foxbet.gr Για να είσαι αλεπού στο στοίχημα
ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ*
ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΣΗΜΕΡΑ27
ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Όλα
3 ώρες
8 ώρες
12 ώρες

Ως 5.25 στις πρώτες μακροχρόνιες σκέψεις της σεζόν…

Μποζιονέλος | 16 Ιουλ 2019 10:14
klop.jpg
Επαναληπτικοί Τσου-Λου και Γιουρόπα εις το αποψινόν μενού, τρίχες κατσαρές κοντολογίς. Τρέχα γύρευε. Όσοι έχετε έμπνευση και ρέστα στο ταμείο, κυνηγήστε κάνα χωριό που έφαγε 3-4 στο πρώτο ματς, συμβαίνει τέτοιο καιρό.

Χωρίς να έχω κοιτάξει πολλά, τούτη η κοσοβάρικη Φερονικέλι μου φαίνεται καλή, πήρε 2-2 από την TNS (σ.σ. όπως επίσημα ονομάζεται ο ουαλικός σύλλογος, όχι Δε Νιου Σεντς όπως κακώς γράφεται εν Ελλάδι - The New Saints of Oswestry Town & Llansantffraid Football Club το επίσημο name της!). Στο 2.40 είναι στην Interwetten ο άσος, not bad.

Παίζει και μια πρωταθλήτρια Ευρώπης απόψε, ο Ερυθρός Αστέρας, κάποτε δύναμη στην ήπειρο. Πήρε 0-0 στη Μαριούπολη (Λιθουανίας) από τη Σουντούβα, στο χέρι του το αποψινό. «Δική μας» ομάδα η Crvena Zvezda, με τεχνικό τον Βλάνταν Μιλόγεβιτς, άλλοτε προπονητή του Πανιωνίου και παίκτη του ΠΑΣ, της Καλαμάτας, του Απόλλωνα, του Ηρακλή, του Παναθηναϊκού και του… Ακράτητου. Στους δε παίκτες οι άλλοτε «ερυθρόλευκοι» Μάρκο Μάριν και Μπεν, ο Τομάνε που είχε περάσει από τον Παναιτωλικό και ο Χοσέ Κάνιας που ήταν στον ΠΑΟΚ.

Μια ομάδα που το 1991, προ της εποχής του Champions League, είχε φτάσει στον τελικό του Κυπέλλου Πρωταθλητριών, στο «Σαν Νίκολα» του Μπάρι, και το είχε κατακτήσει κόντρα στη Μαρσέιγ, σε ματς ανάμεσα σε δύο… πρωτάρες. Με τον 72χρονο, σήμερα, Λιούπκο Πέτροβιτς στον πάγκο που πέρασε αργότερα από ΠΑΟΚ και Ολυμπιακό και μια, το λιγότερο, τρομερή ενδεκάδα. Δεξί μπακ ήταν ο (μετέπειτα χαφ της ΑΕΚ) Ρέφικ Σαμπανάζοβιτς, στόπερ ο Ρουμάνος Μίοντραγκ Μπελοντέντιτσι, στα χαφ ο Βλάντιμιρ Γιούγκοβιτς και ο Σίνισα Μιχαΐλοβιτς (σ.σ. περαστικά να είναι ρε γίγαντα, και θα είναι η άτιμη η αρρώστια), δεξιός μέσος ο Ρόμπερτ Προσινέτσκι, δεξιός ο Ντέγιαν Σαβίσεβιτς και φορ ο Ντάρκο Πάντσεφ. Παιχταράδες, dream team.

Ο οποίος Πάντσεφ, ένα χρόνο μετά με τον Αστέρα αντιμετώπισε στο πρώτο, «πειραματικό» Champions League τον Παναθηναϊκό και για αρκετές ώρες του είχε απαγορευτεί η είσοδος στη χώρα, Γιατί; Διότι είχε γεννηθεί στην πόλη των Σκοπίων και στα χαρτιά του, στο «εθνικότητα» είχε συμπληρώσει το «Μακεδόνας», την περίοδο που το θέμα του Μακεδονικού ήταν σε έξαρση. Εντέλει πέρασε τα σύνορα και έπαιξε κανονικά ελέω ενεργειών του τότε υφυπουργού Αθλητισμού, Βασίλη Παπαγεωργόπουλου.

