foxbet.gr Για να είσαι αλεπού στο στοίχημα
foxbet.gr Για να είσαι αλεπού στο στοίχημα
ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ
ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ*
ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΣΗΜΕΡΑ54
Όλα
3 ώρες
8 ώρες
12 ώρες

Πρωτάθλημα Σκωτίας 2023-24: Preview Τσάμπιονσιπ

Previews Πρωταθλημάτων | 01 Αυγ 2023 16:48
SCOTTISH-CHAMPIONSHIP_AFIERWMA_foxbet.jpg

Δύσκολα θα επαναληφθεί τόσο ανταγωνιστική σεζόν όσο η περσινή, καθώς ο τίτλος, οι θέσεις των πλέι-οφ αλλά και η μάχη της παραμονής κρίθηκαν την τελευταία αγωνιστική. Με τις 6 στις 10 ομάδες να διεκδικούν την άνοδο μέχρι το τελευταίο στήριγμα, φαντάζει απίθανο να επαναληφθεί το ίδιο δράμα φέτος, η δεύτερη τη τάξει κατηγορία της Σκωτίας πάντως είναι μακράν η πλέον συναρπαστική τα τελευταία χρόνια. H Nταντί Γιουνάιτεντ έχει τον πρώτο λόγο αρκεί να αντέξει την πίεση που θα φέρουν τυχόν αρνητικά αποτέλεσμα (ο αποκλεισμός από το Λιγκ Καπ έφερε πολλές μουρμούρες). Η Πάρτικ Θιστλ αναμένεται να είναι από κοντά κι ίσως πολλοί θεωρούν πάλι πρώτο φαβορί για υποβιβασμό την πεισματάρα Αρμπρόουθ, δεν αποκλείεται να διαψευσθούν για ακόμα μια φορά.

Σύστημα διεξαγωγής

Πρωτάθλημα 4 γύρων και 36 αγωνιστικών. Η πρωταθλήτρια κερδίζει την απευθείας άνοδο στη μεγάλη κατηγορία, οι ομάδες 2-4 παίζουν στα πλέι-οφ, σε διπλές αναμετρήσεις. Η 3η και η 4η ομάδα παίζουν μεταξύ τους στα προημιτελικά των πλέι-οφ, η νικήτρια θα αντιμετωπίσει στα ημιτελικά τη 2η ομάδα της βαθμολογίας. Όποια επικρατήσει θα αντιμετωπίσει (στον διπλό τελικό) την προτελευταία (11η) ομάδα της Πρέμιερσιπ για μια θέση στη μεγάλη κατηγορία. Υποβιβάζεται στη Λιγκ 1 η τελευταία (10η) ομάδα της βαθμολογίας. Η προτελευταία (9η) θα παίξει πλέι-οφ με τις ομάδες που τερμάτισαν στις θέσεις 2, 3, και 4 της Λιγκ 1, και όποια επικρατήσει θα παίξει στην Τσάμπιονσιπ την επόμενη σεζόν.

Σε περίπτωση ισοβαθμίας η κατάταξη των ομάδων αποφασίζεται με τα εξής κριτήρια:

1) Διαφορά τερμάτων

2) Καλύτερη επίθεση

3) Μεταξύ τους ματς

4) Διαφορά τερμάτων στα μεταξύ τους ματς

Εκτίμηση τελικής κατάταξης

1. Νταντί Γιουνάιτεντ 2. Πάτρικ Θιστλ 3. Ρέιθ Ρόβερς 4. Κουίνς Παρκ
5. Ινβερνές 6. Ντανφέρμλιν 7. Έιρ Γιουνάιτεντ 8. Μόρτον
  9. Αρμπρόουθ 10. Εντριόνιανς  
cta_box_bg
Super Προσφορά* χωρίς κατάθεση: Κωδικός 200FS ΕΓΓΡΑΦΗ
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
*Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις - ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Οι 5 καλύτερες μεταγραφές

Παίκτης (Θέση) Από Σε
Τ. Γκίλμουρ (ΜΑ) Σεντ Τζόνστον Ινβερνές
Λ. Μουλτ (Ε) Μπέρτον Νταντί Γιουνάιτεντ
Τ. Μάλιν (Μ) Έιρ Γιουνάιτεντ Ρέιθ Ρόβερς
Μ. Άλστον (Μ) Κιλμάρνοκ Πάρτικ Θιστλ
Ε. ΜακΓκίντι (ME) Χιμπέρνιαν Έιρ Γιουνάιτεντ

