άδικα, επάνοδο στο… σεντόνιο. Αφού πούλησε Μανωλά, Ντε Ρόσι, Ελ Σααράουι πήρε καμιά δεκαριά παίκτες, εκ των οποίων οι περισσότεροι… επενδύσεις, όπως οι Μαντσίνι της Αταλάντα και Τσετίν της Γκεντσλερμπιρλιγκί.

Οσο για τη Νάπολι, που έχει να δει… χαρά στα σκέλια από το 1990 και την εποχή που μεσουρανούσε ο Ντιέγο Μαραντόνα; Συνεχίζει με τον Κάρλο Αντσελότι, ο οποίος προσφέρει ηρεμία μεν αλλά δείχνει πλέον στατικός σε ιδέες από τον πάγκο. Ο μπακ Ντι Λορέντζο (Εμπολι), ο χαφ Ελμάς (Φενέρ) και φυσικά ο Μανωλάς ήταν οι μεταγραφές της, αλλά θέλει Λοσάνο (Αϊντχόφεν), Ικάρντι (Ιντερ) και Χάμες (Ρεάλ), ο πρώτος θεωρείται κλεισμένος.

Κατά τα λοιπά, το ενδιαφέρον και στοιχηματικά είναι στην… ουρά. Για «φούντο» πληρώνουν 1.50 η Βερόνα, 1.55 η Λέτσε, 1.70 η Μπρέσια (οι τρεις νεοφώτιστες), 4.00 η Πάρμα, 4.35 η ΣΠΑΛ και 6.00 η Κάλιαρι. Η Βερόνα πήρε τον Ιβαν Γιούριτς για τον πάγκο και έκανε πάρα πολλές μεταγραφές, η Λέτσε έλειπε οκτώ χρόνια από τη Serie A, έχει πουλήσει ήδη 18.000 διαρκείας (δείγμα του ενθουσιασμού) και δείχνει ομοιογενής και άλλα τόσα έλειπε η Μπρέσια που έφερε κοτζάμ Μπαλοτέλι αλλά ρο ρόστερ της… πάσχει. Η ΣΠΑΛ παραμένει η ίδια ομάδα (κι αυτό δεν είναι καλό…) ενώ η Πάρμα του Ρομπέρτο Ντ’ Αβέρσα έχει τόσο καλή ομάδα, μετά την περσινή «αναγνωστική» σεζόν που ίσως μπει και 10άδα.

 Εξ αυτών, η αξία είναι να μπει στην 4άδα η Ρόμα και, επιτρέψτε μου, μια fubetιά με την Ιντερ για… κούπα. Έτσι, για την αλητεία… Οσο για την παραμονή, η Λέτσε να μην πέσει και ο… ΣΠΑΛιάρας να υποβιβαστεί. Πείτε το ένστικτο…

 

 Outright picks, Ελλάδα 

 

 🇬🇷 Super League, πρωταθλητής: Ολυμπιακός (2.20, Stoiximan)

 🇬🇷 Super League, στην 6άδα: Αστέρας Τρίπολης (7.00, Stoiximan)

 🇬🇷 Super League, εκτός 6άδας: Ατρόμητος (2.35, Stoiximan)

 🇬🇷 Super League, head to head ΟΦΗΛαμία: ΟΦΗ (1.90, Interwetten)

 Outright picks, Ιταλία 

 🇮🇹 Serie A, πρωταθλήτρια: Ιντερ (6.50, Stoiximan)

 🇮🇹 Serie A, στην 4άδα: Ρόμα (3.20, Novibet)

 🇮🇹 Serie A, να μην υποβιβαστεί: Λέτσε (2.35, Stoiximan)

 🇮🇹 Serie A, υποβιβασμός: ΣΠΑΛ (4.25, Novibet)

Νίκος Μποζιονέλος

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 1114 | Υπεύθυνο Παιχνίδι

21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε υπεύθυνα
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις διαθέσιμοι στο novibet.gr/info/oroi

Περισσότερα άρθρα
kipello_icon
Top Στοιχηματικές
λογότυπο Stoiximan
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.5
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.5
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Pamestoixima.gr
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Novibet
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.1
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.1
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Bwin
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.2
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.2
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Betsson
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.7
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.7
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Fonbet
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Bet365
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.3
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.3
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Netbet
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.7
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.7
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Interwetten
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.3
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.3
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