Στο δε κατάμεστο ΟΑΚΑ, ο Πάντσεφ οργίασε με δύο γκολ, προκαλώντας το αμίμητο σύνθημα των φίλων του Παναθηναϊκού «Ιλ, ιλ, ιλ, μαλάκα Δανιήλ» για τον προπονητή (σ.σ. μέσα ήμουν, πιτσιρίκι ακόμη). Απολαύστε τον, όπως και τον (επίσης γνωστό μας) Ιλια Ιβιτς που μόλις είχε πάρει μεταγραφή στους Βελιγραδιώτες, από την Πρότελερ (και το ’94 πήγε στον Ολυμπιακό, μετά στην Τορίνο και, κατόπιν, σε Αρη και ΑΕΚ).

https://www.youtube.com/watch?v=zAaz3Nr390U

Χαζεύοντας, λοιπόν, και ψάχνοντας αποδόσεις for the future, έπεσε αρχικώς το μάτι μου σε δύο ελληνικές.

Πρώτον, για πρωτάθλημα, για τίτλο. Ο ΠΑΟΚ στο 1.95, ο Ολυμπιακός στο 2.15. Με την προοπτική, και την ευχή μας, ο ΠΑΟΚ να μετάσχει στο Champions League (ενώ το «ερυθρόλευκο» μονοπάτι είναι σαφώς πιο δύσκολο), το 2.15 στην Bwin δείχνει καλό. Νωρίς βέβαια ακόμη.

Bwin
Βαθμολογία
9.2/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Κορυφαία αξιοπιστία
check_3c
Live Streaming* 
check_3c
Καθημερινές προσφορές*
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ





Έτερο, και τούτο που βγάζει… μάτια βέβαια, 40 ημέρες πριν από την πρεμιέρα, είναι οι αποδόσεις της 1ης αγωνιστικής. Από πού και ως πού αουτσάιντερ του 2.90 (στον Stoiximan) ο Πανιώνιος και στο 2.63 ο ΝουΠουΣου Βόλος, aka Beos FC;

Γέλιο έχουν και οι πρώτες τιμές για τον φετινό αρχισκόρερ. Στο 4.00 ο Ελ Αραμπί που ακόμη δεν τον είδαμε, στο 5.50 ο Ακπομ που δεν πολυστρίβει, στο 10.00 ο νευρικός Λιβάια, στο 12.00 ο Ιντέγε που θα ρίξει τα τσιμέντα στο «Βικελίδης» και στο 13.00 ο Μακέντα.

Α, μιας και καταπιάστηκα με τα καθ’ ημάς, και μιας και χθες ο Αγγελος Αναστασιάδης αποτέλεσε και επίσημα παρελθόν από την Εθνική, στον Stoiximan είναι στο 1.60 πλέον ο Τραϊανός Δέλλας και στο 2.50 ο Μαρίνος Ουζουνίδης.

Πάμε και εις τη Νήσον, την αγγλικήν. Στο 1.62 για τίτλο η Μάντσεστερ Σίτι, στο 3.25 η Λίβερπουλ στην Bwin. Αν το καλοσκεφτείς, έχει και την πλάκα του αφού η μία… καίγεται εδώ και χρόνια για το Champions League και η άλλη συμπλήρωσε 29 χρόνια χωρίς πρωτάθλημα! Ο Γιούργκεν Κλοπ δεν προχωρά, και μάλλον δεν πρόκειται, σε μεταγραφές, και η Σίτι θα πορευτεί με τους περσινούς από ό,τι δείχνει το πράμα, πλην του Ρόδρι που πήρε έναντι 62,8 εκατ. λιρών από την Ατλέτικο.

