foxbet.gr Για να είσαι αλεπού στο στοίχημα
foxbet.gr Για να είσαι αλεπού στο στοίχημα
ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ
ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ*
ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΣΗΜΕΡΑ61
COSMOTE TV ΔΩΡΕΑΝ* ΕΔΩ 📺 ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Όλα
3 ώρες
8 ώρες
12 ώρες

Picks φόρμας, στατιστικής και ενστίκτου, από 2.25 ως… 5.00

Μποζιονέλος | 05 Δεκ 2020 13:31
maths-and-stats-a-level-image.jpg
Ο μέσος Ελληνας είναι ξερόλας. Γνωστό. Στους σεισμούς έχει θέση για τις τεκτονικές πλάκες, στις καταιγίδες τα λέει καλύτερα από τη Χριστίνα Σούζη, στις πανδημίες έχει εμπεριστατωμένη άποψη, ανώτερη λοιμοξιολόγων και επιστημόνων που σπούδαζαν 30 χρόνια το αντικείμενο. Φυσικά, έχει άποψη και για το γήπεδο του Παναθηναϊκού αφού είναι και αρχιτέκτονας, και μηχανικός, και τραπεζικός, και όλα.

Κατά την ταπεινή μου γνώμη τα όσα λαμβάνουν χώρα αναφορικά με το project Βοτανικός είναι μια ακόμη επικοινωνιακή φούσκα. Οι κατά καιρούς ιδιοκτησίες δεν είχαν αναπτυξιακό πλάνο για το γήπεδο – ούτε η νυν. Όπως κλασικά οι ελληνικές ομάδες: φτιάξτε μας γήπεδο και μοιραζόμαστε τα έσοδα. Και ειδικά στους «πράσινους» ουδέποτε είχαν σταθερή πολιτική για το γήπεδο, εδώ καλά καλά δεν είχαν πολιτική για assets όπως το προπονητικό κέντρο της Παιανίας ή την εμπορική χρήση του σήματος.

Το γήπεδο, λοιπόν, δεν είναι σίγουρο ότι θα κατασκευαστεί – τίποτε δεν είναι σίγουρο όταν δεν πληρώνεις σχεδόν τίποτε. Και αφού δεν πληρώνεις, δεν μπορείς να αξιώνεις πολλά έσοδα – πάντως γενικά οι εμπορικές χρήσεις είναι μικρές και δεν φέρνουν τόσο χρήμα( βλ. «Καραϊσκάκης»). Ωστόσο ένα νέο γήπεδο μπορεί να σου δώσει ώθηση για να πας ψηλά και χωρίς αυτά: σούπερ έδρα, εισιτήρια και διαρκείας κλπ.



Επί της τρικυμίας εν κρανίω, λοιπόν, εδώ υπουργός έλεγε για έσοδα από ονοματοδοσία και μετά από μια ώρα το αναιρούσε. Το, δε, «ανάδοχος με διαγωνισμό» τι σημαίνει; Ότι μπορεί να πάει οποιοσδήποτε.

Και, για να μη το κουράζω σαββατιάτικα, κατά την ταπεινή μου γνώμη είναι μια ωραιότατη φούσκα διότι, το καλοκαίρι, το αργότερα το φθινόπωρο, έρχονται εκλογές…

Pamestoixima.gr
Βαθμολογία
8.6/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Εύκολη εγγραφή
check_3c
Εξαιρετικό mobile app
check_3c
Άμεσες & δωρεάν πληρωμές
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ



🦊 Το σνούκερ πλήρωσε καλά προχθές (1.95 και 2.62), το ποδόσφαιρο τίποτε (μπράβο ΠΑΟΚ, πέσε πιο χαμηλά, μπορείς) και στο μπάσκετ έγινε γης μαδιάμ – όπως και στο διήμερο, γενικότερα. Και δυάδα του 2.20 πλήρωσε 1.47 μιας και η Μακάμπι νίκησε, επακριβώς, με 5 πόντους…

Ανταγωνιστικοί οι Κινέζοι


Ωρα ημιτελικών στο UK Championship του σνούκερ, στη Μίλτον Κέινς, στην Αγγλία, αμφότεροι με γκραν φαβορί. Θα διαψευστούν; Δύσκολα. Best of 11 frames, τα ματς, ήτοι όποιος φτάσει τα 6.