Τι παίζουμε

Κατάκτηση πρωταθλήματος: Νταντί Γιουνάιτεντ 2.35

Οι ομάδες της σκωτσέζικης Τσάμπιονσιπ

Νταντί Γιουνάιτεντ

Mόλις τρεις σεζόν κράτησε η χαρά της επιστροφής στη μεγάλη κατηγορία, πήρε τον τίτλο της Τσάμπιονσιπ το 2020 και ανέβηκε, τρία χρόνια τερμάτισε στην τελευταία θέση (12η) της Πρέμιερσιπ και υποβιβάστηκε απευθείας. Ήταν μια εφιαλτική σεζόν στην οποία άλλαξε τρεις προπονητές, ο πρώτος ήταν ο Τζακ Ρος, έφυγε μετά την εξευτελιστική ήττα με 9-0 από τη Σέλτικ τον Αύγουστο. Ανέλαβε ο Λίαμ Φοξ, αρχικά ως υπηρεσιακός, έγινε μετά μόνιμος με την ομάδα να δείχνει ότι στρώνει. Η συνέχεια δεν ήταν ανάλογη, το Φεβρουάριο η Νταντί Γιουνάιτεντ έχασε 4-0 από τη Ρος Κάουντι κι ανέλαβε ο Τζιμ Γκούντγουιν. Είχε απολυθεί από την Αμπερντίν, δεν κατάφερε να σώσει τους «Τέρορς».

Μόλις 5 προσθήκες (7 μαζί με δυο δανεικούς), 15 οι αποχωρήσεις (17 μαζί με τους δανεικούς). O έμπειρος φορ Λούις Μουλτ, ο μπακ Γκρίμσοου και ο μέσος Ντόχερτι από τους νεοφερμένους που ξεχωρίζουν. Σημαντική η απώλεια του μέσου Λέβιτ, που πήγε στη Χιμπέρνιαν. Κάκιστο το ξεκίνημα της σεζόν με δυο απανωτές ήττες στους ομίλους του Λιγκ Καπ (από την νεοφώτιστη στη Λιγκ 2 Σπάρτανς και την Πάρτικ Θιστλ), στη συνέχεια πέτυχε δύο νίκες, αλλά δεν μπόρεσε να αποφύγει τον αποκλεισμό. Πρώτη μεγάλη σφαλιάρα πριν καν ξεκινήσει η σεζόν, μονόδρομος η άνοδος.

Εϊρ Γιουνάιτεντ

Πήρε τη 2η θέση στην Τσάμπιονσιπ πέρυσι, έχασε για 5 βαθμούς την απευθείας άνοδο, δεν τα κατάφερε ούτε στα πλέι οφ, όπου υπέστη δυο βαριές ήττες (με 3-0 και 5-0) από την Πάρτικ Θιστλ. Μόλις 5 προσθήκες έκανε ο Λι Μπούλεν, 12 παίκτες αποχώρησαν (δύο από αυτούς ήταν δανεικοί). O εξτρέμ Έιντν ΜακΓκίντι θεωρείται μεγάλη μεταγραφή, είναι όμως 37 ετών και μένει να φανεί αν θα μείνει μακριά από τραυματισμούς. Ο 33χρονος μεσοεπιθετικός Τζέιμι Μέρφι που ήρθε από τη Σεντ Τζόνστον δείχνει πιο αξιόπιστος. Ο επιθετικός Ακινιέμι που πήγε στη Γιορκ η σημαντικότερη από τις αποχωρήσεις.