Δεν με έχει βαρέσει πολύ το καλοκαίρι, θαρρώ, πέρυσι πόνταρα στη Λίβερπουλ και δεν με διέψευσε αφού διεκδίκησε έως τέλους τον τίτλο – και με ρεκόρ βαθμών. 30 χρόνια δεν θέλω, δεν πρέπει και δεν θα γίνουν, διάολε. Ασε τον Πεπ να πάρει καμιά κούπα με μεγάλα αυτιά διότι τον βλέπω για ΟΑΕΔ του χρόνου τέτοιον καιρό.

Κακά τα ψέματα, αν η Λίβερπουλ είναι στοιχειωδώς σοβαρή και τη νέα σεζόν, δεν «σπάει» το εν λόγω ντουέτο. Ποιος να μπει σφήνα; Η Τσέλσι πήρε τον (άπειρο σε τέτοια… ύψη) Φρανκ Λάμπαρντ αντί του Μαουρίτσιο Σάρι και μόνη προσθήκη ήταν η αγορά του –δανεικού πέρυσι- Κόβασιτς από τη Ρεάλ; Η Τότεναμ προσέθεσε μόνο τον μέσο Ταγκί Ντομπελέ της Λιόν, η Γιουνάιτεντ σχεδόν κανέναν και πουλά και τον Πολ Πογκμπά ή η Αρσεναλ που επίσης δεν πήρε ακόμη κανέναν;

Εις την Bundesliga, στο ρελαντί κινείται η Μπάγερν μεταγραφικά, λες και έβγαλε μάτια πέρυσι. Τον συνονόματο τον Κόβατς τον εκράτησαν, δίνοντάς του πίστωση χρόνου, έφυγαν Χούμελς, Ραφίνια, Ριμπερί, Χάμες και αποσύρθηκε ο Ρόμπεν. Μόνες προσθήκες οι Γάλλοι Παβάρ (Στουτγκάρδη) και Λούκας Ερνάντες (Ατλέτικο) για την άμυνα και ο νεαρός φορ Αρπ του Αμβούργου.

Η δε Μπορούσια του Ντόρτμουντ αγόρασε τον Αλκάθερ από την Μπαρτσελόνα, που τον είχε δανεικό, επανέφερε τον Χούμελς από την Μπάγερν, πρόσθεσε τον μπακ Σουλτς της Χόφενχαϊμ, τον εξαιρετικό μέσο Μπραντ της Λεβερκούζεν και το τρίτο, και πιο νεανικό, μέλος του Αζαρέικου, τον 26χρονο Βέλγο μέσο Τοργάν Αζάρ από την Γκλάντμπαχ. Μόνο τον Πούλισιτς έχασε, που γύρισε στην Τσέλσι. Δικαιολογούν όλα αυτά να είναι η Μπάγερν στο 1.25 και η Ντόρτμουντ στο 5.25 στην Interwetten; Δε νομίζω, Τάκη, επτά συνεχόμενα πήρε. Νισάφι. Βέβαια πέρυσι είχα ρίξει κάτι ψιλά στη Λειψία, ήταν στο 30.00, φέτος (με τον Γιούλιαν Νάγκελσμαν στον πάγκο και τον Ραλφ Ράνγκινκ να προωθείται σε θέση τεχνικού διευθυντή), έχει χρονιά-στοίχημα. Χρονιά καθιέρωσης. Κάααααποια στιγμή θα το σηκώσει, δύσκολα φέτος όμως.

Κατά τα λοιπά, στη Serie A η Γιουβέντους κινείται στο 1.50 (και πολύ είναι…), στη Ligue 1 η σιχαμένη η ΠουΣουΖου στο 1.15 και… ώπα, να’ το. La Liga τη λέτε τελευταία, Primera Division θα τη γράφω μια ζωή. Σα πέρα λοιπόν, η Μπαρτσελόνα τιμάται στο 1.70 και η Ρεάλ Μαδρίτης στο 2.20 στην Betshop, αρκετά πιο πίσω η Ατλέτικο, στο 21.00.

Οι Καταλανοί… έσπασαν τα ταμεία με τα 120 μύρια ευρώ που έσκασαν στην Ατλέτι για τον Αντωνάκη τον Γκριζμάν, συν άλλα 75 για τον Φράνκι ντε Γιονγκ του Αγιαξ και 26 για τον Βραζιλιάνο κίπερ Νέτο της Βαλένθια. Στα 221 εκατ. ευρώ ήδη η δαπάνη του Ερνέστο Βαλβέρδε, προφανώς η… τελευταία του είναι. Άλλη Ρόμα ή Λίβερπουλ δεν θα συγχωρεθεί.