Στον μεσημεριανό ημιτελικό ο 22χρονος Κινέζος, και Νο 25 στο world ranking, Ζου Γουελόνγκ αντιμετωπίζει τον 38χρονο Αυστραλό Νιλ Ρόμπερτσον (Νο. 3), ο οποίος απέκλεισε με έμφαση (6-2) στην 8άδα τον Μαρκ Ζέλμπι ενώ ο Ασιάτης άφησε εκτός τον Τζακ Λισάουσκι. Νωρίτερα είχε συντρίψει με 6-2 τον Τζον Χίγκινς, αντίπαλος πιο δύσκολος από τον Λισάουσκι, γενικώς δείχνει ικανός για άλλη υπέρβαση. Σνούκερ είσαι…

Ο, δε, 31χρονος Αγγλος και περσινός παγκόσμιος πρωταθλητής, Τζαντ Τραμπ (Νο. 1) παίζει με τον 26χρονο Λου Νινγκ (Νο. 40), με τον Κινέζο να κάνει πολύ καλή σεζόν φέτος. Νωρίτερα είχε αποκλείσει εύκολα τον παίκτη-έκπληξη της διοργάνωσης, τον 20χρονο συμπατριώτη του Πανγκ Τζουνξού (ο οποίος είχε αποκλείσει νωρίτερα τον περσινό φιναλίστ, Στίβεν Μαγκουάιαρ) και κατόπιν τον 46χρονο Άγγλο Τζο Πέρι. Βέβαια, άλλο Πέρι, άλλο Τραμπ.

Η λογική λέει ότι Ρόμπερτσον και Τραμπ θα περάσουν στον αυριανό τελικό αλλά έχω την αίσθηση ότι το σενάριο ίσως… χαλάσει. Ποιος εξ αυτών μπορεί να σταθεί ανταγωνιστικά; Εκτιμώ ο Ζου, ενάντια σε έναν Ρόμπερτσον που διακρίνεται για τη συχνή του αστάθεια. Κοντολογίς, ποντάρισμα χαμηλών αποδόσεων σε δυάδα με αβάτζο του Ζου, δηλαδή 3 frames μπορεί να τα πάρει, και over 7,5 frames στο βραδινό, μόνο με… 6-1 το χάνουμε. Και, funbetιά, τον Ζου σε καθαρή νίκη. 


Fun bet 🎱


🇨🇳🇦🇺 15:00 Ζου 🆚 Ρόμπερτσον 1 🦊 4.20. (Stoiximan) 

Δυάδα (απόδοσης 2.12) 🎱


🇨🇳🇦🇺 15:00 Ζου 🆚 Ρόμπερτσον 1 (+3,5) 🦊 1.51. (Bet365)

🏴󠁧󠁢󠁥󠁮󠁧󠁿🇨🇳 21:00 Τραμπ 🆚 Λου Over 7,5 🦊 1.41. (Bet365)


30 χρόνια χωρίς… ζερό


🇩🇪 Καλό πρόγραμμα για να δεις μπάλα στην Bundesliga, κακό για να ποντάρεις, εκτός κι αν πάρεις το όπλο για… κυνήγι. Ένα εξ αυτών, το ματς της Φρανκφούρτης ανάμεσα σε Αϊντραχτ και Ντόρτμουντ. Έξι παιχνίδια δίχως νίκη (0-5-1) στο πρωτάθλημα η ομάδα του Αντι Χίτερ μετά το 3-3 με την Ουνιόν στο Βερολίνο δεχόμενη γκολ επί 17 σερί αγωνιστικές, από ράπισμα από την Κολωνία (2-1) έρχεται η Μπορούσια που μεσοβδόμαδα με το 1-1 με τη Λάτσιο τσέκαρε την παρουσία στους «16». Για ένα μήνα θα λείψει ο σταρ φορ Χάαλαντ, χτύπησε και ο στόπερ Χούμελς.

