Βίσλα Κρακοβίας - Πογκόν
19/02 - 21:30
ΤΕΛΙΚΟ
2–1 (-)
#13 Ι Ν Η Ν Ι

ΒΙΣΛΑ ΚΡΑΚΟΒΙΑΣ - ΠΟΓΚΟΝ

Ι Ν Ν Η Ι #3
Stadion Miejskiim. Henryka Reymana (33.130) Παγετός 658 χλμ. Κωδ. 135
ΤΟ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΟ ΜΑΣ
2 DNB 1.90
ΠΑΙΞΕ ΝΟΜΙΜΑ*

Βίσλα Κρακοβίας - Πογκόν Προγνωστικά

Η Βίσλα Κρακοβίας άξιζε το διπλό στην έδρα της Σλασκ, αλλά πήρε μόλις έναν βαθμό και παραμένει σε... αναμμένα κάρβουνα. Σήμερα θέλει το τρίποντο για να ανασάνει, ωστόσο θα υποδεχθεί μια ομάδα που έχει να χάσει από τις 27/11 και γενικότερα δεν δέχεται εύκολα τέρμα. Πάμε προς τα δεξιά με κάλυψη.
ΤΟ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΟ 2 DNB
Ποντάρισμα: 10.00 Κέρδος: -10.00
1.90
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Βίσλα Κρακοβίας - Πογκόν Ανάλυση

Βίσλα Κρακοβίας

Ι Ν Η Ν Ι
  • ⊙ 2-1-2 στα 5 τελευταία στο πρωτάθλημα
  • ⊙ Τέσσερα Under 2,5 στα έξι πιο πρόσφατα (πρωτ.)
  • ⊙ 4-0-1 στα τελευταία 5 εντός με Πογκόν

Ανάλυση

Η Βίσλα Κρακοβίας έφυγε αλώβητη από τη δύσκολη έδρα της Σλασκ, καθώς αναδείχθηκε ισόπαλη 1-1. Με αυτό τον βαθμό δεν άλλαξαν πολλά στη βαθμολογική της θέση και παρέμεινε αρκετά χαμηλά. Όσον αφορά στο ματς, αν ήταν πιο προσεκτική και εύστοχη θα μπορούσε να φύγει με το διπλό, αλλά έβγαλε τα «μάτια» της. Κόντρα στη ροή έμεινε πίσω στο σκορ στο 23', ωστόσο αντέδρασε άμεσα και ισοφάρισε. Στην επανάληψη, ήταν ανώτερη κατά πολύ, ήταν αυτή που απειλούσε την αντίπαλη εστία και παρότι απέκτησε αριθμητικό πλεονέκτημα στο 64', δεν κατάφερε στα εναπομείναντα λεπτά να πετύχει το νικητήριο τέρμα. Σήμερα έχει δύσκολο παιχνίδι κόντρα στην πρωτοπόρο και σκληροτράχηλη Πογκόν, αλλά τα περιθώρια έχουν στενέψει και το τρίποντο είναι μονόδρομος. Συμπλήρωσε κάρτες ο Ζουκόφ (M, 15/0) και είναι τιμωρημένος. Νοκ άουτ είναι οι Μπάσα (Μ, 9/0), Κούβελιτς (Μ, 7/0). Αμφίβολοι είναι οι Μπούκσα (Ε, 9/0) και Μπούχαλικ (Τ, 3 συμμ.) που χτύπησαν μεταξύ τους στην προπόνηση.

Πογκόν

Ι Ν Ν Η Ι
  • ⊙ 6-1-0 στα 7 τελευταία στην κατηγορία
  • ⊙ Τέσσερα διαδοχικά Under 1,5 στο πρωτάθλημα
  • ⊙ 3/3/19 τελευταία νίκη στην έδρα της Βίσλα

Ανάλυση

Το... τρένο της Πογκόν «κόλλησε» κόντρα στην Πιάστ Γκλίβιτσε, μένοντας στο 0-0 εντός. Έτσι λοιπόν, δεν μπόρεσε να συνεχίσει το εντυπωσιακό νικηφόρο σερί, αλλά παρέμεινε μόνη πρώτη στη βαθμολογία, μετά και το «Χ» της Λέγκια Βαρσοβίας. Στο πρώτο 45λεπτο μπήκε δυνατά, είχε τα ηνία, αλλά δεν μπόρεσε να σκοράρει στις φάσεις που δημιούργησε. Στην επανάληψη, οι αντίπαλοι ισορρόπησαν κάπως, κινδύνεψε να δεχτεί τέρμα σε 1-2 περιπτώσεις, αλλά το σκορ δεν άλλαξε. Τώρα πάει στην Κρακοβία για να παίξει με τη Βίσλα και θα προσπαθήσει να φύγει με αποτέλεσμα και να βελτιώσει κάπως την κακή παράδοση που έχει τα τελευταία χρόνια σε αυτό το γήπεδο. Συμπλήρωσαν κάρτες και χάνουν το παιχνίδι οι Νταμπρόφσκι (Μ, 15/0) και Κόβαλτσικ (Μ, 17/2). Εκτός είναι οι Κοζλόφσκι (Μ, 9/0), Μπενέντιτσζακ (Ε, 14/2) και ο Σιμπίσκι (Μ, 4/0), ο οποίος έχει τιμωρηθεί από την Ομοσπονδία, καθώς κατηγορείται για χρηματισμό ώστε να δεχθεί κάρτα.

Βίσλα Κρακοβίας - Πογκόν Στατιστικά

Βίσλα Κρακοβίας - Πογκόν Προιστορία

Βαθμολογία Ekstraklasa Πολωνίας

Δες τις αναλύσεις της ημέρας για όλα τα πρωταθλήματα 40
Βαθμολογία
9.5/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Αποδόσεις/Αγορές: 9.2
check_3c
Ταχύτητα αναλήψεων: 9.5
check_3c
Κριτικές παικτών: 8.1
Εγγραφή »
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