Betshop
Βαθμολογία
8.2/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Καταθέσεις από 1€
check_3c
Εύκολη πλοήγηση
check_3c
Αναλήψεις εντός 24ωρών
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ


Όσο για τη Ρεάλ, στα 100 μύρια πήγε ο παιχταράς Εντέν Αζάρ της Τσέλσι, στα 60 ο Σέρβος φορ Λούκα Γιόβιτς της Αϊντραχτ (σ.σ. τι είδες σε αυτόν ρε Ζιζού, δεν καταλαβαίνω…), 50 ο Μιλιτάο της Πόρτο, 48 ο Φερλάν Μεντί της Λιόν και 45 ο πιτσιρικάς Βραζιλιάνος φορ Ροδρίγο της Σάντος. Ήδη στα 303 μύρια το… ξόδεμα του Ζινεντίν Ζιντάν, βάλτε και άλλα 100-120 που θα κοστίσει ο Πογκμπά από τη Γιουνάιτεντ, τρελά τα λεφτά… Αλλά κουβέντα ακόμη για τον Καρίμη τον Μπενζεμά, δεν αντέχω άλλο να τον βλέπω, είναι ο Πίτερ Κράους της Ρεάλ. Τουλάχιστον άρχισε τα… υδραυλικά ο Βέλγος…



Ειρήσθω εν παρόδω, ήδη τρεις φετινές μεταγραφές μπήκαν στο top-10 των ακριβότερων στην ιστορία. Ο 19χρονος Πορτογάλος Ζοάο Φέλιξ κόστισε 126 εκατ. ευρώ στην Ατλέτικο (4ος πιο ακριβός στην ιστορία), ο Αντουάν Γκριζμάν 120 στην Μπαρτσελόνα (5ος) και ο Εντέν Αζάρ 100 στη Ρεάλ (8ος). Στην πρώτη τριάδα είναι φυσικά ο άμπαλος ο Νεϊμάρ με 222 εκατ. Ευρώ (από την Μπαρτσελόνα στην Παρί το 2017), ο Φελίπε Κοουτίνιο με 142 (από τη Λίβερπουλ στην Μπαρτσελόνα το 2018) και ο Κιλιάν Εμπαμπέ με 135 (από τη Μονακό στην Παρί το 2018).

Πάει, άλλαξαν οι εποχές. Αναλογιστείτε ότι η μετακίνηση, κάποτε η πιο ακριβή στον κόσμο, του Ζιντάν από τη Γιουβέντους στη Ρεάλ, με κόστος 77,5 μύρια, έπεσε στη 18η θέση και του Κριστιάνο το 2009, από τη Γιουνάιτεντ στη Ρεάλ, είναι στην 11η (με 94 εκατομμύρια ευρώ).

Κοντολογίς, σε τρία αουτσάιντερ πέφτει το μάτι, περισσότερα σε κάνα μήνα, λίγο πριν τη σέντρα τους.


  • Ντόρτμουντ στο 5.25 στην Interwetten

  • Λίβερπουλ στο 3.25 στην Bwin

  • Ρεάλ Μαδρίτης στο 2.20 στην Betshop

 Picks 


Σημείο 

 21:45 Φερονικέλι – TNS: 1 (2.40, Interwetten)
 

Νίκος Μποζιονέλος

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 1114 | Υπεύθυνο Παιχνίδι

21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε υπεύθυνα
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις διαθέσιμοι στο novibet.gr/info/oroi

Περισσότερα άρθρα
kipello_icon
Top Στοιχηματικές
λογότυπο Stoiximan
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.5
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.5
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Pamestoixima.gr
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Novibet
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.1
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.1
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Bwin
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.2
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.2
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Betsson
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.4
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.4
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Fonbet
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Bet365
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.3
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.3
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Netbet
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.7
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.7
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Interwetten
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.3
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.3
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