Interwetten
Βαθμολογία
8.3/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Παγκόσμιο brand name
check_3c
Ανταγωνιστικές αποδόσεις στα φαβορί
check_3c
Πλούσιο Live Betting με Cash Out*
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ



Χωρίς ήττα τα τελευταία τέσσερα χρόνια από την Αϊντραχτ η Ντόρτμουντ (5-3-0 σε πρωτάθλημα και Κύπελλο), στο 23-13-11 η παράδοσή τους στη Φρανκφούρτη στην Bundesliga με μόνο ένα διπλό στα τελευταία δέκα, κι αυτό προ επτά ετών.

Εξίσου εντυπωσιακό ότι η Ντόρτμουντ μετά 27 σερί αγωνιστικές χωρίς ισοπαλία, από το 3-3 με τη Λειψία πέρυσι, τέτοιες ημέρες. Ιντριγκάρει για ένα ρίσκο, με γκολ εκατέρωθεν. Να πάει 0-0, δεν το αποκλείεις αλλά απίθανο, άλλωστε έχουν (μεταξύ τους) 51 επίσημα ματς και 30 χρόνια να το φέρουν!


Fun bet


🇩🇪 16:30 Αϊντραχτ Φρ. 🆚 Ντόρτμουντ Χ & goal/goal 🦊 5.00. (Bet365)


Ο κακός δαίμων του Αρη


🇬🇷 Μπερδεμένο, πολύ, το σχήμα του Ολυμπιακού στο σημερινό με τον Βόλο, επιβεβλημένο το rotation μετά την αποτυχία στη Μασσαλία, λογικά ξεκινά ο Βρουσάι, με τον Μασούρα έτερο εξτρέμ, προσαρμόζεται σταδιακά, δεν θα αργήσει να σκοράρει. Μια ψιλή, για το ονόρε, αλλά μόνο εφόσον ξεκινήσει.

Ενδιαφέρουσα αναμέτρηση το Ατρόμητος – Αρης, υπό την έννοια ότι οι Περιστεριώτες έχουν πάρει βαθμούς ενάντια στους «μεγάλους» φέτος πιο εύκολα από ό,τι με τις άλλες, ενώ οι «κιτρινόμαυροι» απώλεσαν το αήττητο μετά την ήττα με τον Ολυμπιακό και ρέφαραν με το μεσοβδόμαδο 3-0 στη Λάρισα. Εκτός «Βικελίδης» ο Αρης έχει 4/4 νίκες με γκολ 6-0, σε όλα προηγούνταν στο ημίχρονο με ένα γκολ.



Είναι το καλύτερο ξεκίνημά του εκτός έδρας από το 1973-74, όταν είχε ξεκινήσει με πέντε νίκες, και τότε μάλιστα χωρίς να δεχτεί γκολ. Καμία νίκη γηπεδούχου στα τέσσερα περσινά τους (τα δύο στο Κύπελλο), αήττητος στα τελευταία έξι για το πρωτάθλημα ο Ατρόμητος (4-2-0), στις 6 Απριλίου 2013 η μόνη νίκη του Αρη στα τελευταία τους 11 και στις δύο έδρες (1-0 με γκολ του Τάτου), συνολικά 3-7-4 στο Περιστέρι.

Επιλογή να μη νικά ο Ατρόμητος στο ημίχρονο αλλά να μην ηττηθεί στο τέλος: λίγο το τρίτο ματς του Αρη μέσα σε μια εβδομάδα, λίγο η παράδοση, ματς που φαίνεται να έχει μπόλικη ισοπαλία.


Combo


🇬🇷 17:15 Ατρόμητος 🆚 Αρης Χ2 ημίχ. / 1Χ τελ. 🦊 2.25. (Stoiximan) 

Σκόρερ


🇬🇷 19:30 Ολυμπιακός 🆚 Βόλος Γκολ Βρουσάι 🦊 2.50. (Novibet)


Καλύτεροι


🏴󠁧󠁢󠁥󠁮󠁧󠁿 Και… τζούρες από Championship. Από τα πλέον ενδιαφέροντα είναι αυτό στο «Μπριτάνια» ανάμεσα σε Στόουκ και Μίντλεσμπρο, αμφότερες έρχονται από νίκες, αμφότερες έχουν καλές επιστροφές στις ενδεκάδες τους, «σηκώνει» για αμφίτερμα (στο 2.00+ κυκλοφορεί), εναλλακτική -που κράτησα- το ασιατικό over 1,75 με μισή πληρωμή σε 2 γκολ και πλήρης σε 3. Και μπαίνει σε δυάδα με επιλογή από το Χάντερσφιλντ – ΚΠΡ, κυρίως διότι οι Ρέιντζερς έκαναν δύο ήττες στα ισάριθμα τελευταία και στο γήπεδο ήταν, σε αμφότερα, καλύτεροι. Προς τα δεξιά, αλλά με κάλυψη. 


Δυάδα (απόδοσης 2.67)


🏴󠁧󠁢󠁥󠁮󠁧󠁿 17:00 Στόουκ 🆚 Μίντλεσμπρο Over 2 🦊 1.66. (Betshop)

🏴󠁧󠁢󠁥󠁮󠁧󠁿 17:00 Χάντερσφιλντ 🆚 ΚΠΡ Χ2 🦊 1.61. (Betshop)


Το ντέρμπι της ημέρας…


📜⏳ …κι ας μη βρίθει ονομάτων, είναι το «Derby della Mole». Το αρχαιότερο ματς αντιπαλότητας στην Ιταλία, ανάμεσα σε Γιουβέντους και Τορίνο, όνομα που προέκυψε από τον πύργο Mole Antonelliana, σύμβολο της πρωτεύουσας του Πιεμόντε που ξεκίνησε να χτίζεται το 1863. Η άγρια ομορφιά του ντέρμπι τροφοδοτείται από το ότι η Τορίνο βγήκε από τα… σπλάχνα της Γιούβε όταν, το 1906, μια ομάδα αποστατών με επικεφαλής έναν από τους ιδρυτές (και χρηματοδότες) της Γιουβέντους, τον Ελβετό Αλφρέντο Ντικ, συνέβαλλε στην ίδρυση της «γκρανάτα».



Η Γιουβέντους είναι, ως γνωστόν, η δημοφιλέστερη ομάδα της Ιταλίας καθώς σχεδόν ένας στους τέσσερις Ιταλούς την υποστηρίζει.. Ωστόσο, όπως συμβαίνει συχνά σε τέτοιες περιπτώσεις (π.χ. στο Μάντσεστερ) η Γιουβέντους δεν είναι η δημοφιλέστερη ομάδα της πόλης του Τορίνο. Η κόντρα ήταν πιο δυνατή τα πρώτα χρόνια ιστορίας, αφού υπήρχε ένα ταξικό χάσμα σε αυτό το ντέρμπι μιας και η Γιούβε θεωρείται ως η ομάδα που ακολουθεί ο πλουσιότερος κόσμος, ενώ η Τορίνο έχει την υποστήριξη της εργατικής τάξης, για τον λόγο αυτό άλλωστε μετρά περισσότερους φιλάθλους εντός πόλης. Σταδιακά η Γιούβε απώλεσε μεγάλο μέρος της τοπικιστικής χροιάς, έγινε ένα παγκόσμιο φαινόμενο του αθλητισμού και η Τορίνο το ποδοσφαιρικό επίκεντρο της πόλης.

🇮🇹 Η «γκρανάτα» παραμένει στην τριάδα του υποβιβασμού με την άμυνά της να παλινδρομεί, η Γιουβέντους κατεβαίνει χωρίς τον Μοράτα αλλά με κέφι και στόχο να μειώσει τη… μουρμούρα για τον Αντρέα Πίρλο και το -6 από την πρωτοπόρο Μίλαν. Τα 5/8 φετινά της είχαν τουλάχιστον δύο γκολ ως το ημίχρονο.


Μονό, ρίσκο


🇮🇹 19:00 Γιουβέντους 🆚 Τορίνο Over 1,5 στο 1ο ημίχ. 🦊 2.52. (Stoiximan)


Το δέχεται και… νικά. Ως πότε;


🏴󠁧󠁢󠁥󠁮󠁧󠁿 Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έχει 4/4 νίκες εκτός «Ολντ Τράφορντ» φέτος, με γκολ σε αυτά… 13-6 αλλά το εντυπωσιακό είναι ότι και στα τέσσερα βρέθηκε πίσω στο σκορ! Στο τελευταίο, στο Σαουθάμπτον, το γύρισε μάλιστα από δύο γκολ διαφορά και με λυτρωτή τον Καβάνι στο τέλος, μεσολάβησε η ήττα από την Παρί που την απειλεί να μείνει εκτός «16». Και πού παίζει απόψε; Στο Λονδίνο με τη φορμαρισμένη Γουέστ Χαμ των τριών σερί νικών, βέβαια με την Αστον Βίλα (2-1) γλίτωσε και από πέναλτι στο 74’ και από ακυρωθέν γκολ στο 91’.


Η (εκτός έδρας) γκέλα δεν αργεί, εννοείται ότι δεν ποντάρεται τόσο χαμηλά σήμερα και ειδικά ενάντια σε μια ομάδα που νίκησε μόνο μια φορά στην τελευταία εξάδα ως φιλοξενούμενη. Κόντρα στη στατιστική, επιλογή τούτη τη φορά να προηγηθεί η Γιουνάιτεντ αλλά να μη νικήσει.

Fun bet


🏴󠁧󠁢󠁥󠁮󠁧󠁿 19:30 Γουέστ Χαμ 🆚 Μάντσεστερ Γ. 1ο γκολ Γιουνάιτεντ & 1Χ τελικό 🦊 5.80. (Stoiximan)

 


ΥΓ1. Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια της «King Bet» για την απώλεια του Κώστα Δημάκη, εκδότη της, η ψυχή της από το ξεκίνημα. Πάλεψε, πάλεψε πολύ, έφυγε μικρός, νωρίς, πρόωρα. Σχεδόν συνομήλικοι... Ένας κόμπος από προχθές δεν λέει να φύγει – και θα αργήσει. Επτά χρόνια στο «μαγαζί», πήγα παιδί εκεί, στα 28 μου και σε επτά χρόνια έμαθα, τόσο σε γνώσεις αλλά και σε τρόπο σκέψης, πράγματα που σε τούτη την (εξειδικευμένη) δουλειά, καμιά σχολή δεν σου μαθαίνει. Χάρη στον Κώστα – αλλά και τον Νίκο. Ανεκτίμητο. Δεν θα τον ξεχάσουμε. 

ΥΓ2. Εκτάκτως, για Κυριακή, η στήλη θα απουσιάζει αύριο. Από Τρίτη πάλι.

Νίκος Μποζιονέλος

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 1114 | Υπεύθυνο Παιχνίδι

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | ΓΡΑΜΜΗ ΣΤΗΡΙΞΗΣ: 1114| Παίξε Υπεύθυνα

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε υπεύθυνα
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις διαθέσιμοι στο novibet.gr/info/oroi

Περισσότερα άρθρα
kipello_icon
Top Στοιχηματικές
λογότυπο Stoiximan
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.5
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.5
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Pamestoixima.gr
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Novibet
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.1
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.1
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Bwin
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.2
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.2
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Betsson
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.7
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.7
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Fonbet
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Bet365
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.3
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.3
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Netbet
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.7
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.7
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Interwetten
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.3
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.3
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