Εντυπωσιακά τα πρώτα δείγματα γραφής, οι «Έντιμοι» νίκησαν τα 3 πρώτα φιλικά, ενώ στο Λιγκ Καπ έφεραν ισοπαλία με την Στέρλινγκ Άλμπιον (πήραν τον έξτρα βαθμό στα πέναλτι) και κέρδισαν στη συνέχεια Στενχάουσμιουρ (1-0), Σεντ Τζόνστον (2-1) εκτός και Αλόα (6-0). Η Έιρ τερμάτισε στην 1η θέση του 1ου ομίλου και πέρασε στη φάση των «16» όπου θα αντιμετωπίσει εκτός έδρας τη Λίβινγκστον της Πρέμιερσιπ. Αναμένεται να κυνηγήσει και φέτος την άνοδο, υπάρχει όμως έντονος ανταγωνισμός και δύσκολα θα βρεθεί στην τετράδα.

cta_box_bg
Σούπερ Δώρο* στο PS Rewards Χωρίς Κατάθεση! ΕΓΓΡΑΦΗ
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Κουίνς Παρκ

Συνεχίζει τα μεγάλα άλματα που πραγματοποιεί από το 2019 που έγινε επαγγελματική (από το 1867 που ιδρύθηκε μέχρι τότε ο αρχαιότερος σύλλογος στην Σκωτία ήταν ακόμα ερασιτεχνικός). Από τη Λιγκ 2 έφτασε στην Τσάμπιονσιπ και πέρυσι κυνήγησε την άνοδο έχοντας ένα μεγάλο όνομα στον πάγκο, τον Όουεν Κόιλ. Οδήγησε κατά καιρούς την κούρσα, έδειχνε ότι μπορεί να πάρει την απευθείας άνοδο και τον τίτλο, διεκδικούσε την πρωτιά μέχρι την τελευταία αγωνιστική. Ηττήθηκε εντός έδρας με 5-3 από την Νταντί (που αναδείχθηκε πρωταθλήτρια), τερμάτισε τελικά στην 3η θέση κι έχασε και στα πλέι-οφ την ευκαιρία να βρεθεί στη μεγάλη κατηγορία για πρώτη φορά μετά το 1948.

Το τέλος της σεζόν έφερε και την αποχώρηση του Όουεν Κόιλ, τον Ιούνιο ανέλαβε ο 37χρονος Ολλανδός, Ρόμπιν Φέλντμαν, έχει περάσει από τους πάγκους των Χέρενβεν, Άγιαξ και Άντερλεχτ, η πρόσληψη του χαρακτηρίστηκε ως μια πολύ φιλόδοξη κίνηση. Έκανε 6 προσθήκες (7 μαζί με τον 19χρονο εξτρέμ, Χέπμπορν, που ήρθε ως δανεικός από την Μπάγερν Μονάχου), 16 οι αποχωρήσεις (οι 11 ήταν δανεικοί), σημαντική προσθήκη του φορ Ρούαρι Πάτον από την Κουίν οφ Σάουθ, από τις αποχωρήσεις ξεχωρίζουν αυτές των αμυντικών Ντέιβιντσον και Κίλντεϊ, που πήγαν σε Ινβερνές και Χάμιλτον, αντίστοιχα. Το πρότζεκτ είναι όντως φιλόδοξο, μένει να φανεί πόσο γρήγορα θα προσαρμοστεί ο Φέλντμαν στις ιδιαιτερότητες της κατηγορίας. Έπεσε σε δύσκολο όμιλο στο Λιγκ Καπ, νίκησε μόνο την αδύναμη Έλγκιν της Λιγκ 2 (5-0), έφερε 0-0 με την Ιστ Φάιφ (χάνοντας τον έξτρα βαθμό στα πέναλτι), έχασε από Μάδεργουελ (1-0) και Κουίν οφ Σάουθ (2-1). Δύσκολος ο στόχος της τετράδας.

Πάρτικ Θιστλ

Οδυνηρό το φινάλε της περσινής σεζόν, έχασε μεγάλη ευκαρία να επιστρέψει στη μεγάλη κατηγορία μετά το 2018. Η άνοδος ήταν ο στόχος και όταν τα πράγματα άρχισαν να… στραβώνουν απολύθηκε ο Ίαν ΜακΚόλ κι ήρθε στη θέση του ο παίκτης-θρύλος της ομάδας, Κρις Ντούλαν. Μεταμόρφωσε τους «Τζαγκς» κι από υπηρεσιακός έγινε μόνιμος τον Μάρτιο. Η ομάδα πήρε το τελευταίο εισιτήριο των πλέι-οφ τερματίζοντας 4η, έκανε όμως 4 νίκες σε ισάριθμα ματς κι έφτασε στον τελικό. Νίκησε 2-0 στο πρώτο ματς τη Ρος Κάουντι κι ήταν μια ανάσα από την άνοδο καθώς προηγήθηκε στη ρεβάνς. Έχασε όμως με 3-1 και στη συνέχεια ηττήθηκε στη διαδικασία των πέναλτι. Σοκ για τον Ντούλαν που ήταν παίκτης της Πάρτικ Θιστλ το 2018, όταν έχασε τον διπλό τελικό των πλέι-οφ από τη Λίβινγκστον και υποβιβάστηκε.

