Σλασκ - Πογκόν
28/02 - 18:30
ΤΕΛΙΚΟ
2–1 (-)
#4 Η Ι Η Ι Η

ΣΛΑΣΚ - ΠΟΓΚΟΝ

Ν Ν Η Ι Η #3
Stadion Miejski (42.771), Βρότσλαβ Ψυχρός 373 χλμ. Κωδ. 437
ΤΟ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΟ ΜΑΣ
G/G 1.90
ΠΑΙΞΕ ΝΟΜΙΜΑ*

Σλασκ - Πογκόν Προγνωστικά

Η Σλασκ δεν έχει χαμογελάσει το νέο έτος και θα προσπαθήσει να το κάνει σήμερα. Ωστόσο, το έργο της δεν θα είναι εύκολο κόντρα στη δυνατή και σκληροτράχηλη Πογκόν. Περιμένουμε χαμηλό τέμπο, αλλά τα γκολ εκατέρωθεν έχουν αξία.
ΤΟ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΟ G/G
Ποντάρισμα: 13.00 Κέρδος: +11.70
1.90
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Σλασκ - Πογκόν Ανάλυση

Σλασκ

Η Ι Η Ι Η
  • ⊙ 0-2-2 στα 4 τελευταία στην κατηγορία
  • ⊙ Τέσσερα διαδοχικά Under 2,5
  • ⊙ 4-7-0 στα 11 τελευταία εντός με Πογκόν

Ανάλυση

Η Σλασκ έχασε με 1-0 στην έδρα της Λεχ Πόζναν και συνέχισε το αρνητικό σερί στο πρωτάθλημα. Με αυτό το αποτέλεσμα, δεν έχει πανηγυρίσει τη νέα χρονιά και έχει μείνει αρκετά πίσω από τις θέσεις που οδηγούν στην Ευρώπη. Στο πρώτο ημίχρονο δεν είχε την κατοχή, αλλά απείλησε την αντίπαλη εστία, χωρίς φυσικά να σκοράρει. Στην επανάληψη, πιέστηκε από την Λεχ και σχετικά νωρίς έμεινε πίσω στο σκορ. Μέχρι το τέλος είχε χρόνο για να αντιδράσει, αλλά πιο πολύ κινδύνεψε να δεχτεί κι άλλα τέρματα, παρά να ισοφαρίσει. Σήμερα έχει απαιτητικό ματς με την δυνατή Πογκόν και θέλει να σπάει το... ρόδι το 2021 και να διατηρήσει παράλληλα την σούπερ παράδοση που έχει όταν υποδέχεται αυτή την ομάδα. Συμπλήρωσαν κάρτες οι Τσέλεμπαν (Α, 13/2) και Πιασέτσκι (Μ, 15/2) και είναι τιμωρημένοι. Νοκ άουτ είναι οι Ματσίνσκι (Μ, 10/0), Μακόβσκι (Μ, 6/0), Γκόλα (Α, 8/1) και Βιλούσζ (Α, 10/0).

Πογκόν

  • ⊙ 0-1-2 στα 3 τελευταία (πρωτάθλημα-Κύπελλο)
  • ⊙ Τέσσερα Under 1,5 στα 5 πιο πρόσφατα (πρωτ.)
  • ⊙ 20/10/01 τελευταία νίκη στην έδρα της Σλασκ

Ανάλυση

Η Πογκόν γνώρισε την ήττα με 2-1 στην έδρα της Βίσλα Κρακοβίας και έμεινε χωρίς νίκη για δεύτερη διαδοχική αγωνιστική. Το αποτέλεσμά της το εκμεταλλεύτηκε η Λέγκια Βαρσοβίας και υποχώρησε από την πρώτη θέση. Το τελικό σκορ την αδικεί αρκετά, καθώς θα μπορούσε κάλλιστα να πάρει τον βαθμό της ισοπαλίας. Στο ημίωρο είδε την αντίπαλο να προηγείται με αυτογκόλ και τη στιγμή που έψαχνε την απάντηση, δέχθηκε και το δεύτερο λίγο πριν το ημίχρονο. Στην επανάληψη, μπήκε δυνατά, μείωσε νωρίς και μέχρι το τέλος είχε πολλές ευκαιρίες για να ισοφαρίσει, αλλά πλήρωσε τις κακές επιλογές στην τελική προσπάθεια. Τώρα πάει στην αφιλόξενη έδρα της Σλασκ και θα προσπαθήσει να φύγει με το διπλό για να μείνει σε επαφή με τη Λέγκια. Στο γήπεδο αυτό μετράει 7 ήττες και 4 ισοπαλίες στα προηγούμενα 11 και τελευταία νίκη το 2001! Εκτός είναι οι Κουρζάβα (Μ.), Τούρσκι (Ε, 1/0) και ο τιμωρημένος Σιμπίσκι (Μ, 4/0).

Σλασκ - Πογκόν Στατιστικά

Σλασκ - Πογκόν Προιστορία

Βαθμολογία Ekstraklasa Πολωνίας

Δες τις αναλύσεις της ημέρας για όλα τα πρωταθλήματα 85
Βαθμολογία
9.5/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Αποδόσεις/Αγορές: 9.2
check_3c
Ταχύτητα αναλήψεων: 9.5
check_3c
Κριτικές παικτών: 8.1
Εγγραφή »
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