Μόλις 5 οι προσθήκες (οι δυο είναι δανεικοί), έφυγαν 12 παίκτες (δανεικοί οι τρεις), η άνοδος είναι και φέτος ο στόχος. Σημαντικές οι προσθήκες του επιθετικού Σκοτ Ρόμπινσον και του μέσου Μπλερ Άλστον, αμφότεροι αποκτήθηκαν από την Κιλμάρνοκ, απώλεια ο μπακ Χολτ και ο μεσοεπιθετικός Ντόχερτι, που πήγαν στην Νταντί Γιουνάιτεντ. Στο Λιγκ Καπ ήταν αήττητη και πήρε την πρωτιά και την πρόκριση στους «16» όπου θα αντιμετωπίσει εκτός έδρας τη Χαρτς. Δείχνει να είναι η ομάδα που θα κοντράρει την Νταντί Γιουνάιτεντ για τον τίτλο, μία θέση στα πλέι-οφ πρέπει να θεωρείται δεδομένη.

Μόρτον

Στη διαφορά τερμάτων έχασε την 4η θέση, υστερώντας από την ισόβαθμη Πάρτικ Θιστλ, τερμάτισε τελικά στην 5η θέση και απώλεσε την ευκαιρία να βρεθεί στα πλέι-οφ. Ήταν κυρίως η αστάθεια των άλλων ομάδων παρά οι δικές της δυνατότητες που την έφεραν μέχρι εκεί, είναι ανταγωνιστική με τον Ντάγκι Ίμρι στον πάγκο.

Πέντε μόλις προσθήκες, 11 αποχωρήσεις (δανεικοί οι τρεις), ο Ίμρι θέλει πάντα σφιχτό ρόστερ και προσπαθεί να μην πειράζει τον κορμό. Ο μπακ Κάλουμ Γουότερς που ήρθε από την Κιλμάρνοκ και ο φορ Στίβεν Μπόιντ από την Ινβερνές αναμένεται να βοηθήσουν πολύ. Σημαντική η απώλεια του μπακ Γκρίμσοου, ο οποίος παραχωρήθηκε στην Νταντί Γιουνάιτεντ. Εφικτό ν' αποφύγει εύκολα την παραμονή, οτιδήποτε παραπάνω αποτελεί υπέρβαση.

Ινβερνές

Πλήρωσε το κακό ξεκίνημα και τους πολλούς τραυματισμούς, τερμάτισε τελικά στην 6η θέση χάνοντας για δυο βαθμούς την τετράδα. Πάντως, έφτασε έως τον τελικό του Kυπέλλου Σκωτίας, κάτι που αποτελεί επίτευγμα, παρά την ήττα με 3-1 από τη Σέλτικ. Και αυτό το καλοκαίρι ο Μπίλι Ντοντς κινήθηκε προσεκτικά, απέκτησε 5 ποδοσφαιριστές ρίχνοντας το βάρος στα χαφ, 7 οι αποχωρήσεις μαζί με τους δυο δανεικούς. Ο αμυντικός μέσος Γκίλμουρ από τη Σεντ Τζόνστον είναι μια δυνατή προσθήκη, σημαντικές οι αποχωρήσεις του αμυντικού μέσου Σκοτ Άλαρνταϊς (Ρος Κάουντι) και του φορ Στίβεν Μπόιντ (Μόρτον). Ξεκίνησε το Λιγκ Καπ κερδίζοντας την Μπόνιριγκ Ρόουζ, έκανε όμως τρεις απανωτές ήττες στη συνέχεια και αποκλείστηκε. Πρωταρχικός στόχος να παίξει στα πλέι-οφ.

cta_box_bg
bwin - Άπαιχτη προσφορά* χωρίς κατάθεση & VIP ταξίδι στο Final Four της EuroLeague! ΕΓΓΡΑΦΗ
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ρέιθ Ρόβερς

Κάκιστη η περσινή σεζόν. Τερμάτισε 7η, βρέθηκε νωρίς εκτός τετράδας και δεν κατάφερε ποτέ να καλύψει το χαμένο έδαφος. Ο Ίαν Μάρεϊ να συνεχίζει στον πάγκο (από το 2022 στους Ρόβερς) κάνοντας γερό αυτή τη φορά. Επτά νέες προσθήκες (8 μαζί με τον ΜακΓκίλ που ήταν δανεικός από τη Χαρτς και αποκτήθηκε με κανονική μεταγραφή) και 10 αποχωρήσεις για τους Ρόβερς.

Ξεχωρίζει η προσθήκη του μέσου Τζος Μάλιν από την Έιρ Γιουνάιτεντ και του έμπειρου μπακ Κιθ Γουάτσον από τη Ρος Κάουντι, θα προσπαθήσει να καλύψει το κενό που άφησε ο Ράιαν Νόλαν που πήγε στην ισπανική Χέρκουλες. Οι Ρόβερς μπήκαν ορεξάτοι στο Λιγκ Καπ, δεν έχασαν ματς, έφεραν 2-2 με την Κιλμάρνοκ (κερδίζοντας στα πέναλτι τον έξτρα βαθμό), 1-1 με την Ντανφέρμλιν και νίκησαν Άλμπιον Ρόβερς, Άνναν Αθλέτικ. Πήραν την πρόκριση ως μια από τις τρεις καλύτερες δεύτερες των ομίλων και θα αντιμετωπίσουν τη Χιμπέρνιαν στο Εδιμβούργο στη φάση των «16». Ικανή αυτή τη φορά να μπει στην τετράδα. 

Άρμπροουθ

Ο απίθανος Ντικ Κάμπελ έκανε πάλι το… θαύμα του, έστω και την τελευταία αγωνιστική η Αρμπρόουθ εξασφάλισε την παραμονή της, έμεινε για πέμπτη σερί σεζόν στην Τσάμπιονσιπ, κάτι πρωτόγνωρο για ερασιτεχνική ομάδα. Ο 69χρονος τεχνικός είναι από το 2016 στην Αρμπρόουθ, πρόπερσι ήταν υποψήφιος για τεχνικός της χρονιάς στη Σκωτία, παραλίγο να πάρει τον… τίτλο στην Τσάμπιονσιπ. Η παραμονή ήταν κατόρθωμα πέρυσι, είναι στόχος φέτος.

Ο Κάμπελ έφερε 9 παίκτες κι άφησε να φύγουν άλλοι 9 (13 μαζί με τους δανεικούς). Ο σέντερ μπακ ΜάκΙντος (από Κοβ Ρέιντζερς) μπορεί να βοηθήσει, θα λείψει ο φορ Χίλσον που αποχώρησε για τη Στέρλινγκ Άλμπιον. Το πάλεψε στο Λιγκ Καπ, ήταν όμως σε δύσκολο όμιλο, κατάφερε να νικήσει μόνο τη Μοντρόουζ, έχασε από Σεντ Μίρεν και Φόρφαρ, έφερε ισοπαλία με την Κάουντενμπιθ. Είναι από τα φαβορί για τον υποβιβασμό, με τον Κάμπελ να έχει συνηθίσει πια να διαψεύδει τα εις βάρος του προγνωστικά.

cta_box_bg
Παίξε Νόμιμα στην bet365 ΕΓΓΡΑΦΗ
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ντανφέρμλιν

Έκανε περίπατο στη Λιγκ 1, πήρε τον τίτλο αφήνοντας 14 βαθμούς πίσω τη 2η Φόλκερκ, έκανε μόλις μία ήττα σε όλη τη σεζόν, ενώ έμεινε αήττητη στην έδρα της. Ο Τζέιμς ΜακΠέικ έκανε ουσιαστικά μόλις δυο προσθήκες, αφού ο μέσος Ρίτσι-Χόσλερ και ο αμυντικός Ότου ήταν ήδη στην ομάδα, απλά ως δανεικοί (από Ρέιντζερς και Σέλτικ αντίστοιχα) αποκτήθηκαν με κανονική μεταγραφή.

Σημαντική η προσθήκη του εξτρέμ Μάικλ Ο’ Χάλοραν από τη Σεντ Τζόνστον. Μόλις 6 οι αποχωρήσεις (δανεικοί οι τρεις, μεγάλη η απώλεια του επιθετικού Τοντόροφ που πήγε στην Εντριόνιανς), με τους «Παρς» να έχουν σχεδόν το ίδιο ρόστερ, απομένει να φανεί αν θα είναι αρκετό για να τους κρατήσει στην κατηγορία. Στο Λιγκ Καπ εμφάνισε καλή εικόνα, ηττήθηκε μόνο από την Κιλμάρνοκ, αλλά τελικά κατέλαβε την 3η θέση, έχασε για έναν βαθμό την πρόκριση.

Εντριόνιανς

Τα «Διαμάντια» τερμάτισαν στην 3η θέση της Λιγκ 1, όμως πήραν την άνοδο μέσω των πλέι-οφ επικρατώντας στα πέναλτι της Χάμιλτον. Επέστρεψαν μετά από μια δεκαετία στην Τσάμπιονσιπ είχαν φτάσει 6 φορές στον τελικό των πλέι-οφ αυτό το διάστημα χωρίς να τα καταφέρουν. Μεγάλη δικαίωση για τον παίκτη-προπονητή Ρις ΜακΚέιμπ, είναι ο μοναδικός με αυτό τον ρόλο στις επαγγελματικές κατηγορίες της Σκωτίας. Ανέλαβε το 2022 και η φετινή αναμένεται να είναι η μεγαλύτερη πρόκληση που θα αντιμετωπίσει, προσπαθώντας να κρατήσει την Έρντρι στην Τσάμπιονσιπ.

Έκανε μόλις 5 προσθήκες (οι δυο ήρθαν ως δανεικοί, ο τρίτος ήταν δανεικός που έγινε μόνιμος), 10 οι αποχωρήσεις (δανεικοί οι 4 από αυτούς), το ρόστερ δεν άλλαξε πολύ. Ο επιθετικός Τοντόροφ που ήρθε από την Ντανφέρμλιν ταιριάζει πολύ στον τρόπο που παίζουν τα «Διαμάντια», μπορεί να καλύψει το κενό του Κάλουμ Σμιθ που πήγε στη Ρέιθ Ρόβερς. Από τις πιο επιθετικές ομάδες πέρυσι η Ερντριόνιανς, ήταν εντυπωσιακή στο φετινό Λιγκ Καπ, σημειώνοντας το «4 στα 4» στον όμιλο της (κερδίζοντας μεταξύ άλλων και την Νταντί της Πρέμιερσιπ) και πέρασε στους «16», όπου θα υποδεχτεί τη Ρος Κάουντι. Είναι φαβορί για υποβιβασμό και δύσκολα θα διαψεύσει τα προγνωστικά, το μόνο σίγουρο είναι ότι θα παλέψει.

Επιμέλεια: Μάνος Κασσωτάκης

 

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Περισσότερα άρθρα
kipello_icon
Top Στοιχηματικές
λογότυπο Stoiximan
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.5
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.5
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Pamestoixima.gr
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Novibet
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.1
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.1
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Bwin
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.2
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.2
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Betsson
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.7
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.7
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Fonbet
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Bet365
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.3
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.3
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Netbet
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.7
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.7
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Winmasters
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.5
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.5
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Interwetten
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.3
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.3
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Stoiximan
Pamestoixima.gr
Novibet
Bwin
Betsson
Fonbet
Bet365
Netbet
Betshop
Sportingbet
Απόδοση Stoiximan
Απόδοση Pamestoixima.gr
Απόδοση Novibet
Απόδοση Bwin
Απόδοση Betsson
Απόδοση Fonbet
Απόδοση Bet365
Απόδοση Netbet
Απόδοση Betshop
Απόδοση Sportingbet
Υψηλότερη απόδοση
Υψηλότερη απόδοση
Υψηλότερη απόδοση
Υψηλότερη απόδοση
Υψηλότερη απόδοση
Υψηλότερη απόδοση
Υψηλότερη απόδοση
Υψηλότερη απόδοση
Υψηλότερη απόδοση
Υψηλότερη απόδοση